Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 1 час, Izabelle написа:

Старче, пий си хапчетата, Ника ми не е мръднал от както е направен и се позовавам с него.
ТВ си имам и плащам къдетъо трябва за да имам - тук е въпрос на принципи - неща дето уж трябва да ги знаеш ама след първата чашка ти е все тая.

Бъркаш стръфта - пак казвам - Колегиалност!
спомнете си за DigiCom - 2 дни след поста си пуснаха защитата - що ли?
Да не забравим че темата е КАК ДА ГЛЕДАМЕ - КАК!
Не е МАК адреси на поразийя и се оправяй как можеш... а ИП телевизия ползвам малко от преди ерата на IPTV.bg - даже Vodafon - Mentel се мъчиха да подкарат и те ама голама греда бяха
Бъдете здрави и ако искаште да гледате правилно, се научете! Темата е за това!
Ай със здраве на всички зломислещи
Кака ви си ляга !

worldIP

http://prm.worldip.nl/c/
00:1A:79:59:4A:F8

От 15г си все си с чашките,само по това ще се сети и първолак и кво ми се правиш на младок като задминаваш 50-те тия бебешки истории иди ги разправяй на аврам филянкишията,знаме че фен на ЛОКО Пловдив така че пияндурските ти подвизи не ги преписвай на хората,тея стари алкохолически номера,крадеца вика дръжте крадеца,върви си по пътя не ме карай да ме сърби главата да не ревеш като ученичка на Карабойчев после,вземи да си подновиш ония профил тъпата офца,повече ти приляга!

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 11 часа, Izabelle написа:

..........................
Да не забравим че темата е КАК ДА ГЛЕДАМЕ - КАК!

С всичко написано съм съгласен, само не и с темата )
Тя е: "Гледане на Онлайн TV" - без как!
Айде със здраве!

91.201.172.52

преди 22 минути, vip4o написа:

Айде със здраве!

91.201.172.52

преди 24 минути, vip4o написа:

Айде със здраве!

91.201.172.52

91.201.172.14

След проба грешка достигнах до що годе читава версия на това Televizo v1.9.7.44-g Premium

Търсех нещо удобно и просто но повече не може да се очаква от гаражно приложение,за мен коди си е най добро но затруднява някои,но пък за него се грижи цяла общност.Ще го споделя това Televizo тук на някой може да му свърши работа,а и адреса на епг-то дадено от popsana за което му благодаря работи добре!

линк: https://dox.abv.bg/download?id=3c2f61a5a9&code=1

Код за достъп: 331915

преди 21 минути, alkibg написа:

image.png

Нямах си работа и си написах собствено приложение на C++ и Qt 6.11

И като гост ли следеше темата или за 13мин успя да го напишеш,за толкова да се регистрираш и да го постнеш?

Не съм влизал от години във този форум и ми беше интересно още ли има тема за пиратски листи . А плеара го написах за 1 седмица . След малко ще ти дам Televizo v1.9.7.44-g Premium но за Windows да не гледате само на андроид .

image.png

Не ми се ще да давам нещо което не е довършено и работи по начина който аз искам. Само да спойлна че SkyCast v1.9.0 е готов с Xtream Codes API интеграция.

Какво е добавено:

• .cpp — C++ клиент за Xtream Codes player_api.php

• Настройки: сървър, потребител, парола за Xtream

• Автоматично зареждане при стартиране

• Канали се показват в "Плейлист" менюто с категории

преди 9 минути, alkibg написа:

Не ми се ще да давам нещо което не е довършено и работи по начина който аз искам.

Така е, прав си... но по време на създаването на приложението има тестови версии... екипа тества и дава предложения за подобряване на продукта )

Не, че ние сме екипа... но други мнения, никога не са излишни!

Ще зарежда ли от мак адреси?

Моето наблюдение.... но това си е лично мое мнение, ЕОN е доста тромав от към навигация в приложението.

Към момента — не. MAC-based портали (Stalker/Ministra) са различен протокол. Работят така: сървър URL + MAC адрес → получаваш token → зареждаш канали.

Може да се добави, но е отделна интеграция — различен API (/portal.php?type=stb&action=...). За сега SkyCast поддържа:

• EON TV (акаунт)

• M3U/M3U8 плейлисти (URL или файл)

• Xtream Codes (сървър + user + pass)

• Icecast радио

• ,MAC портали може да е v2.0.

За сега сме до тук

image.png

преди 3 минути, alkibg написа:

Към момента — не. MAC-based портали (Stalker/Ministra) са различен протокол от Xtream Codes. Работят така: сървър URL + MAC адрес → получаваш token → зареждаш канали.

Може да се добави, но е отделна интеграция — различен API (/portal.php?type=stb&action=...). За сега SkyCast поддържа:

• EON TV (акаунт)

• M3U/M3U8 плейлисти (URL или файл)

• Xtream Codes (сървър + user + pass)

• Icecast радио

Не е малко..👍, браво!

"Архив (Catchup) — връщане назад в програмата"

Къде търси архива?

Най трудно е да се пускат архиви защото са DRM защитени . Да не кажа че е практически невъзможно . Самото api за DRM се пази супер много заради авторските права . Имат го браузерите но няма как да се вземе от тях .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.