Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забраняват торентите и сайтовете за онлайн филмите!

Featured Replies

Кабинетът предлага до 6 години затвор за създаването на торенти и сайтове за пиратско съдържание

https://www.kaldata.com/it-новини/кабинетът-предлага-до-6-години-затвор-з-417510.html

Хора, излизайте на протест! Тия ни забраняват правото ни на свободен и безплатен достъп до филми! Това е вече прекалено и е посягане към нашите права! Да излезем на улицата и да свалим тези престъпници! Никой няма право да ни ограничава интернет свободата!  Ако продължават в същия дух, накрая пак ще има само една телевизия и само една истина!

Да се борим за правата си, докато е време! Не сме САЩ и няма да станем!

Не сме богати, за да плащаме за всеки филм, който искаме да гледаме! Аман от ояли се "творци"! Алчниците да творят у дома си!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

• Отговори 69
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пак не си разбрала, затвора ще е за тези които създаат платформите за споделяне на пиратско съдържание. Молим? Я пак? Къде и кой ти каза че имаш ПРАВО на безплатен достъп до нечия интеле

• Браво на теб, белгийска мидо! А нещо смислено да кажеш, можеш ли?

• Виждам  те у затвору .

Публикувани изображения

• Автор

Преди години народът въстана срещу затварянето на "Замунда" и "Арена"! Трябва пак да стане така! Или какво? Ще пратят армията срещу народа ли? Знаем как свършват такива истории! Такива диктатори биват обезглавени или разстреляни барабар със семействата си!

Стиска ли и на армията да изпълни такава безумна заповед или ще се обърне срещу тези гниди и ще ги арестува?

преди 3 минути, Milkydead написа:

Смърт на Америка и Капиталистическата система , свобода и равенство за всички хора ! СМЪРТ , СМЪРТ , СМЪРТ ! 

Всички във Мосейково така викате

Днес сутринта гледах "Твоя ден" по Nova News и гледах обедните новини.

Освен за спирането на достъпа на украинско зърно в страната без мито и

това че в Йемен са се изпозадушили 88 човека в битката им за взимането

на безплатни помощи за Рамазан Байрама, нищо друго не са казали !

Те всички платформи за Online филми като: 

Filmi7 Online, Filmi Sub, Filmi 2K.com и Filmi Online отдавна са се изнесли извън страната.

А, дори да ги блокират на наша територия, с Vpn пак ще могат да се гледат !

А след като прочетох предложението на МС /явно под командата на Брюксел и Вашингтон/,

мисля че този закон е за тези които създават подобни сайтове, а не за нас дребните

риби . . .Потребителите !

Сега на следващите избори ходете пак, да гласувате за Евроатлантическите партии в Парламента !!!

преди 1 час, Anneliese написа:

Кабинетът предлага до 6 години затвор за създаването на торенти и сайтове за пиратско съдържание

Пак не си разбрала, затвора ще е за тези които създаат платформите за споделяне на пиратско съдържание.

правото ни на свободен и безплатен достъп до филми!

Молим?
Я пак?

Къде и кой ти каза че имаш ПРАВО на безплатен достъп до нечия интелектуална собственост?
Не че нещо, и на мен ми е писнало всеки да се опитва да ми рови в джоба, обаче ПРАВО на безплатен достъп до съдържание може да ти даде само неговия автор.
Нека опитам да ти дам пример :

Ако ти си певица и се изхранваш чрез пеене и създаване на съдържание, обаче всички вместо да купуват твоето съдържание го теглят от тракерите и други платформи, ти ще останеш гладна, че даже и интернета няма да можеш да си платиш за да пуснеш тема "КРАДЪТ МИ ПЕСНИТЕ, РАЗСТРЕЛ ЗА КРАДЦИТЕ".

Никой няма право да ни ограничава интернет свободата!

Ся интернет и свобода...
...може би в известен смисъл в мазето, но дори и там всичко се гледа под лупа и чат-пат се почиства, таааа сметай колко е свободен интернета.

преди 2 минути, Сiнбад написа:

Днес сутринта гледах "Твоя ден" по Nova News и гледах обедните новини.

Освен за спирането на достъпа на украинско зърно в страната без мито и

това че в Йемен са се изпозадушили 88 човека в битката им за взимането

на безплатни помощи за Рамазан Байрама, нищо друго не са казали !

Дайте някакви подробности, бе чоджум . . .

От годни в новините  по всички големи и влиятелни медии не само в България се говори само за това което е удобно да се говори, затова човека трябва да търси повече и различни източници и да ползва леля Агата. :)

https://www.kaldata.com/it-новини/кабинетът-предлага-до-6-години-затвор-з-417510.html

Хора, излизайте на протест! Тия ни забраняват правото ни на свободен и безплатен достъп до филми! Това е вече прекалено и е посягане към нашите права! Да излезем на улицата и да свалим тези престъпници! Никой няма право да ни ограничава интернет свободата!  Ако продължават в същия дух, накрая пак ще има само една телевизия и само една истина!

Да се борим за правата си, докато е време! Не сме САЩ и няма да станем!

Не сме богати, за да плащаме за всеки филм, който искаме да гледаме! Аман от ояли се "творци"! Алчниците да творят у дома си!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Има много платформи, където можеш да гледаш филми. 8 евро на месец.

Paramount+ Deutschland - Streamen Sie Serien-Folgen, Filme, Originals und mehr. (paramountplus.com)

Netflix Deutschland – Serien online ansehen, Filme online ansehen

Prime Video (amazon.de)

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

В България май няма още Paramount+ и Disney+ но пък имат НВО Мах.

преди 2 часа, Anneliese написа:

Хора, излизайте на протест! Тия ни забраняват правото ни на свободен и безплатен достъп до филми!

едно време имаше филми

сега  са боломачи

загуба на време

трябва да ми дават пари да  ги гледам 

преди 36 минути, Bubbles написа:

В България май няма още Paramount+ и Disney+ но пък имат НВО Мах.

То пък едно Дисни. Засега само Amazon Prime гледам. Има и телевизия. Netflix няма да коментирам, само LGTBQ филми.

Paramount още не съм го пробвал. Скоро го пуснаха и в Германия.

От сайтовете за филми обработени с български субтитри, които съм ползвал до сега:

Filmi7 Online, Filmi Sub, Filmi 2K.com, VSI4KIFILMI.com и Filmi Online 

работи единствено . . .Filmi2K.com !

И интересното в случая ми е че може да се ползва единствено с български IP address.

Защото се опитах да влеза в него с чужд IP address (за по-голяма сигурност), но се получи

тъкмо обратното - БЛОКИРАНЕ !

Как може да си го обясните всичко това . . .

Аз съм за забраната да си сваляте без пари холивудска продукция.
Така ще бъдете предпазени от джендъризма който се вихри при янките.

преди 3 часа, Anneliese написа:

Нови филми не гледам, та не ме интересува, че няма да мога да ги сваля.. Само за програмите ще ме е яд. А руските тракери няма да ги забранят. Така, че нещата ще се оправят.

преди 49 минути, АСПЕКТ написа:

То пък едно Дисни. Засега само Amazon Prime гледам. Има и телевизия. Netflix няма да коментирам, само LGTBQ филми.

Paramount още не съм го пробвал. Скоро го пуснаха и в Германия.

Чаветата зяпат Дисни+, жената нетфликс, само аз съм прецакан щото и двете са ми бози, ама пък си имам пакет Prime vidéo да си гледам лига 1.

преди 41 минути, Сiнбад написа:

работи единствено . . .Filmi2K.com !

Много зли тия, това и с VPN се не отваря.

преди 4 часа, нушо написа:

Има бая боб да изядем, докато стане това в България.

И да го изпърдим де

преди 3 часа, Bubbles написа:

Пак не си разбрала, затвора ще е за тези които създаат платформите за споделяне на пиратско съдържание.

Кое те учудва?

преди 5 часа, Anneliese написа:

Хора, излизайте на протест!

Дупчи тия перфокарти да ушиеш байряка на протеста де и го поведеш :D

Тая новина те чаках да я надушиш да ти видя реакцията и не ме разчорова хихи

То пък едни филми, за черна Клеопатра, черен Хари Потър, пълно с ЛГБТ-а и т.н. Трябва да ми плащат за да ги гледам, а не да ми искат пари за тях.  Но, ако ще се протестира поне да е за правилните неща - за достойни по размер заплати и пенсии, а не за правото безплатно да се краде.

• Автор

Какво крадене и какво сваляне бълнувате? Става дума за онлайн гледане! По вашата логика да вземат да забранят и тубата направо.............Вие усещате ли се какво пишете?

А филмаджиите, като толкова не искат да бъдат "крадени", да не правят филми тогава! Да си намерят друга работа!

Творчеството е, за да се споделя.

Хората книги си купуват, но те са на нормални цени.  а "Дисни+" и подобни искат огромни цени, за да гледаш. Тази няма как да стане. Също така никой нормален човек не иска да гледа коректно политическо кино. Хората искаме да си гледаме нормалното кино и нормалните филми, снимани допреди години.

Така, ако продължават, накрая съвсем ще ни отвратят от всякакво западно кино и ще се преориентираме към руското кино.

За ваша неприятна изненада, руснаците имат свободна платформа, където могат да се гледат напълно безплатно руски филми . Ама руснаците са нормални и не са алчни.

https://smotrim.ru/

преди 3 минути, Anneliese написа:

"Дисни+" и подобни искат огромни цени

затова можете 2ма, 3ма или дори 4 човека да си споделяте цената за един акаунт и да се уговаряте кога да го ползвате

например

и има страшно много онлайн гледане само да знаеш как да търсиш

преди 8 минути, Anneliese написа:

А филмаджиите, като толкова не искат да бъдат "крадени", да не правят филми тогава! Да си намерят друга работа!

Ти тогава кво ще гледаш?

преди 8 минути, Anneliese написа:

ака, ако продължават, накрая съвсем ще ни отвратят от всякакво западно кино и ще се преориентираме към руското кино.

Скоро такова няма да съществува! рассия ще бъде унищожена!

преди 9 минути, Anneliese написа:

За ваша неприятна изненада, руснаците имат свободна платформа, където могат да се гледат напълно безплатно руски филми . Ама руснаците са нормални и не са алчни.

https://smotrim.ru/

Благодаря! До няколко дена ще бъде недостъпен от бг IP-ta

• Автор

Аз ново кино не гледам отдавна. Не казвам какво гледам. Но не е каквото си мислите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.