Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 3 минути, 888red написа:

Не те разбирам. Какво трябва да кълве? Аз не съм риболовец въдичар. Но на младини съм тренирал 10год.плуване/като почнах в басейна на Централна баня до Халите през 1972год./ и още не съм се удавил,въпреки че съм много самонадеян - ама никога не е късно😃 Една циганка ми гледа преди време и ми каза,че няма да умра от удавяне😃

Виж си личното и ще разбереш ...;)

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 5 минути, Achillеs написа:

Тия всички ги знаят от къде са и ги гледат. Нищо ново под слънцето. Пусни им SkyShowtime

Не знам за кой SkyShowtime говориш.Аз съм гледам SkyShowtime канали/американски/ преди 30години по сателит,когато изобщо нямаше iptv..

преди 2 минути, 888red написа:

Не знам за кой SkyShowtime говориш.Аз съм гледам SkyShowtime канали/американски/ преди 30години по сателит,когато изобщо нямаше iptv..

А тогава (пееди 30 г де) с БГ субтритри ли гледаше тия канали?

преди 5 минути, 888red написа:

Ако беше прегледал поста ми на трезва глава щеше да знаеш за какво иде реч.

ezgif-5-64c4d137a9.gif

преди 22 минути, Achillеs написа:

Ако беше прегледал поста ми на трезва глава щеше да знаеш за какво иде реч.

Прав си ! Не бях обърнал внимание на спойлера. Извинявам се. Аз действително не знаех,че ги има тези канали с бг.субтитри,въпреки че те не са с висока резолюция,което означава,че автоматически отпадат от моите приоритети. Но ти благодаря за инфото.

преди 8 минути, 888red написа:

Прав си ! Не бях обърнал внимание на спойлера. Извинявам се. Аз действително не знаех,че ги има тези канали с бг.субтитри,въпреки че те не са с висока резолюция,което означава,че автоматически отпадат от моите приоритети. Но ти благодаря за инфото.

И каква е, според теб, резолюцията на каналите от скрийншотовете му, SD ли? Или за теб висока е само 4К?

преди 14 минути, 888red написа:

Те и твоите найлони не са, които си снимал, но са ти някакъв приоритет сигурно. Хайде стига спам, ами почвай да ги дириш по телеграмите. 

преди 14 минути, BaYor написа:

И каква е, според теб, резолюцията на каналите от скрийншотовете му, SD ли? Или за теб висока е само 4К?

Според мен резолюцията е 1280/720...някои го казват hd ready. Преди години в един сат.форум имах спорове точно за тази резолюция. И показах с препратки и обяснения,защо обществените тв. на немците,австрийците и швейцарците предават в тази резолюция по сателит,което е и в момента. Да ама те предават с висок битрейт 12,13/ едно от условията/....има и други неща ама сега трябва да изпиша много неща. Но сега наземните канали предават във фулхд.....освен няколкото възможности да гледаш някои предавания каналите в 4к по различен начин. Да - според мен независимо дали е ;директно 4к или е ъпскейл/ предаване направено в тв.станция за да бъде в 4к/ е по-добро от hd ready/, но не се отнася за всички канали/моите наблюдения са от сателит и иптв. на 3,4 немски канали/. А още по хубаво е  ако каналите имат и hdr. Тук вече се вижда осезаемата разлика с фулхд. Но трябва и що годе хубав тв./по възможност сони олед последната серия😃/и преживяването ще бъде неповторимо ако получавате качествен сигнал и сте направили правилните настройки на тв😃

Понеже много се отплеснах...гледай какви шотове ще пусна след време .....и дай да видя твоите😃

преди 3 минути, 888red написа:

Според мен резолюцията е 1280/720...някои го казват hd ready. Преди години в един сат.форум имах спорове точно за тази резолюция. И показах с препратки и обяснения,защо обществените тв. на немците,австрийците и швейцарците предават в тази резолюция по сателит,което е и в момента. Да ама те предават с висок битрейт 12,13/ едно от условията/....има и други неща ама сега трябва да изпиша много неща. Но сега наземните канали предават във фулхд.....освен няколкото възможности да гледаш някои предавания каналите в 4к по различен начин. Да - според мен независимо дали е ;директно 4к или е ъпскейл/ предаване направено в тв.станция за да бъде в 4к/ е по-добро от hd ready/, но не се отнася за всички канали/моите наблюдения са от сателит и иптв. на 3,4 немски канали/. А още по хубаво е  ако каналите имат и hdr. Тук вече се вижда осезаемата разлика с фулхд. Но трябва и що годе хубав тв./по възможност сони олед последната серия😃/и преживяването ще бъде неповторимо ако получавате качествен сигнал и сте направили правилните настройки на тв😃

Понеже много се отплеснах...гледай какви шотове ще пусна след време .....и дай да видя твоите😃

Не позна, не е 1280х720, а е FHD - 1920х1080, но с невисок битрейт. А някои от тия, дето спомена, предават освен и с висок битрейт, и с 50 fps, HEVC ...

А за шотовете - ти си царят, от мен не чакай 

преди 16 минути, BaYor написа:

Не позна, не е 1280х720, а е FHD - 1920х1080, но с невисок битрейт. А някои от тия, дето спомена, предават освен и с висок битрейт, и с 50 fps, HEVC ...

Ти знаеш ли за какво е hevc-кодека?😃  Аз не мога да рабера как виждаш  тези канали във фулхд. Я пусни цялта снимка на дисплея и покажи детайлите. Аз съм  виждал само някакаква измислена 4к резолюция за тв ./порталите/при американските тв.. Разбирам,че говориш за фулхд....дай да я видя.

преди 16 минути, 888red написа:

Ти знаеш ли за какво е hevc-кодека?😃  Аз не мога да рабера как виждаш  тези канали във фулхд. Я пусни цялта снимка на дисплея и покажи детайлите. Аз съм  виждал само някакаква измислена 4к резолюция за тв ./порталите/при американските тв.. Разбирам,че говориш за фулхд....дай да я видя.

Явно не четеш за кое какво казах. Чети бе, Пенчо, четиии

преди 36 минути, 888red написа:

ко каналите имат и hdr

Много дразни на очите с яркият си контраст и яркост .На моят ТСЛ пробвах го веднъж да гледам СД канали и не издържах за не повече 20 мин и до днес си ги гледам на динамична настройка 

преди 5 часа, 888red написа:
  Затвори скритото съдържание

Парола: Манджа /свинско с нещо😃/ Може да се яде целогодишно😃Портал 1.rar2024-11-14_102913.jpg.af295fe3bc0e2910cdb2e07c37ce0dc7.jpg2024-11-14_102945.jpg.01965296c391314a1dd5f2eaf22428b8.jpg2024-11-14_103047.jpg.3424703295c5643c55faad59eabdbe38.jpg2024-11-14_103219.jpg.6d4578a481ef9afb431c8da72ebf002f.jpg2024-11-14_103418.jpg.91999249ea7bdb0dbdb0b5eec7f244f2.jpg

не е зеле

преди 46 минути, adersa написа:

Много дразни на очите с яркият си контраст и яркост .На моят ТСЛ пробвах го веднъж да гледам СД канали и не издържах за не повече 20 мин и до днес си ги гледам на динамична настройка 

Твоят тв. няма нищо общо с високите серии тв. които се произвеждат и струват много по-скъпо. При теб се гледа нещо и разбираш какво става евентуално. При хубавите тв. е изживяване .... 😃  ....зависи от много неща.

преди 1 час, BaYor написа:

Не позна, не е 1280х720, а е FHD - 1920х1080, но с невисок битрейт

Може ли да ми покажеш тази резолюция - 1920х1080 ?

Дай да видя- друг е въпроса колко е квалитетна..... дай да видя...

• Автор
преди 1 час, 888red написа:

Твоят тв. няма нищо общо с високите серии тв. които се произвеждат и струват много по-скъпо. При теб се гледа нещо и разбираш какво става евентуално. При хубавите тв. е изживяване .... 😃  ....зависи от много неща.

Може ли да ми покажеш тази резолюция - 1920х1080 ?

Дай да видя- друг е въпроса колко е квалитетна..... дай да видя...

Нищо не можеш да видиш защото ТВ не ти е калибриран и е с процесор 1-во поколение.

преди 21 минути, 888red написа:

Тоя па льоло ..... ти си пълен идиот...нали знаеш

Какво ще калибрирам аз бе? Кога и как? Ами нали след всеки ъпдейт,нещата се сменяват? Какво и как ще калибрирам аз?  Тука не става въпрос за калибриране/ това е друго нещо и изисква специална техника/. Ама пълен льохман си-----и хоратата ти верват.

Може ли марка и модел на твоя телевизор ?

преди 26 минути, Pifi Pedolino написа:

Нищо не можеш да видиш защото ТВ не ти е калибриран и е с процесор 1-во поколение.

Добре бе ... пусни един скрийншот от 1-во поколение и след аз това,аз ще пусна от 39 поколение. Същият като  твоя

току-що, BaYor написа:

Може ли марка и модел на твоя телевизор ?

LG C8.OLED. .FLAGMAN

• Автор
преди 10 минути, 888red написа:

Добре бе ... пусни един скрийншот от 1-во поколение и след аз това,аз ще пусна от 39 поколение. Същият като  твоя

Е виждаш ли първия футболист има кариес освен това е и кривоглед.

Screenshot - 14_11_2024 г.png

преди 13 минути, 888red написа:

LG C8.OLED. .FLAGMAN

55 или 65

преди 16 минути, Pifi Pedolino написа:

Е виждаш ли първия футболист има кариес освен това е и кривоглед.

Screenshot - 14_11_2024 г.png

това ми прилича на UDP.... a ?

преди 53 минути, Izabelle написа:

свинско с зели

абе пробвах с ориз, зеле, КЬОСЕ, картофи -варени, печени и пържени, компир, грах, домати, лук, праз, арпаджик, винен кебап, тас кебап, кавуърма и.... ама явно у Банишора друго кльопат...   

Цар на паролите! :)

Това ми напомня на: Какво е необработено захарче?... отг. ЧУКОНДУР (демек цвекло) :)

преди 34 минути, iviartbg написа:

абе пробвах с ориз, зеле, КЬОСЕ, картофи -варени, печени и пържени, компир, грах, домати, лук, праз, арпаджик, винен кебап, тас кебап, кавуърма и.... ама явно у Банишора друго кльопат...   

Цар на паролите! :)

Това ми напомня на: Какво е необработено захарче?... отг. ЧУКОНДУР (демек цвекло) :)

Пробвах и свинско с кюфтета 🤣🤣🤣

преди 4 часа, 888red написа:

LG C8.OLED. .FLAGMAN

Взех на дъщеря си LG, само, че C11.OLED...уникален, няма такова черно... и Sony ряпа да ядат... разбирам за какво говориш :)

Друго е като пуснеш 4К

image.png.8a3d8d4200b08ba3ca5a85529b45296f.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.