Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Графичен таблет

Featured Replies

Препоръка за графичен таблет с дисплей до 1 300 лв. 

п.с. Вероятно момичето ще изтърпи още известно време ако и кажа че има съществена разлика с нещо за стотина лева отгоре но 2 бона няма да даде.

Тоест може лекичко да се прехвърли бюджета ако смятате че има смисъл.

преди 37 минути, sunabouzu написа:

Препоръка за графичен таблет с дисплей до 1 300 лв.

Не съм много по тези неща, но предполагам, че този ще Ви свърши работа: Графичен таблет Wacom Cintiq 16 - eMAG.bg

• Автор

Ха-ха тъкмо си викам егати якото намаление а то имало два модела. Благодаря ryxtze.

преди 1 час, цър-вул написа:

Нещо за предназначението му?

Ами рисуване...🙂За щерката на приятел е така че не знам много. Мислеше да се занимава с татуси може би ще си скицира нещо знам ли?

Не съм в час с тия машинки за това питам. Просто лаптопа беше по-моя препоръка но това е съвсем друга бира.

преди 1 час, sunabouzu написа:

Ха-ха тъкмо си викам егати якото намаление а то имало два модела. Благодаря ryxtze.

Ами рисуване...🙂За щерката на приятел е така че не знам много. Мислеше да се занимава с татуси може би ще си скицира нещо знам ли?

Не съм в час с тия машинки за това питам. Просто лаптопа беше по-моя препоръка но това е съвсем друга бира.

Само от чисто любопитство,  1 300 лв. не са ли много за чуждо дете, макар и на твой приятел? Няма ли да му стане неудобно на човека? Това е неразумна инвестиция, освен ако сте съдружници с бащата и той да няма нищо против. А пък дъщеря му щом с татуси иска да се занимава съвсем не е дете, такъв скъп подарък да не се изтълкува и като нещо повече?

• Автор

Защо реши че аз ще ги давам?🙂 Просто баща и не е от хората които посещават форуми какво остава да пишат нещо.

Човека и от хардуер не разбира и понеже щерката остана доволна от лаптопа които му препоръчах решил пак мен да пита 

след ходене до Техното където консултантите са му предлагали много скъпи варианти на iPad.  

Обясних му че това е друга материя но ще погледна какви са алтернативите понеже консултантите не знаят че там дето работят имат и други варианти.

п.с. Човек ще ме вкараш в затвора.😛

преди 22 минути, sunabouzu написа:

Защо реши че аз ще ги давам?🙂 Просто баща и не е от хората които посещават форуми какво остава да пишат нещо.

Човека и от хардуер не разбира и понеже щерката остана доволна от лаптопа които му препоръчах решил пак мен да пита 

след ходене до Техното където консултантите са му предлагали много скъпи варианти на iPad.  

Обясних му че това е друга материя но ще погледна какви са алтернативите понеже консултантите не знаят че там дето работят имат и други варианти.

п.с. Човек ще ме вкараш в затвора.😛

Окей, ето го таблета, който търсиш

https://www.emag.bg/grafichen-tablet-xp-pen-artist-15-6-pro-display-fhd-tilt-8192-niva-na-natisk-vkljuchva-stand-artrage-5-rykavica-8-rezervni-vyrha-artist-15-6-pro/pd/DMLBGWBBM/?cmpid=85834&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwy4KqBhD0ARIsAEbCt6jPIBRh0Fh40qpnhqeKkzsZK_8MBAvoQP9ROS_ABQQB6B7nxu2kLcEaAuF3EALw_wcB

Гледах му ревюта, 6ца е. Другият който са ти препоръчали е просто защото плащаш за марката и репутацията на Wacom, но днес тези неща каква марка телефон/таблет имаш спроед мен са все по-малко релевантни. Всичко си има и не е неразумно висока цена. И най-доброто е почти 16 '' дисплей, не е малко и за тия пари е отлично. И има крачета и т.н.. Абе това е.

• Автор

А другите модели на XP-PEN които са в бюджета? Не може ли да се вземе нещо още по-добро предвид че сме над 500 лв. надолу?

п.с. Записах му го модела. Ще му кажа и да разгледат предложенията на тази марка.

преди 18 минути, sunabouzu написа:

А другите модели на XP-PEN които са в бюджета? Не може ли да се вземе нещо още по-добро предвид че сме над 500 лв. надолу?

п.с. Записах му го модела. Ще му кажа и да разгледат предложенията на тази марка.

Другите модели честно казано не ги разгледах, а и не виждам смисъл за така фиксирания бюджет като не знаете какво да търсите. Другата алтернатива, ако пък толкова ви се качва цената, с която започнаха е таблета на Wacom, който е просто една друга марка, която прави таблети от по-отдавна и реално ѝ плащаш само за логото (уж заради вече изградения авторитет и така "подкрепяш историята", т.е. марката и ала бала ама това е все едно да си вземеш само епъл заради ябъклата), а в момента технологиите са се настигнали и на хардуерно ниво няма никакви разлики забележими за потребителя пък той е най-важен. За какво ти е марката като ѝ е първи таблет? Да ѝ даде на ръка другите 500 лв, ако е толкова важно да се стигне бюджета, а пък е супер и за тийнеджърка кеш на ръка, ще вдигне купон и даже ще си купи и някоя чанта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.