Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TP-Link Archer MR500 AC1200

Featured Replies

здравейте

и аз допрях до въпрос за този рутер.

взех го за безжичен повторител на сигнала от бисквитка на йетел, но се оказа че няма функцията за бридж ......

живея в къща и исках да увелича покритието на бисквитката и да ползвам този като повторител, но не очаквах да няма тази функция.

какъв ще е вашия съвет, как да постъпя?

благодаря

• Автор
преди 11 минути, цър-вул написа:

Какъв е смисълът от бисквитката - рутърът си има sim слот.
И 'що първо купувате, после скубете коси?

абсолютно сте прав.....

ще питам йетел дали мота да ползвам този рутер вместо бисквитката 

Ако е закупен онлайн може да се върне по закон до 2 седмици, някои търговци предлагат и по-голям срок. Също така може да се върже след другия рутер и пак да се ползват и двата.

преди 10 минути, Raze написа:

пак да се ползват и двата.

Смисълът?При положение, че се търси разширяване на безжичния обхват. И има слот за sim карта.

• Автор

не може да се върне

а и аз исках точно това - да го вържа безжично след бисквитката, но не съм толкова в час как да стане!

преди 3 минути, цър-вул написа:

Смисълът?При положение, че се търси разширяване на безжичния обхват. И има слот за sim карта.

идеята ми беше да направя бридж след бисквитката, докато е у мен и така да разширя обхвата

преди 1 час, isergi написа:

стига да нямат нещо  против от йетел

Че защо ще ги питате?

преди 1 час, цър-вул написа:

Биха имали ако ползвате тяхната бисквитка в чужда мрежа

Освен да е тяхна, трябва да е заключена!

Преди години ми дадоха една с договор- почти ми я подариха. Но още от началото си беше отключена и работеше с всякакви карти.

преди 4 часа, isergi написа:

взех го за безжичен повторител на сигнала от бисквитка на йетел, но се оказа че няма функцията за бридж ......

живея в къща и исках да увелича покритието на бисквитката и да ползвам този като повторител, но не очаквах да няма тази функция.

какъв ще е вашия съвет, как да постъпя?

Моят съвет е, да разкарате бисквитката и да вземете един повторител пак на TP-Link.

Тези рутери имат три варианта - режим рутер, режим Точка на достъп (това за самото устройство) и EasyMesh мрежа.

Може и „проста сапунерка“ - примерно TP-Link TL-WR841N, е е евтина - и нея да настроите в режим повторител.

преди 1 минута, isergi написа:

много благодаря за насоките....не знам дали е заключена

Слагаш карта на друг оператор и ще разбереш!

Основния плюс на бисквитките е мобилността, но вие ще я ползвате на едно място, което я обезсмисля.

• Автор

прав сте

много благодаря отново!

ако блокирам отново - ще питам пак!

просто не можех да допусна че скъп рутер няма да има бридж

преди 19 минути, jhoro написа:

Слагаш карта на друг оператор и ще разбереш!

И 'що да изпада в подобни усложнения? Бисквитката не е приоритет. Приоритет е покриването на къщата с нет. Може да пробва първо с поставяне на рутъра някъде в Централна част на къщата о да тества покритие. И тогава да го мисли трябват ли разширители или не. Сега просто чешем клавиатури/бърсалка. 

преди 2 минути, цър-вул написа:

И 'що да изпада в подобни усложнения?

Чисто информативно!

преди 3 минути, цър-вул написа:

Бисквитката не е приоритет. Приоритет е покриването на къщата с нет. Може да пробва първо с поставяне на рутъра някъде в Централна част на къщата о да тества покритие. И тогава да го мисли трябват ли разширители или не. Сега просто чешем клавиатури/бърсалка. 

На първо място - не знаем колко е голяма къщата!

Май не си прочел другата част?

преди 26 минути, jhoro написа:

Моят съвет е, да разкарате бисквитката и да вземете един повторител пак на TP-Link.

Тези рутери имат три варианта - режим рутер, режим Точка на достъп (това за самото устройство) и EasyMesh мрежа.

Може и „проста сапунерка“ - примерно TP-Link TL-WR841N, е е евтина - и нея да настроите в режим повторител.

А стига с тая избирателност!

• Автор

моля ви.....

ще пробвам със сим картата къде има добро покритие и тогава ще се допитам пак

иначе къщата е на 1 етаж но има мазе където пребивавам зимата и там също тр да има нет

70 кв

преди 23 минути, isergi написа:

иначе къщата е на 1 етаж но има мазе където пребивавам зимата и там също тр да има нет - 70 кв

Най-добре измисли начин, да вкараш нет по кабел там.

Което изключва „бисвитката“!

преди 3 часа, isergi написа:

не може да се върне

а и аз исках точно това - да го вържа безжично след бисквитката, но не съм толкова в час как да стане!

идеята ми беше да направя бридж след бисквитката, докато е у мен и така да разширя обхвата

Ако си го закупил от физически магазин и опаковката е в добро състояние, питай дали не могат да го заменят за друга стока, като си доплатиш.

• Автор

МОГА ЕДИНСТЕНО ОТ ТП ЛИНКА, НО НЕ ЗНАМ КАК....

да вкарам кабел

преди 2 минути, Raze написа:

Ако си го закупил от физически магазин и опаковката е в добро състояние, питай дали не могат да го заменят за друга стока, като си доплатиш.

не за съжаление

преди 7 минути, isergi написа:

МОГА ЕДИНСТЕНО ОТ ТП ЛИНКА, НО НЕ ЗНАМ КАК....

Какво означава това? На техния сайт са показани само:

Два дистрибутора -  image.png.3d6f3d5f35a5db8aff3dbf5fdaebb4b5.png

много Онлайн магазини и тези търговци На дребно

image.png.eaad297448096848020f1c60d4e00852.png

Не знам TP-Link Bulgaria EOOD да имат техен физически магазин.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.