Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Миротворец" - новите фашисти на Украйна!

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

А такива като теб националнокастрирани не-българи ще захвърлят българското знаме и ще обуят руския флаг. И ще пълзят с питка и сол пред "братушките "

Я! Тлъстият от Русе! Стана ли 150 кг? Още ли не са те баннали и от тука? 

Ти ли ще ми говориш за българското знаме и патриотизъм бе. Американска подлога!

• Отговори 236
  • Прегледи 23,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тукашните копейки правят списъци кой ще пращат в Белене, като вземели властта (хахах), пишат как ще бесят хора по площадите, обаче това не е фашизъм, съвсем в реда на нещата е. Някакво сайтче реши да

• Измет при измет отива. сащ/есср са боклук страни.

• Едно си баба знае, едно си баба бае, туй путинистите се много знаят, всичко им е ясно, пък като ги питаш, кое-как, защо, отговарят с "няма ти кажа пък" или "не ти трябва да знаеш" или индивиди като по

Публикувани изображения

Тукашните копейки правят списъци кой ще пращат в Белене, като вземели властта (хахах), пишат как ще бесят хора по площадите, обаче това не е фашизъм, съвсем в реда на нещата е. Някакво сайтче реши да направи списък с водещите копейки, чисто информативно, вътре няма призиви към разстрели, обесвания, концлагери и т.н., обаче изведнъж всички копейки се възпалиха и с пяна на уста започнаха да обясняват как това е нацизъм, как можело... Копейки, сър... 

преди 13 минути, чичо Сашо написа:

Я! Тлъстият от Русе! Стана ли 150 кг? Още ли не са те баннали и от тука? 

Ти ли ще ми говориш за българското знаме и патриотизъм бе. Американска подлога!

Саше-комунисте от Мосейково изтрезня ли от лосиона

Би било добре всички американски подлоги да се съберат и дружно да си....в Америка. Сиктир бе!

преди 20 минути, Coco1 написа:

Саше-комунисте от Мосейково изтрезня ли от лосиона

От  такъв като тебе дето има само две мозъчни гънки и знае само една дума Мосейково и не разбира колко е прост и умните хора му се смеят, неща акъл посерко.

преди 12 минути, Филипов написа:

Естествено. От известно време в Европа отново се надига мощно нацизъм и фашизъм. Италия, Франция, Германия - крайно десните...

Сега в Италия управлява крайно дясно. Фашистката северна лига на Умберто Боси, Франция - "Националния съюз" на Льо Пен. И тя влезе в парламента. Германия - ултра десните.

Фашизмът идва отново!

преди 21 минути, чичо Сашо написа:

От  такъв като тебе дето има само две мозъчни гънки и знае само една дума Мосейково и не разбира колко е прост и умните хора му се смеят, неща акъл посерко.

Zaщо в Мосейково сашке те призведоха дефектна

355312369_5915289101908445_7496059064343107712_n.jpg

Така е. Но поне в България, я нямаше тази измет и създадохме доста неща за тия години. Но дойде "демокрацията" хамериканците, и тази помия, измет се появи и тук. И същата тая измет гнусна ще ни донесе и европейски правила, например разнополовите индивиди, демек педерасите, дето дето Хо Ши Мин ги е изтребвал тотално. А и ние ще си ги кътаме! Помия!

преди 15 часа, Гражданин написа:

От кога не си си купувал долни гащи, че завиждаш на хората, които бягат от разрушените си домове? Само тотален клошар може да завижда на бежанци.

Защо завист?
Значи според теб е редно бежанци да се настаняват в луксозни хотели на първа линия на морето с държавни пари вместо в бежански лагери?

преди 8 минути, Bubbles написа:

Защо завист?
Значи според теб е редно бежанци да се настаняват в луксозни хотели на първа линия на морето с държавни пари вместо в бежански лагери?

Няма никакви украинци настанени в луксозни хотели по време на сезона, а извън сезона и то с пари от ЕС, когато на хотелиерите иначе са им празни хотелите и когато ковид кризата ги удари, те нямаха против да се включат в програмата и сами заявяваха, че ще им е полезно за бизенса да наваксат с малко кеш извън сезона. Нито един лев от тези за украинските бежанци не беше даден от българи. При това тези пари влязоха в българската икономика. След като почна сезона бежанците отидоха в тези "бежански лагери", в които толкова държиш, че заслужават да отидат. Та затова е завист, защото в думите, които ползвате "луксозни хотели на първа линия на морето с държавни пари" точно това си личи. Една безчовечност и тъпа завист, какви луксозни хотели на първа линия като става въпрос за живот в курорта извън сезона, когато е пълно мъртвило. И не са им давали пари на ръка, даваха по 40 лв на стая на нашите бизнесмени, както и за основни храни. Пробвай да си нахраниш семейството с 10 лв на ден. Изключително грозна е тази ненавист на българите към украински бежанци, които нито са се ширили на някакви луксове, нито са били на почивка, а да не говорим, че преди да почне сезона ги пратиха на "бежански лагери".

Тия фалшиви "бежанци" се мислят за много специална категория хора, ама не са, сега ще го разберат по трудния начин!!! Като не става с добро, ще стане с лошо!

Призовавам всеки истински българин и патриот, който е собственик на хотели по морето, след всичко това, да изхвърлят на улицата като мръсни котета украинците. Нямат място в нашите хотели след всичко това. Та тези хора си учат децата, особено момчетата, в омраза към руснаците, източноевропейците, евреите и православните християни!!!! Не ни трябват тези тук!!!!! Багажчето и обратно в гнилата им родина!!!! Или да вървят в Германия и където другаде решат. Тук вече не са добре дошли! Тия нямат право да ни държат тон, да ни поучават, да изискват от нас да воюваме срещу Русия и подобни. Да си събират багажа и да се махат, България не им е бащиния!!!!!

Абе, копейки, може ли да ми обясните как изведнъж започнахте да виждате нацизъм навсякъде? Дали не е щото любимият ви вожд и учител, другарят Путлер сложи началото на тази риторика, а вие повтаряте опорките като папагали? Руснаците първи започнаха с тези глупости - който не е съгласен с тях, е нацист, Зеленски бил наркоман (тва все едно слушам бабите пред блока да обсъждат някой с дълга коса), и сума ти други тъпотии. То, ако погледнеш съвременна Русия, точно тя си е нацистка отвсякъде - политически свободи = нула. Граждански свободи = нула. Кажеш нещо против режима = концлагер. Пращат ти призовка да ходиш да се биеш заради капризите на един луд в Кремъл, обаче синчетата на управляващата върхушка повиквателни не получават. Икономика = нула. Знаят само да продават природните залежи, които имат. Толкова са некадърни, че са зависими от Китай и Запада за почти всичко, свързано с техника и машини. Най-любимото им нещо (освен да пият) е да воюват и да изнасят смърт и мизерия за другите. Това им носи някакво вътрешно удовлетворение - да, те живеят в кенеф и са нещастни, обаче сега и тия около тях ще са нещастни. Това им стига...

преди 9 минути, Anneliese написа:

Тия фалшиви "бежанци" се мислят за много специална категория хора, ама не са, сега ще го разберат по трудния начин!!! Като не става с добро, ще стане с лошо!

Призовавам всеки истински българин и патриот, който е собственик на хотели по морето, след всичко това, да изхвърлят на улицата като мръсни котета украинците. Нямат място в нашите хотели след всичко това. Та тези хора си учат децата, особено момчетата, в омраза към руснаците, източноевропейците, евреите и православните християни!!!! Не ни трябват тези тук!!!!! Багажчето и обратно в гнилата им родина!!!! Или да вървят в Германия и където другаде решат. Тук вече не са добре дошли! Тия нямат право да ни държат тон, да ни поучават, да изискват от нас да воюваме срещу Русия и подобни. Да си събират багажа и да се махат, България не им е бащиния!!!!!

Не те ли е срам да си толкова грозен човек в душата си? Да искаш смърт на деца и хора от Украйна? С какво това прави изтормозеният ти живот по-добър? Да искаш някой да бил изхвърлен като мръсно коте на улицата? Що за грозни и отвратителни приказки? Не заслужаваш от данъците ми и стотинка!

преди 7 минути, WhiteHart написа:

Абе, копейки, може ли да ми обясните как изведнъж започнахте да виждате нацизъм навсякъде? Дали не е щото любимият ви вожд и учител, другарят Путлер сложи началото на тази риторика, а вие повтаряте опорките като папагали? Руснаците първи започнаха с тези глупости - който не е съгласен с тях, е нацист, Зеленски бил наркоман (тва все едно слушам бабите пред блока да обсъждат някой с дълга коса), и сума ти други тъпотии. То, ако погледнеш съвременна Русия, точно тя си е нацистка отвсякъде - политически свободи = нула. Граждански свободи = нула. Кажеш нещо против режима = концлагер. Пращат ти призовка да ходиш да се биеш заради капризите на един луд в Кремъл, обаче синчетата на управляващата върхушка повиквателни не получават. Икономика = нула. Знаят само да продават природните залежи, които имат. Толкова са некадърни, че са зависими от Китай и Запада за почти всичко, свързано с техника и машини. Най-любимото им нещо (освен да пият) е да воюват и да изнасят смърт и мизерия за другите. Това им носи някакво вътрешно удовлетворение - да, те живеят в кенеф и са нещастни, обаче сега и тия около тях ще са нещастни. Това им стига...

Всичко хубаво, ама говориш с много душвено болни хора. Погледни го само това същество над мен какво пожелава на украинците. Това са диагнози и психопатия и те намират еманация на душевните си терзания явно като ги проектират в насилие върху невинни. Тази имам чувството, че вижда в Путин сатаната, сигурен съм, и му се кланя и иска да му служи, за да може ако могат заедно да опожарят света. 

преди 5 минути, Гражданин написа:

Няма никакви украинци настанени в луксозни хотели по време на сезона, а извън сезона и то с пари от ЕС, когато на хотелиерите иначе са им празни хотелите и когато ковид кризата ги удари, те нямаха против да се включат в програмата и сами заявяваха, че ще им е полезно за бизенса да наваксат с малко кеш извън сезона. Нито един лев от тези за украинските бежанци не беше даден от българи. При това тези пари влязоха в българската икономика. След като почна сезона бежанците отидоха в тези "бежански лагери", в които толкова държиш, че заслужават да отидат. Та затова е завист, защото в думите, които ползвате "луксозни хотели на първа линия на морето с държавни пари" точно това си личи. Една безчовечност и тъпа завист, какви луксозни хотели на първа линия като става въпрос за живот в курорта извън сезона, когато е пълно мъртвило. И не са им давали пари на ръка, даваха по 40 лв на стая на нашите бизнесмени, както и за основни храни. Пробвай да си нахраниш семейството с 10 лв на ден. Изключително грозна е тази ненавист на българите към украински бежанци, които нито са се ширили на някакви луксове, нито са били на почивка, а да не говорим, че преди да почне сезона ги пратиха на "бежански лагери".

Във или извън сезона, няма значение. За бежанците има лагери.

преди 6 минути, Гражданин написа:

и то с пари от ЕС, 

Нито един лев от тези за украинските бежанци не беше даден от българи.

Извинявай но България не беше ли част от ЕС?

Всичко хубаво, ама говориш с много душвено болни хора. Погледни го само това същество над мен какво пожелава на украинците. Това са диагнози и психопатия и те намират еманация на душевните си терзания си като ги проектират в насилие върху невинни. Тази имам чувството, че вижда в Путин сатаната, сигурен съм, и му се кланя и иска да му служи, за да може ако могат заедно да опожарят света. 

Не й се впечатлявай на Анчето, тя си е такава, има си някакви проблеми момичето. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Не те ли е срам да си толкова грозен човек в душата си? Да искаш смърт на деца и хора от Украйна? С какво това прави изтормозеният ти живот по-добър? Да искаш някой да бил изхвърлен като мръсно коте на улицата? Що за грозни и отвратителни приказки? Не заслужаваш от данъците ми и стотинка

Не ми пука и не ти искам предателските ти и мръсни пари. 

Украинците не са хора. Нямат право да заплашват наши бивши президенти и политици! Ние си имаме право на свое мнение. Тия нямат право да ми казват как да мисля и как да живея. Достатъчно филми съм гледала, за да разбера, че нацистите са едни долни и гнусни създания, пълни с омраза и див фанатизъм. Нямам какво да си кажа с такива. Господин Първанов беше първият ни истински президент от промените насам, президентът на всички българи!!!! Няма как да простя заплахите към него. Никой нормален и истински българин не трябва да прощава това нищо! 

преди 1 минута, Anneliese написа:

Не ми пука и не ти искам предателските ти и мръсни пари. 

Украинците не са хора. Нямат право да заплашват наши бивши президенти и политици! Ние си имаме право на свое мнение. Тия нямат право да ми казват как да мисля и как да живея. Достатъчно филми съм гледала, за да разбера, че нацистите са едни долни и гнусни създания, пълни с омраза и див фанатизъм. Нямам какво да си кажа с такива. Господин Първанов беше първият ни истински президент от промените насам, президентът на всички българи!!!! Няма как да простя заплахите към него. Никой нормален и истински българин не трябва да прощава това нищо! 

Кой е тоя г-н Първанов? Някой червен караконжул, сигурно

Ако някой сега опита да убие или успее да убие господин Радев, ще знаем кой стои зад това!!!!!

Усрайна, НАТО и ЕС да го духат!!!!

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Кой е тоя г-н Първанов? Някой червен караконжул, сигурно

А нормалните хора дори не си спомняме за Желю Желев, Петър Стоянов и Росен Плевнелиев. Национални предатели и боклуци. Разликата ни с вас е, че ние не им желаем смъртта и не сме ги сложили в списъци. Съдбата достатъчно наказа Плевньото.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Във или извън сезона, няма значение. За бежанците има лагери.

Това е като да ти кажа, че за емигрантите има гета. Ти в гето ли живееш? Всеки човек има право да се бори за по-добро и щом им е подадена ръка, която не си подал ти, не виждам причина да се оплакваш или да им искаш по-грозна съдба докато са тук. ЕС им подава ръка, това са пари от ЕС и Украйна се бори за влизане в ЕС (в някакъв етап в бъдещето), така че е нормално за бежанците от Украйна, които бягат от война да се опита да им даде по-човечни условия, защото Украйна ще бъде приета в ЕС, а не Сенегал. Другите бежанци от Сенегал няма какво да ги коментираме така сякаш ти държиш точно пък и те да бъдат в "хотелите на първа линия". Това е международна политика, взимат се много неща предвид, също и при отношението към бежанци. Има си международни договорености, такива имаме (ЕС има) с Украйна, не с идващите от бананови републики. Това са съвсем рационални причини, поради които украинските бежанци имат малко по-топло отношение от арабски бежанци. Най-малкото идват ти християни, много по-близки културно до теб и разбиранията ти за света. Живяли що-годе един и същ живот като твоя, по същите правила, а не многоженци вярващи, че идват в Европа със свещена мисия, за да я превземат от вътре. Мисля че разликите трябва да са разбираеми за теб.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Извинявай но България не беше ли част от ЕС?

България е взела много повече от ЕС от колкото му е дала. Достатъчно е да се види колко много фондове има, с които са оправени най-различни неща. От училища до градски транспорт и т.н..

преди 6 минути, Anneliese написа:

Ако някой сега опита да убие или успее да убие господин Радев, ще знаем кой стои зад това!!!!!

Усрайна, НАТО и ЕС да го духат!!!!

и в тая болница са се провалили с възпитанието ти :no-no:

Какви времена  настанаха... "комунисти" викат "дръж комунистите", "фашисти" викат "дръж фашистите", "нацисти" викат "дръж нацистите", "расисти" викат "дръж расистите"... това с "исти"-те... дотук добре, както казал минаващият покрай 10-тия, падащ от 20-тия етаж... ами ако и с "асти"-те е така...

преди 2 минути, Гражданин написа:

Това е като да ти кажа, че за емигрантите има гета. Ти в гето ли живееш? Всеки човек има право да се бори за по-добро и щом им е подадена ръка, която не си подал ти, не виждам причина да се оплакваш или да им искаш по-грозна съдба докато са тук. ЕС им подава ръка, това са пари от ЕС и Украйна се бори за влизане в ЕС (в някакъв етап в бъдещето), така че е нормално за бежанците от Украйна, които бягат от война да се опита да им даде по-човечни условия, защото Украйна ще бъде приета в ЕС, а не Сенегал. Другите бежанци от Сенегал няма какво да ги коментираме така сякаш ти държиш точно пък и те да бъдат в "хотелите на първа линия". Това е международна политика, взимат се много неща предвид, също и при отношението към бежанци. Има си международни договорености, такива имаме (ЕС има) с Украйна, не с идващите от бананови републики. Това са съвсем рационални причини, поради които украинските бежанци имат малко по-топло отношение от арабски бежанци. Най-малкото идват ти християни, много по-близки културно до теб и разбиранията ти за света. Живяли що-годе един и същ живот като твоя, по същите правила, а не многоженци вярващи, че идват в Европа със свещена мисия, за да я превземат от вътре. Мисля че разликите трябва да са разбираеми за теб.

Отново бъркаш понятията.

Мигранта си е мигрант, бежанеца е друга бира, той бяга от нещо, аз не съм бягал от нищо.

Освен това никой не е спрял бежанците да се развиват, дава им се шанс да се образоват, да работят, много сирийски и афгански бежанци успяха да установят да учат и работят в България, но те за разлика от украинците бяха в лагери.

не виждам причина да се оплакваш или да им искаш по-грозна съдба докато са тук. ЕС им подава ръка, това са пари от ЕС

Не виждаш причина да се оплаквам?Аз пък я виждам всеки ден, в магазина, в битовите ми сметки, убеден съм че и ти го виждаш, но не ти е удобно да си го кажеш.
ЕС дава парите, но тия пари не падат от небето, ние не сме САЩ да си печатим евро колкото ни душа иска.

преди 8 минути, Гражданин написа:

така че е нормално за бежанците от Украйна, които бягат от война да се опита да им даде по-човечни условия, защото Украйна ще бъде приета в ЕС, а не Сенегал. Другите бежанци от Сенегал няма какво да ги коментираме така сякаш ти държиш точно пък и те да бъдат в "хотелите на първа линия". Това е международна политика, взимат се много неща предвид, също и при отношението към бежанци. Има си международни договорености, такива имаме (ЕС има) с Украйна, не с идващите от бананови републики. Това са съвсем рационални причини, поради които украинските бежанци имат малко по-топло отношение от арабски бежанци. Най-малкото идват ти християни, много по-близки културно до теб и разбиранията ти за света. Живяли що-годе един и същ живот като твоя, по същите правила, а не многоженци вярващи, че идват в Европа със свещена мисия, за да я превземат от вътре. Мисля че разликите трябва да са разбираеми за теб.

Така да беше почнал.
Не знам дали усещаш как сам си противоречиш, просто си прочети мнението.
И да ми обясняваш че бежанците от украйна били по-по най щото видиш ли щели да стават европейци и по тази причина аз трябва да им плащам масрафа, айде моля.

Ето ти снимка която апропо съм показвал, от Унгария - Будапеща, това се случва с помощта която унгарците дават на украинските бежанци :

image_viber_2022-04-08_13-36-33-519.thumb.jpg.d84708c1d3a4f7254fd74e1ef9f0eb30.jpg

Усраинците са изхвърлили храната? Долни неблагодарни същества! Заслужават си всичко!!!!!

преди 2 минути, Anneliese написа:

Усраинците са изхвърлили храната? Долни неблагодарни същества! Заслужават си всичко!!!!!

Изхвърлят храна, дрехи и всякаква нефинансова помощ която им се дава, искат само и единствено пари, това са думи на полицай(Мой приятел) от Будапеща, снимката също е направена от него.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.