Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 5 часа, kk13 написа:

От доста време го има, но не по всички сървъри.

Apr 27, 2020 — Epic Drama will join the rest of Viasat World's portfolio – TV1000, Viasat History, Viasat Nature and Viasat Explore

image.png

Всъщност до колкото разбирам това е старото EPIC DRAMA, но с нов облик и е от няколко седмици. Tplay имат пост във ФБ страницата си за това от преди 6 дена например.

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 17 часа, Понякога ТЕ се завръщат!!! написа:

Знаеш че не е хубаво да се обиждат съфоромци които спомагат да гледат всички,а не да се криете и да пращате другите за зелен хайвер,не е справедливо!!!

Да дадеш залък хляб на 1000 човека вместо само на нуждаеждите се , не те прави ПАПА. Остават трохи и гладни люде

преди 17 часа, S_A_T_Y написа:

image.png

Тръгвам да се оглеждам за новият канал на Max, а намирам нещо дето даже не съм търсил. Кога го пуснаха този канал?

Стар Канал е с нова визия. MAXOne все още е в мрежав на А1 , водят се преговори и се правят договори, след което се иска достъп то BIX и тогава се пуска.

на 28.03.2026 г. в 23:23, пешо-гошо написа:

А ти що не ползуваш Ai:

„Записки по българските въстания“ през март 2026 г. по повод 150-годишнината от Априлското въстание. Епизодите се излъчват всяка събота и неделя от 15:30 ч.

Ако сте пропуснали първите серии по телевизията, можете да ги гледате онлайн тук:

Има ги в Zamunda.RIP - Вечният Архив на Zamunda, ArenaBG и Zelka | Сваляй свободно

преди 2 часа, S_A_T_Y написа:

Гледам вече го пуснали в един сталкер
image.png

И кво като са го пуснали тоя турлю гювеч,спорт,сериали,филми и те едни,документалистика,по голям сбирщаин не съм виждал,поне не им го таксуват на хората като другия парцал!

IMG_0048-jpc (1) (1).jpg

преди 2 часа, Izabelle написа:

Да дадеш залък хляб на 1000 човека вместо само на нуждаеждите се , не те прави ПАПА. Остават трохи и гладни люде

Стар Канал е с нова визия. MAXOne все още е в мрежав на А1 , водят се преговори и се правят договори, след което се иска достъп то BIX и тогава се пуска.

Pifi точно ти хич не си за жалене,ти и трохи не им даваш на хората,един не видях да каже машала за каналите!

преди 1 час, Понякога ТЕ се завръщат!!! написа:

Pifi точно ти хич не си за жалене,ти и трохи не им даваш на хората,един не видях да каже машала за каналите!

това не е пифи -бъркаш ама много бъркаш човека зад ника Izabelle е съвсем друг човек

преди 14 минути, R0mm3l75 написа:

това не е пифи -бъркаш ама много бъркаш човека зад ника Izabelle е съвсем друг човек

той никога не е бил точен в нещо. Дори и тоалетната не може да оцели... да е жив и здрав и да ме мисли за когото си иска. Това не променя факата че скапва телевизията в България и вместо да помага им дава нещо което живее седмица и после имира... Баш да го оноди и почва да сече ...тц тц

преди 14 минути, kk13 написа:

) ти, кой си сега?

има ли значение кой е ?

преди 28 минути, Izabelle написа:

той никога не е бил точен в нещо. Дори и тоалетната не може да оцели... да е жив и здрав и да ме мисли за когото си иска. Това не променя факата че скапва телевизията в България и вместо да помага им дава нещо което живее седмица и после имира... Баш да го оноди и почва да сече ...тц тц

добре ,че неможе да види а и не ги е чувал тия дето са зад филтър а и нещата се промениха доста от доброто старо време но има хора дето си гледкаме кротко и тихичко без да пречим на другите .

преди 6 минути, R0mm3l75 написа:

има ли значение кой е ?

Разбира се, че не ) ... тука всеки е какъвто си мечтае да бъде!

Izabelle си е печен!

преди 1 час, Izabelle написа:

Тоя много прилича на радиста - ти му говориш, ама той си слагаше пароли на порталите, дето имат една камара защити и о_ираше астри, флусоници и проксита, работещи от години, че и чака благодарности и признание.

p

ᴘᴏʀᴛᴀʟ ➤ http://line.godofiptv.com:80/c/
ᴍᴀᴄ ➤ 00:1B:79:34:A9:9A
ᴡʏɢᴀsᴀ ➤ sᴇᴘᴛᴇᴍʙᴇʀ 30, 2026

преди 16 минути, mediah. написа:

Тоя много прилича на радиста - ти му говориш, ама той си слагаше пароли на порталите, дето имат една камара защити и о_ираше астри, флусоници и проксита, работещи от години, че и чака благодарности и признание.

Е.. ти пък... много си в грешка пич!!! Радиста беше печен, нищо, че всички го нападахте... даже и ти... има история, погледния! Не съм му адвокат, но помагаше на начинаещите, за разлика от теб... ти на кого си помогнал ... би ли споделил или някой да сподели, че си му помогнал... то ако е да се репчем... и ние можем (

Даже съм те питал... но нали си велик свише.. кои сме ние простосмъртните... мъгъли!

преди 3 минути, kk13 написа:

p

ᴘᴏʀᴛᴀʟ ➤ http://line.godofiptv.com:80/c/
ᴍᴀᴄ ➤ 00:1B:79:34:A9:9A
ᴡʏɢᴀsᴀ ➤ sᴇᴘᴛᴇᴍʙᴇʀ 30, 2026

Е.. ти пък... много си в грешка пич!!! Радиста беше печен, нищо, че всички го нападахте... даже и ти... има история, погледния! Не съм му адвокат, но помагаше на начинаещите, за разлика от теб... ти на кого си помогнал ... би ли споделил или някой да сподели, че си му помогнал... то ако е да се репчем... и ние можем (

Радиста пич? пита мен как да гледа и после пляс в форума и ко правим

преди 1 час, R0mm3l75 написа:

...................... а и нещата се промениха доста от доброто старо време но има хора дето си гледкаме кротко и тихичко без да пречим на другите .

Не са се променили! И сега е така 🫢

преди 5 минути, R0mm3l75 написа:

Радиста пич? пита мен как да гледа и после пляс в форума и ко правим

Може, не знам за разговорите ви, и аз съм те питал .. и си ми помагал.. евала. и него съм питал като начинаещ, и той ми е помагал, не съм видял лошо нито от теб, нито от него.. благодаря Ви и поздрави!

преди 6 часа, S_A_T_Y написа:

Гледам вече го пуснали в един сталкер
image.png

Мда сталкера го има малко по-назад в темата ,а канала като гледам ,ще има същата съдба като Синемания. Голям шум за нищо.

http://195.154.153.29:8080/c/ ето един нагъл закачил се като пиявица със 20 кънекции на наше прокси -сега му запалете платката от скан

току-що, bencho33 написа:

Мда сталкера го има малко по-назад в темата ,а канала като гледам ,ще има същата съдба като Синемания. Голям шум за нищо.

незнам що го прехвалвате тоя канал като е жив зян

преди 4 минути, R0mm3l75 написа:

http://195.154.153.29:8080/c/ ето един нагъл закачил се като пиявица със 20 кънекции на наше прокси -сега му запалете платката от скан

то, тоя стакер е като "Мара общата"... всички го клатят... ама никой не знае )

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.