Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато свине и тикви се мешат в спорта ни...

Featured Replies

• Автор

Много ме кефи, как ръси някакви чудовищни тъпотии, ясно осъзнава, че страшно се излага, ама продължава да върти мантрата само и само да не падне по гръб... Показва, че абсолютно нищо не разбираш от нещата, за които се опитваш, да пишеш. Това показва. Зададох ти конкретен въпрос, който така упорито избягваш. Китайците? Китайците 8 милиона ли са? Супа от костенурка? Тъпотии на квадрат... По-добре недей коментира повече, поне да спреш малко да се излагаш.

• Отговори 64
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• BulgarianYouguart
    BulgarianYouguart

Станка Златева e шоумен , участва в Биг Брадър , където някакъв модел/стриптизьор танцува гол с нея да и прави кефа.

• communismatic
    communismatic

• А ти що мислиш сложиха осмокласник за президент на БФС? Конкретно за Станка малко съм изненадан щото уж шампионка и е минала през тия всичките неща трябва да знае за какво иде реч ама простотия пълна,

Публикувани изображения

преди 13 часа, communismatic написа:

Много ме кефи, как ръси някакви чудовищни тъпотии, ясно осъзнава, че страшно се излага, ама продължава да върти мантрата само и само да не падне по гръб... Показва, че абсолютно нищо не разбираш от нещата, за които се опитваш, да пишеш. Това показва. Зададох ти конкретен въпрос, който така упорито избягваш. Китайците? Китайците 8 милиона ли са? Супа от костенурка? Тъпотии на квадрат... По-добре недей коментира повече, поне да спреш малко да се излагаш.

Отговарям ти - с препарати. И в Сеул изгърмяха мощно щангистите. Ама ти не си бил роден и само си слушал славни приказки за невероятната методика на Абаджиев.

• Автор
преди 3 часа, parmobil написа:

Отговарям ти - с препарати. И в Сеул изгърмяха мощно щангистите. Ама ти не си бил роден и само си слушал славни приказки за невероятната методика на Абаджиев.

Я ми кажи кои спортисти не зобят. Конкретно... Благодаря ти за отговора. 

преди 2 часа, communismatic написа:

Я ми кажи кои спортисти не зобят. Конкретно... Благодаря ти за отговора. 

Аз отговорих! Ти не ми обясни за "методиката" на Абаджиев, нали? 

Друго въпросче? Или аз пак да те питам как Китай с един треньор и супа от костенурка обра половината медали в Пекин? Поне това беше обяснението. Те бяха и домакин, ама това е "друго".

• Автор

Отговорил си? Стига бе? Я дай да видя кои са тия, дето не зобят...

А за методиката на Абаджиев американците са правили цели три филма. Задай си сам въпроса "Защо?"... Ако изобщо си в състояние, в което силно се съмнявам.

преди 1 минута, communismatic написа:

Отговорил си? Стига бе? Я дай да видя кои са тия, дето не зобят...

А за методиката на Абаджиев американците са правили цели три филма. Задай си сам въпроса "Защо?"... Ако изобщо си в състояние, в което силно се съмнявам.

Методиката е препарати. И Абаджиев си го каза сам. Те забраняват нещо, а ние излизаме с ново.

Ама като си предобрил с "правилни" филми и "факти", няма как да ти се обясни.

• Автор

Кои са тия, които не са зобили? Питам те конкретно... Кои спортисти от коя държава не използват зоб?

преди 2 минути, communismatic написа:

Кои са тия, които не са зобили? Питам те конкретно... Кои спортисти от коя държава не използват зоб?

Тези от САЩ! Или понр не ги хващст

• Автор

Аха, те не ги хващали, съответно и не зобили. ОК...

Много е забавна дискусията... Определено. 😆

преди 18 минути, communismatic написа:

Тъп ли си или се правиш?

Всички професионалисти го правят. Ти не помниш Карл Люис, щото си малък. Появи се канадска конкуренция - Бен Джонсън. Той като юноша бил в ГДР на състезания и соц-германците попиляли всички надежди на Канада. Черното момче се разплакало. Треньорът го прегърнал и казал - човешките възможности са толкова. Ако искаш да бягаш като тях - има хапчета. И Бен стана после шампион, счупи рекорди на Карл Люис, ама после го хванаха с допинг и безславно приключи.

Кажи пак за методиката на Абаджиев, дето е толкова революционна, но без веществата, моля?

• Автор

Аааааааааааааааа... те всички го правили, ама методиката на Абаджиев била единствено и само "хапчета" и нищо друго. ОК, разбрах... 😆😆😆😆😆😆

Следващият ми въпрос щеше да бъде "Как държава като България ще надмине по допинг държава като СССР?", ама искам малко да ти дам въздух... 😆😆😆

Толкова да нямаш грам понятие от нещата, за които се опитваш, да пишеш, че няма накъде...

преди 3 минути, communismatic написа:

Аааааааааааааааа... те всички го правили, ама методиката на Абаджиев била единствено и само "хапчета" и нищо друго. ОК, разбрах... 😆😆😆😆😆😆

Следващият ми въпрос щеше да бъде "Как държава като България ще надмине по допинг държава като СССР?", ама искам малко да ти дам въздух... 😆😆😆

Толкова да нямаш грам понятие от нещата, за които се опитваш, да пишеш, че няма накъде...

Задай го! Какво по-различно очакваш като отговор?

Препарати! Колко пъти да го напиша? А ти си съчинявай каква методика е имало.

• Автор

Мойто момче, препарати взимат абсолютно всички спортисти в целият свят без никакво изключение. Леброн Джеймс има в антуража си официално "биохимик". Юсейн Болт на пияна глава каза, че един ден ще разбере целият свят какво е взимал, но когато това се случи, той вече няма да е жив. Ланс Армстронг дори сам си призна, че е зобил яко, преди това му бяха изкарали кирливите ризи.
Т.е. това, че методиката на Абаджиев се състояла от зобене и нищо друго е тотално несъстоятелна. Пак да повторя - със зобене няма как да биеш СССР на щанги, очевидно е, че е нещо много повече от зобене. Останалото не ми се коментира, то това е толкова нелепо като твърдение, че дори се чудя, за какво изобщо си правя труда, да влизам в подобни нелепи дискусии.

• Автор

За да затвърдим знанията...

Цитат

I competed for the USA in this era. The Bulgarians were machines....pharmaceuticals or not these guys were the best.... bar none. Not even the Soviets could touch them although they were a bit smarter ergogenically. The sad fact of this video is that most of their lifts are misses. They were taxed to 90% loads on a daily basis and NO ONE ANYWHERE could do this.. I wish that they had made a video showing what they did rather than what they did not do. Did you even watch this video? They won 7 of 10 classes. They also got screwed in 88 for diuretics or they would have won most of the classes there. The Soviets were awesome...granted and still are and I was in awe of them as well (Vardanyan I believe being the best ever). In that span though of the 80s the Bulgarians were king. End of story.

Затвърдяваме за препаратите. Или продължаваш да твърдиш, че Абаджията е бил с тайната методика?

Но както обичаш да "обвиняваш"- не ми отговори на въпросчето с олимпиадата в Пекин. Какъв беше този нечуван успех на китайците в какви ли не дисциплини? И ти се ебаваш, но наистина се отговаряше - със специална методика и супа от костенурка.

• Автор
преди 4 часа, parmobil написа:

Затвърдяваме за препаратите. Или продължаваш да твърдиш, че Абаджията е бил с тайната методика?

Кое затвърждаваш? Ти тая година ще се научиш ли, да четеш с разбиране, по дяволите? Прочети пак няколко пъти написаното от мен, после прочети и това което съм цитирал. После задай пак малоумен въпрос над 20 пъти.

преди 4 часа, parmobil написа:

Но както обичаш да "обвиняваш"- не ми отговори на въпросчето с олимпиадата в Пекин. Какъв беше този нечуван успех на китайците в какви ли не дисциплини? И ти се ебаваш, но наистина се отговаряше - със специална методика и супа от костенурка.

Не съм ти отговорил, понеже не смятам, че Китай може да има някаква връзка с това, за което говорим. Китай е една от трите велики сили в света и е с население почти милиард и половина души. Самият факт, че те са направили такъв фурор в повечето спортове от олимпиадата, говори, че просто са инвестирали страшно много пари в пропагандата чрез спорт. На теб може да ти говори нещо съвсем друго, аз говоря за хора, които умеят, да разсъждават. Т.е. нищо общо нямат примерите, които ти даваш.

Та... да обобщим, значи всички зобят (по твое мнение), но нашите печелят медалите... Какво излиза?
1/ Нашият зоб е бил най-добрият в света
2/ Нашите не са ги хващали, щото са най-велики на света
3/ Нашите са зобили повече от другите... /безумна тъпня/

Интересно ще ми е мнението ти и по въпроса... Защо САЩ правят цели три филма за методиката на Абаджията!? Странна работа, наистина. Бих се радвал, да ми отговориш. Голям смях ще падне...

на 15.05.2025 г. в 23:35, communismatic написа:

Та... да обобщим, значи всички зобят (по твое мнение), но нашите печелят медалите... Какво излиза?
1/ Нашият зоб е бил най-добрият в света
2/ Нашите не са ги хващали, щото са най-велики на света
3/ Нашите са зобили повече от другите... /безумна тъпня/

1. Вашия зоб винаги е бил пълен боклук. Иначе нямаше да ви хващат допинг ченгетата

2. Не са ги хващали ли? Колко Олимпиади пропуснахте или ви изхвърлиха /целия отбор - абсолютно всички/? Жокер: Пекин 2008, Рио де Жанейро 2016, ......

3. Вашите винаги са зобили повече от другите. Медали сте имали, само ако не ви хванат. Това не значи, че не сте назобени

на 15.05.2025 г. в 23:35, communismatic написа:

ащо САЩ правят цели три филма за методиката на Абаджията!?

Глупости. Ако Американците искаха нещо от Абаджиев, просто щяха да си го купят. Справка - "Катарската" сделка

• Автор
преди 5 часа, teo-glavata написа:

Вашия зоб винаги е бил пълен боклук. Иначе нямаше да ви хващат допинг ченгетата

Т.е. той е "боклук" щото са ни "хващали"?! ОК, разбрах...

2. Не са ги хващали ли?

Т.е. зобят яко през цялото време, но само някои от тях са ги хващали. И то със зоб, който бил "боклук". ОК, разбрах...

3. Вашите винаги са зобили повече от другите. Медали сте имали, само ако не ви хванат. Това не значи, че не сте назобени

Оказа се, че Тео Главата (любопитно е що така му викат) имал и лични наблюдения над зобенето в различните отбори. Ти да видиш...

Ако Американците искаха нещо от Абаджиев, просто щяха да си го купят.

Правилно, да. То през соца колко наши треньори заминаха на Запад...

Интересно само, що говориш за "ваши", "вашият" и т.н.? Ти от малцинството ли си?

преди 1 час, communismatic написа:

Т.е. той е "боклук" щото са ни "хващали"?! ОК, разбрах...

Т.е. зобят яко през цялото време, но само някои от тях са ги хващали. И то със зоб, който бил "боклук". ОК, разбрах...

Оказа се, че Тео Главата (любопитно е що така му викат) имал и лични наблюдения над зобенето в различните отбори. Ти да видиш...

Правилно, да. То през соца колко наши треньори заминаха на Запад...

Интересно само, що говориш за "ваши", "вашият" и т.н.? Ти от малцинството ли си?

Утре ще ти отговоря подробно. Не ми е ОК да пиша от тел, макар и ьа 1500 €

И да ти кажа от сега - не съм ваш, от момента (1989), когато съдия с името ВЛАДИЛЕН ми пасна 8 години

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор
Цитат

Европейският шампион Кирил Милов разбра от медиите, че вече не е част от националния отбор. Той заедно с олимпийския шампион Семен Новиков и всички борци, които отказаха да водят централизирана подготовка с новия треньор - Стоян Добрев, вече не са част от тима.

Ай, честито...

• Автор

Цирка продължава с пълна сила...

Цитат

Ексклузивно пред bTV говори олимпийският шампион по борба Семен Новиков, който беше отстранен от националния отбор, след като отказа да води централизирана подготовка. В специално интервю пред Петър Бакърджиев, треньорът на Новиков- Сослан Фарниев, заплаши, че ще сезира Международния съд и МОК. Семен Новиков алармира, че не е получил премията си от европейското първенство, като добави, че на други борци е позволено да тренират индивидуално. Пред bTV президентът на федерацията Станка Златева отрече твърденията и добави, че към момента нито един от борците не е получил премията си от шампионата на Стария континент в Братислава. Сослан Фарниев критикува действията на федерацията, която не позволява на Семен Новиков и Кирил Милов да участват на предстоящото световно първенство, защото не водят централизирана подготовка с националния отбор.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

От Фейсбука на европейският ни шампион по борба Кирил Милов...

Цитат

Историята е следната:
Във Facebook има различни страници, свързани с борбата. Една от тях — очевидно не подкрепяща новото ръководство — публикува основно материали срещу Станка Златева. И какво общо имам аз?
За профилна снимка на страницата е използвана моя снимка, а за корица – снимки на Семен, Могамед и Биляна.
И така… станах без вина виновен.
Г-жа Златева е решила, че всичко, написано на тази страница (включително обидите, които е цитирала в поста си), съм ги писал аз.
Не е смешно. Тъжно е.
Тъжно е, че трябваше да обяснявам каква е разликата между страница и профил. Че трябваше да обяснявам какво значи верифициран профил. Че нямам нищо общо с тази страница, нито с написаното там.

Тъжно е, че трябваше да напомня, че има десетки страници, публикации и статии, в които са използвани мои снимки – най-малкото защото съм публична личност. И това, мисля, е нормално.
Тя няма да се извини.
Няма да се извини, че първо ме обиди в национален ефир, след което ме обвини и оклевети в неща, които никога не съм казвал.
Аз съм Кирил Милов. Изказах мнението и позицията си в предишния пост.
Няма да позволя да ме злепоставят, обиждат и да говорят лъжи по мой адрес.
Разграничавам се от всички страници, свързани с борбата, и от съдържанието в тях.
Имам един-единствен профил – и това е този!
Никога не бих си позволил да обидя жена. Не толерирам такова поведение и никога не съм казвал нищо срещу Станка Златева.
Аз възпитавам дъщеря. И го правя с цялото си сърце и отговорност – да расте със самочувствие, достойнство и уважение към себе си и другите.
Пак казвам - точно затова никога, при никакви обстоятелства, не бих си позволил да унижа или обидя жена – още по-малко публично. Не говоря за уважение, за да звуча добре в социалните мрежи – аз го живея всеки ден. И който ме познава, го знае. Така че да ме обвиняват в нещо, което е в пълен разрез с всичко, което съм – не само е обидно, а и крайно несправедливо.

Потресаващо е, че това чудо (Станка Златева) управлява... каквото и да било. Тая не е способна даже баничарница, да управлява.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.