Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

tv.futuredesign-bg

tv.futuredesign-bg

Portal: http://92.247.207.137:5600/stalker_portal/c/

MAC: 00:1A:79:79:79:79

MaxPortal: online: 100

Login: kddgarage

Pass: e7ad2aa4e3d19a507102db79e80b29d2

TimeZone: Europe\/Sofia

Locale: bg_BG.utf8

Plan: Tariff-Test

IP: 77.183.117.224

Region: State of Berlin

City: Berlin

S/n: 7C9AED4C8371C

DeviceID 1,2: 4A527596763EAD804100E107D2F5D8D910C1FCAD751A22B2F5631150339A92EC

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 2 часа, bergmann36 написа:

Кво се правиш че не го знаеш токена или бебешките номера чекай да вида кой друг го знае,всички го знаят!

преди 2 часа, bergmann36 написа:

Голяма тайна е тоя сървър нема що, само дето цялата руска общност си играе футбол с нея барабар с всички комшии и комшиите на техните комшии

Тея дето не са яли Банани през 89-та сега ги ядат на поразия - Да ви е Сладко!
Ако искате да приключим с всички отворено БГ Сървъри със знайни и не знайни вратички и после задружно да отидем да си платим 40 Евра за full пакет на големите и да гледам с по една кънекция в дома!

КубаЛиббре

http://190.233.27.166:9091/playlist.m3u8

преди 1 час, Izabelle написа:

Ако искате да приключим с всички отворено БГ Сървъри със знайни и не знайни вратички и после задружно да отидем да си платим 40 Евра за full пакет на големите и да гледам с по една кънекция в дома!

КубаЛиббре

89-та беше странна година... особено лятото!!!

То в поделението банани нямаше )

преди 5 часа, sam19 написа:

tv.futuredesign-bg

tv.futuredesign-bg

Portal: http://92.247.207.137:5600/stalker_portal/c/

MAC: 00:1A:79:79:79:79

MaxPortal: online: 100

Login: kddgarage

Pass: e7ad2aa4e3d19a507102db79e80b29d2

TimeZone: Europe\/Sofia

Locale: bg_BG.utf8

Plan: Tariff-Test

IP: 77.183.117.224

Region: State of Berlin

City: Berlin

S/n: 7C9AED4C8371C

DeviceID 1,2: 4A527596763EAD804100E107D2F5D8D910C1FCAD751A22B2F5631150339A92EC

Този мак кога Ти е палил последно, колега...

преди 13 минути, gvoitse написа:

Този мак кога Ти е палил последно, колега...

до преди час палеше

преди 9 минути, gvoitse написа:

Жалко

за готв нали бях писал какво ще стане и стоя е същото но те пак си качват тук и естествено мака умира за по малко 2-3часа в зависимост от сървъра и админа колко е лош така ,че не чакай да гледаш от тоя мак .

преди 3 часа, Izabelle написа:

КубаЛиббре

Кака тия измислени профили с подпитване и познати до болка номера ги знаем,като обединим теб цвятко и още няколко правим едно голямо пифи с главно П.

Мен специиално това не ме дразни и не ме интересува стига да не ми лази по нервите,за сървърите си ги чупи от години един човек и тва си е негова работа въпрос на бизнес,и да погледнем от другата страна на монетата тоя дето е създал нещо не си ли плаща вие да му се закачате безплатно,това как ти се вижда напълно справедливо ли е,аиде всички да спрем да плащаме и да търсим как да натоварим на някой сървъра че на аврам филянкишията не му се давали пари,безплатен обяд не е имало няма и да има,тежки времена се задават и близките на тия намирачи ще се молят да си някъде наблизо щото вероятноста каналите да започнат да пелтечат по време на турския сериал е 99%,ай със здраве!

преди 1 час, R0mm3l75 написа:

за готв нали бях писал какво ще стане и стоя е същото но те пак си качват тук и естествено мака умира за по малко 2-3часа в зависимост от сървъра и админа колко е лош така ,че не чакай да гледаш от тоя мак .

Ами.... има бол макове, разхвърля ги )

преди 43 минути, kk13 написа:

Ами.... има бол макове, разхвърля ги )

той може да има ма умират като мухи -така ,че .......

аз не давам пък -а дали има такива дето са nginx 1.16.1 да дава от тях

преди 33 минути, R0mm3l75 написа:

той може да има ма умират като мухи -така ,че .......

аз не давам пък -а дали има такива дето са nginx 1.16.1 да дава от тях

Ей... лош си 😜.... бе кажи поне веднъж браво на човека бе... постарал се е!

преди 5 минути, kk13 написа:

Ей... лош си 😜.... бе кажи поне веднъж браво на човека бе... постарал се е!

аз нещо лошо да съм казал или някаква обида

преди 8 часа, Kim Jong Un написа:

Кво се правиш че не го знаеш токена или бебешките номера чекай да вида кой друг го знае,всички го знаят!

Голяма тайна е тоя сървър нема що, само дето цялата руска общност си играе футбол с нея барабар с всички комшии и комшиите на техните комшии

заигравката е като оная общата дето уж никои ама всеки.......

тука помислете

http://hls...............freeott.top:🙃😉

преди 33 минути, kk13 написа:

Този е ясен ) думка макове като новогодишна заря ... има и в 10:27:

Давай, админите не блокират тук. ... Зарадвай колегите...

Кака тия измислени профили с подпитване и познати до болка номера ги знаем,като обединим теб цвятко и още няколко правим едно голямо пифи с главно П.

преди 3 часа, Kim Jong Un написа:

Мен специиално това не ме дразни и не ме интересува стига да не ми лази по нервите,за сървърите си ги чупи от години един човек и тва си е негова работа въпрос на бизнес,и да погледнем от другата страна на монетата тоя дето е създал нещо не си ли плаща вие да му се закачате безплатно,това как ти се вижда напълно справедливо ли е,аиде всички да спрем да плащаме и да търсим как да натоварим на някой сървъра че на аврам филянкишията не му се давали пари,безплатен обяд не е имало няма и да има,тежки времена се задават и близките на тия намирачи ще се молят да си някъде наблизо щото вероятноста каналите да започ

Това вярно ли е!?

Ти направо ме хвърли в музиката!!!

Това с клонирането не го очаквах.

И кво... Пифи е амбриажа, Изабелчо е стръвта .... и кой още е в схемата???

Явно здрав туфан ке требе )

преди 36 минути, gvoitse написа:

Давай, админите не блокират тук. ... Зарадвай колегите...

Тая няма да я бъде....

То не, че има нещо интересно в този портал!!!

Като сте се развихрили да пускате.... ми искам всички бг флусоници, сталкери, udp-та... и както каза ге. Ромел ако може да са unlimited.... ако обичате, ще съм признателен )

преди 6 часа, Kim Jong Un написа:

Мен специиално това не ме дразни и не ме интересува стига да не ми лази по нервите,за сървърите си ги чупи от години един човек и тва си е негова работа въпрос на бизнес,и да погледнем от другата страна на монетата тоя дето е създал нещо не си ли плаща вие да му се закачате безплатно,това как ти се вижда напълно справедливо ли е,аиде всички да спрем да плащаме и да търсим как да натоварим на някой сървъра че на аврам филянкишията не му се давали пари,безплатен обяд не е имало няма и да има,тежки времена се задават и близките на тия намирачи ще се молят да си някъде наблизо щото вероятноста каналите да започнат да пелтечат по време на турския сериал е 99%,ай със здраве!

Старче, пий си хапчетата, Ника ми не е мръднал от както е направен и се позовавам с него.
ТВ си имам и плащам къдетъо трябва за да имам - тук е въпрос на принципи - неща дето уж трябва да ги знаеш ама след първата чашка ти е все тая.

преди 2 часа, kk13 написа:

И кво... Пифи е амбриажа, Изабелчо е стръвта .... и кой още е в схемата???

Явно здрав туфан ке требе )

Тая няма да я бъде....

То не, че има нещо интересно в този портал!!!

Като сте се развихрили да пускате.... ми искам всички бг флусоници, сталкери, udp-та... и както каза ге. Ромел ако може да са unlimited.... ако обичате, ще съм признателен )

Бъркаш стръфта - пак казвам - Колегиалност!
спомнете си за DigiCom - 2 дни след поста си пуснаха защитата - що ли?
Да не забравим че темата е КАК ДА ГЛЕДАМЕ - КАК!
Не е МАК адреси на поразийя и се оправяй как можеш... а ИП телевизия ползвам малко от преди ерата на IPTV.bg - даже Vodafon - Mentel се мъчиха да подкарат и те ама голама греда бяха
Бъдете здрави и ако искаште да гледате правилно, се научете! Темата е за това!
Ай със здраве на всички зломислещи
Кака ви си ляга !

worldIP

http://prm.worldip.nl/c/
00:1A:79:59:4A:F8

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.