Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

преди 1 минута, jhoro написа:

Това като менкаш HDD със SSD? Не мигрираш ли направо сичкото Уин?

Не винаги може! Както и да е! 

• Отговори 56
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Българска му работа-първата работа да омаловажим и оплюем...затова няма дяволи покрай казана на българите в ада....Абе ,толкова ли ви е трудно да кажете едно "Благодаря"..пък после да си карате както

• Затова му пуснах тема във форума...да е на два клика разстояние. И ще се старая да поддържам актуална информацията за новите му издания. 

• цър-вул
    цър-вул

А как се справяш с ESU? И трябва да следиш за "зли" ъпдейти. Предиммството на UpdatePack7R2 е, че не инсталираш "вредните" ъпдейти.

Публикувани изображения

За темата - благодаря на Павката че я е направил. За благодарят0!!!  Към Прошарк.

Много си прав, но всичките тези копелдии явно такава дума не знаят в този форум. Дай им само да се лигавят!

преди 5 минути, Колев 74 написа:

За темата - благодаря на Павката че я е направил. За благодарят0!!!  Към Прошарк.

Много си прав, но всичките тези копелдии явно такава дума не знаят в този форум. Дай им само да се лигавят!

Стефчо - искаш да ти идвам на гости ли?

преди 29 минути, jhoro написа:

Стефчо - искаш да ти идвам на гости ли?

А искаш ли ти, да си отидеш xxxxxxxxxxxxx?  Ти наистина си много нахален . Аз гледам да се държа възможно най добре със всеки един от ВАС, ти си се засилил да ме плашиш бре!!! Когато искаш заповядай. Да ти напиша ли адреза си , за да ти е по лесно?

преди 1 час, цър-вул написа:

Последна актуализация 04.24...
Пусни UpdatePack7R2 и ще видиш още колко ъпдейти имаш неинсталирани...

Поне към 80, а може и да са вече - 90

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

преди 29 минути, Емил Костов написа:

Много се извинявам, но къде и кое по-точно оплюхме?! 

:offtopic_s:

Ами виж какво си написал...Не е важно какво е дал Павката,важно е ти какво мислиш ...по темата

Както казах...кажи едно Благодаря и подмини ..и без друго не се занимаваш с ъпдейти и правиш гимнастики да ги подкараш...ама егото....

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 55 минути, Колев 74 написа:

А искаш ли ти, да си отидеш xxxxxxxxxxxxx?  Ти наистина си много нахален . Аз гледам да се държа възможно най добре със всеки един от ВАС, ти си се засилил да ме плашиш бре!!! Когато искаш заповядай. Да ти напиша ли адреза си , за да ти е по лесно?

Думата „копелдии“ - как я разбираш? Ако това ти е доброто държание - не ми се мисли за лошото.

преди 23 часа, Proshark написа:

:offtopic_s:

Ами виж какво си написал...Не е важно какво е дал Павката,важно е ти какво мислиш ...по темата

Както казах...кажи едно Благодаря и подмини ..и без друго не се занимаваш с ъпдейти и правиш гимнастики да ги подкараш...ама егото....

И къде написах, че това което е дал Павел не е важно! Точно мен най-много от всички тук ме интересуват подобни приложения или инструменти, тъй като ползвам Windows 7. Казах аз какво ползвам, не да го злепоставям или умаловажавам трудът му, а защото може да ми даде някоя насока и съвет, както той и направи.  Освен това, темата не е за дадена програма, която се представя или на която се прави реклама. Има такъв раздел. 

Както и да е! Ако така си разбрал моите коментари, държа да отбележа че не са писани с подобна цел, за която ти си мислиш! 

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
на 9.01.2025 г. в 19:01, tigertron написа:

Това е чудесен инструмент.

Затова му пуснах тема във форума...да е на два клика разстояние. И ще се старая да поддържам актуална информацията за новите му издания. 

преди 1 час, NTLGNT написа:

Просто ми направи впечатление, че си некомпетентен и прост!

Явно скуката в собствения ти сайт ти влияе зле кат си гукаш сам с собствените си профили и решаваш тук да си изявиш простотията.

преди 6 часа, цър-вул написа:

Нова версия - 25.1.15
Линк към историята на промените
Инструмент за изтегляне на пълния(815MB) пакет - 1039 kB

Адаш, и аз съм редовен ползвател на тези актуализации (имам уиндоус 7 на лаптопа) и съм ти много благодарен за тях. Но всеки път се питам (четох линка) с такъв голям обем-това руска материална част ли е, не е ли подозрително, ако е така, какво още влиза в компютрите? Ти как мислиш?

преди 5 часа, Panzer 4 написа:

Адаш, и аз съм редовен ползвател на тези актуализации (имам уиндоус 7 на лаптопа) и съм ти много благодарен за тях. Но всеки път се питам (четох линка) с такъв голям обем-това руска материална част ли е, не е ли подозрително, ако е така, какво още влиза в компютрите? Ти как мислиш?

Въпроса не е към мене ама понеже не ти отговарят. Не знам каква е причината но все пак ... 

Няма нищо притеснително.

UpdatePack7R2 for updating Windows 7 SP1 and Server 2008 R2 SP1 · GitHub

Download Simplix UpdatePack 7 - MajorGeeks

https://www.sevenforums.com/windows-updates-activation/424834-single-file-all-updates-simplix-post3522379.html?s=29d2d7e11a4cfe746c56472e41b47118#post3522379

Ако те е страх,че Путин те следи не ползвай този пакет.

image.png.cbe7d01ef0ac9206daaed87c88d7ac24.png

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Автор

Ти как мислиш?

Че параноята ти идва в повече на форума.
simplix през годините е доказал себе си.
И напротив - не само, че не носи опасен код, дори напротив - премахва опасния такъв от съдържанието от Microsoft. 
И както написа @nikssi- имаш съмнения, страхове - не ползвай.

преди 4 минути, цър-вул написа:

Че параноята ти идва в повече на форума.

Народа съвсем чалдиса покрай нашите УЖ политици.

преди 5 минути, цър-вул написа:

simplix през годините е доказал себе си

Де знаят това хора недоверяващи се на повредените скрипТове на massgrave. 😄

преди 26 минути, nikssi написа:

Ако те е страх,че Путин те следи не ползвай този пакет

Путин да го следи по голяма смешка отдавна не бях чел тук туй си е за бисерите.Тръмп да не те следи , че там ще е страшно знаеш там как действат веднага срещу пиратите ;) 

преди 3 минути, adersa написа:

Путин да го следи по голяма смешка отдавна не бях чел тук туй си е за бисерите.Тръмп да не те следи , че там ще е страшно знаеш там как действат веднага срещу пиратите ;) 

Я пак ...

това руска материална част ли е, не е ли подозрително, ако е така, какво още влиза в компютрите?

Човека се притеснява бре.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Нова версия - 25.2.12

Spoiler
  • Добавен KB5052016-x64 с деактивиране на телеметрията и проверка на процесорите (заменя KB5050049-x64)

Инструмент за изтегляне на пълния(815MB) пакет

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Нова версия - 25.3.12

Spoiler
  • Добавлен KB5053620-x64 с отключением телеметрии и проверки процессоров (заменяет KB5052016-x64)
  • Обновление сертификатов аналогично KB931125 и KB2917500 за март 2025

Инструмент за изтегляне на пълния(816MB) пакет

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Нова версия - 25.4.10

Spoiler

Added KB5055561-x64 with disabling telemetry and checking processors (replaces KB5053620-x64)
Added KB5056456-x64 (replaces KB5050681-x64)

Инструмент за изтегляне на пълния(816MB) пакет

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Нова версия 25.5.15

Spoiler

Добавен KB5058430-x64 с изключване на телеметрията и проверката на процесорите (заменя KB5055561-x64)

Инструмент за изтегляне на пълния(817MB) пакет
Огледало на UpdatePack7R2-25.5.15.exe на dox.bg

• Автор

Нова версия 25.5.17

Spoiler

Добавен KB5061196-x64 с изключване на телеметрията и проверката на процессорите (заменя KB5058430-x64)

Огледало на dox.bg - 817MB

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Нова версия 25.7.10

Spoiler
  • Добавен е KB5062632-x64 с деактивиране на телеметрията и проверка на процесорите (заменя KB5061078-x64)
  • Актуализация на сертификата, подобна на KB931125 и KB2917500 за юли 2025 г.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Нова версия - 25.8.12
Инструмент за изтегляне на пълния(815MB) пакет - 1039 kB
Пълен пакет - 820.94MB

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.