Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Верификация на телефонен номер за канал в YouTube - зависи ли от оператора и защо в България не става?

Featured Replies

преди 6 часа, nusho73 написа:

Пробвай с VPN

Не е добра идея, точно с VPN потвърждението е най тегаво.

Автора : Ако имаш достъп до друга интернет услуга(Не проксита, впн и подобни) опитай през тях.

За да се верифицираш през VPN, трябва да си създал поща и акаунт през него и да влизаш в акаунта само през него. И това се прави само заради различните заплащания, в различните държави. Няма нищо общо с това че си от България, а пускаш съдържание в САЩ. Повтарям се -  напълно разрешено е.

И пак няма да ползва допълнителните функции, докато не изпълни условията.

• Автор
преди 5 часа, Докладчик написа:

Този шушляк да обяснява колкото иска. Онзи ден ме убеждаваше че има три устройства и трите дефектни... Както и да е.

Слушай който искаш - ти ще си биеш главата и ще псуваш ютюб, а там изрично е написано. Казвам за последен път и спирам - дори и да си верифицираш акаунта, няма да използваш допълните функции докато не изпълниш условията, които ти казах къде да гледаш. И като го верифицираш сега, после следва нова верификация и там започват проблеми, понеже се оплитат двете - защото си прибързала.

пп Имам три акаунта и трите са верифицирани през вивата.

Смених оператора, след 24 часа ще опитам с новия. Във Виваком признаха, че нямат възможност за комуникация с ютюб.

• Автор
преди 8 часа, Докладчик написа:

Този шушляк да обяснява колкото иска. Онзи ден ме убеждаваше че има три устройства и трите дефектни... Както и да е.

Слушай който искаш - ти ще си биеш главата и ще псуваш ютюб, а там изрично е написано. Казвам за последен път и спирам - дори и да си верифицираш акаунта, няма да използваш допълните функции докато не изпълниш условията, които ти казах къде да гледаш. И като го верифицираш сега, после следва нова верификация и там започват проблеми, понеже се оплитат двете - защото си прибързала.

пп Имам три акаунта и трите са верифицирани през вивата.

Как са верифицирани там като служител от там каза, че нямат договорни отношения с ютюб и при нито един потребител не става. Имало запитвания от тях към ютюб и се надявали да се реши проблемът в бъдеще, но не се знаело кога.

преди 10 часа, Zolin написа:

Вероятно тогава е от Виваком. Вземи една предплатена карта на А1 за 10лв. и пробвай с нея. Моя номер е сметков не мога да кажа дали ще стане при теб с предплатена и дали това ще е причината.

Смених си оператора днес. Надявам се да стане утре. Казаха ми да изчакам 24 часа, докато осъществят трансфера. Дадоха ми добри условия и моят вече е сметков.

преди 1 час, Dannielle написа:

Как са верифицирани там като служител от там каза, че нямат договорни отношения с ютюб и при нито един потребител не става. Имало запитвания от тях към ютюб и се надявали да се реши проблемът в бъдеще, но не се знаело кога.

Смених си оператора днес. Надявам се да стане утре. Казаха ми да изчакам 24 часа, докато осъществят трансфера. Дадоха ми добри условия и моят вече е сметков.

Като не става с смс изчакваш 24 часа и ползваш гласово обаждане. Ако и така не стане, значи си в блеклист, дори и да не си злоупотребявала - взимат ги от масив и покрай един изгарят още хиляда.

пп Сменили са условията и второ ниво вече е само с телефонен номер.  Изостанал съм с инфото. Моя грешка - сори.

• Автор
преди 19 часа, Zolin написа:

Вероятно тогава е от Виваком. Вземи една предплатена карта на А1 за 10лв. и пробвай с нея. Моя номер е сметков не мога да кажа дали ще стане при теб с предплатена и дали това ще е причината.

преди 7 часа, Докладчик написа:

Като не става с смс изчакваш 24 часа и ползваш гласово обаждане. Ако и така не стане, значи си в блеклист, дори и да не си злоупотребявала - взимат ги от масив и покрай един изгарят още хиляда.

пп Сменили са условията и второ ниво вече е само с телефонен номер.  Изостанал съм с инфото. Моя грешка - сори.

Пробвах и с телефонен номер. Директно ме отхвърля и премества към смс, а с смс пише, че код не може да бъде получен. Служителят каза, че не става и с двете през тях, защото не поддържат отношения с ютюб. Не знам какво е масив, ако можеш обясни. Аз съм почтен потребител и не съм си предоставяла никога телефона си на друг. Няма как някой да е получавал кодове през него, без аз да знам. От 12 години ползвам този номер. Нямам и друг гугъл или ютюб акаунт. Надявам се като мина към новия оператор да мина и верификацията.

на 3.09.2025 г. в 8:45, Dannielle написа:

Пробвах и с телефонен номер. Директно ме отхвърля и премества към смс, а с смс пише, че код не може да бъде получен. Служителят каза, че не става и с двете през тях, защото не поддържат отношения с ютюб. Не знам какво е масив, ако можеш обясни. Аз съм почтен потребител и не съм си предоставяла никога телефона си на друг. Няма как някой да е получавал кодове през него, без аз да знам. От 12 години ползвам този номер. Нямам и друг гугъл или ютюб акаунт. Надявам се като мина към новия оператор да мина и верификацията.

Какво стана, верифицира ли се с А1

• Автор
  • Решение
на 5.09.2025 г. в 13:33, Zolin написа:

Какво стана, верифицира ли се с А1

Да, вчера се верифицирах.  Първоначално се обадих на кол-центъра им и служителката ме тества с някакъв смс. Каза ми да изпратя само точка на определен номер и ме попита получила ли съм обратно смс. Аз получих и тя ми каза, че вероятно всичко е наред. Също ми каза да изчакам до няколко дни, след договора. Не разбрах защо, тя каза 72 часа, но аз изчаках 10 дни. Вчера вкарах телефона си така, както е показано в ютюб (359) ХХХХХХХХХ, без нули и +. Получих код в съобщенията си и веднага го вкарах. Стана за 2 минути. Благодаря ти от сърце!

Редактирано от Dannielle
Редакторът на телефона ме е коригирам, без да знам. (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
на 12.09.2025 г. в 8:44, Dannielle написа:

Да, вчера се верифицирах.  Първоначално се обадих на кол-центъра им и служителката ме тества с някакъв смс. Каза ми да изпратя само точка на определен номер и ме попита получила ли съм обратно смс. Аз получих и тя ми каза, че вероятно всичко е наред. Също ми каза да изчакам до няколко дни, след договора. Не разбрах защо, тя каза 72 часа, но аз изчаках 10 дни. Вчера вкарах телефона си така, както е показано в ютюб (359) ХХХХХХХХХ, без нули и +. Получих код в съобщенията си и веднага го вкарах. Стана за 2 минути. Благодаря ти от сърце!

Здравейте,имам същия проблем с верифицирането. Абонат на Виваком съм. Няма ли друг начин,не искам да сменям оператора само заради това. Моля за отговор и благодаря предварително. 

на 22.09.2025 г. в 23:39, Ирната написа:

Здравейте,имам същия проблем с верифицирането. Абонат на Виваком съм. Няма ли друг начин,не искам да сменям оператора само заради това. Моля за отговор и благодаря предварително. 

Няма начин верификация с Виваком. 

на 22.09.2025 г. в 21:39, Ирната написа:

Намерих 1 сайт вижте пробвайте.  https://onlinesim.io/#price

Здравейте, 

И при мен положението е същото... На Виваком съм и не мога да си верифицирам YouTube канала. Опитах и с телефонния номер на сестра ми (на Yettel) и пак не стана.

преди 28 минути, Avestim написа:

Здравейте, 

И при мен положението е същото... На Виваком съм и не мога да си верифицирам YouTube канала. Опитах и с телефонния номер на сестра ми (на Yettel) и пак не стана.

Само А1 тогава

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.