Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

Kaкво гледате бе ...вие не знаете как да си настроите телевизора. А пък да не говоря за калибриране.

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

на 3.11.2023 г. в 9:00, mcmlxx написа:

Нещо твърде любопитно и доста добре направено, тествах работи повече от стабилно:

MAXPlay

Покажи скритото съдържание

image.png.d586c0bab3df6fea7686cdcea8f55aa3.png

image.png.cca8558efb402604ca04f709d47b9494.png

image.png.f1e7c6fa268bd4018a6db976a21188b2.png

MAXPlay

Пробвах го и е супер. В латинска америка работи чудесно. За сега не съм плащал. Но безплатните канали филми и сериали са ок. Ще го пробвам още известно време преди да платя.

преди 5 часа, 888red написа:

Kaкво гледате бе ...вие не знаете как да си настроите телевизора. А пък да не говоря за калибриране.

Валка, абе то за калибриране трябва телевизорът да си мине метрологична проверка. Сигурен съм, че телевизорът ти има периодична метрологочна проверка и метрологичен стикер със срок на валидност - провери дали не е изтекъл.😁😂

• Автор
преди 19 минути, gomaker написа:

Валка, абе то за калибриране трябва телевизорът да си мине метрологична проверка. Сигурен съм, че телевизорът ти има периодична метрологочна проверка и метрологичен стикер със срок на валидност - провери дали не е изтекъл.😁😂

Не може той да калибрира нищо всичко му е менте поне да имаше некои калибриран канал ,а така с интернет от миналото тв на 10 години адреси от боклука и настройва.😄😄

на 3.11.2023 г. в 9:00, mcmlxx написа:

Нещо твърде любопитно и доста добре направено, тествах работи повече от стабилно:

MAXPlay

image.png.d586c0bab3df6fea7686cdcea8f55aa3.png

image.png.cca8558efb402604ca04f709d47b9494.png

image.png.f1e7c6fa268bd4018a6db976a21188b2.png

MAXPlay

Здравейте,колеги.Търся листа с някоя от тези тв,да се гледа Байерн и Галата довечера.Благодаря предварително

Screenshot_20231108_105436_Chrome.jpg

• Автор
преди 24 минути, veskooooo написа:

Здравейте,колеги.Търся листа с някоя от тези тв,да се гледа Байерн и Галата довечера.Благодаря предварително

Screenshot_20231108_105436_Chrome.jpg

Разширено търсене

https://www.statarea.com/tv/schedule

на 5.11.2023 г. в 16:17, 888red написа:
  Затвори скритото съдържание

Ще се опитам да дам една препоръка на всички,които не знаят: Филтъра за острота- sharpness на повечето тв. е настроен на 15/или средно нещо в зависимост от тв/.  За да гледате предаванията и всичко показвано по тв.- трябва да изключите всички филтри/ вкл. да сложите остротата на - 0./ Защо? - защото това е допълнителен някакъв филтър,който изостря картината в някои очи .... и на тях им се струва,че образа е по-хубав.  Но в влучая това е визуална измама---- защото Вие не може да видите всички детайли от образа./ винаги ще губите детайли от образа ако е активиран този филтър/. И това е показано на снимките. Малко трудно се свиква,но след това като се загледате ще видите ,че съм прав. Не го казвам аз а: инженера на ЛГ./ има го написано и обяснено с картинки в нета и от спец.лаборатории/. Но както казва корееца--- всеки може да гледа както му харесва.

абсолютно вярно!

на 7.11.2023 г. в 22:16, Pifi Pedolino написа:

Не може той да калибрира нищо всичко му е менте поне да имаше некои калибриран канал ,а така с интернет от миналото тв на 10 години адреси от боклука и настройва

Явно нещо не се разбираме- Аз говорех за калибриране на тв/ това се прави със специална скъпа апаратура и умения/.. а да не ти кажа, че трябва да се прави след всеки ъпдейт на тв/ а пък и не е евтино/.... ама карай 😃

Второ: Ти явно имаш гадателски способности --- щом знаеш на колко години ми е оледа. Ама не е на 10год. а на 5 год.

Трето : Откъде взимам стриймовете е моя и Божа Работа-- важното е че ти не можеш да покажеш скрийншот с такова качество като моето .... и колко години вече?😃  И тези неща за мен са нещо като ;краста;... Нали знаеш,че  мога да гледам и трите бг. оператора по сателит./ както съм показвал многократно/. А  имам и еон/пълният пакет/..... е досега за 4,5 месеца съм гледал почти 1 час😃

И в заключение: Вече не си в първа младост -- така че не изхвърляй за неща,които само предполагаш. Както са казали хората- Не казвай ;ХОП;-- преди да скочиш !

Поздрави: Да си жив и здрав !

В следващите 2 скрийншота показвам как се вижда образа с острота на картината при мен- с уточнението,че шотовете ги правя на тв/монитор lg/... от 2005год.  Настройките на свестен 4к тв.. се различват. Едни са настройките за стандартна резолюция-- други са за 4к резолюция с hdr. Toва го правят тв. от висок клас. Аз знам,че има бюджетни и др. тв от висок клас😃 В случая настройката на скрийншотовете е за стандартню резолюция.

shappness - 0.jpg

shappness - 20.jpg

на 7.11.2023 г. в 21:56, gomaker написа:

Валка, абе то за калибриране трябва телевизорът да си мине метрологична проверка. Сигурен съм, че телевизорът ти има периодична метрологочна проверка и метрологичен стикер със срок на валидност - провери дали не е изтекъл.

Приятелю ! Аз разбирам,че ме бъзикаш! Аз обикновено нося на майтап---- дано и ти си така!😃 

Самоиронията -- е моята същност. 😃

преди 5 часа, asko7904 написа:

Специално за Вальо Кита---- Прост съм бил--- лелеееее. Дърт съм бил.....леллеее.  Знаеш ли,че ако отида  на плоча......ще ги очиста всички момчета....с работа...

Пифи, кви са тия отпадъци уе чюек ?

Пак ли трябва да се позиционираме в Бангладеш, за да зяпаме за малко някаква шитня?

В темата вече никой не подхвърля нищо интересно, направо и бийте катинара и да знаем че нямаме тема, а всеки да си търси из нета нещо, което да става за зяпане.

Бах мааму :brickwall:

на 9.11.2023 г. в 15:07, 888red написа:

Приятелю ! Аз разбирам,че ме бъзикаш! Аз обикновено нося на майтап---- дано и ти си така!😃 

Самоиронията -- е моята същност. 😃

Йосифов, айде престани да се излагаш.

преди 1 час, Вальо Кита написа:

В случая твоя стрийм е по-хубав от моя--- но понеже избързах и не видях,че го имам в базата данни за стриймове/и не само този стрийм от този адрес/... ти печелиш в случая.😃 Наздраве !  Аз съм на дюлова  ракия / а за мезе ситно нарязан кромид лук с изсушена риба със съответните атрибути/.😃

преди 15 часа, XAMCTEPA написа:

Йосифов, айде престани да се излагаш.

Първо защо ми сменяваш името /фамилията/? 

И второ защо си правиш снимка/която публикуваш в нета/.... като прецицало теле?

• Автор
преди 1 час, plam84 написа:

Не може да се гледа много засича. 

А1 Нет 1 000 и А1 Нет 300 не засича. 

• Автор
на 10.11.2023 г. в 18:28, rsvr написа:

Пифи, кви са тия отпадъци уе чюек ?

Пак ли трябва да се позиционираме в Бангладеш, за да зяпаме за малко някаква шитня?

В темата вече никой не подхвърля нищо интересно, направо и бийте катинара и да знаем че нямаме тема, а всеки да си търси из нета нещо, което да става за зяпане.

Бах мааму :brickwall:

78.130.248.5-ето ти едно кокалче

преди 6 часа, Pifi Pedolino написа:

78.130.248.5-ето ти едно кокалче

Те тФа те ли е чокалчето?

Spoiler

#EXTINF:-1 tvg-id="3acdb41f7911d0fa64e6efab1c08f43a" tvg-chno="1",BNT
http://78.130.248.5:81/stream/channelid/531942714
#EXTINF:-1 tvg-id="6d0a0c6ab080fc8be64a52de8b442d1f" tvg-chno="2",bTV
http://78.130.248.5:81/stream/channelid/1779173997
#EXTINF:-1 tvg-id="f5c45ba98c03aeae2121550da5895155" tvg-chno="3",Nova TV
http://78.130.248.5:81/stream/channelid/693880053
#EXTINF:-1 tvg-id="e5a75a306b1790ef104175b0a464381a" tvg-chno="4",BNT2
http://78.130.248.5:81/stream/channelid/811247589
#EXTINF:-1 tvg-id="6199450fe484d2a2820bf0605eccf6e3" tvg-chno="5",BNT3
http://78.130.248.5:81/stream/channelid/256219489
#EXTINF:-1 tvg-id="626b20c252afc3a8e3649ccc6db266a3" tvg-chno="6",Bulgaria on Air
http://78.130.248.5:81/stream/channelid/1109420898

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.