Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация AM5

Featured Replies

Трябваше да пуснеш нова тема във раздела.  Не да пишеш тук (на човека в темата)

Относно конфигурацията, бих сменил кутията. Все, пак това е конфигурация с над 2К, бюджет.

Избери си по адекватна кутия( с меш/мрежа  за предния панел, според избора ти) за 200+ лв: На Fractal, Be quite, Lian Li, NZXT.

преди 4 часа, Bobby77 написа:

Здравейте,може ли мнение за следната конфигурация?

2493.jpg

Аз бих взел по- евтино дъно, процесора бих го сменил с 7500f/7600/x според това коя цена е по-добра, за да взема по-силно видео и по-качествена кутия и захранване. Също снимката ти е стара. Не знам, дали ти си правил количката или си взел снимката от някъде другаде, но тази рам памет я няма. Мога да ти дам моето предложение. Ако го искаш, само ми кажи. Също дали искаш компонентите да са от един магазин или може от два.

преди 7 часа, Velcho Andreev написа:

Аз бих взел по- евтино дъно, процесора бих го сменил с 7500f/7600/x според това коя цена е по-добра, за да взема по-силно видео и по-качествена кутия и захранване. Също снимката ти е стара. Не знам, дали ти си правил количката или си взел снимката от някъде другаде, но тази рам памет я няма. Мога да ти дам моето предложение. Ако го искаш, само ми кажи. Също дали искаш компонентите да са от един магазин или може от два.

Напълно съм съгласен с теб.Ще те помоля да ми предложиш 2 варианта (1 с интел/нвидиа и 1 с амд/радеон) като се наблегне на по яко видео.Макс бюджет 2500лв.

преди 7 часа, Bobby77 написа:

Напълно съм съгласен с теб.Ще те помоля да ми предложиш 2 варианта (1 с интел/нвидиа и 1 с амд/радеон) като се наблегне на по яко видео.Макс бюджет 2500лв.

Ти ли ще си го сглобяваш или искаш да ти дойде сглобен, за да знам, дали компонентите, да са от един магазин или може от два.

преди 1 час, Velcho Andreev написа:

Ти ли ще си го сглобяваш или искаш да ти дойде сглобен, за да знам, дали компонентите, да са от един магазин или може от два.

Предпочитам да е сглобен,но ако се наложи ще търся някой сервиз да го сглоби.

преди 50 минути, Bobby77 написа:

Предпочитам да е сглобен,но ако се наложи ще търся някой сервиз да го сглоби.

В този случай по-добре е,  да се пазарува от един е-магазин.

Може да ги питаш, дали могат да ти намерят Ryzen 7500f, ако ти кажат да и цената му е с 50-60-70лв. надолу, го вземи него, но ако разликата е по-малка, си остани с този. Вземеш ли 7500f за по-малко пари, може да вложиш спестените пари в тази рам памет - https://www.vario.bg/corsair-vengeance-dimm-kit-32gb-cmk32gx5m2b6000z30, в това ссд - https://www.vario.bg/kingston-kc3000-pcie-4-0-nvme-ssd-1tb-m-2-skc3000s-1024g или този охладител за процесор, като застраховка за в бъдеще, ако ъпгрейднеш към по-лаком процесор - https://www.vario.bg/thermalright-peerless-assassin-120-se-white-argb.

Също имай предвид, че 7500f е без вградено видео, а 7600 е с такова. Аз за себе си прецених,  че не ми трябва и си взех 7500f, но при теб, може да е различно.

IMG_7870.png

IMG_7871.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.