Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забраняват торентите и сайтовете за онлайн филмите!

Featured Replies

преди 2 минути, Bubbles написа:

30ГБ какво? Трафик?
Това само за фейсбук не стига.

Остави - и тоя е извън време и пространство. То оня звер от снимката за туй така гледа и не вярва на.......носа си :)

• Отговори 69
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пак не си разбрала, затвора ще е за тези които създаат платформите за споделяне на пиратско съдържание. Молим? Я пак? Къде и кой ти каза че имаш ПРАВО на безплатен достъп до нечия интеле

• Браво на теб, белгийска мидо! А нещо смислено да кажеш, можеш ли?

• Виждам  те у затвору .

Публикувани изображения

преди 11 минути, Bubbles написа:

30ГБ какво? Трафик?

На тебе ако не ти стига на мен ми е даже в повече, щото си гледам от 15 сателита телевизии всякакви без пари.
можеш да зяпаш швейцарските франкофонски телевизии така с zatoo.com ако те интересува, например от предавнията им на запаис ако си харесаш нещо

п.п.
сега съм турско ИП точно с този ВПН за писане в калдата

преди 3 минути, Белгиеца написа:

На тебе ако не ти стига на мен ми е даже в повече, щото си гледам от 15 сателита телевизии всякакви без пари.
можеш да зяпаш швейцарските франкофонски телевизии така с zatoo.com ако те интересува, например от предавнията им на запаис ако си харесаш нещо

п.п.

Браво на теб, белгийска мидо! А нещо смислено да кажеш, можеш ли?

преди 47 минути, Bubbles написа:

Без пари друг път, пак си плащаш ама става по друг път.

Е, да де затова не споря хихи.... То и безплатните филми онлайн си ги плащаш по един или друг начин хихи

преди 25 минути, Белгиеца написа:

п.п.

33 години гледа телевизя в Белгия :giggle1:

преди 43 минути, Белгиеца написа:

smotrim.ru си работи с безплатния windscribe ама аз имам 30ГБ без пари, щото съм пълен с акъл

Невероятен овньо си.  30 ГБ е един блу рай филм бре момче. За какво въобще си купувал тези телевизори, за какъв чеп си сложил тези чинии в градината? Тъй ще си отидеш от този свят като овца без история.

преди 3 минути, Coco1 написа:

33 години гледа телевизя в Белгия :giggle1:

Остават му още малко и ще го видиш на Горублянската гара с чемодана  на врата. 

Това торентите са вредни за психическото здраве на децата от 7 до 77 годишна възраст.
Особено гледането на хамерикански тъпотии води до преждевременно старческо оглупяване, също познато като деменция.
На мен от както ми е стъпил кракът на белгийска земя, съм ходил само 3 пъти на кино.
А по едно време прецених, че и филмите по телевизията не ме интересуват.
Това четенето на романчета и зяпането на хамерикански тъпотии си е за хора с непълноценен личен живот. Да си запълват екзистенциалната празнота. Един вид бягство от скучния ви безсмислен личен живот е гледането на измишльотини на някой сценарист.

А иначе има и евтино еднократно плащане за доживотен ВПН, е докато го затворят и отворят нов уж доживотен де. Ама няма да ви кажа как да си намерите такова, щото съм загрижен за здравето ви. Излизайте на разходка сред природата това поне е все още базплатно.

преди 21 часа, Anneliese написа:

Аз ново кино не гледам отдавна. Не казвам какво гледам. Но не е каквото си мислите.

Порн* ? То така написано Анке… 

преди 28 минути, Тетя написа:

Поне е документален филм и няма специални ефекти. 

Итересно че  smotrim.ru от вкъщи или изобщо не се отваря или ми изкарва че сайта е блокиран "The website you are trying to open is filtered by Bulgarian Court authorities. More details will come soon... ",  а на работа с интернет от А1  сайта си работи.

преди 13 часа, АСПЕКТ написа:

Поне е документален филм и няма специални ефекти. 

Така е.Тя обича да се образова! 

преди 20 часа, ined написа:

Итересно че  smotrim.ru от вкъщи или изобщо не се отваря или ми изкарва че сайта е блокиран "The website you are trying to open is filtered by Bulgarian Court authorities. More details will come soon... ",  а на работа с интернет от А1  сайта си работи.

На работата ти са сложили друг DNS, нищо не ти пречи и ти да си сложиш друг в модема ти и готово. А най-лесно е с безплатен VPN ако искаш да гледаш вече записани предавания, а за директно гледане на тв каналите има руски сайтове които ти ги дават и които не са блокирани от Урсула гинеколожката.

преди 7 часа, Тетя написа:

Така е.Тя обича да се образова! 

За образоване няма нужда от торенти, достатъчно е да направи търсене със тези думички 

stepmom teaches stepson stepdaughter

и си гледа жената на воля по цяла нощ, докато дъртите хъркат дълбок сън.

на 21.04.2023 г. в 18:05, Тетя написа:

Ама от старите. На VHS.

Заради онлайн пиратството: САЩ поставиха България под наблюдение

Службата на главния търговски представител на САЩ (USTR) добави Беларус и България към списъка за наблюдение за спазването на правата върху интелектуалната собственост, съобщи Ройтерс и БТА.

Минск е добавен в списъка заради нов закон, легализиращ неразрешено използване на защитени с авторски права произведения от страни, които налагат санкции на Беларус заради ролята ѝ в подкрепа на водената от Русия война в Украйна. Удължава се и обявеното миналата година спиране на прегледа на украинските практики в областта на защитата на интелектуалната собственост, поради нашествието на Русия в южната ѝ съседка, започнало през февруари 2022 г.

Същият доклад обаче добавя България, която е съюзничка на САЩ в НАТО, към списъка за наблюдение, тъй като София не е обърнала достатъчно внимание на недостатъци в разследването на случаи на онлайн пиратство. Миналата година USTR обяви, че ще направи преглед на страната ни именно по тази причина.

Сега докладът включва 29 държави в списъка за наблюдение или приоритетно наблюдение заради недостатъци и нарушения на правата върху интелектуалната собственост. В тазгодишния приоритетен списък са включени Китай, Чили, Аржентина, Индия, Индонезия, Русия и Венецуела. Страната ни е в този с по-ниска категория на опасност, като в него влизат и страни като Канада.

• 1 месец по-късно...

Торенти ще има още мнооого време. Поради някаква причина не ги забраняват в световен мащаб, макар че ни ми се вярва да е много трудно. Както навремето премахнаха Пиратския Залив.

Явно обаче трябва да има торент сайтове. А след като това е така - приказките за затваряне и наказания са само газ под налягане. Крайния потребител така или иначе не е уязвим, а сайтовете като Зелката и Замундата от отдавна са на места, където са неуязвими. А тея приказки за закони , наказания и т.н. са само вятър колкото да се харесаме на краварите.

• 4 седмици по-късно...
на 20.04.2023 г. в 23:34, Bubbles написа:

30ГБ какво? Трафик?

Какво правиш у тойо Фашистбук, че 30 ГБ не ти стигат? :D Докато все още имах акаунти във Фашистбук (4 броя акаунти), за 1 ден висене там харчех 800-900 МБ трафик, като това включваше и снимки, и видео, и текстови постове. Излиза, че или операторът ти яко ти "надписва" трафика, или ти не знаеш къде се намираш и какво правиш, или и двете.

преди 4 часа, Валсо написа:

Какво правиш у тойо Фашистбук, че 30 ГБ не ти стигат? :D Докато все още имах акаунти във Фашистбук (4 броя акаунти), за 1 ден висене там харчех 800-900 МБ трафик, като това включваше и снимки, и видео, и текстови постове. Излиза, че или операторът ти яко ти "надписва" трафика, или ти не знаеш къде се намираш и какво правиш, или и двете.

Moi?
Аз фейсбук отварям веднъж на високосна и то само ако се сетя.
Само че там е пълно с медия и 30 гъби заминават без да ги усетиш.

• 1 месец по-късно...
на 22.06.2023 г. в 20:32, Bubbles написа:

Moi?
Аз фейсбук отварям веднъж на високосна и то само ако се сетя.
Само че там е пълно с медия и 30 гъби заминават без да ги усетиш.

Ми то зат'ва мобилното приложение на Фашистбук има настройки да НЕ аутоплейва медия, а също и да тръгва без звук, както и дали да я аутоплейва само на wi-fi, само на мобилни данни или и двете. А аз и тогава мразех да ми се пускат клипчета без моето изрично разрешение и в настройките забранявах това. Така че никога не съм имал проблем с харченето на нета.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.