Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на новата НЕкоалиция ГЕРБ-СДС, БСП, ИТН и ДПС(Доган) с Премиер Росен Желязков

Featured Replies

Тоа ше е министър !!!!!!!!!!

960_941baf33dd7ad85857d8c060a4052c60.jpg.2f260e402c43c112bc736044f5ce8f32.jpg

• Отговори 904
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

това му е работата артистите са така 

в училището за  актьори първа жертва е морала 

а и в живота нямайте много вяра в артистчета 

ще ви изиграят някой сценка

според мен обаче мариус курикински  щеше  да е много  по-читав

ако бях взел властта него щях да назнача 

Преди, че бе сглобка бе, ама поне не се случи ротацията и министър не бе от герб!

Сега направо реабилитираха и върнаха на бял кон тези срещу, които протестираха чалгарската компания, щяха да изчагъртват :ski4:

преди 9 часа, Banesc написа:

пеевски  държи итнтата за топките

казват му господин пеевски

Всъщност, много логически издържани отговори от П.Митова.

• Автор
преди 57 минути, andreygg написа:

Винету и Ташунко Сапа.

Нещо ми се губи Тошко Африкански...
...или той седи в скута?

сплетените  свински черва почват да се разплитат и се разбира кой кой е 

https://www.mediapool.bg/dogan-predlozhil-gen-borisov-za-chetvarta-zvezdichka-news9805.html

на 19.01.2025 г. в 16:09, JohnTRIVOLTA написа:

Преди, че бе сглобка бе, ама поне не се случи ротацията и министър не бе от герб!

Сега направо реабилитираха и върнаха на бял кон тези срещу, които протестираха чалгарската компания, щяха да изчагъртват :ski4:

Какви простотии пак пишеш? Нали Габриел беше вицепремиер. После според уговорката щеше да управлява ГЕРБ. Само и единствено ГЕРБ. С помощта на ПППП.

Няма министри от другите партии, както се търсеше сега. Ако ПППП не бяха се осрали отново, щеше да има правителство без ГЕРБ и без ДПС.

Какъв бял, какви 5 лева?

Относно управление на ПППП. Това много помогна на бедното население в България.

Напомня на един други момент.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Какви простотии пак пишеш? Нали Габриел беше вицепремиер. После според уговорката щеше да управлява ГЕРБ. Само и единствено ГЕРБ. С помощта на ПППП.

Няма министри от другите партии, както се търсеше сега. Ако ПППП не бяха се осрали отново, щеше да има правителство без ГЕРБ и без ДПС.

Какъв бял, какви 5 лева? ....

Премиер, премиер, не вице, не мице :ski4: 

То май с времето, като се намираш около фекалии ставаш част от пейзажа в пряк и преносен смисъл ... хем комично, хем трагично :ski4:

преди 14 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Премиер, премиер, не вице, не мице :ski4: 

То май с времето, като се намираш около фекалии ставаш част от пейзажа в пряк и преносен смисъл ... хем комично, хем трагично :ski4:

Е, да де. Габриел щеше да стане премиер с неин кабинет.  Управление само и единствено от ГЕРБ с премиер от ГЕРБ.

И другото кому бе нужно психар? Кому е нужно да знае какво работя? Темата не е какво работи АСПЕКТ?

Аз казвам ли, че ти си заработваш на магистралата и свириш на кавали?  Не??? 🤔

Правителство след "най-честните" избори :ski4: ... другарите от всички нива от номенклатурата до обслужващия ги персонал се събраха на една маса да делкат, някои за последно - прехода свърши :ski7:

• Автор
преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Моите уважения към теб, но след тая изцепка ИТН си ср*ха на целия електорат и всичко което говореха през последните години.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ns-reshi-da-ne-svalia-imunitetite-na-ibriamov-i-rangelov-2407738

Знам, че ще кажеш "Ма то иначе биха подкрепили Пеевски", обаче тая мантра няма как да мине този път, Пеевски колкото и да е удобен все с него да си мият ръцете всички нищо не може да оправдае пазенето на гърба на някой който е окрал маса пари и дори е бил в затвора за това и само имунитета го пази да не отиоде там отново, за другия не знам но каквото и да е, редно е да се разреши раследването.
И друго все повече бие на очи едно нещо за което май @teo-glavata ще се окаже прав, но да видим.

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Правителство след "най-честните" избори :ski4: ... другарите от всички нива от номенклатурата до обслужващия ги персонал се събраха на една маса да делкат, някои за последно - прехода свърши :ski7:

Ти къде се обаждаш като и твоите са гласували за това да пазят двамата престъпници?

преди 1 час, Bubbles написа:

Ти къде се обаждаш като и твоите са гласували за това да пазят двамата престъпници?

Нямам мои, нещо си се объркал .... то не е и сефте де :ski7:

• Автор

За тая услуга която му направиха днес предполагам масажите са с щастлив край. 😁

https://fakti.bg/bulgaria/944164-peevski-ibramov-veche-e-lichniat-masajist-na-borisov

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Ми ти се биеш в гърдите че си за ППДБ.

преди 8 минути, Bubbles написа:

За тая услуга която му направиха днес предполагам масажите са с щастлив край. 😁

https://fakti.bg/bulgaria/944164-peevski-ibramov-veche-e-lichniat-masajist-na-borisov

Ми ти се биеш в гърдите че си за ППДБ.

Къде видя услуга? Как са гласували ЗА или Против ? В единия случай ще кажеш услуга за шиши,а в другия за биби!А они като не се притесняват що не си дават сами имунитета, както правят други депутати ... май май има защо, то е ясно!

• Автор
преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Къде видя услуга? Как са гласували ЗА или Против ? В единия случай ще кажеш услуга за шиши,а в другия за биби!А они като не се притесняват що не си дават сами имунитета, както правят други депутати ... май май има защо, то е ясно!

Е как да няма услуга?
Ти сам казваш това кеото мисля и аз а именно че тия ги е шубе да си дадът имунитетите което ясно говори, че не са чисти, а това е услуга както към тях така и към Доган а и към Тиквата понеже няма ли "правилно" гласуване, няма Доган, а няма ли Доган няма и Тиква, тъпото е, че ИТН паднаха курбан на тая дружба.

преди 26 минути, Bubbles написа:

Е как да няма услуга?
Ти сам казваш това кеото мисля и аз а именно че тия ги е шубе да си дадът имунитетите което ясно говори, че не са чисти, а това е услуга както към тях така и към Доган а и към Тиквата понеже няма ли "правилно" гласуване, няма Доган, а няма ли Доган няма и Тиква, тъпото е, че ИТН паднаха курбан на тая дружба.

Бих се съгласил, ако от техните гласове зависи и трябва да гласуват ЗА, макар в следствие да ги обвинят, че работят за шиши, така че под вола теле все още няма!

преди 3 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Позиция от която се смееш и плюеш по всички не е позиция, както и "всички са маскари"! 

Що за удоволствие е да ходиш и да дразниш всички?! Да, кара те да се чувстваш повече от другите и над тях... :ski4:

преди 18 минути, Joss Bomon написа:

Позиция от която се смееш и плюеш по всички не е позиция, както и "всички са маскари"! 

Що за удоволствие е да ходиш и да дразниш всички?! Да, кара те да се чувстваш повече от другите и над тях... :ski4:

Дай пак, че нещо не ти се разбира :cooking1:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.