Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бойлер Tesy

Featured Replies

Здравейте!

Проблемът ми е следният

Наложи ми се няколко дена да съм извън града и напоследък често спират водата и реших да изключа бойлера. Връщам се след няколко дена завъртам за да го включа гледам няма никой не тръгва нито стопля водата нито свети лампичката че работи.Конкретният бойлер е за под мивката която е 15Л прилагам снимки и ви благодаря предварително.spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Ключа (главния) се вижда че грял доста на клемите. Първо вземи мултицета и провери дали работи ключа

Може също да е избила и термозащитата на бойлера.

• Автор
преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Ключа (главния) се вижда че грял доста на клемите. Първо вземи мултицета и провери дали работи ключа

Един приятел ще докара мултицет и ще видя. Благодаря :)

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Може също да е избила и термозащитата на бойлера.

Това е на добре или са некакви разходи защото бях чел мисля че може да се включи от някъде. Благодаря ви :)

преди 6 минути, gusto написа:

Това е на добре или са некакви разходи защото бях чел мисля че може да се включи от някъде. Благодаря ви :)

Може да се включи ,ако е избила термозащитата ,бутона да бъде натиснат и сработва отново, но е добре да бъде открит проблема който води до това прегряване за да не се стигне до инцидент въпреки защитите.

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Може да се включи ,ако е избила термозащитата ,бутона да бъде натиснат и сработва отново, но е добре да бъде открит проблема който води до това прегряване за да не се стигне до инцидент въпреки защитите.

Честно казано ми стана странно как пък точно като беше изключен издаде багажа 😅 , но да най удачният вариант е да се отстрани проблема първо, а и баш къде се намира този бутон. Благодаря 

преди 1 минута, gusto написа:

Честно казано ми стана странно как пък точно като беше изключен издаде багажа 😅 , но да най удачният вариант е да се отстрани проблема първо, а и баш къде се намира този бутон. Благодаря 

Защитата се намира под капака на бойлера. Задължително бойлера да бъде ремонтиран от човек с опит за да не се случат последващи инциденти.

Примерен:

1392696565_bimetallicheskij-zaschitnyj-t

Честно казано ми стана странно как пък точно като беше изключен издаде багажа

Един вариант е, водосъдържателя, да не е бил пълен с вода при включването. Тогава термозащитата (тя е преди ключа) ще сработи на момента. Нооооо в този случай, проблема не е в ел системата, а в "ВиК" системата - по принцип, такова нещо не би трябвало да става

• Автор

Да се надяваме, че проблема да е в ключа защото не знам кога е купен, но най-вероятно е от самото построяване на блока, а аз стигам до този извод защото търсих конкретният модел и се оказа че не го предлагат вече.Явно е стар.

Да се надяваме, че проблема да е в ключа защото не знам кога е купен, но най-вероятно е от самото построяване на блока, а аз стигам до този извод защото търсих конкретният модел и се оказа че не го предлагат вече.Явно е стар.

Това, че модела е стар и не се произвежда, не означава, че няма чарколяк за него. По принцип, дори не е задължително елементите да са за същия модел. Не виждаш ли колко елеметарна система е като цяло - говоря за ел частта

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Това, че модела е стар и не се произвежда, не означава, че няма чарколяк за него. По принцип, дори не е задължително елементите да са за същия модел. Не виждаш ли колко елеметарна система е като цяло - говоря за ел частта

За ел веригата да проста си е та само да намеря части, но доколкото разбрах от теб значи няма как да не намеря 😅

За ел веригата да проста си е та само да намеря части, но доколкото разбрах от теб значи няма как да не намеря 😅

Èто ти снимана орифиналанат книжка на бойлерчето - даже и мултицет не ти трябва, за да азбереш къде е аварията - фазомер и пробна лампа на 230 VAC са достатъчни

image.thumb.jpeg.497c39ed3606f1836d192b6c277efe67.jpeg

• Автор
преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Èто ти снимана орифиналанат книжка на бойлерчето - даже и мултицет не ти трябва, за да азбереш къде е аварията - фазомер и пробна лампа на 230 VAC са достатъчни

image.thumb.jpeg.497c39ed3606f1836d192b6c277efe67.jpeg

Ехее благодаря ти много колега екстра си 🏅🍻

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.