Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 1 час, Tzviatko написа:

Беше публикувал адрес на Viva Hits и му писах лично съобщение дали може да извади адреси на няколко музикални тв канала от сайта ritsatv.ru и ако може да ми ги прати. И изобщо не ме отрази. Да напише един ред - не става - сменят се адресите. Или със защита са. Или поне да ме излъже нещо-не мога да ги извадя. А той-нищо. Потребител moni2. Та ще му дам на него и на вас и на R0mm3l75 нещо без пари. Та за вас от мен всичко е платено! Който иска администратор, модератор или не знам какъв си нека ме блокира! Ако иска и по айпи адрес да ме блокира!

Брато, по твойта логика и той ще ти иска пари за това. Ако искаш да правим трампа давам ти нещо ти ми даваш епизодите,щом са толкова ценни.

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Яд ви е, че ги имам епизодите ли? От какъв зор ще споделям с такива потребители като вас подли, злобни и мизерни. Убиващи сървъри само. Че той даже миналата година не пожела да ми отговори на съобщението. От какъв зор ще му давам без пари. Тук в този форум никой потребител не ми е дал някакъв тв канал, който съм поискал. Нито един потребител. Нали много знае и тои-moni2 и тука некакви майстори. Адски много сте зле - злобари! Намерете му вие записите на 2-та търсени от него епизода и му ги споделете безплатно.

вече ги има въпросните епизоди -без пари  а ти си докладван където трябва ади бегай ,че почна да намирисваш .

преди 2 часа, Tzviatko написа:

Яд ви е, че ги имам епизодите ли? От какъв зор ще споделям с такива потребители като вас подли, злобни и мизерни. Убиващи сървъри само. Че той даже миналата година не пожела да ми отговори на съобщението. От какъв зор ще му давам без пари. Тук в този форум никой потребител не ми е дал някакъв тв канал, който съм поискал. Нито един потребител. Нали много знае и тои-moni2 и тука некакви майстори. Адски много сте зле - злобари! Намерете му вие записите на 2-та търсени от него епизода и му ги споделете безплатно.

дай ми IBAN, Три Имена и ще ти пратя 10 евра 

преди 3 часа, moni2 написа:

Няма как да излъчваш нещо, което изначално е SD, в HD и да се надяваш, че ще има промяна в качеството :) Същото л_йно си е :) Ама ъпскейлнато :) Но старите записи са АНАЛ-огови, първо от ТВ на касетка, а оттам цифровизирани - 2 пъти по-зле.

БНТ си дигитализират старите архиви и после ги излъчват  - 25% от архива им е Дигитализиран - ама от нея Ролковите ленти - извлича се цялата информация и се дигитализира доста прилично - в пъти по Добре от DVD с което го продаваха то 24 часа

Spoiler

http://line.trx-ott.com/c/
mac:A0:BB:3E:00:03:24, expires:March 16, 2027, 3:04 pm (352 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:03:F3, expires:July 25, 2026, 12:00 am (117 days), status:(200)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:03:E0, expires:October 31, 2026, 4:32 pm  (215 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:04:40, expires:July 6, 2026, 3:18 pm  (98 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:04:63, expires:May 4, 2026, 7:08 pm  (35 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:04:E3 , expires:June 15, 2026, 4:40 pm  (77 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:05:63 , expires:May 31, 2026, 12:00 am  (62 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:06:09 , expires:January 23, 2027, 12:00 am  (299 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:06:F1 , expires:December 24, 2026, 12:27 pm  (269 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:06:F3 , expires:October 8, 2026, 6:19 pm  (192 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:07:C7 , expires:September 24, 2026, 5:38 pm  (178 days), status:(200)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:07:A9 , expires:June 2, 2026, 12:00 am  (64 days), status:(302)>>With Bulgarian channels
mac:A0:BB:3E:00:08:06 , expires:June 1, 2026, 4:57 pm  (63 days), status:(302)>>With Bulgarian channels

преди 42 минути, R0mm3l75 написа:

вече ги има въпросните епизоди -без пари  а ти си докладван където трябва ади бегай ,че почна да намирисваш .

Смешко хайде да се държиш както трябва а???? Да не изхвърчиш ти-ненамирисващия!!!!!!!!!! Потребител ветеран - клоун. Ами като ги има - за какво ревеш!

https://www.transfernow.net/dl/20260329PlZzaxkh/HBTnmeU3 - Първия епозод - 5 минутни само, защото нали го нямам. Като ги има епизодите си го сподели на въпросния потребител!

• Автор
преди 2 часа, R0mm3l75 написа:

незнам имали няма ли ма админите ще ми сипят в канчето 

тук открити продавачи не ни трябват -май тук е free -а той пари иска да прави 

Ти въобще си далече от истината никъде не пише че е free и може да си иска каквото иска ,ако иска и ценоразпис може да ти постави.

преди 1 минута, Tzviatko написа:

Смешко хайде да се държиш както трябва а???? Да не изхвърчиш ти-ненамирисващия!!!!!!!!!! Потребител ветеран - клоун. Ами като ги има - за какво ревеш!

https://www.transfernow.net/dl/20260329PlZzaxkh/HBTnmeU3 - Първия епозод - 5 минутни само, защото нали го нямам. Като ги има епизодите си го сподели на въпросния потребител!

а ти май нещо искаш да ми каже льохман - ако искаш да ти извадя udpxy прокситата от BG и да ти висне ченето -смешник е на майкати синчето дето много реве за пробити проксита и като си много отворен и разбираш защо молиш мони да ти вади линковете за музикалните канали нали си отворко и разбираш май си лаймър дето много приказва е е пълна нула .

е вие продавачите се държите за ръчичка нали така 

преди 7 минути, Pifi Pedolino написа:

Ти въобще си далече от истината никъде не пише че е free и може да си иска каквото иска ,ако иска и ценоразпис може да ти постави.

nusho73 и Izabelle какви сте му на moni2, че искате епизодите. Роднини, съседи, познати или един и същи потребител с няколко акаунта. Че пък и 10 евро ще ми преведете Izabelle, а не 5 евро.

Ай спрете се срамота е,тъкмо похвалих форума че е забавен не изчакахте и ден,казах ви по горе единни и смели като нашите прадеди!

преди 1 минута, howells написа:

Ай спрете се срамота е,тъкмо похвалих форума че е забавен не изчакахте и ден,казах ви по горе единни и смели като нашите прадеди!

няма как да си мълча с тоя смешник и другия дето му държи ръчичката 

преди 5 минути, R0mm3l75 написа:

а ти май нещо искаш да ми каже льохман - ако искаш да ти извадя udpxy прокситата от BG и да ти висне ченето -смешник е на майкати синчето дето много реве за пробити проксита и като си много отворен и разбираш защо молиш мони да ти вади линковете за музикалните канали нали си отворко и разбираш май си лаймър дето много приказва е е пълна нула .

Ами извади ги де. И не само прокситата. Дай и други сървъри - ти после няма да гледаш. Аз не публикувам работещи адреси във форума и изобщо адреси, ако си забелязал и от кога ми е регистрацията. Но все тая. Не познавам  Pifi PedolinoА мога да си пусна и обява в някой сайтове за обяви, че предлагам епизодите от Записки по българските въстания - записи от БНТ 1 без реклами и да си сложа цена от 5 евро на епизод. Така ще ми е по изгодно. И ако някой иска - превежда ми 5 евро по сметката и му пращам епизода на адрес и си го сваля.

преди 2 минути, Tzviatko написа:

Ами извади ги де. И не само прокситата. Дай и други сървъри - ти после няма да гледаш. Аз не публикувам работещи адреси във форума и изобщо адреси, ако си забелязал и от кога ми е регистрацията. Но все тая. Не познавам  Pifi PedolinoА мога да си пусна и обява в някой сайтове за обяви, че предлагам епизодите от Записки по българските въстания - записи от БНТ 1 без реклами и да си сложа цена от 5 евро на епизод. Така ще ми е по изгодно. И ако някой иска - превежда ми 5 евро по сметката и му пращам епизода на адрес и си го сваля.

тв не гледам -да те информирам при мен е за спорта така ,че не ме бърка а теб те бърка ако ги лашна тук или където и да е 

а до това с обявата май не си запознат с законите ,че продаваш нещо което за него нямаш права да ги продаваш и то ИЗЛЪЧВАНИ ОТ  БНТ1  носиш съдебна отговорност.

преди 5 минути, R0mm3l75 написа:

тв не гледам -да те информирам при мен е за спорта така ,че не ме бърка а теб те бърка ако ги лашна тук или където и да е 

а до това с обявата май не си запознат с законите ,че продаваш нещо което за него нямаш права да ги продаваш и то ИЗЛЪЧВАНИ ОТ  БНТ1  носиш съдебна отговорност.

Добре. Ето https://bazar.bg/obiava-54017036/zapiski-po-balgarskite-wastaniia-serial . Ако искаш ми се обади и ме напсувай или прати накой друг да го направи. А също, ако искаш прати донос на БНТ 1, че продавам епизоди от сериала Записки по българските въстания за 5 евро на епизод-бройката. А ако искаш ми прати куки да ми разбият дома и да ме арестуват за това, че нямам права да го продавам. Твоя воля! Да те видя аз сега какво ще направиш и като имам обява - злобар такъв!

преди 19 минути, Tzviatko написа:

Добре. Ето https://bazar.bg/obiava-54017036/zapiski-po-balgarskite-wastaniia-serial . Ако искаш ми се обади и ме напсувай или прати накой друг да го направи. А също, ако искаш прати донос на БНТ 1, че продавам епизоди от сериала Записки по българските въстания за 5 евро на епизод-бройката. А ако искаш ми прати куки да ми разбият дома и да ме арестуват за това, че нямам права да го продавам. Твоя воля! Да те видя аз сега какво ще направиш и като имам обява - злобар такъв!

Цъ цъ цъ 🤣 да вземеш да ги махнеш тия обяви че за страм стана тука,и какъв е тоя партал орион че и 350лв му искаш,жив си за жаляне:lol6:

преди 11 минути, howells написа:

Цъ цъ цъ 🤣 да вземеш да ги махнеш тия обяви че за страм стана тука,и какъв е тоя партал орион че и 350лв му искаш,жив си за жаляне:lol6:

Хубаво ми прегледай обявите! Хубаво, че и телевизия продавам с бокс и не сте успяли да спрете бг сървърите, а не само телевизор Орион за 350лв-178.95 евро. Да ти дам банкова сметка да ми преведеш 5 евро, щом съм жив за жалене и за срам🤐. А също коментирайте и за Войо цената и за ховърборда цената и за филмите от ббокс и еон тв цената. Трябва активно да изтипосвате българските сървъри насам натам из форумите и да спират, защото иначе печалба, печалба, печалба и току-виж забогатял от нищото-с телевизия и филми!  🤣

преди 42 минути, Tzviatko написа:

От пръдня боя става ли?

преди 33 минути, Tzviatko написа:

Хубаво ми прегледай обявите! Хубаво, че и телевизия продавам с бокс и не сте успяли да спрете бг сървърите, а не само телевизор Орион за 350лв-178.95 евро. Да ти дам банкова сметка да ми преведеш 5 евро, щом съм жив за жалене и за срам🤐. А също коментирайте и за Войо цената и за ховърборда цената и за филмите от ббокс и еон тв цената. Трябва активно да изтипосвате българските сървъри насам натам из форумите и да спират, защото иначе печалба, печалба, печалба и току-виж забогатял от нищото-с телевизия и филми!  🤣

Аз пък ги давам филмите без пари от еон,ббоx,voyo,hbo max, skyshowtime и др. някой ако нещо му е на зор само че времето ми е ограничено и не трябва да се прекалява,що се касае за бокса на йеттел хубав е,но зареден с листи от чужди сървъри някой клиет все някой ден ще ти потърси сметка като му спре тв-то,недай си боже в ценен за него момент.Айде със здраве!

преди 1 час, Izabelle написа:

Ех едно време какви хубави телевизий имаше в квартала ... 
image.png.aeb673e89f3c3741f03c93175cae3c29.png

Сега само пре-продавачи останаха... и кабелите...

Затвори скритото съдържание

Така и не разбрах каква беше целта на кавгата, но поне нещо полезно се пусна :popcorn2:

Oh No Error GIF by VOXTUR

Аз пък имам 10 заека

преди 36 минути, R0mm3l75 написа:

Oh No Error GIF by VOXTUR

Аз пък имам 10 заека

Щом шай тъй, имам бетонобъркачка за продан :topsecret2:

преди 2 минути, kk13 написа:

Точно това търся!Не очаквах в този форум да попадна на обявата ти.

преди 10 минути, kk13 написа:

Оператора трябва да смени името на ПРОДАВАЛНИК.

Все пак накрая става весело, че както се бяхте захапали... чак западните ни съседите взеха да се чудят какво се случва :)

Той Цветята ми прилича на тоя доброто сърце ли беше добрата душа ли .

Някакъв такъв 

преди 10 минути, kk13 написа:

Все пак накрая става весело, че както се бяхте захапали... чак западните ни съседите взеха да се чудят какво се случва :)

Освен да им теглим по един венозен и да лагат да спинкат

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.