Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да заминавам (пак) в чужбина?

Featured Replies

преди 2 часа, Bubbles написа:

Ми то ако се замислиш в момента и в България е горе-долу така, собственост имат само тия що са имали едно време, ся 90%+ купуват панелки с кредит а не знам дали е вярно това но чувам че цената на една панелка гони 300 хиляди евро в София, за коли по не е предполагам защото нашенците си залагат масово на втора употреба коли, но пък за талфони доста теглят бързи кредити което е пълна глупост но туй то.

Никой разумен човек няма да отиде да се завре в София да живее. Все още човек в България може с 50-60 000 евро да стане горд собственик на преличен недвижим имот. Които примерно можеш да спестиш за едно 10 години работа в чужбина без да теглиш кредити. Една кола за 7-8 хиляди лева ще ти върши същата работа и като тая за 50 000лв. Само дето не е нито на лизинг, нито с някакви кредити купена. Все още има начини да се прескочат банките. 

• Отговори 513
  • Прегледи 40k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ясно, заминавай спешно за Англия да береш ягоди и да спиш на дивана на твоя приятел. 😁 

• 1. Голяма грешка че си се вързал на братчедите, много познати имам които допуснаха същата грешка, брат/сестра да, ама братчед винаги много трябва да се внимава. 2. Като някой който живее от френс

• Колев 74
    Колев 74

След този ти пост те чака само едно. Да спреш да пишеш тук. Едва ли някой ще те съжали и ще ти обърне нужното внимание.

Публикувани изображения

преди 21 часа, Гoст написа:

но наистина ниско заплатен труд

Значи самият си признаваш, че работиш на нископлатена работа (и то бачкаш за шефче). Интересно как обиждаш за нещата, които всъщност са ТВОИ недостатъци. Ето на това му се вика проекция.

Наистина интересно, че избягваш въпроса дали ти имаш жена. Явно нямаш и самият ти си въпросният "дърт ерген", за когото писа. Защо? Да не би да е, заради "ниското възнаграждение"?

преди 14 минути, YouRAsHole1 написа:

Значи самият си признаваш, че работиш на нископлатена работа (и то бачкаш за шефче). Интересно как обиждаш за нещата, които всъщност са ТВОИ недостатъци. Ето на това му се вика проекция.

Наистина интересно, че избягваш въпроса дали ти имаш жена. Явно нямаш и самият ти си въпросният "дърт ерген", за когото писа. Защо? Да не би да е, заради "ниското възнаграждение"?

Защо работиш за ниско платен труд?

преди 2 минути, Гoст написа:

Защо работиш за ниско платен труд?

Е ти кажи, де. Защо работиш за шефче и то за малко парички? Така няма да си намериш жена и завинаги ще си дърт ерген.

преди 6 минути, YouRAsHole1 написа:

Е ти кажи, де. Защо работиш за шефче и то за малко парички? Така няма да си намериш жена и завинаги ще си дърт ерген.

Защо си дърт ерген?

преди 5 минути, Гoст написа:

Защо си дърт ерген?

Кажи, де, защо си дърт ерген? Гледам, че сам си говориш. Няма нужда да ме цитираш. Дано някой ден намериш отговора, че сега може само да завиждаш, че някои хора имат пари да напуснат страната.

преди 14 минути, YouRAsHole1 написа:

Не се изказвай неподготвен. Парите нямат особенно отношение към жените. Нито статуса ти в обществото. Има лекари добре платени и уважавани в обществото и нямат жени. Пък и такива като един братовчед на бащата пълен изтърсак, почти не е изкарвал никакви пари през живота си, няма книжка няма кола пък има жена и тя му роди две деца. Вече 30 години са заедно и сега той се прави на болен пенсионер, а жената бачка и го издържа. Случеи много такива.

преди 4 минути, YouRAsHole1 написа:

Кажи, де, защо си дърт ерген? Гледам, че сам си говориш. Няма нужда да ме цитираш. Дано някой ден намериш отговора, че сега може само да завиждаш, че някои хора имат пари да напуснат страната.

Защо си говориш сам?

преди 4 минути, Коркодила написа:

Не се изказвай неподготвен. Парите нямат особенно отношение към жените. Нито статуса ти в обществото. Има лекари добре платени и уважавани в обществото и нямат жени. Пък и такива като един братовчед на бащата пълен изтърсак, почти не е изкарвал никакви пари през живота си, няма книжка няма кола пък има жена и тя му роди две деца. Вече 30 години са заедно и сега той се прави на болен пенсионер, а жената бачка и го издържа. Случеи много такива.

Е кажи го на колегата Гост, де. Той си избива комплексите, твърди, че за да имаш жена трябва да имаш много пари и явно така си оправдава неуспехите. Не мога да си представя по-жестока съдба от неговия живот - да работиш като банкер и да си дърт ерген 😂.

Иначе в Англия нито една жена не ме е питала колко изкарвам. Просто тук в България е пълно със селски пръчки, ама скоро няма да има нужда да ги гледам. В чужбина чуя ли българска реч, бягам надалеч.

преди 2 минути, Гoст написа:

Защо си говориш сам?

Отиди на психиатър, загрижен съм за теб.

преди 4 минути, YouRAsHole1 написа:

Е кажи го на колегата Гост, де. Той си избива комплексите, твърди, че за да имаш жена трябва да имаш много пари и явно така си оправдава неуспехите. Не мога да си представя по-жестока съдба от неговия живот - да работиш като банкер и да си дърт ерген 😂.

Иначе в Англия нито една жена не ме е питала колко изкарвам. Просто тук в България е пълно със селски пръчки, ама скоро няма да има нужда да ги гледам. В чужбина чуя ли българска реч, бягам надалеч.

Отиди на психиатър, загрижен съм за теб.

Защо ходиш на психиатър?

току-що, Гoст написа:

Защо ходиш на психиатър?

Ако ще си говориш сам, спри да ме цитираш. Дано потърсиш необходимата помощ и някой ден си намериш жена.

преди 9 минути, YouRAsHole1 написа:

Ако ще си говориш сам, спри да ме цитираш. Дано потърсиш необходимата помощ и някой ден си намериш жена.

Защо не спираш да ме цитираш?

преди 1 минута, Гoст написа:

Защо не спираш да ме цитираш?

Е ти кажи, де. Явно защото живея rent-free в главата ти.

преди 2 минути, YouRAsHole1 написа:

Е ти кажи, де. Явно защото живея rent-free в главата ти.

Какво живее в главата ти?

току-що, Гoст написа:

Какво живее в главата ти?

Не спираш да мислиш за мен, трогнат съм. Ама няма да съм твой

преди 20 часа, YouRAsHole1 написа:

Не спираш да мислиш за мен, трогнат съм. Ама няма да съм твой

Защо си трогнат? И няма да си негов? 😁

• 4 седмици по-късно...
на 8.01.2025 г. в 20:18, fitterman написа:

След като сте натрупал толкова негативизъм към целокупното българско население, и толкова положителни емоции към острова,какво по дяволите Ви задържа тук?!

Въпроса ми е риторичен.

Ще приема реакцията Ви, че се надсмивате на себе си...

Не е лошо да направите разлика между "селянин" и "селяндур", защото се държите като вторият тип.

Очаквам да коментирате нивото ми на интелигентност.

Щом толкова искаш отговор...

Защото трябваше да помагам на нашите, не разбра ли нищо от това, което написах? Споко, следващата седмица ми е полета и нямам търпение пак да напусна блатото Булгаристан. Кеф ви е да си давате данъците на Бойко и Пеевски, такова е българското племе.

на 8.01.2025 г. в 17:01, ivottoshev написа:

Е, как пък толкова много българи сме със свестни жени до себе си, а? Това че ти не ставаш си е твой проблем, а не на 99,9% от българките, които са си нормални

Нещо си объркал процентите. Само 0.01% от българките са свестни, останалите са селски пръчки като твоята, които дишат райски газ и си падат по пропадняци, батки и друга паплач, които ги колят с макетни ножчета.  Не гледа ли новините колко "свестни българки" са в болницата, заради ботокс 😂 СмЕх голЕм

преди 26 минути, YouRAsHole1 написа:

Споко, следващата седмица ми е полета и нямам търпение пак да напусна блатото Булгаристан.

Заминавай. Само не забравяй че след като измиеш чиниите в ресторанта, Гретел ще чака да идеш да ѝ смениш памперса за възрастни.

Ако ти трябва и трета работа, само кажи да помагаме. Може пък някой да има връзки да те уреди да береш аспержи почасово у някоя ферма :)

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Заминавай. Само не забравяй че след като измиеш чиниите в ресторанта, Гретел ще чака да идеш да ѝ смениш памперса за възрастни.

Ако ти трябва и трета работа, само кажи да помагаме. Може пък някой да има връзки да те уреди да береш аспержи почасово у някоя ферма :)

Вие необразованите си личи що за стока сте, като си мислите, че в чужбина само ягоди можеш да береш или чинии да миеш... Ми не, някои от нас са образовани, имат магистратура и заминават да вършат висококвалифицирана работа.

Кеф да ти е да дишаш мръсен въздух и да оставаш без вода няколко дена. Все пак като нямаш пари да отидеш в чужбина, няма как да знаеш, че може по-добре от блатото Булгаристан.

преди 15 минути, YouRAsHole1 написа:

Ми не, някои от нас са образовани, имат магистратура и заминават да вършат висококвалифицирана работа.

Ти не си от тези "образовани и с магистратура".

Никой такъв не би пуснал тук подобна тема :) 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ти не си от тези "образовани и с магистратура".

Никой такъв не би пуснал тук подобна тема :) 

Доста образовани с магистратура са в чужбина, а бачкаторите във фабрики като теб се жегват от мненията на умните.

преди 25 минути, YouRAsHole1 написа:

Доста образовани с магистратура са в чужбина

Жалко че ти не си един от тях. 

Заминавай, че чиниите и Гретел те чакат  :bye1:

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Жалко че ти не си един от тях. 

Заминавай, че чиниите и Гретел те чакат  :bye1:

За твое нещастие, аз съм един от тях и на новата позиция, ще изкарвам повече за половин година, отколкото ти ще изкарваш за 10.

Хайде връщай се да бачкаш, че шефчето на фабриката те чака 😂. Някой ден може да ти вдигне заплатата със 100 лв. Пък после се радвай на мизерията, че нямаш пари даже да напуснеш родното село.

на 7.02.2025 г. в 14:44, YouRAsHole1 написа:

За твое нещастие, аз съм един от тях и на новата позиция, ще изкарвам повече за половин година, отколкото ти ще изкарваш за 10.

Като си купиш къща в Лондон като моята в Белгия, ела ми се похвали.
Това е просто мисия невъзможна там за сам човек като тебе.

Човека е ПАЧКА ти нищо не знаеш - обикновен белгиец с къща ;)

Къща в Лондон - хахахаха.... какви неща му препоръчваш.  

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.