Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плащане през смартфона

Featured Replies

Човек като си няма работа...  Реших да активирам възможността за плащане на ПОС терминал през телефона. Инсталирах си мобилното приложение DSK Smart , но не можах да го активирам-СМС от банката идва с голямо забавяне и изтекла валидност. Това е второстепенен проблем, преди всичко искам да попитам -нужно ли е, за да мога да плащам през телефона, да имам мобилен интернет в момента? Моят тарифен план е сиромашки и имам стотина мб на месец. Смартфона е Xiaomi 11 5g    и е актуализиран. В него, обаче , не намерих приложението GPay-трябва ли, освен DSK Smart, да го инсталирам и него?

Ако се окаже, че трябва да има интернет в момента на плащането( както предполагам), другите въпроси ще отпаднат.

44.PNG

Разрешен от цър-вул

преди 31 минути, N47X написа:

Ако се окаже, че трябва да има интернет в момента на плащането( както предполагам), другите въпроси ще отпаднат.

Интернет е нужно да има.Ако нямаш мобилен,свързваш се чрез wifi и става.

DSK smart няма общо с плащането. То е приложение за лично банкиране. Трябва ти портфейл. 

Трябва ти https://wallet.google/ 

Сваляш го, следваш стъпките и добавяш картата си на ДСК в портфейла на Google Wallet. 

Става много бързо. 

За плащането - не, не трябва да имаш интернет. Стига преди това да си заредил сметката с пари през DSK smart. 

Колкото до WiFi - не е много удобно, защото ако си в Била или друг магазин, от къде WiFi? 

• Решение
преди 2 часа, N47X написа:

Инсталирах си мобилното приложение DSK Smart , но не можах да го активирам-СМС от банката идва с голямо забавяне и изтекла валидност. Това е второстепенен проблем

Това е основен проблем - без активиран DSK Smart няма как да ползваш GPay през ДСК
https://dskbank.bg/индивидуални-клиенти/банкови-карти/мобилни-плащания/google-pay
По отношение на интернет - като плащаш с пластика има ли интернет? Софтуерът за nfs просто емулира карта.

• Автор
преди 32 минути, цър-вул написа:

Аз съм с MasterCard на ДСК и Huawei P40 Lite. За NFC ползвам Curve. Не искам да се вържа към GPay.

Прочетох в мрежата всичко за Curve и не ми хареса-това не ми трябва. И аз не искам да използвам Гугъл , разкарал съм го от всички браузери, защото е голям досадник.

От около 3-4 години го ползвам. 1 с'тинка такси не са ми взели. Не съм имал проблем с плащане.

преди 39 минути, N47X написа:

не ми хареса

И какви не ти хареса точно? Да, съпортът им е никакъв...

Всички Бг NFC услуги са платни...

Другият вариант като си толко' капризен - ползваш си пластиката.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.