Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Простотийките от Apple

Featured Replies

За мен техниката е инструмент, системата на епал си има предимства и недостатъци, не искам да навлизам в хардуерно-софтуерни дебати и сравнения а да споделя колко "премиум" са продуктите на епал и всекидневно през какви абсурди минават клиентите им.

Казвали са ми "Ти продаваш злато, а си с тенекия", защото ползвам андроид. За клиенти не ми се обяснява много, вече пуснах едно писание, но като цяло една част от потребителите на епал се мислят за фараони.

Всяка година новите им аксесоари нарочно ги правят да се разминават с милиметри, калъфите да не пасват, клавиатурите за таблетите не са софтуерни ограничени(поне някои) а магнитно, разместват магнитите за да не може да се ползва клавиатурата а реално работи когато докоснеш пиновете до таблета, същата работа и с калъфите им, магнитите се разместват и калъфа става неизползваем защото просто магнитите са на грешното място.

Разправях се с КЗП заради един калъф, защото по принцип продукт който не е електроника няма гаранция, но клиента каза, че се износил бързо. Цената на калъф е от 120лв. до 140лв. и такъв да започне да се бели ами за съжаление такива са аксесоарите им. След няколко седмици и като пропътува през няколко сервиза този калъф беше заменен с нов, след няколко месеца пак дойде клиента, но този път поне с разбиране, че просто продуктите им са такива. Лющят се, белят се и хората пак си ги купуват.

Имахме няколко случая с клиенти където един от двата проводника на зарядното беше останал в контакта, но това разбира се не се зачита като гаранционен проблем.

Толкова тънки и крехки стават продуктите им с всяка година, че са като стъклена статуетка или ваза която стои в домът ви да и се наслаждавате само, когато сменям стъклените протектори за екрана виждам при чистенето как самото стъкло на айпада се деформира докато някои от старите модели бяха по-здрави поне на докосване.

А софтуерно... вече не работя в сервиз, но все още следя какво става и колко са поправяеми продуктите им и с всяка година става прогресивно по-зле. Вече и задното стъкло на гърба на телефона трябва да се калибрира!?

Да не говоря за измамата където масово с по 100лв. сметки идват и си мислят, че аз мога да направя нещо. Вече и с поддръжката им не говоря защото отнема часове и това не ми е в задълженията, просто го правех за да помогна и отнемаше часове обяснения. Получават код казват го и аайде идиота от другата страна събира парички за играта си или за тиктока да ги обърне после в реални пари, масова е тази измама. Хора без айфони идват и се чудят какви са тея сметки. Масово са деца или по-възрастни хора някак измамени от някой по-млад, епал едва ли ще направи нещо по въпроса този процес да стане някак по-труден. Но иначе добавиха функция против кражба и сега ако трансферираме данни от един на друг айфон или ако човека иска да си смени паролата трябва да чака един час преди да прави каквото и да било а както повечето хора не си знаят паролите там какво чакане пада като тръгнем да сменяме... с дни е!

За слушалките им пък там какви рекламации падаха на по-евтните им модели и какви разправии с клиенти сме имали... Батерийката умира после чакаш месец, после пък заменили кейса в който се зареждат после пък айде пак проблем и аз седя и трябва да обясня на разяреният човек, че няма какво друго да направя освен да ги изпратя към сервиз отново.

Знам, че всичко това е политика на компанията и маркетингови стратегии, ноо... Просто ми идва в повече като всеки ден се сблъсквам с тези проблеми.

Епъл беше докато го имаше Джобс(Вечна му памет), ся всяка година поднасят претоплена манджа и тъпаците търтят да пазаруват.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Епъл беше докато го имаше Джобс(Вечна му памет), ся всяка година поднасят претоплена манджа и тъпаците търтят да пазаруват.

Да не забравяме и Бил Гейтс - 97-ма, на практика тогава, Microsoft спасява от фалит Apple

на 26.09.2024 г. в 20:41, Bubbles написа:

А той като беше, да не би да е било по-различно? Кажи нещо за Джон Атанасов, стига сте лизали чужди .адници.

на 26.09.2024 г. в 23:28, teo-glavata написа:

Да не забравяме и Бил Гейтс - 97-ма, на практика тогава, Microsoft спасява от фалит Apple

Я марш обратно в Бруклин като възхваляваш кочината САЩ.

преди 2 минути, Коркодила написа:

А той като беше, да не би да е било по-различно? Кажи нещо за Джон Атанасов, стига сте лизали чужди .адници.

Ся ако ми кажеш какво общо има Джон Атанасов с Епъл цена няма да имаш.

преди 45 минути, Bubbles написа:

Ся ако ми кажеш какво общо има Джон Атанасов с Епъл цена няма да имаш.

Сядай двойка, и другия път си напиши домашното. Не да донесеш от домашното… а да го напишеш.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.