Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптопа не поддържа Windows 10

Featured Replies

преди 8 минути, цър-вул написа:

И толкова ли е трудно

Никак не е трудно, стига да е ясно какво ще последва. И това , дето ме пита да смени ли ала-бала, как да му отговоря?

Екранна снимка 2024-09-28 134450.png

преди 35 минути, цър-вул написа:

Y

След това вече тръгна-сега ще чакам да го свали. Браво на теб, но това не ми прилича на нормален начин за сваляне.

33.png

преди 34 минути, цър-вул написа:

'щот' познаваш само един такъв - сваляне на iso.

Те това е резултатът. Сега може ли да се направи като надграждане, със запазване на програмите в С:? И трябва ли да правя флашка с Руфус с ИСО файла?

Екранна снимка 2024-09-28 142408.png

на 27.09.2024 г. в 14:07, Panzer 4 написа:

Пак нищо не става. Опитах какво ли не-има вътрешна пречка за стартиране на свалянето. И това на два различни компютъра с 11-по един и същ начин.

Можело, значи. Изтриваш всичко от папката, без 26.100..... iso файла. Него го премести в корена на D примерно(ако D е на ssd). Цъкни на файла да се монтира, отвори папката sources и стартирай setupprep.exe. 
На С трябва да имаш поне 15GB свободни
Следвай съветника.

преди 3 часа, Panzer 4 написа:

Това го няма като exe.

Ти си неспасяем случай. Изключил си показването на познатите разширения, как да го има.

• Автор

Аз ще изчакам във официалния сайт на Microsoft да качат .iso файла със Windows 24 и ще го сваля, благдаря за съветите иначе, вчера прейнсталирах системата без да инсталирам uTorrent и лаптопа няма лаг и блокиране, но лошо сега как ще тегля от Торенти...

преди 17 часа, цър-вул написа:

Изключил си показването на познатите разширения,

Много благодаря, всичко вече е ок. И нищо не съм изключвал, това си е така по подразбиране ,при инсталирането-просто трябваше да споменеш, че трябва да се сложи чек. И за да завършим-изчезнал е WorgPad, дали ще може някак да се инсталира наново, много ще ми липсва, а не ща да го сменям с нещо друго. А и нямаше снимка на десктопа-черен екран, трябваше пак да я слагам.

11.png

преди 1 минута, Panzer 4 написа:

просто трябваше да споменеш, че трябва да се сложи чек

Нагъл ли си? Не съм ясновидец да знам кой какво и къде е пипнал...

преди 2 минути, Panzer 4 написа:

изчезнал е WorgPad

Това какво е? Ако става дума дума за Wordpad, той вече не е стандартно инсталиран с ОС.

преди 38 минути, цър-вул написа:

Ти да видиш...
https://www.comss.ru/page.php?id=13295
А да се сещаш, че за пореден път окупираш чужда тема със собствени проблеми?

Май здраво духа и в .усе! Пак благодаря за всичко! Изчезвам... от чуждата тема. 

Само за последно-по-горе пишеш, че диска трябва да е ССД, на другия комп, дето също ще го правя на 24Н2 , е ХДД-дали ще стане?

преди 21 часа, nikssi написа:

image.png.6a4b43dd73be4832aa192ac17bc44347.png

Може ли да ми кажете, към кого да се обърна, за да се разкарате от моите постове? 

на 28.09.2024 г. в 15:09, цър-вул написа:

Него го премести в корена на D примерно(ако D е на ssd)

На другият компютър, където D не е  SSD, всичко протече по абсолютно същия начин.

И? Протекло е по-бавно...

на 29.09.2024 г. в 13:58, Panzer 4 написа:

Може ли да ми кажете, към кого да се обърна, за да се разкарате от моите постове? 

1. Ти си в чужда тема.
2. Показаното от @nikssi е съвсем коректно!!!

на 29.09.2024 г. в 13:58, Panzer 4 написа:

С какво те нараних? Просто показах,че при тебе не е включено показването разширенията на файловете! 

Четиво тук => Файловите разширения в Windows: Какво трябва да знаете за тях - kaldata.com

Цитат

Показване на файловите разширения: Препоръчва се да разрешите показването на файловите разширения в Windows Explorer чрез настройките на папките. Това ще помогне за идентифициране на маскирани злонамерени файлове.

на 28.09.2024 г. в 13:47, Panzer 4 написа:

Никак не е трудно, стига да е ясно какво ще последва. И това , дето ме пита да смени ли ала-бала, как да му отговоря?

Екранна снимка 2024-09-28 134450.png

Това трябва ли да го връщам в изходно положение?

• Автор

Здравейте в момента във сайта на Microsoft има вече официална версия 24h2, ужас колкото може повече AI но това е.

• Автор
преди 56 минути, valeryev написа:

Здравейте в момента във сайта на Microsoft има вече официална версия 24h2, ужас колкото може повече AI но това е.

След 1 час изчистване от допълнителните работи 24h2 работи добре, можее да се каже че доста по бърз и със 20фпс повече във игрова дейсност, но аз обичам изчистени работи.

Screenshot (4).png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.