Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СКЕНЕРИ С WINDOWS 11

Featured Replies

Може ли някой да ПРЕДЛОЖИ само СКЕНЕР, с цена около 200 лева,който да работи безпроблемно с windows 11.

А кои скенери си пробвал, да не работят с Windows 11?

• Автор
преди 4 минути, jhoro написа:

А кои скенери си пробвал, да не работят с Windows 11?

Форд държал един малоумен, който на всеки въпрос и проблем давал светкавичен отговор. Повишил му заплатата защото ВИНАГИ ОТГОВОРЪТ Е БИЛ ГРЕШЕН (т.е. проблемите ставали светкавично по малко от един). (За информация стария ми скенер+принтер е          HP Deskkjet F4500 и Windows 11 не го "бръсне за слива".

Пробва ли с помощта на HP Print and scan doctor
Пробва ли HP Smart - страница
Вариант е ползването на Vuescan

Ся ако обясниш и избора си на Решение... 😎

„В природата нищо не е правилно. Следователно, ако всичко върви добре - значи нещо не е в ред.“

Закон на Мърфи

преди 15 минути, georgi georgieev написа:

Форд държал един малоумен, който на всеки въпрос и проблем давал светкавичен отговор. Повишил му заплатата защото ВИНАГИ ОТГОВОРЪТ Е БИЛ ГРЕШЕН (т.е. проблемите ставали светкавично по малко от един). 

Да, ама ти даданаш въпроси! Да си чувал, че:

Ако едно начинание може да бъде провалено по 4 начина и ние отстраним и четирите, то веднага се появява пети, който го проваля.

• Автор
преди 6 минути, jhoro написа:

„В природата нищо не е правилно. Следователно, ако всичко върви добре - значи нещо не е в ред.“

Закон на Мърфи

Да, ама ти даданаш въпроси! Да си чувал, че:

Ако едно начинание може да бъде провалено по 4 начина и ние отстраним и четирите, то веднага се появява пети, който го проваля.

Харесваш ми. И ако си по-млад от мен, което е най-вероятно - още повече. Ще пробвам съвета ти и ако е шестия отговор, може и да стане.

преди 40 минути, georgi georgieev написа:

... ако си по-млад от мен ...

Това е много относително!

Плиний Стари ми викаше "дъртак"!

преди 1 час, georgi georgieev написа:

Може ли някой да ПРЕДЛОЖИ само СКЕНЕР

От доста време го имам и работи безотказно с уиндоус 11. Мисля, че и цената ще ти хареса.

Екранна снимка 2024-04-20 125848.png

преди 12 минути, N47X написа:

От доста време го имам и работи безотказно с уиндоус 11.

Хубаво отговаряш, но по принцип ...

Когато търсиш решение на проблем - първо помисли, дали изобщо е проблем.

Втопо - казваш "от доста време"! Колко е това "доста"? Самия Windows 11 съществува от малко повече от 2 години.

преди 5 минути, jhoro написа:

Колко е това "доста

Имам го и преди уиндоус 11, така, че доста е поне 7-8 години, даже не помня точно. В комбинация с програмата VueScan (ако я приеме, ще му покажа как да я настрои, че е малко завързано) е чудесен помощник.

преди 3 часа, georgi georgieev написа:

Може ли някой да ПРЕДЛОЖИ само СКЕНЕР, с цена около 200 лева,който да работи безпроблемно с windows 11.

Може ли да бутнете някое Линукс дистрибуция с флашка или два да пробвате дали ще го подкара?

преди 1 час, N47X написа:

В комбинация с програмата VueScan

С нея почти няма скенер, който да не се подкара.

преди 17 минути, Gangosa написа:

Може ли да бутнете някое Линукс дистрибуция с флашка или два да пробвате дали ще го подкара?

И? После? Заради скенера да инсталира/мине на линукс? Не е особено праактично. По тая логика да си подкара виртуална машина с Win 7 под Win 11 и в  нея да си сканира...

преди 28 минути, цър-вул написа:

С нея почти няма скенер, който да не се подкара.

И? После? Заради скенера да инсталира/мине на линукс? Не е особено праактично.

По-скоро- да се види, дали самия скенер не е дал фира!

После ... ти сам каза коя програма да ползва.

Аз също да дам положителен коментар за каното, понеже се захранва само през юсб порта, което за мен е голям плюс и да дам друг пример, че може да се ползва и с NAPS2 !

преди 2 часа, jhoro написа:

По-скоро- да се види, дали самия скенер не е дал фира!

После ... ти сам каза коя програма да ползва.

сега ми хрумна нещо да питам в темата - имам принтер който вече няма драйвър за 10-ка, дали изкуствения интелект ще може да съдейства да има за 11-ка

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

може да се ползва и с NAPS2 !

преди 1 час, цър-вул написа:

Не се справя така добре като vuescan

Може и добре са различни неща!

• Автор
преди 22 часа, N47X написа:

От доста време го имам и работи безотказно с уиндоус 11. Мисля, че и цената ще ти хареса.

Екранна снимка 2024-04-20 125848.png

Последвах повечето от предложенията, за което БЛАГОДАРЯ! Резултат: Другарите от Хюлет Пакард не ми предложиха просто решение - да ми дадат драйвер, а ме пратиха на ДРУГИ, които поискаха 90 и кусур $ за да ми изпратят драйвер, който не знам дали ще реши проблема. Разбирате ли: ЦЕНАТА ЗА ДРАЙВЕРИТЕ Е ПО-ВИСОКА ОТ ЦЕНАТА НА ПРЕДЛАГАНИ СКЕНЕРИ. Това е въпрос, който трябва да се разчепка. HP не решава свои проблеми, а те праща на зелен хайвер.

преди 1 час, georgi georgieev написа:

които поискаха 90 и

Не ти трябва да купуваш никакви драйвери, уиндоус 11 сам ще ти предложи неговия драйвер, а после програмата VueScan ще довърши работата. Този LIDE 110 го ползвам с два компютъра с уиндоус 11 и не е се налагало да търся драйвер. Ти, и да намериш оригинален драйвер за него, може 11 да не го хареса, понеже е малко старичък вече. Сигурно за това става дума:

Ще видя как да ти го изпратя. Гледам, че е само 13.5 мб, ако дадеш имейл адрес, ще го получиш веднага.

1.jpg

3.png

преди 21 минути, цър-вул написа:

Верно ли? За неподдържан хардуер?

Верно, верно, до сега как работи този скенер, като не съм инсталирал никакъв драйвер. И е съвсем поддържан, нищо , че доставчика е Канон, драйверът е подписан от Майкрософт. И драйверът в компютъра е по-късна версия от диска, как е станало само, а?

11.png

Екранна снимка 2024-04-21 134954.png

• Автор
преди 3 часа, N47X написа:

Не ти трябва да купуваш никакви драйвери, уиндоус 11 сам ще ти предложи неговия драйвер, а после програмата VueScan ще довърши работата. Този LIDE 110 го ползвам с два компютъра с уиндоус 11 и не е се налагало да търся драйвер. Ти, и да намериш оригинален драйвер за него, може 11 да не го хареса, понеже е малко старичък вече. Сигурно за това става дума:

Ще видя как да ти го изпратя. Гледам, че е само 13.5 мб, ако дадеш имейл адрес, ще го получиш веднага.

1.jpg

3.png

преди 3 часа, N47X написа:

1.jpg

3.png

e-mail: [email protected]

tel. za viber: 0888 619 039

Georgi Georgiev

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.