Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Украинци са тези, които живеят на територията на Украйна и които не искат да са руски крепостни.

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 40,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

В началото, там, където влизаха руснаците, ги посрещаха като освободители, защото ги посрещаха руснаци. Впоследствие, руснаците си отидоха в Русия, тя пък освободи голяма част от териториите, населява

• В. Велев
    В. Велев

Видно и доказано е че западно-европейците много ги влече фашизма. Сега отново ни управляват западно-европейски фашисти. Ама сега са си научили урока и първо затъпиха народите, дадоха им зрелища (и мал

• Писах един час и накрая ме предупредиха, че има непозволени термини, които са подчертани, вярно, че не съм добре със зрението, но подчертано не видях, така че целия ми творчески процес отиде нахалост.

Публикувани изображения

преди 6 минути, Волен написа:

Ако толкова си се притеснил за украинцие...

А, то Зельо не се притеснява за тях и с лека ръка ги жертва заради чужди геополитически интереси, та защо аз да се притеснявам за тях, от мен нищо не зависи. И от теб нищо не зависи, колкото и да се напъваш да плещиш фейкове и въображаеми "перемоги' по социалките.

Като гледам и хохлите не правят никакви опити да разкарат кокаиновия клоун от власт, та явно са съгласни да бъдат могилизирани до последния човек!

Кой съм аз да им троша хатъра!

Получават това, което искат!

Бандеровците се дърпат към Полша , ЕС и НАТО. Защо развалят украинската независимост ? Къде са задължителните неутралитет и извънблоков статут?

Горбачов да питат. Той по майка е украинец. Задължителни условия при отделянето от СССР. Заради това е гражданската война там.

преди 1 минута, attj написа:

Задължителни условия при отделянето от СССР. Заради това е гражданската война там.

Каква гражданска война, какви пет лева??? На теб купейки плащат ли ти - или и ти без пари я свириш кремълската музика (и не само).

Нали знаеш, че Руспия е гарант за независимостта на Украйна по Будапещенския мораториум. Същата тази Руспия, която сега не иска Украйна да е независима.

Украйна е съвеЦко мероприятие - както би казал Кокич. Пак липсва и вероятно някъде тайно се лекува с първак !?

Украйна е съвеЦко мероприятие - както би казал Кокич.

Дори да е била съвеЦко мероприятие, вече не е.

Ти знаеш как работят тия неща: който любил, любил; Атиджето вече не е квартална девица. 🤣

преди 46 минути, AAUUXX написа:

Възможно да се е случило ,дори руснаците казаха че още е в тестов период ракетата ,важно е всички да са живи и здрави .

От това което виждам на снимката е имало охлаждане пасивно ,а CPU неможе да бъде разпознато за да видим какъв чип е. Има чипове приличащи на памети ,но и те не са разпознаваеми от снимката.

Нито драскотина. Не гори, не се топи и не се чупи.Всичко останало в тази Бяла Църква се разтопи,хохлите крият последствията от удара, нямаме възможност да видим какво остана там!

Федерацията защитава донските и запорожските казаци. Те са същинските украинци. Без тях вече не иде реч за Украйна - все едно ще е нещо друго с някакви нови граници. Кокич и той никога не знае с коя кореспондира . Маруся му е взела страха.

току-що, attj написа:

Федерацията защитава донските и запорожските казаци.

Педерацията поробва всички наред. Не знам да е защитила някой.

преди 6 минути, Волен написа:

Педерацията поробва всички наред. Не знам да е защитила някой.

Нали са изпратили войници там ? Бандеровците не са безсмъртни да воюват вечно. Обречени са.

преди 20 минути, Волен написа:

Каква гражданска война, какви пет лева??? На теб купейки плащат ли ти - или и ти без пари я свириш кремълската музика (и не само).

Копейка произлиза от копие - оръжието с което св. Гоерги Победоносец побеждава ламята..

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2893087467568469&id=100006017329385

преди 4 минути, attj написа:

Обречени са.

Обречени били. И така вече пет години. Смех.

Вервайте, русороби, вервайте.

Руспия ей сега ще вземе Малая Токмачка за три дни. Ако не сега, до 2050г със сигурност. 🤣

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Копейка произлиза от копие - оръжието с което св. Гоерги Победоносец побеждава ламята..

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2893087467568469&id=100006017329385

Цитат от постинга; паднах от масата от смях:

"И когато днес някой използва думата „копейка“ като обида към българите, всъщност показва страх – страх от хора, които не могат да бъдат пречупени лесно, от хора, които носят символа на копието, а не на покорството."

Когато аз нареча някой "купейка", аз му плюя в лицето. Ама не от страх, а от погнуса.

Няма по-гнусни от купейките. Гадни, празни, тъпи същества.

преди 11 минути, Волен написа:

Когато аз нареча някой "купейка", аз му плюя в лицето. Ама не от страх, а от погнуса.

Няма по-гнусни от купейките. Гадни, празни, тъпи същества.

Проблема е изцяло твой ,на никого не му пука кого мразиш. Лично мен това не ме обижда.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Проблема е изцяло твой ,на никого не му пука кого мразиш. Лично мен това не ме обижда.

За какъв проблем говориш? Ти цитираш, а аз коментирам цитираното. Споделям мнение на обществен форум.

Сега друга Украина ли ще създават руските казаци? Ляхите и хохлите са бандеровци и никъде не ги искат , дори и в Полша. Ами те тепърва какво ще правят ? Няма все да е война заради превратаджиите в Киев . Пророк Кокич нека да каже.

Последните данни за руските загуби на фронта. Брой убити за завзети 1 кв км украинска територия:

▪️През октомври 2025г руските въоръжени сили са загубили 67 войници на 1 км² завзета територия;
▪️През януари 2026г - 165 войници на 1 км² ;
▪️През февруари 2026г - 244 войници на 1 км² .

Тенденцията е много положителна. Хаирлия да е! И още по-положителна да става като дойде новата мобилизация.

Ще им светне все някога на крепостните, че Путьо ги ползва за пушечно месо и нищо друго.

преди 9 минути, attj написа:

Сега друга Украина ли ще създават руските казаци?

Да, ще има две независими Украйни. И двете членки на НАТО - със западни ядрени ракети, насочени към руската кочина.

преди 3 минути, Волен написа:

Да, ще има две независими Украйни. И двете ще са членки на НАТО - със западни ядрени ракети, насочени към руската кочина.

Защо две Украйни ще има ? А тези ядрени ракети от къде ще ги вземат ,от нета ли ?

преди 14 минути, attj написа:

Пророк Кокич нека да каже.

Кокич го няма което значи ,че Марусия го е намерила в интернета ,той харесва донските казачки повече от Кая.

Загиналите и пострадалите в конфликта са над 3 милиона души. Бившата Украйна е като огромно гробище . Едните са насила войници, а другите са доброволци за пари. Режимът в Киев вече почти няма кои да мобилизира, а Федерацията още не е обявила военна мобилизация. Очевидно не им се бърза. В западни медии отново пишат, че Киев може да победи.

Федерацията още не е обявила военна мобилизация.

Педерацията върви към фалит. Планирали са дефицит от 3 трлн рубли за цялата година, а само до април вече имат 6 трлн.

Мобилизацията е рисков фактор. Крепостните отдавна са измъчени от инфлация и недоимък и току виж се обърнали срещу кремъл вместо срещу Киев.

Ако пък не се обърнат, ще ги избиват като хлебарки на фронта. И пак ще има недовоство.

На петата година от войната Педерацията е цъфнала, та вързала.

В Киев са невероятни оптимисти. Зеленски е готов да воюва до 2035 година - ако му осигурят нови 800 милиарда Евро.

Ще воюват докато могат. Украйна защитава Европа в момента.

Ако Путьо завземе Украйна, той ще прати украинците да се бият срещу Европа. Той направи същото с мъжете в Донбас: веднага ги мобилизира и ги прати на фронта.

Затова Европа никога няма да позволи на Путьо да завземе Украйна. Така работят геополитиките.

Сори за русоробите дето искат да видят Путьо и Педерацията като победители. Няма да стане.

преди 6 минути, attj написа:

Европа се е самосанкционирала без никой да я е нападнал.

Няма вече Европа от как излезе Гърция ).

Защо не спират тия камиони , не виждат ли каква жега и се самозапалват?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.