Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

Приятели ето ви малко информация за какво ще става дума в Lost 3x18 D.O.C.

Сън позволява на Джулиет да я прегледа след като разбира, че всички бременни жени на острова са умрели преди да родят. През това време Дезмънд спасява живота на нов обитател на острова.

Кога ще четвъртък :yanim: !

• Отговори 386
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Приятели ето ви малко информация за какво ще става дума в Lost 3x18 D.O.C.

Сън позволява на Джулиет да я прегледа след като разбира, че всички бременни жени на острова са умрели преди да родят. През това време Дезмънд спасява живота на нов обитател на острова.

Кога ще четвъртък :rolleyes: !

Според мен Джулиет няма интерес да помага на когото и да било.За нея най-важното е да завърши изследваниятя си,които ще е направят известна и да се махне от острова.Тя би забила нож в гърба дори и на новия си приятел Джак :clap: .Докато Джулиет играе по свирката на Бен не очаквайте нищо добро :speak:

Първо, ако saber123 все още не си е опреснил паметта и го интересува, Сън я отвлече Чарли, за да си върне на Лок задето "го направи на глупак" на плажа с бебето на Клеър (така и не разбрах дали Островът имаше и това предвид, като му прати тези видения) в епизода, когато Сойър "опоска" арсенала (много ме изкефи как го направи - измамвайки чрез Кейт Джак, че Анна-Лусия го е направила, за да скрие Лок пред него оръжията в джунглата, докато той въвежда числата и наглежда "Лебедът").

Не знам, но според мен Джулиет е много по-лоша, отколкото излиза (съмняват ме главно актьорските и умения и това, че толкова се заинати "Защо си уплашен, Бен?" - според мен искаше да узнае дали той се страхува от Острова, а не само дали сестра й е здрава) и си има свое "виждане" за Острова и това какво трябва да се случи там.

А Дезмънд ми е адски симпатичен още от началото на втори сезон (когато се и появи, де). И се оказах прав, че не е "брато", а "братко" и че е бил монах (послушник, де) biggrin.gif . И честно казано мисля, че неговата "важна мисия" всъщност е да спаси Чарли (on multiple occasions :wors: ), а не просто да въвежда числата. Дано да се съберат с Пени, защото според мен от двойките в сериала те най-много го заслужават.

Въпросите, които повдига новият епизод за мен са дали жената от снимката е била същата и първият път, когато Дезмънд е влязъл да си избере годежен пръстен и не е ли време наистина да им спуснат "нова" доставка храни и медикаменти (абе как така там присъства серумът, който Джулиет е разработила на Острова - "ваксината", която си биеше Клеър - и как Джак не се усети, че не пасва с версията на Джулиет - нали е доктор, ма*а му).

А аз да си кажа и за съзвездията - нали Карл ги назова Малката и Голямата мечки - значи Островът е в северното полукълбо и кадрите са били обърнати по грешка.

P.S.: Според мен Аарон има много по-голямо значение в сериала от това да оревава дните на загубените.

P.P.S.: А, и за "Димчо" (така му викам на галено на чудовището - черният дим) -

явно още от Дарма са се сблъскали с него и са измислили ултра-звуковата защита.

Само дето не съм достатъчно "навътре" във физиката, за да обясня защо Димчо не

може да премине над нея, както Кейт, Лок, Саид и Русо направиха - не вярвам да е

толкова тъп, а пък спомняте ли си как брутално измъкна пилота през стъклото на

кокпита във втория епизод - не беше по-ниско от пилоните на оградата.

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Първо благодаря ти,че ми опресни паметта cool.gif

Въпросите, които повдига новият епизод за мен са дали жената от снимката е била същата и първият път, когато Дезмънд е влязъл да си избере годежен пръстен и не е ли време наистина да им спуснат "нова" доставка храни и медикаменти (абе как така там присъства серумът, който Джулиет е разработила на Острова - "ваксината", която си биеше Клеър - и как Джак не се усети, че не пасва с версията на Джулиет - нали е доктор, ма*а му).

А аз да си кажа и за съзвездията - нали Карл ги назова Малката и Голямата мечки - значи Островът е в северното полукълбо и кадрите са били обърнати по грешка.

Наистина много въпроси повдигна този епизод и доста време имаме да си блъскаме главите над тях.Незнам дали говориш за снимката,на която са Дезмънд и Пени пред "пристанището с яхти" (което всъщност е само декор),или за някоя друга снимка. :) Със сигурност обаче онази жена,която спасихане беше Пени,но явно добре познаваше Дезмънд,щом промълви името му веднага след като отвори очи.Може и Пени да е била на хеликоптера и да я открият следващия епизод.Тук обаче се сешам,че цялата обърквация стана заради Чарли.Сега ще ме питате защо...Ами защото имаше изместване от истинските събития,които трябваше да се случат според видението на Дезмънд.Или по-просто казано ако Чарли беше умрял жената щеше да бъде Пени :hush: Дезмънд сякаш знаеше това,но здравия разум надделя и спаси Чарли.Може да ви се струва налудничево ,но кое нещо на този остров не е налудничево.....

Колкото до ваксината си мисля,че Другите имат ( имаха ) връзка с вънжния свят чрез базата на оня едноокия (е вече нямат :P ).По този начин са се осъществявали доставките на острова.

Това за съзвездията малко не ми се вярва да са били обърнати по погрешка и специялно да е наблегнато на тази грешка.Има логика островът да е в северното полукълбо,ако наистина са видели Мечките,но другите факти нямат логика.Преди време обсъждахме това,че самолетът се отклонил от Хаити (поправете ме ако греша) и се е движил 2000 км в посока коренно различна от тази към Лос Анджелис.Затова и казаха,че няма да ги търсят на правилното място( ако някой може нека да види първите епизоди точно казваха в каква посока са се отклонили).Вторият факт,който според мен доказва,че са в южното полукълбо е това,че при плана за бягство Арцт обясняваше,че единствение начин е да тръгнат на север и да пресрещнат кораб ,който да ги спаси.Даже помне думите му ,че каза ,че няма нищо на юг (в смисал,че ги очаква само южният полюс).3-ят факт за место положението на острова е последният епизод от 2-ри сезон.Онези испанци не засекоха ли магнитния взрив точно от южният полюс и не е ли лочично островът да е близо до базата им (макар,че подобен взрив би се усетил и би бил засечен от всяка една точка на Земята :ph34r: ).....

И все пак си мисля,че островът е обграден от някаква невидима преграда,през която нещата се виждат обратно.Същото стана и със съзвездията

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Според мен Чарли ако беше умрял това нямаше да е Пени.Но може би щеше да доведе до появата на Пени.Този еипизод засяга много сериозен въпрос от края на 2ри сезон.Въпросните испанци които засякоха взрива.Защо чак сега пращат хеликоптер?Защо не са казали на някои друг?Това ме навежда на мисълта(както вече казах веднъж)че е напълно възможно бащата на Пени да има нещо общо с цялата работа.И не мога да се сетя защо Дезмънд тръгна на пътешествие?

Пак ще кажа че според мен оградата около селото не е построена специално заради пушека.На острова има разни животни и според мен това е една от причините да има ограда.

Относно това къде се намира острова се чудя дали числата не са накакви кординати?Забелязвате ли че в 3ти сезон изобщо не става въпрос за числата а според мен те са мистерията на филма(заедно пушека)

Другите изчезнаха защото мисля че на всички ни писна от тях:yanim:Предполагам обаче че развръзката с тях ще остане за последните епизоди.И 100% ще има 1-2 излишни епизода като онзи с Педро и оная другата.

Според мен Чарли ако беше умрял това нямаше да е Пени.Но може би щеше да доведе до появата на Пени.Този еипизод засяга много сериозен въпрос от края на 2ри сезон.Въпросните испанци които засякоха взрива.Защо чак сега пращат хеликоптер?Защо не са казали на някои друг?Това ме навежда на мисълта(както вече казах веднъж)че е напълно възможно бащата на Пени да има нещо общо с цялата работа.И не мога да се сетя защо Дезмънд тръгна на пътешествие?

Пак ще кажа че според мен оградата около селото не е построена специално заради пушека.На острова има разни животни и според мен това е една от причините да има ограда.

Относно това къде се намира острова се чудя дали числата не са накакви кординати?Забелязвате ли че в 3ти сезон изобщо не става въпрос за числата а според мен те са мистерията на филма(заедно пушека)

Другите изчезнаха защото мисля че на всички ни писна от тях:)Предполагам обаче че развръзката с тях ще остане за последните епизоди.И 100% ще има 1-2 излишни епизода като онзи с Педро и оная другата.

Да ти кажа "чак сега" е силно казано,тъй като реално погледнато от взрива до сега (до този момент В сериала) са минали не повече от 3 седмици максимум месец ;) Според мен организацията на спасителна операция би отнела толкова време.

Колкото до числата те не са изчезнали.Както виждаме те са навсякаде около изгубените.Даже в някой от миналите епизоди видях пак числото 108 :yanim:

П.С. До края на сезона остават 4 епизода.Ще бъдат крайно интересни.Надявам се да се разбере къде отиде Лок с другите и дали Майкъл ще се завърне cool.gif

4 8 15 16 23 42 - Tова са числата.Това 108 откъде го измисли?

ХАхахахахха хихиххих хехехехеххе :super::lol6:biggrin.gif:hush:

Много си прав батка !

П. П.

Замислял ли си да пуснеш тези числа на ТОто 2 а ?

4 8 15 16 23 42 - Tова са числата.Това 108 откъде го измисли?

4+8+15+16+23+42=108 :eek: Толкова няха и минутите,когато въвеждаха числата cool.gif

Mного правилно уточнение :)

А обърнал ли си внимание на един от постовете ми в който казвам следното:

Когато испанците засякоха взрива на бункера на техния монитор им изписа едно число,което всъщност е умножението на всички числа 7418880?

И откъде ли оня в лудницата ги знаеше?

Наистина много странно.Явно сценаристите са измислили всичко да е свързано с тази комбинация,около която сякащ се върти света :yanim:

Да си припомним каде точно срещнахме вече легендарните 4 8 15 16 23 42 :

1.Оня в лудницата ги споменава на Хърли ( не се сещам той пък от каде ги беше научил).

2,Хърли печели от лотарията като използва тези числа,в последствия комбинацията прави живота му кошмар (заради него се разбива самолета.

3.Върху капака на бункера бяха изписани цифрите.

4.Трябваше да се въвежда именно тази комбинация за да се спаси уж света.

5.Сбора от цифри прави 108 (минутите ,през които се въвеждаха числата).

6.И както AlexanderH ни припомни произведениято от числата прави 7418880 (координатите появили се на монитора на испанците след взрива).

П.С. Сега като се сетих за историята с лудницата сценаристите не бяха ли казала нещо от сорта "Либи е мъртва ,но не е приключила участието си" (преди началото на този сезон).Като гледам още не са зачекнали тая тема.... cool.gif

Голяма лудница ;)

От една година чувам подмятания за тоя сериал и чак сега се навих да го гледам.

Оказа се....голяма зарибявка. За два дена "ханпан" първия сезон, сега тегля втория и съм гледала (по случайност) 6 и 17 серия от трятия сезон....добре, че тука има разни обяснения, че много заплетено става май...

Голяма лудница ;)

От една година чувам подмятания за тоя сериал и чак сега се навих да го гледам.

Оказа се....голяма зарибявка. За два дена "ханпан" първия сезон, сега тегля втория и съм гледала (по случайност) 6 и 17 серия от трятия сезон....добре, че тука има разни обяснения, че много заплетено става май...

Ако мислиш, че на всички, които го гледаме още от едно време ни е ясно за какво става въпрос biggrin.gif

Но филма си е зарибявка наистина. По едно време беше станал малко като боза - в началото на трети сезон. Като стигнеш до там, не се отказвай, нататък става най-интересно :)

Ако мислиш, че на всички, които го гледаме още от едно време ни е ясно за какво става въпрос biggrin.gif

Но филма си е зарибявка наистина. По едно време беше станал малко като боза - в началото на трети сезон. Като стигнеш до там, не се отказвай, нататък става най-интересно ;)

Аз не се отказвам, никога не оставям нещо недовършено ;)

Ще се изгледа, само дето много заплетено става, аз малко с тея два епизода от третия сезон се омешах - в началото все си мислех, че ще излезе нещо между Кейт и Джак, а то каква стана :ph34r:

Пък и некви много странни субекти се появяват, ба тези оцелели никнат като гъби, бре;)

ХАхахахахха хихиххих хехехехеххе ;) ;) biggrin.gif:ph34r:

Много си прав батка !

П. П.

Замислял ли си да пуснеш тези числа на ТОто 2 а ?

аз пуснах още на втори сезон и улучих 3ка. ;) Ще се пробвам пак дано нещо падне

аз пуснах още на втори сезон и улучих 3ка. :ph34r: Ще се пробвам пак дано нещо падне

Ако удариш джакпота, ще черпиш по една витруална бира, нали;)

Аз не се отказвам, никога не оставям нещо недовършено ;)

Ще се изгледа, само дето много заплетено става, аз малко с тея два епизода от третия сезон се омешах - в началото все си мислех, че ще излезе нещо между Кейт и Джак, а то каква стана ;)

Пък и некви много странни субекти се появяват, ба тези оцелели никнат като гъби, бре;)

Точно това е идеята - че в този филм нищо не "става" окончателно - и в момента Кейт не е с Джак, но не е и със Сойер ... така и е с останалите неща - тъкмо си казваш "Край - разбрах какво става или ще стане ;)" и хоп - обрат в нещата :ph34r:

А безлюдния остров се оказа по-населен от Ню Йорк laugh.gif

Все пак, се надявам филмът да свърши по-скоро, защото колкото повече стават интригите, героите, сюжетните линии - толкова по-объркано и разводнено става. Дано слухът, че сезоните ще са шест, не се окаже верен ;)

6 сезона???Ти направо ме разби.Къде ги чуваш тия слухове?

Между другото ще вмъкна за тези които са забравили Либи беше в една лудница с Хюго.

AcidBurn - на твое място бих изчакал да излезе и целия трети сезон и тогава да ги изгледам всичките наведнъж.

Точно това е идеята - че в този филм нищо не "става" окончателно - и в момента Кейт не е с Джак, но не е и със Сойер ... така и е с останалите неща - тъкмо си казваш "Край - разбрах какво става или ще стане ;)" и хоп - обрат в нещата :ph34r:

Все пак, се надявам филмът да свърши по-скоро, защото колкото повече стават интригите, героите, сюжетните линии - толкова по-объркано и разводнено става. Дано слухът, че сезоните ще са шест, не се окаже верен ;)

Аз пък ще се радвам на още сезони,защото незнам как ще заменя любимия сериал ;) Вярно е,че повечето неща,които ни тормозеха в началото се изясниха,но постоянно изникват нови загадки.Точно това прави сериала толкова интересен и ни кара да чакаме всяка седмица с нетърпение.

И аз по едно време се бях отказал ,началото на 2-ри сезон ,но добре ,че се усетих навреме.Страшна зарибявка щях да изпусна ;)

Три сезона са достатъчни (макар, че ще има и 4ти май).

Иначе става много разтегнато и се губи целия чар. Дано не се олеят...

6 сезона???Ти направо ме разби.Къде ги чуваш тия слухове?

Между другото ще вмъкна за тези които са забравили Либи беше в една лудница с Хюго.

AcidBurn - на твое място бих изчакал да излезе и целия трети сезон и тогава да ги изгледам всичките наведнъж.

Точно - само слухове са, в някакъв форум или нещо подобно бях мернала такава информация. И тогава търсих нещо официално, което да го потвърди - не намерих. Така че - спокойно ;)

Точно епизодът, в който се разказваше за Хърли и Либи ми се е набил най-дълбоко в паметта - дали всичко това е чиста случайност и дали всичко не е плод на някакъв вид "колективно въображение" , ако всички са в една лудница, под влиянието на едни и същи медикаменти - може ли да "виждат" един и същ остров ;)

Това се чудех тогава, сега вече не знам нищо :ph34r:

Точно - само слухове са, в някакъв форум или нещо подобно бях мернала такава информация. И тогава търсих нещо официално, което да го потвърди - не намерих. Така че - спокойно ;)

Точно епизодът, в който се разказваше за Хърли и Либи ми се е набил най-дълбоко в паметта - дали всичко това е чиста случайност и дали всичко не е плод на някакъв вид "колективно въображение" , ако всички са в една лудница, под влиянието на едни и същи медикаменти - може ли да "виждат" един и същ остров ;)

Това се чудех тогава, сега вече не знам нищо :ph34r:

Да една от теориите е,че всичко става в мозъка на Хърли и той всъщност не е напуснал лудницата.Според мен Хърли трябва да е един от водещите образи в сериала,защото историята му е една от най-заплетените,трогателните,смешните и нещастни от всички.Незнам защо добродушния Шишко е на заден план спрямо докторчето и новата му приятелка angry.gif

Някъде бях чул,че в края на филма някакъв шишко се събужда и всичко е само сън.Дали това не е наш Хърли?

Някъде бях чул,че в края на филма някакъв шишко се събужда и всичко е само сън.Дали това не е наш Хърли?

Да ти кажа и аз съм се замисляла за подобно нещо.

Малко в стил в онова, което съм гледала в "Адвокат на дявола", само че там не беше изцяло "само сън"...или пък като филмите на Линч (е, няма сравнение все пак, не си вадете изводи).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.