Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Построих си комунизма

Featured Replies

преди 1 час, Коркодила написа:

Кой те изучи теб безплатно?

Да, по време на социализма образованието ми беше безплатно. 

И сега е същото - социалистическото ми образование нищо не струва :D .

• Отговори 65
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• За да е пълен комунизъм - трябва да махнеш тоя гаден капиталистически JBL оттам, и да туриш мощния съветски ВЕФ, от който Алла Пугачова да ти пищи за милиони алени рози  .

• Често е споменавал, че е баровец, щом може да си позволи бира от Лидл и кренвирши, когато се глези - шардоне, от бай Петко от Търговище. Важно е, че човек да е щастлив!  П.С. Не се чува музи

• Това ако е комунизма, не знам какво толкова го хвалят.  Между другото това дето прилича на повръщано какво е?

Публикувани изображения

преди 6 часа, Коркодила написа:

Като не си притежавал не се обаждай. Стария два дека смени. И двата бяха пушка, чакмак

Аха, важното е джангър да дига, а че трещи и пука кат катюша, то туй не е бъг ,а фича, както казват руснаците.

преди 12 часа, Banesc54 написа:

личи си че нищо не разбираш

ламповите усилватели са  с най-добро качество на звука

но ги спряха от производство защото капитализма налага ниско качество за висока цена 

капитализма изражда всичко да е ниско качество  и масово производство 

количество се гони не качество .

казват че конкуренцията ще подобри качеството

НО

производството се обединява в картели и монополи 

пример   е картела   ЕС

Виждал си ти лампи, ама на полилея.

на 13.07.2025 г. в 23:20, Коркодила написа:

Не ме интересува къде са водят войни. Не ме интересуват митата на Китай върху САЩ, или глобалното затопляне. Аз моя свят и моя свят го построих! Мисията изпълнена!

ОКАДар!

IMG_0027.jpeg

6a9c0ae1-855b-47a1-843f-032dac28fa33.thumb.jpg.b7cd9c41e402f14aeb08b2fa5656434f.jpg

преди 4 минути, Staff. написа:

6a9c0ae1-855b-47a1-843f-032dac28fa33.thumb.jpg.b7cd9c41e402f14aeb08b2fa5656434f.jpg

какви са тия  уискита като е  долнопробната поморийска 

пп между другото след тая диета кенефа един час след тва е бил зает ...  студен таратор  с топъл боб и ракия.... само печени люти чушки липсват

• Автор
преди 14 минути, Banesc54 написа:

какви са тия  уискита като е  долнопробната поморийска 

пп между другото след тая диета кенефа един час след тва е бил зает ...  студен таратор  с топъл боб и ракия.... само печени люти чушки липсват

Дори и на работа не срах. Макар по принцип там да го правя, защото ми плащат за което. Чак като се прибрах в нас се изтропах за 15 мин. Сега пак ударих една чиния боб и една паница таратор. Подух се като тюлен. Дано като отида в събота на плаж не ме помислят за тюлен и да ме уловят за тюленова маз. 

Гледам, много завистници имал Кроки ....  Мда ... Какво ли не прави човешката суета. Някой се похвалил = другите директно => присмех. Никаква емпатия и разбирателство. Жалко е това!

на 14.07.2025 г. в 10:49, Banesc54 написа:

тя се оказа психодесна

избяга в европа от путин

свършено  е с кариерата и

човек да се изложе така  на стари години

вместо да си седи и да си харчи рублите

май била бездомна вече....

тва ги очаква и нашите

на колесника на самолета заминаващ за  сащ...

Напротив, изобщо не се е изложила, издигнаха  ми се неимоверно много  в очите - тя и  нейният съпруг, след като изказаха позицията си относно СВО .  Винаги съм казвала, че човек трябва да премине с чиста съвест през този живот, никаква кариера не може да замени чистата съвест - с чиста съвест най-сладко се спи. И не се притеснявай за нея  -  точно тя има достатъчно средства да си купи хиляда домове, чест й прави, че има собствена нравствено-етична  позиция, не е подмазвачка и няма навика да ближе обувките на силните на деня.  😉

преди 14 часа, Мери) написа:

тя и  нейният съпруг, след като изказаха позицията си относно СВО .

Ти не знаеш ли, че Алла има "закупен гроб" пред "Лъвската порта" в Йерусалим?!  :) 

преди 1 час, Гости Анонимен написа:

Ти не знаеш ли, че Алла има "закупен гроб" пред "Лъвската порта" в Йерусалим?!  :) 

Всъщност, това е сватбеният подарък на Киркоров в деня на тяхната сватба в Йерушалаим. Доста интересен начин да засвидетелстваш любовта си към десетилетия по-възрастната си съпруга.

Отделно, че ти изобщо не знаеш, къде е Лъвската порта и какво има пред нея. Затова и гастролираш анонимно, да не се вижда, кой си пляска ей така. Най-скъпите гробища са срещу Златната врата,която  е зазидана.Тези гробища, непосредствено пред стената са мюсюлмански. Еврейските гробища са отсреща, под Елеонския хълм Едно бързо ограмотяване с мои снимки.

spacer.png

spacer.png

преди 15 часа, Мери) написа:

Напротив, изобщо не се е изложила, издигнаха  ми се неимоверно много  в очите - тя и  нейният съпруг, след като изказаха позицията си относно СВО .

🤣Значи не са се издигнали много нависоко, щом са стигнали до нивото на очите ти. 

Алла си е чисто и просто протеже от началото на кариерата си до последния си денна партийното ръководство на страната. Никак не е публична тайна,че най-напред е "пяла" в леглата на няколко партийти величия. В бившия СССР, всяко излизане зад граница се е считало приоритет само на избрани хора и то с разрешението на партийните другари. Преди време излезе интервю на един съветски композитор, който разкри цялата истина около партийната метреса Алла и нейната шеметна"кариера". Таланти в страната много, но специалните умения на Алла да се прави на мъж в леглото обслужвайки специалните извратени щения на пратийните дъртаци. Казват, че един  от тях колел и бесел в правителството, а вечер Алла го пердашела с камшик и връзвала с белезници.  Това я довежда и до България, където натегачите там и дават първа награда на предварително нагласен конкурс. Алла е считана за сивия кардинал в съветската естрада. Нейния глас давал път към успеха или пълното отхвърляне на певци, композитори и пр.. Даващия интервюта разказва,че бил принуждаван да пише песни само за нея. Пеперудки от рода на Киркоров и Галкин и двамата твърдо на левия бряг  използват нейното желание да изглежда порядъчна жена в обществото и сключват брак, тоест договор,който  им дава път към успеха. Когато я срещат в период от време и двамата са обикновени халтураджии, на които бабата на естрадата осигурява договори и концертни участия. Приходите от конертите се делят не като между съпрузи в общ бюджет, а като между импресарио и изпълнител. Галкин реши да вземе лъвския пай  и организира едно инвитро, и чрез суротагна майка се сдоби с две дечица. Другата причина е,че искаше да удоволетвори желанието на родителите си за внуци, които бяха отчаяни от любовта му към собствения пол и това,че той няма да остави потомство.  Нито едно от  жилищата в Исраел и Кипър не е собственост на семейството. В Херцелия, имота който ползват без да плащат наем   е собственост на руски мафиот, в Кипър също. Галкин се препитава с халтури по цял свят, където публиката му пълни зали от порядъка на 200 души и то предимно украинци емигранти. Руснаците са ги заплюли и не искат да ги видят. Мечтата на Галкин еше да направи пробив в исраелския шоу бизнес, но не не получи. сигурно, защото Алла няма никакво влияние в тази сфера в медината. Ще се скитат по света, ще имитират Инста щастие и успех,но  предишния живот няма да го има. Дори в Украйна, няма значителен интерес към халтурите на Галкин, украинците харесват друг подобен "герой" -Верка Сердючка, който стана милионер по време на войната. Алла няколко пъти се завръща в Русия и прави опити да се свърже със старите си партийни дружки и някои от шоу бизнеса, но никой не я брои за нищо друго ,освен за изменница Не може да си пял "Русия, обичам те" пред Путин и да нариташ страната си. Путин е едно, но Родината друго.  Ето така падат "величията", а ти понеже ги гледаш от ниска позиция,затова ти се струва,че това са едва ли не звездите на Фамагуста.🤣

преди 2 часа, Гости Анонимен написа:

Не знам и не ме интересуват чак такива подробности от личния й живот. 🙄

преди 57 минути, valkiria1 написа:

Никак не е публична тайна,че най-напред е "пяла" в леглата на няколко партийти величия. В бившия СССР, всяко излизане зад граница се е считало приоритет само на избрани хора и то с разрешението на партийните другари. Преди време излезе интервю на един съветски композитор, който разкри цялата истина около партийната метреса Алла и нейната шеметна"кариера". Таланти в страната много, но специалните умения на Алла да се прави на мъж в леглото обслужвайки специалните извратени щения на пратийните дъртаци. Казват, че един  от тях колел и бесел в правителството, а вечер Алла го пердашела с камшик и връзвала с белезници.

Не знам, не съм им светила и не мога да твърдя нито, че е било така, нито, че не е било. Само едно знам - когато хората завиждат, такива гнусотии могат да сътворят мозците им, че бедна ти фантазия. Или не ти е бедна? 😁

Руснаците са ги заплюли и не искат да ги видят.

Някои руснаци, не говори от името на всички. Много руснаци продължават да я харесват, но пък властта и приближените до властта   не я харесва и е напълно разбираемо защо. 

Мечтата на Галкин еше да направи пробив в исраелския шоу бизнес, но не не получи. сигурно, защото Алла няма никакво влияние в тази сфера в медината. Ще се скитат по света

Не са само те, много богати руснаци са се изнесли от Русия и се скитат, защото не им е изгодно да стоят там, предпочитат да правят бизеса си другаде - например в Дубай, в Щатите и т.н. и т.н., което е разбираемо. 🙄

, ще имитират Инста щастие и успех,но  предишния живот няма да го има.

Не мисля, че особено много им липства предишния живот. 

Алла няколко пъти се завръща в Русия и прави опити да се свърже със старите си партийни дружки и някои от шоу бизнеса, но никой не я брои за нищо друго ,освен за изменница Не може да си пял "Русия, обичам те" пред Путин и да нариташ страната си. Путин е едно, но Родината друго. 

Да нариташ Путин не е равносилно да нариташ стараната си. Много руснаци са против сегашното управление в Русия, но никой не ги пита, уви. Властта си остава несменяема и пожизнена от почти цял век, да видим кога в управлението на страната ще се появи някое ново лице или ще я управляват все старите муцуни. Те разбира се няма да са вечни, нищо, че съвременната медицина прави чудеса, още хапче за вечен живот никой не е окрил. 🙄

Цитат

Ето така падат "величията", а ти понеже ги гледаш от ниска позиция,затова ти се струва,че това са едва ли не звездите на Фамагуста.🤣

Честно казано дори и пари да ми дават, не бих искала да достигам до твоите морални "висини" и безконечна "изисканост". 😥

преди 5 часа, Мери) написа:

Не знам, не съм им светила и не мога да твърдя нито, че е било така, нито, че не е било. Само едно знам - когато хората завиждат, такива гнусотии могат да сътворят мозците им, че бедна ти фантазия. Или не ти е бедна? 

Никой не те пита за мнението ти. Цитирам Раймонд Паулс. Композитора е хитмейкър не само на Пугачова и добре знае подробности,които споделя открито без да се крие. Явно ти е бедна фантазията, щом точно него слагаш в графата "завиждащи" и пишещи"гнусотии"

Не са само те, много богати руснаци са се изнесли от Русия и се скитат, защото не им е изгодно да стоят там, предпочитат да правят бизеса си другаде - например в Дубай, в Щатите и т.н. и т.н., което е разбираемо. 🙄

Твоето е като развален телефон..чела, чула, ама не видяла. Виждала ли си истински богат руснак, рускиня? Изобщо знаеш ли как се структурира бизнес в Дубай? "Руски търговци на дребно", не означава крупен бизнес в Дубай, където трябва задължително да имаш партньор местен ,който да гарантира бизнеса ти. Руснаците/сред които има повече такива с произход от азиатските републики/ атакуват гастрономическия бизнес в Дубай. Големите акули са на Запад. Там са семействата, имотите и бизнеса им. Алперов, Усманов, Батурина и пр...печелят милиардите си в Русия. Руските танкове се правят с руски метал, а не с изпражненията на арабските камили. 

Да нариташ Путин не е равносилно да нариташ стараната си. 

Мхм, вземи сравни примата Анна Нетребко и Пугачова и ще видиш разлика в класите, а не вдетинена стара жена, която се поддае на истерията на съжителя си Галкин и напусна страната си, която се кълнеше,че обича. За опититие и да пренесе контрабанда през Кипър  в Исраел антикварните си колекции, отделно. Ти не, но аз много добре знам, кой я приюти в Исраел и как почти е изпъдена от страната. Имахме билети за представление на Анна в Ню Йорк, когато три дни преди това ни уведомиха,че на нейно място ще пее някакаво украинско сопрано. Смяната беше продиктувана от истерията обхванала света да наказва представители на руската култура, изкуство и спорт заради произхода им. Нетребко категорично отказа да се разграничи от родината си. Нарече Путин човек, който е уважил и наградил нейното творчество. " Не съм отговорна за неговите действия като политик,нито той за моите такива като човек на изкуството""-каза и затвори устите на всички. Точно четири представления издържа постановката. Метрополитен върнаха Нетребко, заради масовия отказ на публиката да посещава постановка без нейно участие.Ние също отказахме.  Примата осъди операта за 1,5 милиона долара обезщетение. Освен това и заплатиха и пълната стойност на апартамента, който беше закупила в града. Пее си Анна по световните сцени, без да прави истерии  и халтури. Двойно гражданство, посещава Русия. Инста е пълен с епизоди от нейната любов към Родината. Обичана, обожавана-просто прима. 

Честно казано дори и пари да ми дават, не бих искала да достигам до твоите морални "висини" и безконечна "изисканост". 😥

Ти си ми дълбоко безинтересна, не съм те питала, за да ми се обясняваш,че и да ми даваш някаква си там дума, която също виси в пространството като непрани гащи, независимо че е "честно"казано. Но съм склонна да повярвам,че някои хора обичат да са прости тикви, които и за каляски не стават, камо ли да покриват някакви други висини. Затова бъди реалистка.  Не се заблуждавай,че предизвикваш интерес, в който да бъде инвестирано. Детайлите са в графа "други", но е излишно да се коментират с Cucurbita

• Автор
на 14.07.2025 г. в 18:32, suzannita написа:

Сънуваш почивки по Париж, Монако, Португалия и къде ли не...ти".

Абе прасе еврейско. Сънуваш ти на баба ти еврейска шундака. Аз мога да ям и боб с наденица мога да ям и калмари на първа линия, мога да хода на плаж и на гьола мога да ходя и по най-гъзарските места в Европа. Е то ти малко материал за размишление, белким ти се пръсне шлъчката от злобичка. Алгавре говорили ти нещо неграмотнице? Топа  на Европа. Аре сега завирай се в трибуквеника на баба ти еврейска поемиго широко и се потапяй.

IMG_0045.png

• 4 седмици по-късно...

Де си ве Вильо,ай че стана тъпо тука...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.