Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

http://84.54.149.199:4601/play/a03y      :Diema Sport 3 4k

2023-11-20_130105().jpg.cffd87fb4c82954aec1bfeefa7758846.jpg.e9142cb0a294b341c9a692cdd7427c12.jpg

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 1 час, 888red написа:
Spoiler

:Diema Sport 3 4k

И после питате защо няма Българска ТВ - Шапка ти свалям разбирачо 

За почитателите нА тЕНИС

• Автор

😂

преди 2 минути, Izabelle написа:
  Покажи скритото съдържание

:Diema Sport 3 4k

Покажи още  

Ти не разбираш, всичко си работи, ако знаеш как.😄😄

преди 46 минути, Pifi Pedolino написа:

😂

Ти не разбираш, всичко си работи, ако знаеш как.😄😄

Те всички така казват пък после питат как :D 

Spoiler

245.33 😘

преди 18 минути, plam84 написа:

Колега ако имаш Diema sport 4k дай нея понеже  ония портал нямам кабелна вече не работи. 

Диема спорт/ 4к/ свършиха- останали ли само  2 диеми спорт 4к   2---ако искаш?😃

Има ли начин да се подкара ExploreTV на TVMate или друго на друго приложение, че това на А1 не ми понася. 

преди 49 минути, plam84 написа:

Колега ако имаш Diema sport 4k дай нея понеже  ония портал нямам кабелна вече не работи. 

тя и Тройката му спря 😇

преди 22 минути, bakov написа:

Има ли начин да се подкара ExploreTV на TVMate или друго на друго приложение, че това на А1 не ми понася. 

не, няма как за сега.

преди 19 минути, Izabelle написа:

Колега имам много неща ---- ама не  ги давам. Трябва да ми се помолиш ....и ще преценя.

1_0_1_60_0_0_0_0_0_0_20231127230517.jpg

1_0_1_62_0_0_0_0_0_0_20231127230543.jpg

Диема спорт/ 4к/ свършиха- останали ли само  2 диеми спорт 4к   2---ако искаш?😃

Ти не разбираш, всичко си работи, ако знаеш как.😄😄...... 

2023-11-27-234952.png

преди 8 минути, Вальо Кита написа:

Ти не разбираш, всичко си работи, ако знаеш как

Е сигурно не разбирам- ама никога не бих пуснал такъв ;найлон; -   за снимка. Е ... какво показваш? .....нали съм казал: В началото не е важно съдържанието .... а как се вижда. Това важи и при секса.😃

преди 6 часа, 888red написа:

Колега имам много неща ---- ама не  ги давам. Трябва да ми се помолиш ....и ще преценя.

1_0_1_60_0_0_0_0_0_0_20231127230517.jpg

1_0_1_62_0_0_0_0_0_0_20231127230543.jpg

:(

И по-добре, че не ги даваш, щото каквото даваш, го осираш зверски. Ето сега тая астра я изкара ден-два още, я не...

преди 9 часа, 888red написа:

Е сигурно не разбирам- ама никога не бих пуснал такъв ;найлон; -   за снимка. Е ... какво показваш? .....нали съм казал: В началото не е важно съдържанието .... а как се вижда. Това важи и при секса.😃

Найлони са твоите старче. Сложи си очилата и погледни самите детайли на логото, а че към момента са давали баскетбол с кофти качество е друг въпрос и както споменаха недей повече да се осираш така зверски, че си намирисва... ;) 

Оставете го човека, все пак подхвърля по нещо...понякога. Много критикари и подигравчии в тоя форум. Затова и от 21 страници тема, 20 са шитни и разтягане на локуми.

Във всеки такъв форум е добре да има поне няколко души(донори), които на високосна година, на петък 13-ти при пълнолуние да подхвърлят по нещо използуваемо, мъничко, но от сърце. Аз ви разбирам вас(старите песове), че сте си научили уроците по трудния начин и не желаете да си дарявате знанията даром. Да, нормално е.

Но нека да има място за всички на Земята. А сега някой от Отбора на Знаещите ако случайно изпусне нещо гледаемо, директно получава две торби бой по канчето, обилен хейт и жлъч за наяждане.

Аха. Та с две думи, ибахте й мамата на тая сливенската астра, ама след 2-3 дни ще дойдете да питате, къде има диема спорт 4K, абе може просто FHD, абе добре де, в края на краищата може и SD, щото нищо няма и накрая ще се съгласите да тръгне и в текстови режим на нокия 3310 с фенерчето, ама и това няма да има тогава...

• Популярна публикация

Тулсчета за проба. Въпроси и отзиви на ЛС, да не се спами темата излишно. Скоро ще кача и още няколко.

преди 8 часа, martinstz написа:

Тулсчета за проба. Въпроси и отзиви на ЛС, да не се спами темата излишно. Скоро ще кача и още няколко.

Затвори скритото съдържание

Благодаря за споделените инструменти. При мен изкочи тази грешка - image.png.70271d7f8cfeef9b4891ae22af1453c7.png Може и нещо при мен да е.

преди 21 часа, rsvr написа:

Оставете го човека, все пак подхвърля по нещо...понякога. Много критикари и подигравчии в тоя форум. Затова и от 21 страници тема, 20 са шитни и разтягане на локуми.

Във всеки такъв форум е добре да има поне няколко души(донори), които на високосна година, на петък 13-ти при пълнолуние да подхвърлят по нещо използуваемо, мъничко, но от сърце. Аз ви разбирам вас(старите песове), че сте си научили уроците по трудния начин и не желаете да си дарявате знанията даром. Да, нормално е.

Но нека да има място за всички на Земята. А сега някой от Отбора на Знаещите ако случайно изпусне нещо гледаемо, директно получава две торби бой по канчето, обилен хейт и жлъч за наяждане.

В Темата има много попадение, като програми и сайтове който може да се ползват, стига да го следиш. 
В случая канала е 4К - 20мбит - 10 маймуни от форума са 200 мбит трафик за да гледаде Формулата или Арда vs Мелник в 4К. 
Обаче ако пуснете онея калпави скенери с 100 кънекций наведнъж,скапвате работата на цялата състема..получавате бан и после се разнасят чаршафи щото не може да гледе и ей така нарочно да се скапе още повече та никой да не гледа. 

Колко от вас тук пишещите имаме домашен сървър (или поне компютър)? 
Всеки който иска може да помогне със споделянето на телевизия. На принципа на торента, ама не той Българина иска да си пусне китайския приемник където го е взел от Битака в Събота, ползва на комшията интернет (нарочно си е приместил телвизора до стената за да има по добър сигнал) и качва канали намерени в интернет по разни форуми. Като почне да му сече, казва "ей засипахте я тая държава, туй не става, дай да го дам на другите, да ме видят че и аз давам, нищо че не се гледа."

Всеки опит да се напише , дискутира в темата нещо полезно, бива осирано от мрънкащи хора.

И за да не е поредния спам, споделям една гАзолина листа:

Изполвайте необходимите тулове (знания) за да изкарате цялата листа. 

ПП: Ако продължаваме така с Българските сървъри, Словото на президента ще го гледаме от някой Офис на Енергото, щото  от нова година, хептен няма да има телевизия ;)
Айде със здраве! -НАдявам се да няма тънкопишОбидни

преди 20 минути, Izabelle написа:

Благодаря за споделените инструменти. При мен изкочи тази грешка - image.png.70271d7f8cfeef9b4891ae22af1453c7.png Може и нещо при мен да е.

Този файл - MSVCP140.dll е част от Microsoft Visual C++ Redistributable. Явно го нямаш инсталиран на компютъра и за това ти гърми грешката. Решението е или да си инсталираш съответния Redistributable в който се намира (има няколко версии, но предполагам, че във версиите от 2015 насам ще го има), или да го намериш в нета, да го изтеглиш и да го копираш в системната папка на Windows-а. Препоръчвам да си инсталираш съответния Redistributable.

• Автор
преди 3 часа, Izabelle написа:

И за да не е поредния спам, споделям една гАзолина листа:

Затвори скритото съдържание

Изполвайте необходимите тулове (знания) за да изкарате цялата листа. 

Нема нужда да се използват никакви тулове и програми и други глупости.Взимаме една не работеща листа например:

http://tv.nova-iptv.com/get.php?username=Kresimir_Eldic&password=NCZqGey1y9&type=m3u

tv.nova-iptv.com-185.235.165.5:80

Kresimir_Eldic-gasolina

NCZqGey1y9-gasolina

И получаваме листата:

http://185.235.165.5/get.php?username=gasolina&password=gasolina&type=m3u

Това даже и vip4o го знае.

преди 30 минути, Pifi Pedolino написа:

Това даже и vip4o го знае.

Глупости ... сега го научавам ... добре, че беше ти да ми отвориш очите, ОчителЮ :D

Здравейте!При липса на генератор за USER:PASS,може ли да ми посочите програма за обидиняване на  двете колонки от USER и PASS.Пример -
USER
w8cgucgk
9iye8jky
moppqea9
5aubdl5s
n7r4380b
hvo3ozir
zw1ugewv
955cho3a
v9jsfeve
au99bma6
 PASS       
7wq29c8k1v
dk26givrbd
3sgxb11y48
1w3c4fn6zc
yacj866e9a
yad7fhzkkr
8henvqxs0x
jdqzcyh6x7
 И да ги обединя  в -                                                                                           
9iye8jky:dk26givrbd
moppqea9:3sgxb11y48
5aubdl5s:1w3c4fn6z
n7r4380b:yacj866e9a
hvo3ozir:8henvqxs0x
zw1ugewv:jdqzcyh6x7
955cho3a:ir8qyvnqhn 
Пробах с Notepad++,но не успях.Поздрави!!!   

преди 6 минути, karata123 написа:

Здравейте!При липса на генератор за USER:PASS,може ли да ми посочите програма за обидиняване на  двете колонки от USER и PASS.Пример -
USER
w8cgucgk
9iye8jky
moppqea9
5aubdl5s
n7r4380b
hvo3ozir
zw1ugewv
955cho3a
v9jsfeve
au99bma6
 PASS       
7wq29c8k1v
dk26givrbd
3sgxb11y48
1w3c4fn6zc
yacj866e9a
yad7fhzkkr
8henvqxs0x
jdqzcyh6x7
 И да ги обединя  в -                                                                                           
9iye8jky:dk26givrbd
moppqea9:3sgxb11y48
5aubdl5s:1w3c4fn6z
n7r4380b:yacj866e9a
hvo3ozir:8henvqxs0x
zw1ugewv:jdqzcyh6x7
955cho3a:ir8qyvnqhn 
Пробах с Notepad++,но не успях.Поздрави!!!   

Цапни ги в един ексел и си готов. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.