Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Остана ли интернет доставчик в София, който да не е глътнат от Виваком?

Featured Replies

Днес получих по имейла съобщение от интернет доставчика ми, че "имали удоволствието" да ми съобщят, че ме правят роб на Виваком без да съм давал съгласието си за това! Излишно е да казвам какво си мисля на ум за майките на интернет доставчика ми...

Та въпросът е: остана ли в София независим интернет доставчик или тия мизерници от Виваком и АЛайно глътнаха всичко вече?

• Отговори 56
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Това кой е нагъл или не, даже няма и да го коментирам. Кой те кара насила да подписваш нещо, с което не си съгласен?!  Ти като ги ръсиш тези глупости сериозно ли си вярваш? Отиди да питаш някой

• Емил Костов
    Емил Костов

Кел файда! Повярвай ми, че и Виваком си имат негативи и трески за дялане. Особено навремето с тия АДСЛ-ли си беше доста зор. Вече обаче има оптики навсякъде, мобилните услуги се подобриха в път

• На тия nega/\u от КЗК им дреме на да не казвам кое дали някой ще ги съди, след като явно са си гушнали милиончетата от Виваком и са разрешили на мобилните оператори да си направят картел. АЛайно придо

Публикувани изображения

преди 21 минути, Валсо написа:

остана ли в София

И ко прайм като свършат? Спираш да ползваш интернет?
И явно трябва да има, щом КЗК са разрешили поредната сделка
КЗК са ноу фнимателни за това... за да не ги съдят другите:
https://operator.bg/site/index.php?param=internet-search&lang=bg&activeFilter=1&supp_city_id=10&supp_neighborhood_id=

• Автор
преди 10 минути, цър-вул написа:

И ко прайм като свършат? Спираш да ползваш интернет?
И явно трябва да има, щом КЗК са разрешили поредната сделка
КЗК са ноу фнимателни за това... за да не ги съдят другите:
https://operator.bg/site/index.php?param=internet-search&lang=bg&activeFilter=1&supp_city_id=10&supp_neighborhood_id=

На тия nega/\u от КЗК им дреме на да не казвам кое дали някой ще ги съди, след като явно са си гушнали милиончетата от Виваком и са разрешили на мобилните оператори да си направят картел. АЛайно придобиха и те един куп фирми, Виваком и те, само тия от ЙокТел не знам дали са си купили фирмички. Networx уж нямаше да бъде придобивана, даже ВАС отказваше сделката и сега изведнъж по имейла "Еми имаме удоволствието да Ви съобщим, че ви го нахакваме на задна прашка и вече сте роб на Виваком". 👿 

Като ги гледам тия независимите, които намерих (а колко са независими - това е друга тема), тия са някакви смешници, чиито тарифи и скорости са по-зле и от на Вивакома. В момента по план към Networx плащам 27 лв. за 450 мегабита качване и сваляне от и до всяка точка по света, а почти навсякъде цените хем са двойни, хем рядко надминават 400 мегабита само за сваляне, качването е 150 мегабита, ако имаш късмет. Маймуните по дърветата в Африка имат по-добър и по-евтин интернет и вече ни се смеят...

Този бол.бг, който някой даде по-горе, не остава по-назад и откъм тарифи, а за покритие да не говорим. Като им гледам картата на покритие, изглежда все едно бог е имал диария и е рекъл "където падне ла*ненцето ми, там бол.бг ще има покритие". Тия докато стигнат центъра на София, човечеството ще напусне Земята...

• Автор
преди 44 минути, цър-вул написа:

Другият вариант е да го ду.. и да си стоиш без нет

Тоз', дет' ще го ду'а е Свиваком, когато ми изтече договорът с Networx. Имам два варианта, освен Свиваком. Единият е в много краен случай, ако с първия вариант не се получат нещата, но деби... ъъъ, мобилен оператор няма да е!

преди 9 минути, Валсо написа:

Тоз', дет' ще го ду'а е Свиваком, когато ми изтече договорът с Networx. Имам два варианта, освен Свиваком. Единият е в много краен случай, ако с първия вариант не се получат нещата, но деби... ъъъ, мобилен оператор няма да е!

Аз четох , че качеството на услугите щяло да се запази ама да видим ще разказвате след промяната :) 

• Автор
преди 18 минути, adersa написа:

Аз четох , че качеството на услугите щяло да се запази ама да видим ще разказвате след промяната :) 

Те така казват, ама не е сигурно. При мобилните оператори такова нещо като "гарантирани и напълно достижими скорости" няма, така че най-вероятно ще плащаш за (примерно) 1 гигабит сваляне и качване, а реалност ще получаваш 10% от това. Плюс това не се знае дали няма да ти приложат андрешковските номера, които приложиха наскоро - с индексирането на тарифите според инфлация (уж) и така след 4-5 години да се окажеш с двойна тарифа.

Преди 5 години хлябът беше 80 стинки, а сега е двойно. Така, че инфлацията не прощава на никого.
Освен това въпросът ти е зададен... мале-мале. К'во ще кажеш за следната ситуация - ти живееш в Дружба, а ти се предложи доставчик в Люлин...

преди 3 часа, Валсо написа:

Днес получих по имейла съобщение от интернет доставчика ми, че "имали удоволствието" да ми съобщят, че ме правят роб на Виваком без да съм давал съгласието си за това! Излишно е да казвам какво си мисля на ум за майките на интернет доставчика ми...

Та въпросът е: остана ли в София независим интернет доставчик или тия мизерници от Виваком и АЛайно глътнаха всичко вече?

Не ги гълтат Виваком, а Унигруп и никой не ги кара да се продават насила. И а престанете вече с тия ваши роби и писахте глупости в тоя форум. Ти явно си роднина на Адерса. 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Едно влеме с тези квартални доставчици и кабелите по дървета стълбове и покриви знаеш ли колко често спираше интернета при лошо време? А кабелите на Виваком са в подземните телефонни шахти на БТК и аз от 10г. незнам какво е да ми спре интернета ако ще буря да е навънка. Какво плюете Виваком?!

преди 43 минути, Емил Костов написа:

Не ги гълтат Виваком, а Унигруп и никой не ги кара да се продават насила. И а престанете вече с тия ваши роби и писахте глупости в тоя форум. Ти явно си роднина на Адерса. 

Идва ми да кажа нещо ама ще пасувам да не рискувам банн .Така добре нека да ги гълга Унигрупа ама в новината пишеше , че клиентите на Нетуъркс от март месец ще плащат в касите на бибаком и ще имат нови клиентски номера .Качеството на услугите се запазват демек разбрах , че няма да спират кутиите им и няма да слагат тяхно оборудване / дано да е така / 

Ако мен бибаком ме накара на сила да подпиша договор ще им тегля едни майни . 

лично избягвам да плащам телефонни сметки на касите не заради каките , а затова , че адски нахални само в  булсата може да не са красиви но са възпитани . 

преди 1 минута, adersa написа:

Идва ми да кажа нещо ама ще пасувам да не рискувам банн .Така добре нека да ги гълга Унигрупа ама в новината пишеше , че клиентите на Нетуъркс от март месец ще плащат в касите на бибаком и ще имат нови клиентски номера .Качеството на услугите се запазват демек разбрах , че няма да спират кутиите им и няма да слагат тяхно оборудване / дано да е така / 

Ако мен бибаком ме накара на сила да подпиша договор ще им тегля едни майни . 

Айде ве НАСИЛА! И кой снайперист те държа на прицел?! 

току-що, adersa написа:

Ще изчакам до лятото демек юни месец , ако чуя , че ще има промени веднага се местя на местният Бергон 

Ами той къде ще отиде и от кой купува интернет?! 

току-що, Емил Костов написа:

Айде ве НАСИЛА! И кой снайперист те държа на прицел?! 

Емо нямаш си идея в Добрич мъже и жени кви са нагли в касите и гледат как да те прецакат лично имам клиенти и познати дето са минали по този път 

току-що, Емил Костов написа:

Ами той къде ще отиде и от кой купува интернет?! 

Пхахаха бергон от години не използва каналната им мрежа и нет даже в момента си правят собствена канална дето вече ги мернах в моята улица на моят блок миналата седмица да копат .

току-що, adersa написа:

Емо нямаш си идея в Добрич мъже и жени кви са нагли в касите и гледат как да те прецакат лично имам клиенти и познати дето са минали по този път 

Това кой е нагъл или не, даже няма и да го коментирам. Кой те кара насила да подписваш нещо, с което не си съгласен?! 

преди 4 минути, adersa написа:

Пхахаха бергон от години не използва каналната им мрежа и нет даже в момента си правят собствена канална дето вече ги мернах в моята улица на моят блок миналата седмица да копат .

Ти като ги ръсиш тези глупости сериозно ли си вярваш? Отиди да питаш някой служител откъде им идва международния интернет и колко плащат за пиъринг. Няма да ти показвам документи от кой купуват и на кой се обаждат. Оставям това на теб да си го провериш! И преди да ми кажеш паляк, аз работя това 18 години, а ти просто ръсиш глупости в калдата.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Не ги гълтат Виваком, а Унигруп и никой не ги кара да се продават насила.

Абе, Вива започнаха преговорите, а не United Group 2020-21.
А и Свилен (ex. Networx boss) се е насочил към слънцето...

преди 1 минута, цър-вул написа:

Абе, Вива започнаха преговорите, а не UniGroup 2020-21.

Напротив Unigroup. Даже се чудя как така още не са ни сменили името. Макар, че това няма никакво значение.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Даже се чудя как така още не са ни сменили името.

Е, нали ви запазват бранда...
Виж к'во стригане ни стрижат...

Цитат

През първото тримесечие на 2021 г. българският оператор Vivacom генерира 29% от приходите на компанията, следван от Telemach Словения с 14%, гръцкия Forthnet също с 14%, SBB Сърбия с 13% и Telemach Хърватия с 10%. Telemach Босна и Херцеговина и  Telemach Черна гора са допринесли по по-малко от 5% от приходите на UnitedGroup.

Медийното подразделение на UnitedGroup – UnitedMedia отговаря за 13% от общите приходи на UnitedGroup през тримесечието.

Най-големите приноси към консолидираната EBITDA през тримесечието идват от Vivacom (34%), SBB (17%), UnitedMedia (14%) и Telemach Словения (13%)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.