Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво да правя? Как да го забравя?

Featured Replies

току-що, AAUUXX написа:

Нормално за кого е ?

Шегувам се, :lol6:как ще е нормално, но е истина и исках да покажа защото взеха да говорят за възраст.

• Отговори 81
  • Прегледи 13,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Добре де, поговори си с него, кажи му, нямаш какво да губиш, можеш само да спечелиш. Хората са казали : По-добре да опиташ и да се провалиш, отколкото цял живот да се чудиш дали би успял.  

• Ето какво казва и чат бота.  

• Колев 74
    Колев 74

Ти си мислиш че като Европейския парламент е в Белгия, си европеец, а се указва че и там си си същия Бай Ганьо Български!

преди 23 минути, bioid написа:

Свали на 12-13 и ще си малко по-близо до истината.

преди 30 минути, Milkydead написа:

aма наистина си е нормално по селата се думкат на по 13-14 , а в градовете го првят тайно и по-малко хора разбират , това е единствената разлика

преди 7 часа, GabriLita написа:

Не е измислена, няма да си губя времето с такива неща да мисля и то точно такива. Просто сгафих, това е.

Просто ти е скучно и измисляш тъпи теми. Пробвай с нещо по-умно и по-интересно!

• Автор
преди 1 час, Mediterranean написа:

Не може 14-годишно българче да пише толкова грамотно.

Тази тема е фейк.

И от кога да ви попитам е странно някой на 14 да пише грамотно? Това не значи, че е измислена. Знам че ви звучи тъпа и абсурдна (защото е, реално), ама нямаше да си губя времето в тъпотии. И с толкова детайли нама как да се измисли и то такива неща.

А аз познавам тука хора с много развинтена фантазия. Може и още как.

Плюс това да слагаш интервал след запетайките за по-красиво написано и всички препинателни знаци на място и без правописни грешки. Ти не си на 14.

• Автор
преди 4 часа, Mediterranean написа:

А аз познавам тука хора с много развинтена фантазия. Може и още как.

Плюс това да слагаш интервал след запетайките за по-красиво написано и всички препинателни знаци на място и без правописни грешки. Ти не си на 14.

Ми виж, аз няма как да ти го докажа. Ако искаш вярвай. Просто ако не вярваш не пиши глупости и без това темата стана с много излишни коментари. Ще го приема за комплимент, щото явно в 2023 година е странно ако на 14 пишеш грамотно....Кво да ти кажа? 

Към тези, които сериозно ми дадоха съвети и мнения, благодаря ви много!

Чак пък да пиша глупости... Изказвам предположение.

Какъв съвет. Ако ти се смее с приятелите му, това е долно. Явно този човек няма никакво джентълменско поведение, каквото повечето мъже в България нямат. Щом той е на 16г. и изглежда добре, явно вече е имал поне една-две приятелки и има голямо самочувствие, защото е харесван от много. 

На такава възраст момчетата харесват негови връстнички или по-големи момичета. Не си падат по по-малки. Трябва момичето да е по-развито за годините си и красиво и да изглежда по-голямо, за да го харесват. 

Иначе момчетата започват да харесват по-малки от тях чак след 18-20 години.

А момчетата ги интересува единствено коя ще им пусне и да не е грозна като крокодил де.
Те момчетата хич тамън не ги преценяват момичетата дали стават за женене.
Гледат само да топнат чушлето някъде на топло и хлъзгаво и това е.

А на горките момиченца, освен че трябвало да им харесва момченцето им трябват и чувства. И естествено яко наблягат на целувките, особено пред други момиченца. Леле леле какъв женски кеф са само това целувките. 

100% сигурно е че нито момчетата нито момичетата са способни още през ученическите им години да отгатнат коя става за съпруга и кой става за съпруг. И си играят на проба грешка. Ако си пие противозачатъчните момата няма лошо, да се понаучат и пробват различни.

на 20.04.2023 г. в 11:39, Белгиеца написа:

Мерси за информацията, поразрових се и вярно българските политици не искат да пазят децата на България от сексуални посегателства след като вече са на 14 годинки.
Ужас !!!
Пък то и в други държави в Европа било 14 г.
В някои е 15 в други е 16г.
https://bg.wikipedia.org/wiki/Възраст_за_сексуално_съгласие_в_Европа

на английски е age of consent

а на френски е majorité sexuelle

Ти си мислиш че като Европейския парламент е в Белгия, си европеец, а се указва че и там си си същия Бай Ганьо Български!

• 4 седмици по-късно...

Трудно ми е да вярвам, че наистина чета коментарите в тази тема!

Големи хора, а да говорят по такъв начин на 14 годишна, която просто иска съвет! Май на нейно място не бихте се справили, повечето, със ситуацията, та ръсите глупости. 🙄

Много са хубави тези първи трепети, колкото и да са скучни за някого. Нормално е момиче да си харесва някой батко, а той някое по-малко момиче. GabriLita,  ако наистина харесваш това момче опитай да се сближите и сприятелите. Не да му досаждаш или да се обсебваш с него, а да оставиш нещата да следват естествения си ход, с малко побутване за общуване от твоя страна. И ще разбереш твоят човек ли е или не. Ако не, занимавай се с неща, които ти допадат и времето да срещнеш любовта ще дойде. 😊

• Автор
преди 13 часа, Kim Jackson написа:

Трудно ми е да вярвам, че наистина чета коментарите в тази тема!

Големи хора, а да говорят по такъв начин на 14 годишна, която просто иска съвет! Май на нейно място не бихте се справили, повечето, със ситуацията, та ръсите глупости. 🙄

Много са хубави тези първи трепети, колкото и да са скучни за някого. Нормално е момиче да си харесва някой батко, а той някое по-малко момиче. GabriLita,  ако наистина харесваш това момче опитай да се сближите и сприятелите. Не да му досаждаш или да се обсебваш с него, а да оставиш нещата да следват естествения си ход, с малко побутване за общуване от твоя страна. И ще разбереш твоят човек ли е или не. Ако не, занимавай се с неща, които ти допадат и времето да срещнеш любовта ще дойде. 😊

Благодаря много за съвета и милото отношение, но проблема е, че той не ме харесва. Аз не го познавам, само на външен вид много ме привлича, ама той очевидно не ме харесва, след като знае, че аз го и ми се смее...Просто вече 4 месеца като мине по коридора и откачам. Наскоро без да искаме си засякохме погледите, беше прекрасно. Много често го сънувам. Някак си не мога да го изкарам от главата си, как да стане, още ме е срам пред него, като мине покрай мен езика на тялото ми много ме издава, само гледам надолу и се усмихвам понякога, пипам си косата, ужас.

Това е просто фаза, с времето и годините ще отмине. Ако си сигурна, че не те харесва, просто уважи това негово мнение и продължи напред :)

на 14.05.2023 г. в 0:56, Kim Jackson написа:

Големи хора, а да говорят по такъв начин на 14 годишна, която просто иска съвет! 

Много са хубави тези първи трепети, колкото и да са скучни за някого. Нормално е момиче да си харесва някой батко, а той някое по-малко момиче.

Ох леле ТРЕПЕТИ !
Брей ц ц ц ...
Ама за какво са тези „трепети“ като е още недоразвита и самата тя заявява че нямали нищо да правят, а ?
Въобще не е нормално 17 годишен да си харесва все още безцицесто детиняло. Той си харесва някоя от младите му даскалички, щото има какво да хване с пълни шепи.
Това женската психика е много яко сбъркана.
Харесване само теоретично без лягане въобще не ги интересува 17 годишните момци.

Още от времето когато сме живеели в пещери младите мъже са ги привличали добре оформени женски тела, способни да износят бебе и да го кърмят после. Ами да, от мъжка гледна точка жените сте точно само за това интересни, да ви правим бебета и вие да ги раждате и после да ги отглеждате. Мъжкият полов нагон на това се базира. 

Та въобще не си въобразявайте че някои 17 годишен ще ви търси за да ви плете плитки.
Докато не ви е съзряло съзнанието да искате да си лягате с младите мъже, въобще не им досаждайте с женско-момически тъпотии за платоническо харесване. Просто няма да ви излезе детинската сметка, той няма да иска да си играе само на харесване. 

Това момиченцата като са свикнали да си играят с пластмасови кукли да ги обличат, да се правят че ги хранят и че ги возят в малка количка и си въобразяват, че един 17 годишен е някаква по-голяма кукла която ще се подчинява на волята ми. Е, не се случва така, освен с абсолютните смотаняци, ама то пък момите тях не ги харесват.

Криворазбраният мъжки нагон води до много женски сълзи. Па някои моми си позволяват лукса и в депресия да изпаднат, щото някой батко не е съгласен да си играе на куклички с тях. Не му е интересно на 17 годишния батко само мляскането. Нищо че по бТВ „ергенът“ ги мляска подред всичките ама за ПАРИ. На него му плащат да се преструва, че уж го интересувало мляскането, направо си е в ролята на жиголо.

на 14.05.2023 г. в 15:50, GabriLita написа:

Благодаря много за съвета и милото отношение, но проблема е, че той не ме харесва. Аз не го познавам, само на външен вид много ме привлича, ама той очевидно не ме харесва, след като знае, че аз го и ми се смее...Просто вече 4 месеца като мине по коридора и откачам. Наскоро без да искаме си засякохме погледите, беше прекрасно. Много често го сънувам. Някак си не мога да го изкарам от главата си, как да стане, още ме е срам пред него, като мине покрай мен езика на тялото ми много ме издава, само гледам надолу и се усмихвам понякога, пипам си косата, ужас.

Щом знае, че го харесваш, а той нищо не прави, значи ти реално се състезаваш и с други жени за него. Тогава в твоето положение вариантите са да отслабнеш, да се избръснеш или всичко това + и да си направиш пластична операция. Друг вариант няма, защото очевидно не го харесваш само ти и конкуренцията ти е по-силна, иначе може би щеше да ти откликне.

преди 16 минути, Гражданин написа:

Щом знае, че го харесваш, а той нищо не прави, значи ти реално се състезаваш и с други жени за него. Тогава в твоето положение вариантите са да отслабнеш, да се избръснеш или всичко това + и да си направиш пластична операция. Друг вариант няма, защото очевидно не го харесваш само ти и конкуренцията ти е по-силна, иначе може би щеше да ти откликне.

Ти сериозно ли?

преди 17 часа, plamen_petrov_80 написа:

Ти сериозно ли?

А ти любовна магия ли смяташ, че трябва да му направи? Според теб шансовете ѝ до небето ли са, ако е дебела и окосмена като орангутан? А и тя надали си е харесала нисък зубър с една вежда. Защо двойни стандарти? Да кажеш на девойка, че външният ѝ вид няма значение, "бъди себе си" и т.н. е същото като да кажеш на ниския зубър с една вежда, че манекенките на Victoria's Secret ще искат да са му гаджета, защото най-важно е да е мило и добро момче.

преди 3 минути, Гражданин написа:

А ти любовна магия ли смяташ, че трябва да му направи? Според теб шансовете ѝ до небето ли са, ако е дебела и окосмена като орангутан? А и тя надали си е харесала нисък зубър с една вежда. Защо двойни стандарти? Да кажеш на девойка, че външният ѝ вид няма значение, "бъди себе си" и т.н. е същото като да кажеш на ниския зубър с една вежда, че манекенките на Victoria's Secret ще искат да са му гаджета, защото най-важно е да е мило и добро момче.

Различни хора - различни вкусове!

Отнася се за всичко!

Подробности и примери трябва ли да ти давам?

преди 9 минути, plamen_petrov_80 написа:

Различни хора - различни вкусове!

Отнася се за всичко!

Подробности и примери трябва ли да ти давам?

Тук не става въпрос за "различни" вкусове. Девойката си е харесала момче, което се обзалагам, че не е нисък едновеждест зубър и има кой да му обръща внимание, така че тя да не го вълнува грам. Тя няма да го срещне в коридора, да се блъсне в него, за да си изпусне учебниците, а той да ѝ се извини, да ги събере от земята и погледите да им се срещнат, а от там насетне да пламне любов от пръв поглед и постепенно да преборят срамвежливостта заедно, за да се целунат както става в тийнеджърските приказки от преди 20 години. Времената са други, няма как някой да навие някого с някакви разговори, в които му се разкрива колко красива душа има тя/той, да се сгаджосат. Пазар на търсене и предлагане. Момичето трябва да си търси други момчета или да си оправи външния вид.

Иначе ти ги кажи твоите примери, но кажи и на колко години си и за коя епоха става въпрос в тия примери.

преди 2 минути, Гражданин написа:

да си оправи външния вид

Ти я познаваш може би? И ти си еталон в оценяването на женската красота може би ... хайде дръж се на положение и си извади главата от пясъчника.

Знаеш на кого е забранено да играе карти, нали? Отвори ги малко тез очи!

преди 4 минути, plamen_petrov_80 написа:

Ти я познаваш може би? И ти си еталон в оценяването на женската красота може би ... хайде дръж се на положение и си извади главата от пясъчника.

Знаеш на кого е забранено да играе карти, нали? Отвори ги малко тез очи!

Бате, не ми се прави на остроумен, човек понякога има нужда от съвет, а не от мили очи и потупване по рамото. Най-големите глупости са, че "за всеки влак си има пътници" и други механизми за справяне с ниско самочувствие. Всичко е работа над външния вид, вижда се, че девойката пише грамотно, т.е. вероятно чете повече и е умна, достатъчно ѝ е, за да се сети, че нещо не е наред вероятно не в характера ѝ. Ти ако искаш с разбиранията си от миналата епоха я успокоявай, но днес младите поколения са свръх сексуализирани и няма с размахване на пръстче и вкарване на морал да ги вкараш в правия път, че едва ли не ще се появи тук някой чаровник за дамата, който ще я приеме такава каквато е. Да иде във фитнеса и да се епилира е само едно добро начало, за да добие самочувствие и мъжете да я забелязват. Никой не я гласи да става фолк тупалка. Нека видим дали с твоите съвети или с моите ще е по-реалистично в обозримо бъдеще да ѝ се случи любов. Да се върне тук след половин година и да каже "бях себе си и се случиха неща" и ще те призная за "еталон в оценяването" или там в каквото ти смяташ, че си по-вещ.

Нямаш никаква представа как изглежда, дали има наднормено тегло и дали ходи или не ходини на фитнес, но съвети даваш - на база какви входни данни?

Всички знаем, че на сила хубуст не става - каквото и да направи ако другата страна не желае пак няма да стане нищо или поне не това което тя желае.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.