Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България гласува днес, изборния ден започна!

Препоръчан отговор

Този Диоиб ми се струва че се е откъснал от съзнанието си и само пише за собствена забава, съмнителна забава.

Дал е фирата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, rado_svet написа:

Този Диоиб ми се струва че се е откъснал от съзнанието си и само пише за собствена забава, съмнителна забава.

Дал е фирата.

Ама и ти си намерил с кой да спориш.
Подписа му прочете ли?😁

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ама и ти си намерил с кой да спориш.
Подписа му прочете ли?😁

Не мисля да споря с това.

Сега ще погледна подписа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И аз отивам да гласувам, на тия които все още се колебаят ще им кажа да си тръснат дупетата и в секциите. След това със право могат да спорят и недоволстват. Шом имате претенции и знаете какво искате да се промени, ГЛАСУВАЙТЕ, не боли.

Все още имате време и не забравяйте, НИЕ гласуваме, НИЕ избираме, НИЕ решаваме! :) Не позволявайте друг да ползва вашият глас и не оставяйте съдбата си в ръцете на други хора!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, rado_svet написа:

Ми то койт кво няма, това гони.

То аристократете що не се правят на аристократи? Щото са си аристократи и нямат нужда да се правят :D

То е яно, който няма държава гони държавата на вън ... е, така се раждат изроди ... :) 

По-добре ко пе лета из австралийско, а не генгуру ф ефропу!!! :)

п.п. На кое му е по-добре на пръста или ухото, ако си чистиш ушната кал??? :)  

преди 28 минути, rado_svet написа:

Дал е фирата.

Да те светна: Аз съм мъртуф!!! Н0, съм против зомбитатъ кът теб!!1 :) 

Наздраве!!! :beer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Звяра!!! написа:

И аз отивам да гласувам, на тия които все още се колебаят ще им кажа да си тръснат дупетата и в секциите. След това със право могат да спорят и недоволстват. Шом имате претенции и знаете какво искате да се промени, ГЛАСУВАЙТЕ, не боли.

Все още имате време и не забравяйте, НИЕ гласуваме, НИЕ избираме, НИЕ решаваме! :) Не позволявайте друг да ползва вашият глас и не оставяйте съдбата си в ръцете на други хора!!!

Исках да гласувам ама немах желание

преди 41 минути, rado_svet написа:

Дал е фирата.

По начина който е свързал диодите ка мислиш ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А тази сутрин слушам Харалан Дебелянов да лъже, че хамериканското посолство не било командвало българските партии. Било направо теория на конспирацията, ха ха ха ...
А един друг соросоид пък вика, че си било нормално вашите партньри , т.е. господари да ви казвали какво не било наред и как трябвало да живеете в бг.
Аз имам да си сменям тука едни ключове за лампите у къщата ми и естествено не гласувам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз гласувах преди 2 часа някъде, с цел да си ползвам правото да гласувам.Макар че по конституция май е задължително.

Резултата и последствията от тези избори ще е като на предишните!Т.е. загубил съм си времето да гласувам!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, AAUUXX написа:

По начина който е свързал диодите ка мислиш ?

Не си ли чувал Греццц??? :) 

:) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, AAUUXX написа:

Чувал съм, виждал съм ама свързани тъй не са грец

Ти пъ си забравил какво може динамото ,,, хм ,,, с постоянния магнит ... :) =

:) 

п.п. I = Закон на Ом – Уикипедия (wikipedia.org)= Да си оди в ДомЪ ... :) = Лудницата де .. :) 

Другари!!! Ясно е, че всички със силен политизирани = ще спечелят. 

Какво да правим тези които не сме с полово ориентация??? :) 

= Да духаме супътъъъъъъъъъъ ..... :) 

Всички джендъри, обиденявайте се!!! :) = Наше е времето!!! :) 

Който не духа е ... педър и стар!!1 :) 

Аман от оралната любов!!!

п.п. По-добре чушката фо гопрешата фурна!!! = Атака!!! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Много ге.йове имало в България. Тайланд ще задмине. 25 процента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

аз като казвам, че пак ще е същото

гласувай та гласувай

Бойко начело от няколко десетилетия и това няма да се промени

и дори Бойчо да не се избираше сам българският народ никога няма да се обедини върху една партия, която поне да не е ПП, ДПС, ГЕРБ

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Коментират за очаквани над 8% за ИТН...

Дай Боже и 20 процента! ИТН! 👍

преди 4 минути, Kiеli написа:

аз като казвам, че пак ще е същото

гласувай та гласувай

Бойко начело от няколко десетилетия и това няма да се промени

и дори Бойчо да не се избираше сам българският народ никога няма да се обедини върху една партия, която поне да не е ПП, ДПС, ГЕРБ

Ми, така е и с БСП. 100 години БСП.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Коментират за очаквани над 8% за ИТН...

Ако са гласове от възбуждане може да има някаква реалистична нотка :newspaper:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не че ми се иска, ама отиваме към 5 партиен парламент и малко, но вероятно 3 партийно правителство!  Синьо, лилаво и негласно червено ще седнат пак на софрата :bye1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Не че ми се иска, ама отиваме към 5 партиен парламент и малко, но вероятно 3 партийно правителство!  Синьо, лилаво и негласно червено ще седнат пак на софрата :bye1:

Отиваме към нови избори, ако ГЕРБ 1 и ГЕРБ 2(ПППП) не се прегърнат. Още се правят на сърдити.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Отиваме към нови избори, ако ГЕРБ 1 и ГЕРБ 2(ПППП) не се прегърнат. Още се правят на сърдити.

казаха по едно време, че ще се коалират

може да е било след изпит алкохол

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, АСПЕКТ написа:

Отиваме към нови избори, ако ГЕРБ 1 и ГЕРБ 2 не се прегърнат.

Аз ти посочих котилото, което ще се опита да се събере, в преден парламент малко му оставаше. Ако пък твоите влязат веднага ще подменят червените, други варианти няма!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, JohnTRIVOLTA написа:

ама отиваме към 5 партиен парламент и малко, но вероятно 3 партийно правителство! 

По-вероятно е отново да няма правителство, защото горещи картофи никой не ще, а и е по-добрия вариант към актуалната световна обстановка...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...