Премини към съдържанието
Последвайте Kaldata.com в Google Новини за да научавате първи най-интересните новини! ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

RQ:Програм за смаляване размерa на файлове за GSM


Препоръчан отговор

Хора дайте линк или торент със програми за смаляване на файлове.Да си ги кача на GSM-a! :) :)

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За музика,видео и картинки.

За смаляне на музика MP3 To Ringtone Gold 3.32

Раковотство за програмата

1)Как да смаля размерите на някоя песен

След като стартирате програмата влезте там кадето пише Big MP3s to small. След това в новопоявилия се прозорец натиснете ADD и изберете песента или песните на, които искате да и смалите разбера. След това там, където пише Set Outuput Path отстарани има три точки натиснете ги и там изберете къде да се запишат вече готовите смалени песни. След като направите това, от setting можете да направите някои настройки (по ваш избор). И като сте готови с всичко натискате Convert All изчаквате да се конверторат и вече сте готови. Размера на песните, които сте избрали е смален.

2) Kaк да рипнем едно audio CD в МP3 .

Вкарайте диска в CD - рома след това влезте в програмата и натиснете CD to MP3 там, кадето пише Set a CD - ROM би трябвало да е избран CD - ROMа в, които сте сложили диска с музика, ако не е така просто натиснете стрелкичката на долу и изберете CD - ROM в, които е вкаран диска с музиката. След като изберете диска с музиката отдолу трябва да ви се покаже списък с песни които са в диска, пред всяка песен има отметка , ако не искате някоя песен да е рип-вате то тогава махнете отметката пред песента. След като сте избрали песните, които искате да рип-вате натиснете пак онези три точки и там задеите къде искате да ви се запишат вече рип-натите песни (oт бутона Reflesh може да върнете първоначалните настроики) . Вече всичко ако е готово натискате Rip и изчаквате песните да се реп-нат. Ако сте направили някаква грешка или искате просто да спрете рип-ването натиснете Stop.

3) Convert .mmf , .mp3 , .mid , .amr , .wav

Програмата може да ви конвертира песни в тези формати (.mmf , .mp3 , .mid , .amr , .wav ) . За да направите това е нужно да натиснете върху Open и да изберете песента, която искате да конвертирате. След като е изберете натискате Отвори. Ако искате да конверторате песента в .mp3 или в .wav просто натискате отгоре, където пише MP3 и отзад има една дискетка същото става и с .Wav , но за да конвертирате в другите формати трябва да изберете цялата песен (просто отивате с мишката до началото на песента натискате е и започвате да влачите до края или до където искате). След това вече натискате избрания от вас формат в които искате да се конвертира песента. И сте готови песента ви е конвертирана в избрания от вас формат.

Автор: Иван Кирев (Jonny_B)

За смаляне на видео AVS Video Converter

А за смаляне на картинки може да използваш всеки графчен редактор включително и вградения в Windwos, PAINT. :speak:

Редактирано от Jonny_B (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 години по-късно...

Имам нужда оп помощ.

Имам програмата но някой ще ми каже ли как фаил от 2.81 мога да го направя 2.50 МБ без да разваля песента защото програмата не ми оттжаря този фаил явно защотот е по голям от 2.50.

Моля кажете как да го направя????? :bye1::):speak::huh:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма как .... Ти когато намаляаш размер същевременно намаляш и качеството. Едното е за сметка на другото ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

добре .Кажи как тагава по този начин ?Защото програмата не качва през ADD песента кликам но не става и понеже пише отгоре до 2.50 а тя е повече.Няма ли как да е смаля дори и да е отрежа малко???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Просто има аудио конвертори,които намаляват размера на песните;)И на телефона няма да усетиш толкова влошаването на качеството:)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 месеца по-късно...

добре .Кажи как тагава по този начин ?Защото програмата не качва през ADD песента кликам но не става и понеже пише отгоре до 2.50 а тя е повече.Няма ли как да е смаля дори и да е отрежа малко???

Можеш!

Ако искаш да си "резнеш " малко от песента използвай "Mp3 Knife",но ако искаш да я смалиш използвай "blaze media pro" но само да те предупредя че можеш да я използваш само малко време защото после става платена!

:P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...