Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте таблет с Android

Featured Replies

Препоръчайте таблет с Android:

по възможност - максимално бързодействие, повечко памет за много приложения  и малко гейминг

цена - 2-3К

10х

В този бюджет спокойно си вземаш най-високия клас самсунг:

Таблет SAMSUNG Galaxy TAB S10 ULTRA 5G X926 GRAY 5G, 14.6 ", 512 GB, RAM 12 GB

вече според предпочитания размер има и по-малки. Друг вариант са apple устройствата.

Таблети на изгодни цени - Технополис

В рамките на бюджет от 2000 до 3000 лева (приблизително 1000–1500 евро) можете да намерите мощни Android таблети, които предлагат отлична производителност, достатъчно RAM за многозадачност и добро гейминг изживяване. Ето някои препоръки:

OnePlus Pad 2

Най-добър за производителност
OnePlus Pad 2

Price not available
Отидете при търговеца

Xiaomi Pad 6 Pro

Баланс между цена и функции
Xiaomi Pad 6 Pro

Price not available
Отидете при търговеца

Samsung Galaxy Tab S9

Най-добър за мултитаскинг
Samsung Galaxy Tab S9

Price not available
Отидете при търговеца

Redmi Pad Pro

Добър избор за бюджет
Redmi Pad Pro

Price not available
Отидете при търговеца

Oppo Pad Neo

Най-добър за ежедневна употреба
Oppo Pad Neo

Price not available
Отидете при търговеца

Попитайте за това
ChatGPT избира продукти самостоятелно. Научете повече

Най-добър за производителност: OnePlus Pad 2

OnePlus Pad 2 е оборудван с Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 процесор, 8 или 12 GB RAM и 128/256 GB вътрешна памет. Той предлага 12.1-инчов дисплей с резолюция 2120 x 3000 пиксела и 144Hz честота на опресняване, което го прави отличен за гейминг и мултитаскинг. Батерията от 9510 mAh осигурява дълго време на работа, а зарядното с 67W позволява бързо зареждане. en.wikipedia.org

Баланс между цена и функции: Xiaomi Pad 6 Pro

Xiaomi Pad 6 Pro разполага със Snapdragon 8+ Gen 1 процесор, 8 или 12 GB RAM и 128/256 GB вътрешна памет. 11-инчовият дисплей с резолюция 2880 x 1800 пиксела и 144Hz честота на опресняване осигурява плавно визуално изживяване. Поддържа 67W бързо зареждане и предлага добра производителност за ценовия си клас.

Най-добър за мултитаскинг: Samsung Galaxy Tab S9

Samsung Galaxy Tab S9 е снабден със Snapdragon 8 Gen 2 процесор, 8 или 12 GB RAM и 128/256 GB вътрешна памет. 11-инчовият Dynamic AMOLED 2X дисплей с резолюция 2560 x 1600 пиксела и 120Hz честота на опресняване осигурява ярки и детайлни изображения. Поддържа 45W бързо зареждане и предлага дълготрайна поддръжка на софтуера. en.wikipedia.orgen.wikipedia.org

Добър избор за бюджет: Redmi Pad Pro

Redmi Pad Pro предлага Snapdragon 7s Gen 2 процесор, 6 или 8 GB RAM и 128/256 GB вътрешна памет. 12.1-инчовият дисплей с резолюция 2560 x 1600 пиксела и 120Hz честота на опресняване осигурява добро визуално изживяване. Батерията от 10000 mAh и 33W бързо зареждане осигуряват дълго време на работа. en.wikipedia.org

Най-добър за ежедневна употреба: Oppo Pad Neo

Oppo Pad Neo е оборудван с MediaTek Helio G99 процесор, 6 или 8 GB RAM и 128 GB вътрешна памет. 11.4-инчовият дисплей с резолюция 2.5K и 120Hz честота на опресняване осигурява добро визуално изживяване. Батерията от 8360 mAh и 33W бързо зареждане осигуряват дълго време на работа. en.wikipedia.org

Тези таблети предлагат отлична производителност и функционалност в рамките на посочения бюджет. Изборът между тях зависи от вашите конкретни нужди и предпочитания.

• Автор
преди 5 минути, Raze написа:

В този бюджет спокойно си вземаш най-високия клас самсунг:

Таблет SAMSUNG Galaxy TAB S10 ULTRA 5G X926 GRAY 5G, 14.6 ", 512 GB, RAM 12 GB

вече според предпочитания размер има и по-малки. Друг вариант са apple устройствата.

Таблети на изгодни цени - Технополис

Apple имат софтуер дето го няма на моя стар таблет за съжаление

Възможни недостатъци

• Цена: Със своите 2409 лв., този модел е по-скъп в сравнение с други таблети на пазара.

• Размер и тегло: С 14.6-инчовия си дисплей и тегло от 718 г, таблетът може да бъде по-малко удобен за носене и използване с една ръка.

Заключение

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G X926 е отличен избор за потребители, които търсят таблет с висока производителност, голям и качествен дисплей, дълъг живот на батерията и съвременни AI функции. Ако сте готови да инвестирате в премиум устройство, този модел предлага всичко необходимо за работа и забавление.

Принципно да, също е от високия клас, въпроса е, че е по-стар модел и ще се поддържа по-малко. Аз ползвам Samsung Galaxy Tab S6 - Full tablet specifications 128 GB, 6 GB RAM и съм доволен. Не е от най-бързите вече и е с по-стар андроид, но ми върши перфектна работа.

• Автор
преди 3 минути, Raze написа:

Принципно да, също е от високия клас, въпроса е, че е по-стар модел и ще се поддържа по-малко. Аз ползвам Samsung Galaxy Tab S6 - Full tablet specifications 128 GB, 6 GB RAM и съм доволен. Не е от най-бързите вече и е с по-стар андроид, но ми върши перфектна работа.

Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 1000GB SM-X920NZSTEUE  не е ли малко по-добър

• 5 седмици по-късно...

Днеска ходих в Технополис и видях тоя таблет, мога да кажа че е невероятен. Екрана е невероятен,  плавните и бързи реакции, картината ме удиви, направо се прехласнах. Препоръчвам го. https://www.technopolis.bg/bg/Tableti/Tablet-LENOVO-Idea-Tab-Pro---PEN-ZAE40142GR/p/506665

Не виждам причина за осмиването на поста ми от потребителя Руди, все едно той е създал продукт чийто качества многократно превъзхождат посочения от мен таблет и то на много по ниска цена 😁. Бих си го купил с удоволствие, единственото което ме спира са безбройните ужасни реклами в Андроид които нямат спиране и развалят тотално удоволствието. 

преди 1 час, Росен 2 написа:

безбройните ужасни реклами в Андроид които нямат спиране и развалят тотално удоволствието.

'де, па, ги виде рекламите? 

преди 1 час, цър-вул написа:

'де, па, ги виде рекламите? 

На телефона ми който е с Андроид, едно клипче не мога да изгледам постоянно ми излизат някакви досадни всевъзможни предхождащи реклами, направо е ужас. dns.quad9.net и AdGuard не помагат. На Windows нямам проблем. 

току-що, Росен 2 написа:

На телефона ми който е с Андроид, едно клипче не мога да изгледам постоянно ми излизат някакви досадни всевъзможни предхождащи реклами, направо е ужас. dns.quad9.net и AdGuard не помагат. На Windows нямам проблем. 

Това ако е youtube нормално, няма връзка с 'телефона', а с приложението. На всички устройства е така, ако не си плащаш. Пробвай 'revanced' като не искаш реклами.

преди 4 минути, Росен 2 написа:

AdGuard не помагат

С AdGuard съм откакто имам тел. и нямам проблем. Е, случва се някой досаден winbet да мине, но това е голяма рядкост. 

преди 21 минути, Росен 2 написа:

едно клипче не мога да изгледам постоянно ми излизат някакви досадни всевъзможни предхождащи реклами, направо е ужас

Изключително некомпетентно и безсмислено изказване. Излизането на реклами при гледане на клипове няма нищо общо дали си на андроид или прозорец или на айОС.....

преди 1 час, Belefor написа:

Изключително некомпетентно и безсмислено изказване. Излизането на реклами при гледане на клипове няма нищо общо дали си на андроид или прозорец или на айОС.....

Оф, аман от философи и експерти по тия форуми, давам ти пример от последния час и спирам да се занимавам с глупости, всеки да прави каквото си иска в края на крайщата, безсмислено ли ще е, некомпетентно ли - негова си работа. Ето например си пускам на компа клипа във vbox 7 дето по Нова коментираха и стартира веднага без реклами, като го пусна същия клип на телефона 5 минути ме облъчват с некакви неща преди да почне самия клип - https://www.vbox7.com/play:168d82da5f&start=12, както и да е живи - здрави, кой как намери за добре

на 16.06.2025 г. в 22:45, Т.Христов написа:

Препоръчайте таблет с Android:

по възможност - максимално бързодействие, повечко памет за много приложения  и малко гейминг

цена - 2-3К

10х

За телефон ли ще се ползва? Каква е идеята да е точно таблет, а не лаптоп 2 в 1 с Windows?

13" -> Microsoft Surface Pro 11 | Laptop.bg - Технологията с теб

14" -> Dell 14 Plus 2-in-1 DB04250

16" -> ASUS Vivobook 16 Flip TP3607SA-RJ004W

преди 59 минути, Росен 2 написа:

Оф, аман от философи и експерти по тия форуми, давам ти пример от последния час и спирам да се занимавам с глупости, всеки да прави каквото си иска в края на крайщата, безсмислено ли ще е, некомпетентно ли - негова си работа. Ето например си пускам на компа клипа във vbox 7 дето по Нова коментираха и стартира веднага без реклами, като го пусна същия клип на телефона 5 минути ме облъчват с некакви неща преди да почне самия клип - https://www.vbox7.com/play:168d82da5f&start=12, както и да е живи - здрави, кой как намери за добре

Ами смени си браузъра, сложи си адблокър. Това каква връзка има с андроида? Махни на десктопа адблокъра и ще имаш и там реклами!

преди 6 часа, Росен 2 написа:

Отворих го на компютъра и имаше 3 реклами преди да тръгне новината!

Никакви философии нито експерти - явно на компютъра някой ти е сложил блокери а на телефона с Андроид явно нямаш!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.