Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

Тази неделя даваха ли сериала защото чаках до 23:30 но не започна проверих в програмата на AXN но не пишеше, че ще го дават проверих и за 2.04.2007 но и за тогава не пишеше, че ще го дават. Ако някой знае нещо нека да пише.

Ами нямам АХN и незнам дали е имало,зашото ние си го теглим от нета.

Ако не си го гледал заповядай: http://######//details.php?id=70642 cool.gif

• Отговори 386
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Като цяло започна вече да прилича на сапунка.Очакванията че събитията в серията ще се въртят около основните герои на плажа се потвърдиха.Обаче поне краят беше готин.Дали ще ги изровят по някакъв начин?

Като цяло започна вече да прилича на сапунка.Очакванията че събитията в серията ще се въртят около основните герои на плажа се потвърдиха.Обаче поне краят беше готин.Дали ще ги изровят по някакъв начин?

То пък едни "основни" герои, няма що ;) Имам чувството, че тази двойка си я изсмукаха от пръстите, за да запълнят серията ... ще видим занапред какво ще стане и дали ще останат живи :)

То пък едни "основни" герои, няма що ;) Имам чувството, че тази двойка си я изсмукаха от пръстите, за да запълнят серията ... ще видим занапред какво ще стане и дали ще останат живи :)

Определено нямаше нужда от серия с тези двамата. Имам чувството че се опитват да си измислят четвърти сезон...sad.gif

Четвъртият сезон е факт! angry.gif

Въпреки, че го разтягат сериала. Той е интересен :rolleyes:

Как решихте,че ще има 4 сезон.Ще се повторя,ама на 3 сезон серийте са му много,камоли да се мисли за следващ сезон.Едва изгледах последнаста серия.

http://imdb.com/title/tt0411008/episodes#season-4 - Ето как реших че ще има 4ти сезон.

Супер,че ще има 4-ти созон :wors: .Много се радвам.

Относно серията според мен си беше добра,вярно малко като "сапунка" стана,но си мисля ,че във всеки сериал би трябвало да има малко лчбовни истории и скандали.Просто не сме свикнали да го виждаме в сериал като Изгубени.

P.S. Интересно ми дали двамата ще "възкръснат" cool.gif

Супер попадам на 2 теми за 2 любими сериала "изгубени" и "нашествие".току що гледах 14ти епизод на LOST и точно на края гледах като "пръднал заек в люцерна".е*а ти случката.Нямам търпение за другите епизоди.Точно този видях че в арена е 730мб а от дата го изтеглих само 350мб ама големия много ми сечеше и затова дръпнах малкия. Дано по бързо идват и другите епизода че както съм се запалила.....

Абе някой сеща ли се кога отвлякоха Сън,че нещо ми е убягнала тая случка,а беше ключова за тоя епизод :)

btw ето и промото за следващия епизод :

http://youtube.com/watch?v=mMFZ2XRFyYQ

Ще има женски бой като гледам.Интересно ми е какви ще са отношенията и коментарите към Лок след като гръмна подводницата.Само времето ще покаже.Остават 4 дни cool.gif .

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Имам някакви съвсем смътни спомени.Помня,че цял епизод не беше ясно кой я отвлече и чак накрая се разбра.Чарли май още беше наркоманче тогава така че сигурно е в първия сезон серията.Мисля ,че след като я отвлякоха тя после си развали градината(ама не съм сигурен).Пък за какво я отвлякоха един гостпод знае :)

Ето за тези,които не са гледали новия епизод :) :

http://######//details.php?id=71576 ENJOY cool.gif

Въпросите за тази седмица са следните:

1. Къде отиват Другите ?

2. Защо носят противогази ?

3. Защо Лок тръгна с тях и какво го е накарало да го направи ?

Чакам предположенията ви :rolleyes:

Носеха противогази,а не маски.Това е може би защото пускаха газ да упоят Джак,Кейт,Джулиет и Саид.Според мен обаче тази Джулиет е голяма мръсница.Забелязахте ли как веднага знаеше къде се намират Джак и Саид.Откъде е знаела че и те не са захвърлени някъде из острова?

Според мен другите отидоха на друг остров.Явно за нещата които вършат не трябва да има никой чужд наоколо.Може би точно заради това преди не искаха нашите да преминават половината на острова.

Лок отиде с другите заради баща си.

Мисля че най интересното нещо беше че видяхме гледната точка на пушека.Също така видяхме от какво се страхува.Сигурно някой по - начетен в науката вече е разбрал какъв точно е тоя пушек.

Носеха противогази,а не маски.

Оправих го вече :beer:

Поне разбрахме за какво служи "оградата" около селото -> за защита от пушека.Отначало си мислех ,че този пушек или по скоро дим е резултат от някакъв експеримент на Другите,но след като разбрахме,че дори те не знаят за какво става въпрос си направих извода,че димът е на този остров много преди идването на хора на острова.Интересното при него е,че сякаш "прожектира" филм .Помните ли как когато отиде пред Еко миналия сезон във вътрешността на дима сякаш имаше точно някакви кадри от филм (не съм сигурен дали не бяха кадри от живота на Еко).Подобно нещо се случи ,когато приближи Кейт и Джулиет,макар да беше само светлина.

Аз от това което гледам оставам с впечатлението ,че другите случайно са разбрали че оградата ги пази от пушека.

този сериал за мен става все по объркан :nono: но въпреки това ме кефи.В първи и втоеи сезон сериите бяха някак свързани.С нетърпение чакам и другите епизоди дано незабравя тези които съм гледала досега.

alexanderH определено се оказа прав.Джулиет настина продължава да играе с другите,но все си мисля,че няма да е дълго на тяхна страна.Но какво целят с това внушаване че са изчезнали ? :) След като гледах еп.16 още повече се обърках но дано скоро разберем.Ето и страницата на Lost

http://lost-bg.com/web/

Наитина голяма к***а е тая (извинете за израза ама много и се изнервих angry.gif )

Ще видим какво ще стане "след 1 седмица" :)

Обаче около к***ата се върти цялата интрига във филма в момента - докторката започва все повече да ме кефи ;)

• Автор
Обаче около к***ата се върти цялата интрига във филма в момента - докторката започва все повече да ме кефи :ph34r:

Тя е главният герой в Трети сезон , определено ....

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Subs za 17 epizod :rolleyes:

Има в subs.unacs.bg :)

Вчерашната серия беше супер! Няма какво друго да кажа.....

Всъщност имам...Така като гледам другия главен герой в тоя сезон е Дезмънд.Малко гадно стана,че онази жена не беше Пени.Явно са намерили острова и са изпратили спасителна операция на острова,но хеликоптера се разби по необясними причини :wors: .Със сигурност тази жена не е единствената на хеликоптера според мен.Каквото и да стане малко информация от външния свят би се отразила добре на изгубените.Очакват ни страхотни последни епизоди да знаете cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.