Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

Spoiler

http://dsmax.xyz/c/
mac:00:1A:79:00:10:67, expires:January 6, 2027, 2:37 pm (305 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:00:1A:79:00:12:34, expires:May 4, 2026, 12:00 am (58 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:00:1A:79:00:12:12, expires:December 16, 2026, 1:37 pm (284 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:00:1A:79:00:19:18, expires:August 24, 2026, 3:24 pm (170 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:00:1A:79:00:1E:C5, expires:November 7, 2026, 9:31 am (245 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:00:1A:79:00:1F:2C, expires:September 28, 2026, 4:36 pm (205 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:00:1A:79:00:23:E4, expires:May 6, 2026, 2:11 pm (60 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:00:1A:79:00:29:C6, expires:April 18, 2026, 12:00 am (42 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:00:1A:79:00:2C:7C, expires:March 22, 2026, 12:00 am (15 days), status:(302)>>With Bulgarian channels

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Бихте ли ми казали как да търся работещи макова за http://mag.clientportal.link с помоща на Mac Attack Ultimate v5..5.0, Мисля някъде бъркам. Колко проксита са нужни за да сработят нещата ?
image.thumb.png.acfdaed1b5bb672e91a03d85b5c304fb.png

преди 13 часа, Binq написа:

Бихте ли ми казали как да търся работещи макова за http://mag.clientportal.link с помоща на Mac Attack Ultimate v5..5.0, Мисля някъде бъркам. Колко проксита са нужни за да сработят нещата ?
image.thumb.png.acfdaed1b5bb672e91a03d85b5c304fb.png

с openbullet  ще изкараш работещ мак,с този скенер едва ли.

2026-03-07_115425.png

преди 23 минути, Crypto81 написа:

с openbullet  ще изкараш работещ мак,с този скенер едва ли.

2026-03-07_115425.png

2026-03-07_121948.png

И с OpenBullet може да не извади ако го разгледа през девтол може да скалъпи нещо и да удари някои друг.

Тоя портал е една идея по капризен от другите.

преди 22 часа, Tzviatko написа:

Не ви издържаха нервите ли и затова ли пуснахте проксито в https://sultanovici.clan.su/forum/12-2347-122 ? 45 годишна госпожо howellsdanny2 👃 . Ако имате други български сървъри пускайте пускайте!

Кой гледал, гледал. Изпя си песента.

преди 24 минути, gvoitse написа:

Кой гледал, гледал. Изпя си песента.

Адресът на телевизия Евроком не работи http://live.ecomservice.bg/hls/stream.m3u8 . А в сайта им работи. Явно има нов-стар адрес за публикуване без защита - да ви светна какво да рзпилявате!🤮

Ааа и още нещо - не виждам да сте публикували адреса на Студентстката телевизия на Софийския университет-Алма Матер. Там също няма защита и не се сменя адреса-разпилявайте на воля!

преди 15 минути, Tzviatko написа:

Адресът на телевизия Евроком не работи http://live.ecomservice.bg/hls/stream.m3u8 . А в сайта им работи. Явно има нов-стар адрес за публикуване без защита - да ви светна какво да рзпилявате!🤮

https://ektzarevets.invivo.bg/EVROKOM_HD/video.m3u8

https://ektzarevets.invivo.bg/EVROKOM_HD/tracks-v1a1/mono.m3u8

преди 47 минути, Tzviatko написа:

Ааа и още нещо - не виждам да сте публикували адреса на Студентстката телевизия на Софийския университет-Алма Матер. Там също няма защита и не се сменя адреса-разпилявайте на воля!

Трябваше да му се бие клоцата на ония нахалник Цвятко няма как,не се нерви друго ще се появи,онова издишаше като спукана гайда!

преди 23 часа, Tzviatko написа:

Не ви издържаха нервите ли и затова ли пуснахте проксито в https://sultanovici.clan.su/forum/12-2347-122 ? 45 годишна госпожо howellsdanny2 👃 . Ако имате други български сървъри пускайте пускайте!

Тука играе македонския девиз,го еб*ш го фрлаш, веќе не работи!

преди 1 час, howells написа:

Трябваше да му се бие клоцата на ония нахалник Цвятко няма как,не се нерви друго ще се появи,онова издишаше като спукана гайда!

Тука играе македонския девиз,го еб*ш го фрлаш, веќе не работи!

howells и howellsdanny2 нещо съмнително съвпадение :wink12:

преди 16 минути, kk13 написа:

howells и howellsdanny2 нещо съмнително съвпадение :wink12:

Защо да е съмнително аз му бих дузпата,ти видя каква гавра си играеха с на човека проксито,на почивка е като си дойде ще дръпне шалтера!

преди 2 минути, howells написа:

Защо да е съмнително аз му бих дузпата,ти видя каква гавра си играеха с на човека проксито,на почивка е като си дойде ще дръпне шалтера!

Като се замисля... :question: май не си спомням българско прокси, което да е издържало дълго... е сигурно има...!

А... ТИ ДА ВИДИШ... оказа се, че не съм прав - 94.156.... си бачкал все още!

преди 26 минути, kk13 написа:

Като се замисля... :question: май не си спомням българско прокси, което да е издържало дълго... е сигурно има...!

А... ТИ ДА ВИДИШ... оказа се, че не съм прав - 94.156.... си бачкал все още!

Е от там идват проблемите,биеш се по главата пък им даваш стимул да рушат,то рано или късно видимото си отива,защото чорбаджията като си направи теста на мрежата колко държи,им бие клоцата в готин момент по средата на мача!

преди 9 минути, howells написа:

Е от там идват проблемите,биеш се по главата пък им даваш стимул да рушат,то рано или късно видимото си отива,защото чорбаджията като си направи теста на мрежата колко държи,им бие клоцата в готин момент по средата на мача!

Преди 15г бургаските и на GCN и др. си бачкаха с години с бебешки защити,ама и пифи балтията не ги закачаше заради некой друг канал за неговия сървър,нещата бяха редки нямаше големи играчи,сега ако някой от нашите момчета кажат че подържат сървъри за цели различни от хоби нема да им повервам,но всеки сам си знае.Поздрави на всички!

преди 6 минути, howells написа:

Ти нали не мислиш, че руснаците чакат нас да им дадем проксита... та те да ги дадат на македонцие... пък те да ги утрепят :)

преди 18 минути, kk13 написа:

Ти нали не мислиш, че руснаците чакат нас да им дадем проксита... та те да ги дадат на македонцие... пък те да ги утрепят :)

Руснаците срещу тях да вървим пак нема да ги стигнем,това да не са френските танкове с пет задни и една предна бавна предавка,макетата са хиени събирачи!

преди 3 минути, howells написа:

Руснаците срещу тях да вървим пак нема да ги стигнем,макетата са хиени събирачи!

нали са ни кръвчища ... :emoji_smiley-12:

преди 9 минути, kk13 написа:

нали са ни кръвчища ... :emoji_smiley-12:

Тук не е темата да обсъждаме но много започнаха да си позволяват,да бият наши момчета и да ни плюват!Говоря за макеката а за братюгите нема какво да говорим,много ни търпят глупостите даже!

преди 17 минути, howells написа:

Тук не е темата да обсъждаме но много започнаха да си позволяват,да бият наши момчета и да ни плюват!Говоря за макеката а за братюгите нема какво да говорим,много ни търпят глупостите даже!

Ама то ние сме си виновни, че им търпим мурафетите!!!! Днес в Дупница на автокъщите сумати макета и се държат нагло, свири ми щото спазвам органичението и му преча... ама щангата е отляво до седалката и като я видя.. да видиш как подвива опашка :angry22:

преди 2 часа, howells написа:

Преди 15г 

Spoiler

още има такива дето ги имаше и преди 15г. само че са скрити и не се виждат -за тях се искат и други неща за да ги достъпиш  -от години си бачкат и няма да спрат освен ако не спрат машината и колко други стабилни неща има пред очите на хората ма не ги виждат щото чакат на готово -има само да ти се гледа и да знаеш как да я гледаш -няма да раздавам тв ако някой си мисли -просто да не ми пише тая няма как да стане .

PS: айде , че много приказвам .

преди 26 минути, R0mm3l75 написа:
  Затвори скритото съдържание

още има такива дето ги имаше и преди 15г. само че са скрити и не се виждат -за тях се искат и други неща за да ги достъпиш  -от години си бачкат и няма да спрат освен ако не спрат машината и колко други стабилни неща има пред очите на хората ма не ги виждат щото чакат на готово -има само да ти се гледа и да знаеш как да я гледаш -няма да раздавам тв ако някой си мисли -просто да не ми пише тая няма как да стане .

PS: айде , че много приказвам .

Тук си много прав! :)

Spoiler
преди 56 минути, RashkoRakiata написа:

Здравейте! Трябва ми мак за този портал http://hd-max.org:8080/c/

То ясно, че ти трябва... ама така и не ти опитахме ракията!

преди 1 минута, kk13 написа:
  Затвори скритото съдържание

То ясно, че ти трябва... ама така и не ти опитахме ракията!

Има време....  😀

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.