Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за шоуто "Сървайвър"

29 гласували потребители

1. 1. Кого считате за фаворит в играта ?

• Георги Кехайов
      34%
      10
    • Джулиета Окот
      0%
      0
    • Ива Пранджева
      6%
      2
    • Кирил Харалампиев
      41%
      12
    • Любен Иванов
      6%
      2
    • Людмила (Мики) Димитрова
      0%
      0
    • Людмила (Голямата) Иванова
      0%
      0
    • Маргарита Амиджинова
      6%
      2
    • Христина Русева
      3%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

0000027696articleem0.jpg

Най-екстремното риалити приключение в българския телевизионен ефир -Сървайвър, започна на съвсем бавни обороти в сряда вечерта, акцентирайки най-вече върху карибски плажове, зловещи природни условия, гола гръд и яки мъжаги.

Основният конкурент на Биг Брадър в битката между двете национални частни телевизии представи участниците си и техните първи стъпки на отдалечения карибски остров.

За разлика от Големия брат, Сървайвър БГ е риалити формат на запис, тоест приключенията на оцеляващите са заснети напълно реално и без предварителен сценарий, като играта ще се излъчва на запис у нас.

Засега съспенсът в „дивашкото“ шоу изглежда далеч, в сравнение с лудницата настъпила в Биг Брадър още в първите минути.

16-те участници са захвърлени без никакви условия за живот на острова, на който през нощта температурите падат драстично, пълно е с тропични гадини и от време на време бушуват урагани.

На всичкото отгоре те трябва да изпълняват разни тежки задачи, да се опитат да действат задружно и сплотено, за да може най-накрая един от тях да спечели голямата награда от 250 000 лв. Водещ на този карибски стрес е Камен Воденичаров.

Сред „оцеляващите“ няма нито един странен субект, разведен или с други с десоциализиращи характеристики, за разлика от успоредно течащия Биг Брадър 3.

Всички участници изглеждат здрави, силни и упорити - готови да се изправят срещу джунглата или да „загинат“.

Единствената по-екзотична представителка е победителката в играта за увеличаване на бюста от предаването на Венета Райкова - „Горещо“.

21-годишната Маргарита, която еволюира в поп фолк певица след увеличението на гръдната си обиколка, не пропусна да демонстрира тунингованата си гръд още в първите мигове на острова. Русокосата съблазнителка се изкъпа пред всички мъже от своя отбор, подрусвайки голи прелести на плажа и във водата.

Маргарита се падна в племето, кръстено на ханския прабългарски род Дуло. Другият отбор също носи име на хански род – Вокил.

Засега Вокил се справят по-добре на острова, като почти са на път да запалят огън и да уредят лагера си.

За разлика от тях Дуло вече изядоха неприкосновения си запас храна и изглеждат доста безгрижни.

Както вече е известно играчите в едното племе се изпокараха, но в кое точно се разгоряха дрязгите, предстои да видим.

В двата отбора влизат по четири мъже и по четири жени.

Съотборници в „тигърския“ Дуло освен Маргарита влизат:

28-годишният модел Александър, който живее и работи в Шанхай, Китай. Компания и опора в тежките дни ще му прави напомпания с мускули 24-годишният Звездомир, който е почти толкова як, колкото ръгбита Борислав в Биг Брадър 3.

Мъжката част се допълва от 48-годишният комптютърен специалист Иван и 33-годишният Костадин.

В Дуло ще се бори и най-възрастната участничка, 51-годишната Оля, която има и внуче. В отбора членува и българската туркиня Семра, която е сервитьорка с висше образование в Търговище.

Останалите две дами за поп фолк тигрицата Маргарита и 35-годишната републиканска шампионка по джудо Дияна,

Във Вокил мъжката част попълват най-възрастният „туземец“ Валентин, на 53 години, който е бивш офицер от Държавна сигурност, 27-годишният военен пилот на хеликоптер Андрей, жененият Ахмед от Якоруда, който е фитнес инструктор и гледа 10 зайчета и 32-годишният ексцентрик Атанас, който има студио за татуировки и съответно е целия изографисан.

Сред дамите на Вокил са 27-годишната Петя от Гулянци,22-годишната Таня Василева, 29-годишната почитателка на караокето Нели и 22-годишната царица на народните танци Илияна – настоящ фитнес инструктор.

Сървайвър ще върви всяка делнична вечер от 20.00 часа, като продуцентите евентуално предвиждат и живи предавания с напусналите участници, които ще бъдат водени от Камен Воденичаров.

dnes.bg

Редактирано от Hanibal_Lektar
Добавяне на анкета ! (преглед на промените)

• Отговори 482
  • Прегледи 52,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Защо да не са високомерни, като бяха силни, бяха и сплотени. Докато Питого много по-трудно се сплотиха и сега всички слушат кака си Ива. Освен това сред тях има повече лицемери, затова според мен те с

• бръм-бръм
    бръм-бръм

Мда, а и преди я обявиха за най-глупсва...Абе, тия класации са само за самочувствие, а вчера беше интересно, че Злати бе едно стъпало над Крика, който после се изказа, че сложил себе си на 6-то място

• Аз познавам Свтльо Бърканичков лично и никога не съм мислла за него, че има много умствен багаж и снощи мисля, че ми го доказа за пореден път. Особено изказването му за 500-те жени беше върхът Има

Публикувани изображения

леле тази моя съгражданка от снимката е ужасТна къде по-хубави жени има ... а те точно чалга певицата да вземат biggrin.gif

Иначе безкрайно се възмущавам от водещият на предаването :]

Survivor - група туристи с мускули и цици!

Снимката показва в общи лини какво е SurvivorBG - ЦИЦИ, ЦИЦИ, ЦИЦИ

За съжаление както в безумния клип ЗАДНИК (Нели Петкова & Слави Трифонов feat. KyKy Бенд - Само Мен) - целия клип ни занимаваше със задника който си е харесал Слави Трифонов така и в SurvivorBG ще гледаме циците които е харесал Слави Трифонов

Много слаба режисура това е и доста което ми направи впечатление както изкуствени неща които са далече от каквато и да е реалност за която Слави и екипа му се скъсват да говорят.

Снощи "Шоуто на Слави" завърши така

"и за някой хора истината може да е, че българският народ се състои само от травестити, курви, проституки и пе****сСИ......но за мен истината е друга, че ние българите сме качествени хора които можем да оцеляваме и да се справяме"

Ако оставим настрани колко коректно е да коментираш шоу което ти е пряк конкурент/не би ли трябвало други да го правят/ - със сигурност не е коректно да приписваш думи/косвено/ които не са казвани - тоест Big Brother не са казвали че това което е в къщата е представителна извадка за българина - че това е България, вътре - има предимно два типа - различни и селски клъбъри/както Мартин Карбовски ги нарече/ и те не са представителна извадка за българина а за тези два типа, защото ако бяха такива на никой нямаше да му правят впечатление.

тоест Big Brother не са казвали че това което е в къщата е представителна извадка за българина - че това е България, вътре

точно това казваха когато коментираха участниците ... и миналата година пак това казваха biggrin.gif

Абе снимката горе е много тъпа!И много много по-хубави жени.А и всички са влезнали за пари. :yanim:

точно това казваха когато коментираха участниците ... и миналата година пак това казваха biggrin.gif

При старта и доста преди това във всичките си изказвания се коментираше че този сезон няма да влезне обикновен средностатистически българин, а преди всичко хора със силни житейски драми, различни и ...

Явно си си съставил мнението само от едно предаване, в което между другото аз поне само за Лиляна чух да се споменава че представя доста жени в българското общество с характера си и въпреки всичко беше акцентирано че съчетава доста черти накуп което не е често срещано явление. Постоянно се акцентира върху уникалността на участниците което изобщо не се вързва с представителна извадка за българина.

не мога да коментирам в интерес на истината аз гледам Нова Телевизия само когато предават някой мач о.O

Но за първия сезон на ББ мога да гарантирам ;)

Сървайвър засега ми изглежда по-нормално от Биг Брадър, поне простотиите са далеч по-малко. Да се надяваме, че не е скучно и не показват повече музика и пейзажи всеки път.

Oтносно фолкпевицата в шоуто, не знам тя ли е единствената, която да е проявила желание да участва, защото е от най-бездарните певици. :) Е, от друга страна, пък е от най-надарените :) Но мисля, че не е за това предаване. Другите момичета са ми много по-симпатични ;)

Не предаването е ОК, в началото нещо се бях издразнила, ама ми мина:rolleyes:

Хората са къде-къде по-подбрани и има някой супер образи, като онзи с мустачките, кидо-мацката, пилота (не им знам имената) и онзи манекена (Александър май беше) ме зарадва с някой свой коментари.

Фолк-мадамата естествено сега ще й бият шута, това е съзтезание, трябва физическа и психическа издръжливост, а не силиконови цици, които да мятка по цял ден. Пък и аз нея съм я глледала в Сблъсък и имам много кофти мнение за нея.

Аз съм гледала американския Сървайсъв и то последната серия и ми хареса. Накрая вече не е игра за пари, а игра за честност. Помня, че тогава спечели една 51 годишна жена, която беше най-слабичката й най- възрастната, но просто игра честно и всички я уважаваха за това. :)

Интересно предаване е. И на мен засега ми допада. До тук, което ни показа е как единият отбор е стегнат, с изградена тактика и цел, сплотен и лесно взе победата в първото състезание. За другия какво да кажа - риба, рак и щука. Това не е предаване за сладки приказки и бездействие, а за борба и оцеляване. Май повечето от дуло са объркали предаването и вместо в Биги са попаднали тук.

От българският му варият съм гледал точно едно предаване.По ирония на съдбата това което излъчиха тази вечер.Не бях впечатлен от нищо гледах с пълня тягост безинтерес.Другите които съм гледал се случва във всяка серия нещо интересно, това което видях тази вечер беше:как единият лагер тренира, другият пържат мекици :) обичам мекици но не мисля, че на този остров това е най-интересното което могат да ни предложат.

Според мен в Сървайвър има доста по-интелигентни хора от тези в Биг Брадър...(като изключим Маргото, която само се опитва да се прави на такава със своите изказвания :) ).

Аз съм за Вокил, защото учасниците са по-мотивирани. В Дуло само някакви интриги, мързел и загуба на време. Все пак не са отишли там да се излежават по цял ден... angry.gif Малко тъпо че вчера Дуло избираха кой да не участва в състезанието и естествено махнаха бате Вальо нали е най-здравия...

Тази Маргото е много тъпичка горката :ph34r: Дано да я изгонят скоро че нищо не прави и без това...

100% Ще изгонят Маргото,голяма мърда е,една дупка не можа да изкопае.

Ама има страшни бомби :eek:

Маргото нещо не ме кефи не може пясък да пипне там на много хубава се прай

Редактирано от FisHboNe (преглед на промените)

Маргото нещо не ме кефи не може пясък да пипне там на много хубава се прай

Тая е егати мърлячката angry.gif Слави не би допуснал такава да спечели

Редактирано от Chaingang 009 (преглед на промените)

Дано!И на мен ми е много противна.Не знам защо изобщо са я допуснали до това сЪстезание.Казва се "СЪРВАЪВЪР",а не "ПОЗЬОР".

ВсЪщност ми прави впечатление,че по-голяма част от хората там са доста неоправини и не мислят в перспектива.Тези ми две твЪрдения са провокирани от действията на двата клана.Не можаха да си запалят огЪн три дена,а единия от клановете дори си изяде запасите от храна още в началото.Още повече,че вместо постоянно да ловуват и да събират храна,те стоят и не правят нищо.

Много искам да сЪм на мястото на някой от тях и ако догодина има нов кастинг ще се запиша.Много искам да живея в такива условия.Не само за сЪстезанието,а по принцип.Цивилизацията ми е омрЪзнала твЪрде много!Само ме е яд,че тези хора пропиляват така престоя си там.Буквално го пропиляват.

из Свищов вече тръгнаха слуховете и разбрахме коя ще е победителката biggrin.gif

това въобще не може да се нарече риалити

не е на живо

и не е никаква конкуренция на бай брадър

Много скучен е този сървайвър българия :rolleyes: . В чужбина го провят много по интересен cool.gif

това въобще не може да се нарече риалити

не е на живо

и не е никаква конкуренция на бай брадър

Разбира се, че не е - няма я простотията и глупащината :):baby:

Разбира се, че не е - няма я простотията и глупащината :lol6::lol6:

Това мислех и аз да кажа.

На кастинга са Сървайвър са ги подбирали, сега малко или много събрали са там някакви хора, не кой да е. Докато в Биг Брадър трябва да си тъп и прост селянин, за да имаш възможност да участваш (не искам никого да обидя). Ужасно тъпо предаване. Стоиш и го гледаш как си мие зъбите...брр...и после 200 000 само, защото си е клатил краката и е пърдял (примерно).

Поне в Сървайвър тея пари ще си ги заслужат.

:no-no: що не ви харесва Сървайвър - на мене пък много повече ми харесва от ББ..... :no-no:

Много ми е гадно за Александър. (не само защото ми е любимото мъжко име и името на брат ми). Просто кефеше пича. Но като че ли май наистина той трябваше да си тръгне. Иначе от Дуло най-противен ми е Иван - е, не мога да го трая, честно.

Иначе мъжете от Вокил са къде-къде по-шукарни.... И Наско, и Ахмед и Андрей (въпреки че той е в Дуло вече... ) :no-no:

ееееееее направо ми се дорева! Как можаха да изгонят Сашо......толкова е точен пича..., толкова разумен,мил и готин ! Той ми беше фаворит...ама тия интриганти веднага усетиха в него заплаха и айде .....еми хората са го казали: Хубава Работа ама Българска ! За да изгониш един от най-силните си играчи ,трябва да ти хлопа дъската ....нямам думи просто.....тъпа логика

Единствено заради Сашо го гледах ;) Жалко, че го изгониха sad.gif Страшен беше :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.