Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, Волен написа:

Значи Путьото започна война, за да може западният ВПК да печели. Браво бе, мозък.

Путьото защо не спре войната тогава? Или той е агент на Запада и иска западният ВПК да си пълнят гушите. 🤣

Ха-ха,напомняш ми на Мирко трътката...Не Путин -твоите идоли подкокоросаха украинските идиоти за тази работа..а ти идея си нямаш за какво иде реч..безмозъчни...

А ,айде-честито: Европа се отказа от пълна забрана на руския петрол в 21-вия пакет от санкции.... Накрая пак ще засмучете онова нещо с три букви...и може да не е за три дня...

Да си повторя въпроса:

-Върви човек в джунглата,вижда лъв и върви към него.Лъвът ръмжи предупредително,но човека върви към него.И не само върви,ами и размахва пръчка...И лъвът го напада.Въпрос:Лъвът Агресор ли е???

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 40,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

В началото, там, където влизаха руснаците, ги посрещаха като освободители, защото ги посрещаха руснаци. Впоследствие, руснаците си отидоха в Русия, тя пък освободи голяма част от териториите, населява

• В. Велев
    В. Велев

Видно и доказано е че западно-европейците много ги влече фашизма. Сега отново ни управляват западно-европейски фашисти. Ама сега са си научили урока и първо затъпиха народите, дадоха им зрелища (и мал

• Писах един час и накрая ме предупредиха, че има непозволени термини, които са подчертани, вярно, че не съм добре със зрението, но подчертано не видях, така че целия ми творчески процес отиде нахалост.

Публикувани изображения

преди 3 минути, Proshark написа:

Не Путин -твоите идоли подкокоросаха украинските идиоти за тази работа..а ти идея си нямаш за какво иде реч..безмозъчни...

Хихи, когато Путьото влезе с танковете в Украйна, го броим че Украйна е започнала войната.

Добре. Значи когато НАТОвските танкове влязат в Русия, ще го броим, че Русия е започнала войната. Нали така. 🤣

току-що, Proshark написа:

Прав е идола ви..да ви го набива с двеста...

Не знам кой на кого набива. Вие се държите така сякаш Путьото ви е уважил отзад. Многократно. 🤣

"Ти пък. Защо само 2 млн?

Ако се вярва на руската пропагандна помия - а ти плуваш в нея - руснаците всеки ден избиват по поне 10 хил нацисти и натовци.

По тая сметка убитите са доста повече от 2 млн. 🤣"

Хей Волене, не спря с простотиите си! Да, и аз започнах да се ядосвам на Путин заради мекото му отношение към тези изроди, живеещи на руска земя безвъзмездно и най-нагло си присвояват правата над руското население, като го тероризират безнаказано! Но, през изминалата нощ много ми хареса руският отговор към тези самозабравили се гадове, помислили си, че морето ще им е до колене. Жалко, че само няколко украински продажници са убити и около 100 са ранени според новините на БТВ. Тук трябва масово да се избиват украинци за да спре войната. Павел Иванов съобщава за около 1200-1400 убити украински войници на ден, което е сравнително малко. Отдавна Путин трябваше да удари Киев с голяма огнева мощ и да го изравни със земята. Така нямаше бандитите да стрелят във вътрешността на Русия. Ха дано си вземе вече поука. Щом този който се зове украинец и още се надява да прогони руснаците от собствената им земя вместо да се вдигне и да свали фашисткото правителство значи е продажник и предател, за това трябва да умре. Много западни анализатори отдавна са разбрали, че никой на тази планета не може да победи Русия. Истината е, че украинците са руснаци и има и много смесени бракове. За това Путин търпи безобразията им, но най-после търпението му мисля че се изчерпва.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Когато се биеш с по силен или губиш ,предавш се преди боя или правиш всичко възможно да не се сбиеш. Вариант да победиш по силен няма.

Виетнам нервно пуши в ъгъла заедно с Афганистан ;)

преди 30 минути, herkules2 написа:

Тук трябва масово да се избиват украинци за да спре войната.

Това важи в по-голяма степен за руснаците. Колкото по-масово ги избиват добитъците, толкова по-бързо ще свърши войната. Добрият руснак е убитият руснак.

преди 23 минути, kosyo написа:

Виетнам нервно пуши в ъгъла заедно с Афганистан ;)

Украйна е руският Виетнам. Русия не може да победи Украйна - както едно време САЩ не са победили Виетнам.

Малорусия и Новорусия ??? Кой се интересува от мнения в Еврокомисията ? Само Кокич харесва Урсула и Кая. Обаче Кокич не е добре с главата си.

Актуализиран списък на целите, поразени по време на днешната ракетна и дронова атака:
-Център за набиране на персонал No 8041 в Киев;
-Логистичен център RC "Вишневе" в град Вишневе;
-Склад "Нова Поща" No 17;
-Товарна зона на пристанището на река Киев;
-Механична работилница на отбранителния завод "Маяк";
-Завод за стоманобетонни конструкции в Дарница;

-Завод"Мотор Сич" в Запорожие;
-Склад в Мерефа, Харковска област;
-Централа за природен газ в Полтавския регион;
-Завод за природен газ в Шебелинка, Харковска област;
-Фабриката "Есмаш" в Киев;
-Фабриката "Генератор" в Киев;
-Трансформаторна фабрика "Запорожски трансформатор" в Запорожие

https://t.me/i20028843/302389

Основните медии в цяла Европа са в пълна сила, твърдейки, че Украйна е обърнала хода на събитията, Украйна печели войната с дронове, Русия е на последния си етап. Масовите атаки срещу Киев са знак за отчаяние и слабост. Украйна не може да се откаже, защото руснаците измъчват,убиват и изнасилват хора в окупираните територии. 

преди 1 час, Волен написа:

Значи когато НАТОвските танкове влязат в Русия, ще го броим, че Русия е започнала войната. Нали така. 🤣

Тц. Ще броим за начало на войната... началото на събитията. Така е редно.

Всичко започва когато Укрия изявява желание на нейна територия да има танкове на НАТО, които да нападнат Русия.

Русоробите нещо са доста изнервени напоследък. Уж нещата върват в тяхна полза, пък се чувства една изнервеност. 🤣

преди 10 минути, attj написа:

И психопатът Зеленски проси още пари и оръжия?

Ние европейците сме твърдо зад Зеленски. Пари и оръжие ще има бол. Не може руската кочина да спечели.

преди 29 минути, Волен написа:

Украйна е руският Виетнам. Русия не може да победи Украйна - както едно време САЩ не са победили Виетнам.

Загубата във Виетнам не носи пряка заплаха за кравите и затова те могат да си я позволят. Нито е заплашена териториалната им цялост, нито живота и здравето на нацията. Ако НАТО се настани в Укрия - това ще е пряка заплаха за Русия. Поради тази причина Русия не може да си позволи да загуби. Или Укрия ще капитулира и ще се съгласи с руските условия, или няма да я има Укрия.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ако НАТО се настани в Укрия - това ще е пряка заплаха за Русия.

Първо, никой не говори Украйна да бъде приета в НАТО.

Второ, нали Руспия е много силна и мощна? Нали ще изпепели целия Запад? Защо тогава я е шубе от Украйна?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Или Укрия ще капитулира и ще се съгласи с руските условия, или няма да я има Укрия.

А ако Украйна не капитулира кво праим? 🤣

току-що, Волен написа:

Първо, никой не говори Украйна да бъде приета в НАТО.

Нещо не ти е добре. Верно ли не си чул за едно от двете главни искания на Зелю? Едното е "дайте ни пари и оръжие", другото е "вземете ни в НАТО"

преди 5 минути, Волен написа:

Нали ще изпепели целия Запад?

Това, че вярваш на приказките на Бабоеб Макарон и Урсулите, говори само за това до колко ти е полирано мозъчето.

преди 7 минути, Волен написа:

А ако Украйна не капитулира кво праим? 🤣

Сбъдва се желанието на "демократичният" Запад - войната продължава до последният украинец. След това вече Укрия не съществува и няма кой да капитулира.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Сбъдва се желанието на "демократичният" Запад - войната продължава до последният украинец. След това вече Укрия не съществува и няма кой да капитулира.

Хайде да видим дали Украйна ще капитулира или Путьото ще спре войната преди това.

Путьовците вече свършиха парите. Искат още кръв да лочат, ама немат паре. 🤣

преди 1 минута, Волен написа:

Хайде да видим дали Украйна ще капитулира или Путьото ще спре войната преди това.

Аз ще видя, но този ти профил няма да го има, така че няма как да е "да видим"

Надявам се само Реджепа да не излипсва, че едно уискенце трябва да пия.

пп: няма аз да ти разсейвам скуката цяла вечер. Ще отговоря максимум на две твои малоумщини и те изосатвям.

Надявам се само Реджепа да не излипсва, че едно уискенце трябва да пия.

пп: няма аз да ти разсейвам скуката цяла вечер. Ще отговоря максимум на две твои малоумщини и те изосатвям.

Тошев, грешиш!

Както грешиш за профилите, така грешиш и за великите орки!

Защо да го няма моя профил? Аз ще съм тук да ви гледам сеира когато Путьото обяви, че като "жест на добра воля" спира войната.

Всичките ви надежди-говежди за победа над Украйна и Запада ще бъдат попарени. Вие ако на Путьото разчитате, много сте го закъсали. 🤣

преди 3 минути, Волен написа:

Защо да го няма моя профил? Аз ще съм тук да ви гледам сеира когато Путьото обяви, че като "жест на добра воля" спира войната.

Всичките ви надежди-говежди за победа над Украйна и Запада ще бъдат попарени. Вие ако на Путьото разчитате, много сте го закъсали. 🤣

Остави го, така или иначе "Господ" го е наказал! )

И днес е специален ден за България и всички Българи! Това е още един повод!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.