Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

• Автор
преди 1 час, nusho73 написа:

Разбирам от известно време  ,всеки ден,но последния ъпдейт на единия комп .ми го счупи

Когато си крадец за да останеш в бизнеса ти требва постоянно развитие наблюдаване на новите защити постоянна проверка изпробване и т.н.Иначе така ще си загинеш полекичка без да правиш нищо.

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 19 часа, IPTVfen написа:

Не мога да разбера защо при мен Create playlist from MAC address  не работи и това си е 😠

Ако говориш за програмката на Марто - работи си, но е хубаво да е през прокси, че бързо хваща бан :) Има и добри PY скриптове.

преди 9 минути, kk13 написа:

Ако говориш за програмката на Марто - работи си, но е хубаво да е през прокси, че бързо хваща бан :) Има и добри PY скриптове.

Не знам човек. На полето за домейна точно как се пише? http://ip:port/c/, http://ip:port/c, http://ip:port/ или ip:port ?
Не ги разбирам много тези  PY скриптове. Там в телеграм вие сте си боговете  :)

преди 8 часа, nusho73 написа:

Разбирам от известно време  ,всеки ден,но последния ъпдейт на единия комп .ми го счупи

Нушо, не се шашкай. И на мен ми умря SF-Vip на единия комп след последния уп-дейт.

Сложи си по-старо *.exe на програмата и ще oживее отново. Може да си изключиш и подсказките за нови версии на програмата.

Ето ти по-старите варианти:

преди 8 минути, rsvr написа:

Нушо, не се шашкай. И на мен ми умря SF-Vip на единия комп след последния уп-дейт.

Сложи си по-старо *.exe на програмата и ще oживее отново. Може да си изключиш и подсказките за нови версии на програмата.

Затвори скритото съдържание

Имам едно правило което не го прекрачвам: НЕЩО КОЕТО РАБОТИ НЕ ГО ПИПАП. Аз съм много много далече от последната версия и проблеми като се замисля нямам!

преди 1 час, rsvr написа:

Затвори скритото съдържание

При упдейта създава ново exe.  Вместо sfvip player.exe стартираш SFVipPlayer.exe.

Да, точно с новото *.ехе ме отстреля. Помъчих го малко и го състарих, мързи ме да го "обследвам".

По-старите версии работят прилично, по-натам като имам време ще го мъча.

и двете exe-та са си там (старото и новото) разгледайте папката.

image.png.f7f5d532c56adca38ae30845ec275f26.png

image.png.8afbe42611ab96ae8b72fe531b7d68d3.png

едната е в главната, другата (новата) в update_x64 - махате новото и копи на старото - в играта сте със запазени профили

Spoiler
Spoiler

👻 PORTAL : http://activefrance.net/c/
🛰 REAL URL : http://gn85.xyz:80/c/
🌀 MAC : 00:1A:79:C9:DA:90
👤 USER : 759F27432FC2C52
🔐 PASS : d9t21AdUW7
EXPIRE : March 30, 2026, 7:48 pm
💘 ADULT : 0000
🌍 VPN : UTC
💽 M3U : http://activefrance.net/get.php?username=759F27432FC2C52&password=d9t21AdUW7&type=m3u
📡 LIVE TV 🖥 : All 💥 VIP | GOLDEN EVENTS 💥 VIP | UEFA CHAMPIONS LEAGUE 💥 VIP | UEFA EUROPA LEAGUE 💥 VIP | PREMIER LEAGUE 💥 VIP | LA LIGA 💥 VIP | LIGUE 1 💥 VIP | SERIE A 💥 VIP | BUNDESLIGA 💥 VIP | LIGA PORTUGAL BETCLIC 💥 VIP | FORMULA 1 💥 VIP | 4 GOLDEN RELAX 💥 VIP | MUSIC CONCERTS 💥 EU | FRANCE GENERAL 💥 EU | FRANCE SPORTS 💥 EU | FRANCE DAZN 💥 EU | FRANCE NEWS 💥 EU | FRANCE CINEMA 💥 EU | FRANCE DOCUMENTAIRE 💥 EU | FRANCE ENTERTAINMENT 💥 EU | FRANCE KIDS 💥 EU | FRANCE PLUTO TV 💥 EU | 24/7 FRENCH 💥 EU | ES | GENERAL 💥 EU | ES | DOCUMENTAL 💥 EU | ES | ENTRETENIMIENTO 💥 EU | ES | NIÑOS 💥 EU | ES | CINE & SERIES 💥 EU | ES | MOVISTAR 💥 EU | ES | DEPORTES 💥 EU | ES | LALIGA REPLAY 💥 EU | ES | FEF TV 💥 EU | ES | EVENTOS 💥 EU | ES | RADIO 💥 EU | ES | PLUTO TV 💥 EU | PORTUGAL 💥 EU | ITALY 💥 EU | ITALY PLUTO TV 💥 EU | BELGIUM 💥 AR | BEIN SPORTS 💥 AR | BEIN SPORTS 4K 💥 AR | BEIN ENTERTAINMENT 💥 AR | STARZPLAY 💥 AR | ARABIC NEWS 💥 AR | MOROCCO 💥 AR | ALGERIA 💥 AR | TUNISIA 💥 AR | MBC 💥 AR | MYHD PREMIUM 💥 AR | OSN 💥 AR | SHAHID 💥 AR | ART 💥 AR | EGYPT 💥 AR | LEBANON 💥 AR | UAE 💥 AR | ABU DHABI SPORTS 💥 AR | MAURITANIA 💥 AR | LIBYA 💥 AR | ISLAMIC 💥 AR | ARABIC KIDS 💥 AR | BAHRAIN 💥 AR | JORDAN 💥 AR | OMAN 💥 AR | YEMEN 💥 AR | SAUDI 💥 AR | SYRYA 💥 AR | IRAQ 💥 AR | SUDAN 💥 AR | CHRISTIAN 💥 AR | PALESTINE 💥 AR | ROTANA 💥 AR | QATAR 💥 AR | KUWAIT 💥 EU | UK GENERAL 💥 EU | UK ENTERTAINMENT 💥 EU | UK DOCUMENTARY 💥 EU | UK KIDS 💥 EU | UK MUSIC 💥 EU | UK MOVIES 💥 EU | UK PLUTO TV 💥 EU | UK 24/7 💥 EU | UK SPORTS 💥 EU | UK AMAZON PRIME 💥 EU | UK VIAPLAY 💥 EU | UK LEAGUE ONE 💥 EU | UK LEAGUE TWO 💥 EU | UK PREMIER LEAGUE 💥 EU | UK CHAMPIONSHIP 💥 EU | UK NATIONAL LEAGUE 💥 EU | UK EVENTS 💥 EU | UK PPV 💥 EU | UK SPFL 💥 EU | IRELAND 💥 EU | NL FHD 💥 EU | NL SPORTS 💥 EU | NL VIDEOLAND 💥 EU | AUSTRIA 💥 EU | DE | ALLGEMEINES 💥 EU | DE | UNTERHALTUNG 💥 EU | DE | DOKUMENTAR 💥 EU | DE | KINDER & JUGEND 💥 EU | DE | FILM UND SERIE 💥 EU | DE | REGIONAL & ANDERE 💥 EU | DE | PLUTO TV 💥 EU | DE | SPORTS 💥 EU | SWITZERLAND 💥 EU | GREECE 💥 EU | CYPRUS 💥 EU | MALTA 💥 EU | POLONIA 💥 EU | ROMANIA 💥 EU | SWEDEN 💥 EU | NORWAY 💥 EU | DENMARK 💥 EU | FINLAND 💥 EU | DENMARK PLUTO TV 💥 EU | NORWAY PLUTO TV 💥 EU | SWEDEN PLUTO TV 💥 EU | BULGARIA 💥 EU | ARMENIA 💥 EU | HUNGARIA 💥 EU | AZERBAIJAN 💥 EU | ALB | GJENERAL 💥 EU | ALB | SPORT 💥 EU | ALB | DOKUMENTAR 💥 EU | ALB | MUZIKA 💥 EU | ALB | FËMIJË 💥 EU | ALB | FILMA & SERIALE 💥 EU | ALB | LAJME 💥 EU | ALB | ISLAME 💥 EU | EX-YU 💥 EU | EXYU | BOSNIA 💥 EU | EXYU | CROATIA 💥 EU | EXYU | SRBIJA 💥 EU | EXYU | MAKEDONIA 💥 EU | EXYU | MONTENEGRO 💥 EU | EXYU | SLOVENIA 💥 EU | CZECH REPUBLIC 💥 EU | RUSSIAN 💥 EU | UKRAIN 💥 AM | CA | QUÉBEC 💥 AM | CA | GENERAL 💥 AM | CA | NEWS 💥 AM | CA | DOCUMENTARY 💥 AM | CA | ENTERTAINMENT 💥 AM | CA | KIDS 💥 AM | CA | MOVIES 💥 AM | CA | MUSIC 💥 AM | CA | SPORTS 💥 AM | CA | TSN+ & SN+ 💥 AM | CA | REGIONAL CHANNELS 💥 AM | CA | PLUTO TV 💥 AM | USA | NEWS 💥 AM | USA | ENTERTAINMENT 💥 AM | USA | DOCUMENTARY 💥 AM | USA | KIDS 💥 AM | USA | PREMIUM 💥 AM | USA | 24/7 💥 AM | USA | ABC 💥 AM | USA | CBS 💥 AM | USA | NBC 💥 AM | USA | FOX 💥 AM | USA PLUTO TV 💥 AM | USA | CW & MY 💥 AM | USA | PBS 💥 AM | USA | SPORTS 💥 AM | USA | FANDUEL TV 💥 AM | USA | BALLY SPORTS 💥 AM | USA | ESPN+ 💥 AM | USA | NBC SPORTS 💥 AM | USA | NFL 💥 AM | USA | NBA 💥 AM | USA | NHL 💥 AM | USA | MLB 💥 AM | USA | PEACOCK & MILB 💥 AM | USA | MLS 💥 AM | USA | NCAA 💥 AM | USA | SOCCER 💥 AM | USA | TENNIS 💥 AM | USA | MOTOSPORTS 💥 AM | USA | DEPORTES 💥 AM | USA | PPV 💥 AM | USA | TELEMUNDO 💥 AM | USA | UNIVISION 💥 AM | USA | UNIMAS 💥 AM | LATINO 💥 AM | MEXICO 💥 AM | MEXICO PLUTO TV 💥 AM | BRAZIL 💥 AM | BRAZIL PLUTO TV 💥 AM | SALVADOR 💥 AM | CARIBBIEAN 💥 AM | CHILE PLUTO TV 💥 AF | AFRICA 💥 AF | SENEGAL 💥 AF | NIGERIA 💥 AF | CAMEROON 💥 AF | COTEDIVOIRE 💥 AF | MALI 💥 AF | UGANDA 💥 AF | SOMALIA 💥 AF | SOUTH AFRICA 💥 AF | C+ AFRICA 💥 AS | ASIA 💥 AS | AUSTRALIA 💥 AS | HEBREW 💥 AS | GUJARATI 💥 AS | INDIA UK 💥 AS | BHOJPURI 💥 AS | ODIA 💥 AS | PUNJABI 💥 AS | KANNADA 💥 AS | TELUGU 💥 AS | MARATHI 💥 AS | MALAYALAM 💥 AS | BANGLA 💥 AS | HINDI 💥 AS | TAMIL 💥 AS | ENGLISH 💥 AS | SPORTS 💥 AS | BENGALI 💥 AS | CAMBODIA 💥 AS | PAKISTAN 💥 AS | KAZAHKSTAN 💥 AS | KURDISTAN 💥 AS | IRAN 💥 AS | TURKISH | ULUSAL 💥 AS | TURKISH | DIGER 💥 AS | TURKISH | SPOR 💥 AS | TURKISH | SINEMA 💥 AS | VIETNAM 💥 AS | MALAYSIA 💥 For Adults
🍿 VOD LIST 📽 : All VOD | FILMAT SHQIPTAR ALB VOD | ISLAM ALB VOD | MË TE REJAT ALB VOD | PËR FËMIJË ALB VOD | MULTI-LANG - NEW RELEASES VOD | MULTI-LANG 2020 AND BEYOND VOD | MULTI-LANG 2010 TO 2019 VOD | MULTI-LANG 2000 TO 2009 VOD | MULTI-LANG BEFORE 2000 VOD | EN LATEST MOVIES VOD | FR - LATEST MOVIES VOD | EN - ACTION & WAR VOD | EN - HBO - AMAZON PRIME VOD | EN - Apple TV+ VOD | EN - PARAMOUNT+ VOD | EN - DISNEY SHORTS VOD | EN - CHRISTMAS VOD | EN - KIDS & FAMILY VOD | EN - COMEDY VOD | EN - DRAMA & ROMANCE VOD | EN - ADVENTURE VOD | EN - SCIENCE FICTION VOD | EN - THRILLER & HORROR VOD | EN - CRIME & MYSTERY VOD | EN - WESTERN VOD | EN - THEATRE & SPECTACLE VOD | EN - CLASSICS VOD | EN - ASIAN VOD | FR - NOËL VOD | FR - FAMILLE & ENFANTS VOD | FR - COMÉDIE VOD | FR - SCI-FI & FANTASTIQUE VOD | FR - DRAMA & ROMANCE VOD | FR - ACTION & WAR VOD | FR - CRIME & MAFIA VOD | FR - HORREUR & THRILLER VOD | FR - AVENTURE VOD | FR - WESTERN VOD | FR - CLASSIQUES VOD | FR - TÉLÉFILM VOD | FR - FILMS CANAL+ VOD | FR - QUÉBEC VOD | FR - HISTOIRE & DOCUMENTAIRES VOD | FR - THÉÂTRE & SPECTACLE VOD | FR - CONCERT & MUSIQUE VOD | FR - AMAZON PRIME VOD | FR - Apple TV+ VOD | FR - PARAMOUNT+ VOD | FR - HBO VOD | EN - NETFLIX VOD | FR - NETFLIX VOD | EN - DISNEY+ VOD | FR - DISNEY+ VOD | EN - MARVEL VOD | FR - MARVEL VOD | EN - DC VOD | FR - DC VOD | EN - ANIME VOD | FR - ANIME & MANGA VOD | STAND UP COMEDY VOD | IMDB TOP 500 VOD | SPANISH VOD | LATINO VOD | GERMAN | DEUTSCH VOD | ARABIC VOD | AR - القرآن الكريم VOD | AR - أفلام عربية جديدة VOD | AR - أفلام عربية 2020/2023 VOD | AR - أفلام عربية 2000/2019 VOD | AR - أفلام كرتون زمان VOD | AR - أفلام عربية كلاسيكية VOD | AR - مسرحيات عربية VOD | AR - أفلام تاريخية/إسلامية VOD | AR - أفلام عائلي/اطفال VOD | AR - أفلام اجنبية جديدة VOD | AR - أفلام نتفليكس VOD | AR - أفلام مارفيل VOD | AR - DC أفلام VOD | AR - أنيمي VOD | AR - أفلام اجنبي دراما VOD | AR - أفلام اجنبي اكشن VOD | AR - أفلام مغامرة/فنتازيا VOD | AR - أفلام اجنبي رعب VOD | AR - أفلام اجنبي حرب VOD | AR - أفلام اجنبي رومانسي VOD | AR - أفلام اجنبي كوميدي VOD | AR - أفلام اجنبي وثائقية VOD | AR - أفلام اجنبية اسيويه VOD | AR - أفلام تركية VOD | AR - أفلام هندية VOD | AR - أفلام مغربية VOD | AR - أفلام أمازيغية VOD | AR - أفلام جزائرية VOD | EN - ARABIC VOD | ARABIC ASIA VOD | TURKISH VOD | BOLLYWOOD VOD | SOUTH INDIAN VOD | IN | MALAYALAM VOD | IN | TAMIL VOD | IN | TELUGU VOD | IN | KANNADA VOD | PUNJABI VOD | ITALY VOD | PORTUGAL VOD | PERSIAN VOD | DENMARK VOD | SWEDEN VOD | ALBANIA VOD | EX-YU VOD | Polish VOD | RUSSIA VOD | AFRICA VOD | SPORTS VOD | NETHERLAND VOD | GREECE VOD | BRAZIL
☆ SN ➤ 5CD5EAD4C2A71
☆ ID ➤ BCF5C7D15EA3EEAD8B8C6B77CE3A1843BC20A1DE0A65C1890763BDB12FFEFA5D

Spoiler

┃𝐑𝐞𝐚𝐥 ➤ http://restream.cdn-4k.cloud:80/c/
┃𝐏𝐨𝐫𝐭𝐚𝐥 ➤ http://restream.cdn-4k.cloud/c/
┃𝐏𝐨𝐫𝐭𝐚𝐥𝐓𝐲𝐩𝐞 ➤ /c/portal.php
┃𝐌𝐚𝐜 ➤ 00:1A:79:3F:08:CA
┃𝐄𝐧𝐝𝐬 ➤ August 20, 2025, 12:00 am

🔑𝐒𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥 ➤ 7e706467a3d58a7083c93121e84daabd   
🔑𝐒𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐂𝐮𝐭 ➤ 7E706467A3D58
🆔𝐃𝐞𝐯𝐢𝐜𝐞𝐈𝐃𝟏 ➤ F5803F6BEE27D6E39C23E9BB7FC5B88FFCEF67E51C313F05F51E7E047DB44016
🆔𝐃𝐞𝐯𝐢𝐜𝐞𝐈𝐃𝟐 ➤ 20BECF50A25E7191149BCB04FF32B58750783E7FD4465854B0163D991425F0C5
📝𝐒𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 ➤ 7B333967AE3D0FB7E040DDCAA5B6F961CD6BA61FF357473D6627E34ED89BB36D

преди 4 часа, пешо-гошо написа:

da

Идеята е да се осере, че да се затвори ли?

Както винаги, де.

преди 8 минути, veskooooo написа:

Помогнете да го отворя IMG_20250601_161549.jpg.5f89d7803e09422620d16ab8a5488fb9.jpg

Да беше го написал, не да го качваш като картинка и да трябва да го преписвам ли какво? Тегли се плейлиста и се отваря нормално, дори тръгва медията с vlc.

преди 11 минути, Raze написа:

Да беше го написал, не да го качваш като картинка и да трябва да го преписвам ли какво? Тегли се плейлиста и се отваря нормално, дори тръгва медията с vlc.

Благодаря 

преди 18 часа, kk13 написа:

за 77.... - 4--0 ли е

Айде чак пък толкова да го правите на въпрос. 65535 порта да се проверят не е чак такъв голям проблем.

Ако питаш мен и не си заслужава труда.

Придържайте се към мак адресите, че да се съживят малко астрите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.