Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 23 часа, Pifi Pedolino написа:
  Покажи скритото съдържание

То това освен тебе вече го извършват мин 1000000 хора по света на ден.Т.е .с абонаменти по за 1 човек геоблокирани както и собственика  ако влезе да гледа ще заминеш веднага това твоето сканиране става абсолютно безсмислено.Програмите са публикувани отдавна в интернет и вече са абсолютно безполезни .Освен това за да изкараш нещо  което по -малко го знаят  ти требват допълнителни настройки гимнастики и какво ли не, като тия дето знаят как става нема да ти кажат така за милите ти очи.Така че пробвай се ако имаш нерви време и си уверен в себе си, но няма програма която да натиснеш копчето и да ти изкара веднага нещо качествено за гледане.

Всичко се гледа дори и в 4к без да се претендира за особени познания в материята говоря от собствен опит.

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

• Автор
преди 8 часа, IPTV USER написа:

Всичко се гледа дори и в 4к без да се претендира за особени познания в материята говоря от собствен опит.

Еми светни ни тогава как става тоя номер таман 500000 домакинства в БГ да зарежат  Виваком и А1 и да се пренесат в дебрите на безплатната ИПТВ.

преди 2 часа, Pifi Pedolino написа:

Еми светни ни тогава как става тоя номер таман 500000 домакинства в БГ да зарежат  Виваком и А1 и да се пренесат в дебрите на безплатната ИПТВ.

Впрочем, имам познат във В-ом който ми даде листа (от служебните)... и на втората седмица ме блокна, все пак се славим с много-добри програмисти и администратори :)

Купих си за 2 евро на месец от китайци акаунт и вече 6 месеца работи без прекъсваме и засичане.... филми, спорт, 4-К канали...и т.н. А сега де... кое е далаверата?

Имам и бикса... ама до кога ще работи.... кой може да каже :(.. Пифи е прав, още половин България го има ... и!?!? Имам и ЕОН... качество БОЗА.... Затова предпочитам да си платя и да не се занимавам с глупости... то сървъри.. то еpg... и какво ли не.

преди 8 минути, fitterman написа:

И? Къде отиваш Господи?Нали това си написал?

На годинки съм вече... та предпочитам спокойствието... който иска да се бори с вятърни мелници... УСПЕХ!!!1

А колкото до Quo Vadis Domine?... историята не за шменди.. капели...нали?

Историята е такава, каквато е.Нелепо е да е да цитираш философски мисли, относно историята на Света,  в тая малоумна тема.Но, това си е Твой  избор.

преди 4 минути, fitterman написа:

Историята е такава, каквато е.Нелепо е да е да цитираш философски мисли, относно историята на Света,  в тая малоумна тема.Но, това си е Твой  избор.

Като гледаш аватара ми... какво очакваш :wink12:

преди 12 минути, fitterman написа:

Философ си, явно.Какво очакваш, да очакват хората, когато прочетат това?!

Преди време имах честта да познавам и работя с бащата на Тримата глупаци... та той казваше: Глупаво е да очакваш, че ако имаш шапка от нея ще изкочи заек... ще изкочи все тая тъпа ГЛАВА :)

преди 12 часа, IPTV USER написа:

Точно, ясно й елементарно...който търси, намира...

преди 13 часа, Pifi Pedolino написа:

Там където е текло винаги ще тече и кладенчето става все по голямо 😀.Просто източника се сменя.С годините преминах през емулатори шеринг сега иптв.При мен всичко е за спорта.

преди 22 часа, kk13 написа:

Впрочем, имам познат във В-ом който ми даде листа (от служебните)... и на втората седмица ме блокна, все пак се славим с много-добри програмисти и администратори :)

Купих си за 2 евро на месец от китайци акаунт и вече 6 месеца работи без прекъсваме и засичане.... филми, спорт, 4-К канали...и т.н. А сега де... кое е далаверата?

Имам и бикса... ама до кога ще работи.... кой може да каже :(.. Пифи е прав, още половин България го има ... и!?!? Имам и ЕОН... качество БОЗА.... Затова предпочитам да си платя и да не се занимавам с глупости... то сървъри.. то еpg... и какво ли не.

Пусни ги тея китайци на лично, с кеф ще им дам 2 евро ако биват.

преди 36 минути, greenbluegreen написа:

Пусни ги тея китайци на лично, с кеф ще им дам 2 евро ако биват.

И аз също

на 26.11.2025 г. в 21:24, kk13 написа:

Ако може прати ми и умряла да е ама листа да е.Виждал съм доста служебни акаунти ама листа не.Ей така да и се порадвам,да я галя,да и се кефя.Благодаря предварително!!!!!

преди 15 минути, ixat написа:

Ако може прати ми и умряла да е ама листа да е.Виждал съм доста служебни акаунти ама листа не.Ей така да и се порадвам,да я галя,да и се кефя.Благодаря предварително!!!!!

Добре де ... хвана се за думата... акаунт е прав си, грешката е моя.

Здравейте,може ли линк на Канал 3 за плеър,няма да откажа и на достъпни регионални канали.Благодаря прдварително!

преди 35 минути, howells написа:

Здравейте,може ли линк на Канал 3 за плеър,няма да откажа и на достъпни регионални канали.Благодаря прдварително!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.