Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Attila_the_Hun

Как да си кача страницата в интернет?

Препоръчан отговор


Здравейте!Направил съм си сайт със Web Page Maker но незнам как да го кача в интернет...помогнете ми моля :baby:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влизаш в сайта който ти дадох регваш се отиваш на "сайт админ">"създаване на нов сайт">"файлов мениджър">"преглед">и качваш всичко след това задаваш път за да ти излезнат картинките. cool.gif

Надявам се да съм ти помогнал

Редактирано от UNNAMED (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Първо щe ти обесна как да си направиш с Web Page Maker , вече готови фаилове, който като ги качиш в интернет сайта да ти е вече в нета.

1: Стартирай програмата. След това отвори файла, в който ти е сайта. После натисни зелената стрелкичка, която сочи нагоре. В новопоявилият се прозорец избираш Local Directory , после избираш Brows и там избираш в коя папка да си се запишат файловете натискаш ОК и после бутона Publish. До тук с Web Page Maker сега ще ти обесна как да си ги качиш в нета с помоща на HIT.BG

2: Влез в hit-а , регистираи се , влез с регистрацията си. После натисни отгоре, където пише "УЕБ" , след това избери "сайт-админ" после "създаване на нов сайт" и там избери как да си се казва сайта и напиши описание на него. След като напишеш натискаш "Жега". После избиръш "фаилов-мениджър" , и от Brows избираш какво да ти се качи (ти ще избереш онова което записа с Web Page Maker в папката) и след като го избереш натискаш Upload

И вече сичко е готово. Дано да си ме разбрал, а ако не е така, питаи ще ти обесна каквото не си разбрал.

Важно: Сайта ти ако има картинки те трябва да са качени първо в интрнета и след това на снимката да и зададеш адреса кадето е качена. Това става така:

Отварях си саита с Web Page Maker и после там, където има картинки натискаш на всяка по отделно с дясното копче на мишката от менюто избираш Link to , след това там, където пише Link Type срещо него трябва да зададеш Аnother Web Site и отдоло, където пише URL пишете линка където сте качили снимката. Ако не направиш това няма да ти се виждат снимките в сайта.

Успех и пиши ако има проблеми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами уж направих всичко като хората,ама пак не ми се появяват картинките,а ми се появяват онези червени кръстчета sad.gif

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Ами уж направих всичко като хората,ама пак не ми се появяват картинките,а ми се появяват онези червени кръстчета sad.gif

Пич мисля, че знам защо така ти показва ама не мога сега да ти кажа защото ще ходя да се къпя, a и отре съм на даскало sad.gif и трябва да си лягам рано.

Обещавам утре ще ти пиша. :clap:

Лека вечер.

Редактирано от Jonny_B (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Пич мисля, че знам защо така ти показва ама не мога сега да ти кажа защото ще ходя да се къпя, a и отре съм на даскало sad.gif и трябва да си лягам рано.

Обещавам утре ще ти пиша. ;)

Лека вечер.

Аз ще те изпреваря :clap:

Значи картинките не се виждат, защото трябва качените в файл хостинга файлове да са 1 към 1 с тези във твоя комп.

В файл мейнждъра направи папка "images", качи картинките там и ще се виждат.

Друга възможност е да редактираш хтмл документа.

Отвори го с някой текстов или HTML редактор (notepad, wordpad също вършат раобта).

Та след като го отворят гледаш пътя към картинките, в най-новата версия мисля, че беше оправен бъга да ти пише пътя в твоето пц (примерно C:\Windows\Picture.jpg) a пише "\images\picture.format)

Та, ако си с новата версия правиш папка, ако си с нова и това не стане отваряш хтмл файла в който искаш да се виждат с редактор (където споменах по-горе) и вместо пътя към твоето пц слагаш път към качената от теб картинка, примерно ако сега е "C:/Windows/Picture.jpg" то ти трбява да го редактираш на "http://yoursite.domain/picture.format"

Дано си разбрал, че както обясних ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ами пич нз как трябва да стане работата щот не съм много навъре с тея работи,ся щи копна кво има в един от HTML файловете ми дето тряя да са на сайта и ти ми кажи кое трябва да променя:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" >

<html>

<head>

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<meta name="generator" content="Web Page Maker V2">

<style type="text/css">

/*----------Text Styles----------*/

.ws6 {font-size: 8px;}

.ws7 {font-size: 9.3px;}

.ws8 {font-size: 11px;}

.ws9 {font-size: 12px;}

.ws10 {font-size: 13px;}

.ws11 {font-size: 15px;}

.ws12 {font-size: 16px;}

.ws14 {font-size: 19px;}

.ws16 {font-size: 21px;}

.ws18 {font-size: 24px;}

.ws20 {font-size: 27px;}

.ws22 {font-size: 29px;}

.ws24 {font-size: 32px;}

.ws26 {font-size: 35px;}

.ws28 {font-size: 37px;}

.ws36 {font-size: 48px;}

.ws48 {font-size: 64px;}

.ws72 {font-size: 96px;}

.wpmd {font-size: 13px;font-family: 'Arial';font-style: normal;font-weight: normal;}

/*----------Para Styles----------*/

DIV,UL,OL /* Left */

{

margin-top: 0px;

margin-bottom: 0px;

}

</style>

</head>

<script language="JavaScript1.4" type="text/javascript">

<!--

function jsPlay(soundobj) {

var thissound= eval("document."+soundobj);

try {

thissound.Play();

}

catch (e) {

thissound.DoPlay();

}

}

//-->

</script>

<script language="javascript" type="text/javascript">

<!--

function MM_swapImgRestore() {

var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a)&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;

}

function MM_preloadImages() {

var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();

var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)

if (a.indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a;}}

}

function MM_findObj(n, d) {

var p,i,x; if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {

d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}

if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[n];

for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers.document);

if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;

}

function MM_swapImage() {

var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)

if ((x=MM_findObj(a))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}

}

//-->

</script>

<body>

<div id="image1" style="position:absolute; overflow:hidden; left:0px; top:0px; width:800px; height:640px; z-index:0"><a href="http://for-zu.hit.bg/index.html"><img src="images/background.jpg" border=0 width=800 height=640></a></div>

<div id="nav1" style="position:absolute; left:2px; top:242px; z-index:1"><a onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('nav10','','images/nav8547090a.gif',1);jsPlay('nav1sound')" href="foryou.html"><img name="nav10" onLoad="MM_preloadImages('images/nav8547090a.gif')" alt="" border=0 src="images/nav8547090i.gif"></a></div>

<div id="nav1" style="position:absolute; left:2px; top:277px; z-index:1"><a onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('nav11','','images/nav8547091a.gif',1);jsPlay('nav1sound')" href="hb.html"><img name="nav11" onLoad="MM_preloadImages('images/nav8547091a.gif')" alt="" border=0 src="images/nav8547091i.gif"></a></div>

<div id="nav1" style="position:absolute; left:2px; top:312px; z-index:1"><a onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('nav12','','images/nav8547092a.gif',1);jsPlay('nav1sound')" href="http://www.freewebs.com/siteforall/"><img name="nav12" onLoad="MM_preloadImages('images/nav8547092a.gif')" alt="" border=0 src="images/nav8547092i.gif"></a></div>

<embed name="nav1sound" src="images/Happy Birthday To You.mp3" TYPE="application/x-mplayer2" autostart="false" mastersound hidden="true" volume=100 width=0 height=0>

</body>

</html>

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Аз ще те изпреваря ;)

Значи картинките не се виждат, защото трябва качените в файл хостинга файлове да са 1 към 1 с тези във твоя комп.

В файл мейнждъра направи папка "images", качи картинките там и ще се виждат.

Друга възможност е да редактираш хтмл документа.

Отвори го с някой текстов или HTML редактор (notepad, wordpad също вършат раобта).

Та след като го отворят гледаш пътя към картинките, в най-новата версия мисля, че беше оправен бъга да ти пише пътя в твоето пц (примерно C:\Windows\Picture.jpg) a пише "\images\picture.format)

Та, ако си с новата версия правиш папка, ако си с нова и това не стане отваряш хтмл файла в който искаш да се виждат с редактор (където споменах по-горе) и вместо пътя към твоето пц слагаш път към качената от теб картинка, примерно ако сега е "C:/Windows/Picture.jpg" то ти трбява да го редактираш на "http://yoursite.domain/picture.format"

Дано си разбрал, че както обясних ;)

Eeee браво krisku. :angry: Точно това исках да кажа ама ти ме изпривари.

krisku извиняваи за тъпия въпрос но може ли да ми кажеш как да направа папка images в хита

Създаване на папка става ето така.

Като влезнеш вече да си качваш фаиловете над бутона upload има две полета. В първото си го остави такакакто е. А в торото напиши името на папката и след това натисни бутона Do it

Редактирано от Jonny_B (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

БЛАГОДАРЯ ВИ!Сайта стана,направих го по начина с фолдер-а и картинките вече излизат :yanim:;) Благодаря на Jonny_B krisku и UNNAMED свършихте страхотна работа мноо съм ви задължен вие сте големи пичове :) надявам се да има много още такива хора като вас!!!!!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...