Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 12 часа, gvoitse написа:

image.png.28ba41feb97ae48f375f69e5efd1f8b2.png

То убаво ама дека са снежинките.😜

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

на 31.12.2023 г. в 12:03, 888red написа:

Грешката се е получила защото не съм изтрил едни символи, които се получават при конвертиране на адресите за сат. приемник. За мен е по-удобно да гледам стриймовете от сат.приемник .

http://epg.protv.cc:80/play/live.php?mac=00:1A:79:c0:86:bd&stream=307882&extension=ts

Грешката е на друго място, а ти си резултата от нея.

преди 3 часа, mediah. написа:
на 31.12.2023 г. в 12:03, 888red написа:

Грешката се е получила защото не съм изтрил едни символи, които се получават при конвертиране на адресите за сат. приемник. За мен е по-удобно да гледам стриймовете от сат.приемник .

http://epg.protv.cc:80/play/live.php?mac=00:1A:79:c0:86:bd&stream=307882&extension=ts

Грешката е на друго място, а ти си резултата от нея.

Ти първо се научи да цитираш, а после критикувай другите :)

Spoiler

PORTAL : http://85.11.144.8/stalker_portal/c/
MAC : 00:1A:79:2A:30:68
Expire Date : 05.21.2024 (141 days)
MAX CON : 100
SERIAL CUT : F92E6198A901A5FF920045641B671A47
DEVISE ID 1/2 : EA4378B3314BBA50C1B0F6BD6BD2B5B1718789204D3132E5AE0D6A81A2EAE243
SIGNATURE : E597F7FDCABBAAC5918CA0ADA593F68F63991EE962E1F23C37E2BED666F67C23

https://postimg.cc/Y45F6F0J

https://postimg.cc/TpKW4QbZ

Копирано от Телеграм.

Да ви питам нещо.

Гледам моят оператор ми рекламира някакви  IPTV телевизии  Invivo Auto, Cosmos, Planet . . . и т.н.

Не съм ги засичал досега.

Какви са тези телевизии, гледам че се опитват с тях да заместят Дискавъритата, които отлитат!🤔

преди 11 минути, Vani4 написа:

Да ви питам нещо.

Гледам моят оператор ми рекламира някакви  IPTV телевизии  Invivo Auto, Cosmos, Planet . . . и т.н.

Какви са тези телевизии, гледам че се опитват с тях да заместят Дискавъритата, които отлитат!🤔

А кой е твоя оператор?

преди 4 минути, adersa написа:

как така отлитат ?

Спряха научноот Дискавъри за България, а по другото не дават кой знае какво ...Тоест останахме си само с едно.

преди 54 минути, Vani4 написа:

Да ви питам нещо.

Интересни канали, ама по добре оператора да ти предложи НАСА с Български Букви ;)

преди 1 минута, adersa написа:

как така отлитат ?

Доколкото знам,  Science спира да излъчва в България

преди 18 минути, Vani4 написа:

Доколкото знам,  Science спира да излъчва в България

Дискавъри Sceiense вече спря при всички оператори а също и DTX ,CBS reality и Edge Sport. 

Да, на А1 в сайта си стои съобщението от 28-12-2023:

На 01.01.2024 г. ще спре излъчването на четири ТВ канала - CBS Reality, Discovery Science HD, DTX HD и EDGE HD. Четирите канала ще спрат да се предлагат за всички ТВ пакети и технологии за доставка на ТВ услуги, като клиентите ще виждат сервизно съобщение, когато включат някой от тях.

Каналите CBS Reality, Discovery Science HD, DTX HD, EDGE HD спират да се излъчват по решение на техните доставчици, според което вече няма да се разпространяват в България. Това не е решение на А1 България и поради тази причина абонатите не могат да прекратят своите договори предсрочно без да платят неустойки. В момента компанията разглежда възможностите да замени тези канали с други, за да обогати допълнително съдържанието за своите ТВ клиенти.

преди 19 часа, Izabelle написа:

Ето ти снежинки

Покажи скритото съдържание

Страшни телевизори, само трябва да обясниш на радиста как се настройва контраста.

преди 19 минути, rsvr написа:

CBS Reality, Discovery Science HD, DTX

отдавна не са ми приоритет тези канали така и не направиха бг субтитри особено на Science и се радвам , че изчезва . Но се радвам , че Discavery channel все още остава в ефира :) 

В крайна сметка не разбрах, а въпросните канали чий са, що са, стават ли за гледане или са бози!

Така или иначе Discovery Science си го имам и продължава и на английски и на руски.

Та, запознатите да кажат, що за канали са тези Invivo.

преди 5 часа, Vani4 написа:

Да ви питам нещо.

Гледам, че TV SKAT ги предлагат всичките (не, че съм ги гледал досега ... но с поста си ме заинтригува):

преди 8 минути, vip4o написа:

Гледам, че TV SKAT ги предлагат всичките (не, че съм ги гледал досега ... но с поста си ме заинтригува):

Затвори скритото съдържание

1555235862_.png.7661a16a223dc6e18e2475fdfce405bb.png

1196082574_.png.77e412235c061ed34524301fd298da29.png

316354805_.png.c1c5b4da5df30d350f9c67d0534b55ca.png

1417108436_.png.099db6731082d9e1e7f38eccf23ea980.png

1875965050_.png.920264f4b3799cd888518ec534b0a3f3.png

175402242_.png.ce376a042bcb9444a13e47f8cbbe9c98.png

525136262_.png.aa5de5e4af4712dbcd506daf65195a50.png525136262_.png.aa5de5e4af4712dbcd506daf65195a50.png

А аз пък днес ги засякох на IPTV на RN.

Май не всички са на БГ, а някои ми се стори че все едно са с Гугъл Транслейт.🫢

преди 11 минути, Vani4 написа:

Както казах, не съм се заглеждал ... възможно е да си прав за превода!
Иначе да - и при RN ги има (все пак са Бургаскията регион :) ) но не съм обърнал внимание дали са всичките.
Но пък на invivo.bg  100% трябва да с всичките ;)

P.S. - Между другото и в толбухинското чудно ТВ ги има!

преди 1 час, Vani4 написа:

изполват изкуствен интелект за превод в реално време и вграждане на субтитри - за това е възможно да има и греЖки в превода. Като цяло не са нищо особено. Виж обаче NASA  с такъв превод е много добър вариант :)

image.png.03b9c543e712091cfa06d715f5522adb.png

преди 19 часа, Vani4 написа:

Да ви питам нещо.

Invivo-тата са на Върджин Медия Груп канали. Дават стари неща и съответно качеството отговаря на подукцията от тогавашните години.

Класик например дава неща от 50-те години - филми и анимации.

Някои имат субтитри, други нямат. Май обаче са AI генерирани.

А относно замяната на Дискавъритата от РН - Science е заменен с Galaxy HD (руско аудио и БГ субтитри), а DTX е заменено с Mate Kitchen - готварски канал на БГ.

Инвивотата, ако се гледат/търсят - вероятно ще са нов бъдещ пакет и засега са фрее, за зарибяване.

Те имат и Nasa HD с БГ субтитри през AI (пак от Вържин е) - на 625. Понякога са много много смешни преводите

Преводите на AI са смешка, винаги са били и винаги ще бъдат.

ChatGPT, от днес:

"Бил съм се бил напил и съм се бил бил" - превод "I have fought, I have gotten drunk, and I have been."

Ойде коньо у ряката - "The horse went to the river"

Стана тя, каквато стана - "She became what she became"

преди 8 часа, Ilia Iliev написа:

Invivo-тата са на Върджин Медия Груп канали. Дават стари неща и съответно качеството отговаря на подукцията от тогавашните години.

Класик например дава неща от 50-те години - филми и анимации.

Някои имат субтитри, други нямат. Май обаче са AI генерирани.

А относно замяната на Дискавъритата от РН - Science е заменен с Galaxy HD (руско аудио и БГ субтитри), а DTX е заменено с Mate Kitchen - готварски канал на БГ.

Инвивотата, ако се гледат/търсят - вероятно ще са нов бъдещ пакет и засега са фрее, за зарибяване.

Те имат и Nasa HD с БГ субтитри през AI (пак от Вържин е) - на 625. Понякога са много много смешни преводите

Да, Galaxy и при мен е на мястото на Дискавъри, но като го гледам е нещо подобно на Первьй Космический.

преди 4 часа, moni2 написа:

Преводите на AI са смешка, винаги са били и винаги ще бъдат.

ChatGPT, от днес:

"Бил съм се бил напил и съм се бил бил" - превод "I have fought, I have gotten drunk, and I have been."

Ойде коньо у ряката - "The horse went to the river"

Стана тя, каквато стана - "She became what she became"

Ши преведе ChatGPT ... ама г'ат цъфнат налъмите :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.