Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Практикуване на Pole dance

Featured Replies

преди 1 минута, Fay написа:

Ако е непълнолетна, как ще стане?

Сега глей как я тласкаш към независимост.

Сегашните 14-15г не можеш да им дадеш толкова.Не мисля,че това ще и бъде проблем 

• Отговори 79
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

току-що, Fay написа:

Ако е непълнолетна, как ще стане?

С декларация от родител.настойник (ако е над 16). Назначава се, като "танциващ барман" или нещо такова. В момента украинките, имат всякакви документи - не е проблем, пред властите

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

С декларация от родител.настойник (ако е над 16). Назначава се, като "танциващ барман" или нещо такова. В момента украинките, имат всякакви документи - не е проблем, пред властите

Мен кога ще ме запознаеш със украинките?

Да търся ли курс към морето?

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Мен кога ще ме запознаеш със украинките?

Да търся ли курс към морето?

Аз там съм с....около 20% По принцип няма проблеми - ще ти дам телефон на ЛС. Мога да ти спестя само 120-те лв вход. За другото - там с каката се пазариш

ПС: Клеопатра ти прешоръчвам :) 

преди 23 минути, NewRedDragon написа:

Аз там съм с....около 20% По принцип няма проблеми - ще ти дам телефон на ЛС. Мога да ти спестя само 120-те лв вход. За другото - там с каката се пазариш

Не си заслужава май....

:(  :mad:

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Еха какво е това място? 

преди 5 минути, Fay написа:

VIP клуб на Pole-dance.

Ехааа,сериозна работа ще да е това…. Еххх,да бях на 14 щях да се преклалифицирам 🤣🤣🤣🤣 

И другата започна да показва признаци на самопризнание.....

преди 6 минути, Звяра!!! написа:

И другата започна да показва признаци на самопризнание.....

Шега ,любовнико,шега. 

преди 33 минути, Тетя написа:

Еха какво е това място? 

https://varna.zavedenia.com/1580/EROTIC-BAR-911-VARNA

преди 30 минути, Fay написа:

VIP клуб на Pole-dance.

Не e VIP - за всеки е. Има си вход от 120 лв (след 1 юни - 200), от които 100 са консумация 0 стигат за 2 голвми маркови и една кола...нещо такова. Абе, аз да се извиня, че съм писал 20%.....всъщност са 2%....не повече от 1500 лв/мес

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

https://varna.zavedenia.com/1580/EROTIC-BAR-911-VARNA

Не e VIP - за всеки е. Има си вход от 120 лв (след 1 юни - 200), от които 100 са консумация 0 стигат за 2 голвми маркови и една кола...нещо такова. Абе, аз да се извиня, че съм писал 20%.....всъщност са 2%....не повече от 1500 лв/мес

Че някои ходи ли на такова място? Аз лично не бих дала 200 за вход.Виж за вечеря в хубав ресторант-да.

преди 5 минути, Тетя написа:

Аз лично не бих дала 200 за вход.Виж за вечеря в хубав ресторант-да.

200 лева ще дадеш за едно кифте и две кебапчета а за 20 литра нафта се мръщиш?:mad:

преди 1 минута, Тетя написа:

Че някои ходи ли на такова място? Аз лично не бих дала 200 за вход.Виж за вечеря в хубав ресторант-да.

За всеки влак си има пътници, нали. Ние с жената ходим от време на време 0 има клиенти. Еротик прпграмата е добре направена,... Като цяло става. Заввиси от вкуса на клиента вече. Тоя "вход" от 120 лв,, всъщност е куверт тип - задължителна консумация - нищо ново под слънцето.

Другото си е на договпрка вече..

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

За всеки влак си има пътници, нали. Ние с жената ходим от време на време 0 има клиенти. Еротик прпграмата е добре направена,... Като цяло става. Заввиси от вкуса на клиента вече. Тоя "вход" от 120 лв,, всъщност е куверт тип - задължителна консумация - нищо ново под слънцето.

Другото си е на договпрка вече..

Разбрах,благодаря за пояснението :)

преди 9 минути, Звяра!!! написа:

200 лева ще дадеш за едно кифте и две кебапчета а за 20 литра нафта се мръщиш?:mad:

Кога съм го казала това?!

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Заввиси от вкуса на клиента вече.

Мъже в програмата има ли?

преди 3 минути, Тетя написа:

Кога съм го казала това?!

Имам свидетели!

Целия форум, гостите не ги знам колко са.

току-що, Fay написа:

Мъже в програмата има ли?

Май не :) Бяха пробвали с някакви, но не излиза сметката - много пари искат мъжовете - няма смисъл, явно.

• Автор

Хора, аз просто исках да напиша темата, за да споделите, ако тренирате този спорт, а не да ми пишеше глупости. Още повече да ме съдите за предишните ми теми, че съм тренирала този спорт, и още повече, че съм на 14! Вина имам ли? Нещо лошо направила ли съм? НЕ! 

То няма лошо да си обсъждате, ама много глупости станаха тук и да говорите за мен по този начин, едва ли не утре отивам в клуба...То темата утре ще е умряла и тези, които искат да се включат ще се откажат, нормално. Обидни са някои коментари, но не ме интересува, излагайте се още!

преди 6 минути, Звяра!!! написа:

Имам свидетели!

Целия форум, гостите не ги знам колко са.

Докажи! 

преди 3 минути, GabriLita написа:

Хора, аз просто исках да напиша темата, за да споделите, ако тренирате този спорт, а не да ми пишеше глупости. Още повече да ме съдите за предишните ми теми, че съм тренирала този спорт, и още повече, че съм на 14! Вина имам ли? Нещо лошо направила ли съм? НЕ! 

То няма лошо да си обсъждате, ама много глупости станаха тук и да говорите за мен по този начин, едва ли не утре отивам в клуба...То темата утре ще е умряла и тези, които искат да се включат ще се откажат, нормално. Обидни са някои коментари, но не ме интересува, излагайте се още!

От кога да се въртиш на пилон е спорт? Тенис,футбол,щанги и т.н е спорт.Ако искаш зад клуба иди,лично на мен ми е се тая.Ние си говорим,теб никой не те споменава сега.Вече ако ти сама се припознаваш,лошо… със здраве 🍀

преди 8 минути, NewRedDragon написа:

Май не :) Бяха пробвали с някакви, но не излиза сметката - много пари искат мъжовете - няма смисъл, явно.

А жените по-малко ли? Това е дискриминация! 

преди 4 минути, GabriLita написа:

охооо, сега те почваме, в една друга тема...

Ама тя е +18, за +50 посетители.

Ще трябва да изчакаш - има, няма, четири години.

• Автор
преди 3 минути, Тетя написа:

Докажи! 

От кога да се въртиш на пилон е спорт? Тенис,футбол,щанги и т.н е спорт.Ако искаш зад клуба иди,лично на мен ми е се тая.Ние си говорим,теб никой не те споменава сега.Вече ако ти сама се припознаваш,лошо… със здраве 🍀

Ами не съм си го измислила аз, че това е спорт. Провери в Интернет, че явно не си запозната. Понеже започнахте да пишете глупости, нормално човек да му стане тъпо, още повече като ми намеквате някакви неща, а аз просто исках да видя колко такива жени и момичета има в сайта, които тренират.

преди 3 минути, GabriLita написа:

Ами не съм си го измислила аз, че това е спорт. Провери в Интернет, че явно не си запозната. Понеже започнахте да пишете глупости, нормално човек да му стане тъпо, още повече като ми намеквате някакви неща, а аз просто исках да видя колко такива жени и момичета има в сайта, които тренират.

Че ние си пишем наши глупости,ти просто даде началото.Ами няма май НО имало един бар там всички така спортували.

преди 5 минути, Тетя написа:

А жените по-малко ли? Това е дискриминация! 

Принципно си права, но..... бизнеса иу е такъв явно - Не знам. а и не ме интерсува - аз съм вложил едни пари и си получвам част от печалбата на обекта, За мен няма разликика, между дюнерджийница и еротик клуб - гледам си парата

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Принципно си права, но..... бизнеса иу е такъв явно - Не знам. а и не ме интерсува - аз съм вложил едни пари и си получвам част от печалбата на обекта, За мен няма разликика, между дюнерджийница и еротик клуб - гледам си парата

Ами то няма.В едното пълниш тумбака в другото окото,предполагам.Обаче ми стана интересно и ако имам път на там бих го посетила 😁😁😁

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.