Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Много пушек много нещо е имало тук

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 40,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• crazy katon
    crazy katon

В началото, там, където влизаха руснаците, ги посрещаха като освободители, защото ги посрещаха руснаци. Впоследствие, руснаците си отидоха в Русия, тя пък освободи голяма част от териториите, населява

• В. Велев
    В. Велев

Видно и доказано е че западно-европейците много ги влече фашизма. Сега отново ни управляват западно-европейски фашисти. Ама сега са си научили урока и първо затъпиха народите, дадоха им зрелища (и мал

• Писах един час и накрая ме предупредиха, че има непозволени термини, които са подчертани, вярно, че не съм добре със зрението, но подчертано не видях, така че целия ми творчески процес отиде нахалост.

Публикувани изображения

преди 2 минути, attj написа:

Маруся пак е в Донецк и Косич може да я потърси в някой от техните форуми. Пишат на руски или на украински езици. Косьо дали ги разбира поне?

Маруся не ме кефи- не иска да каже защо толкова вярва на тъпата руZка пропаганда ;), която я прави на 2 стотинки след време ;). Нали така?

Няма да научим защо твърдеше че американското оръжие от Украйна се оказало при палестинците. Толкова е жалко за баба Станка... Тя знае всичко , ни не знае кой е написал това ...

Пак спонтанно самозапалване )

Дойде ли време за лудите да излязат на полето ? Толкова е забавно понякога с вас.

Бодра дрононарезка за всички с повече от една гънка ;)

Другари , може ли по-ведро, че имам да ви покажа малко успехи от последните дни ;).

За да видите, че не съм лош ще ви покажа последните нововъведения от био-лабораториите ;)

HJ0-V3VXoAA7JDo?format=jpg&name=large

За по-дълбоко проникване е.

Това да ти ударят кораб от балтийския флот в черноморски конфликт не го разбирам , честно ;)

Сега кой ще охранява сенчестия флот ? @attj сигурно знае ;)

Добро че Аврора е още налична ;)

Героите от безсмъртния полк на обяд

Разбира се че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка, липсата на сигнал от Старлинка и френските GPS-и и на обяд няма бодра дробонарезка

Това е от убития с едно око да уточня. Така става като ФСБ-то бе си върши работата - нямат 6 патрона да заделят ;).

,,Нетухлим преди 2 часа

В прибалтику надо ответку! 1 раз бахнуть Ярсом, чтобы даже в Лондоне в шаровары навалили. И война сразу закончится!"

преди 4 часа, В. Велев написа:

В някакво училище.

Хайл Путьо! Хайл Путьо! Хайл Путьо!

atad0b.jpg

преди 39 минути, _nib_ написа:

Нетухлим преди 2 часа

Добре дошли на участниците в Петербургския икономически форум.

В Петербур ще вали черен нефтен дъжд и ще мирише лошо.

Заповядайте!

Красота:

No image preview

46 хил. гледания · 878 реакции | В день открытия ПМЭФ укр...

В день открытия ПМЭФ украинские беспилотники атаковали Санкт-Петербург и Ленобласть.

Беспилотники атаковали Санкт-Петербург и Ленинградскую область в день  открытия ПМЭФ, 3 июня — РБК

преди 33 минути, Волен написа:

Хайл Путьо! Хайл Путьо! Хайл Путьо!

atad0b.jpg

Добре дошли на участниците в Петербургския икономически форум.

В Петербур ще вали черен нефтен дъжд и ще мирише лошо.

Заповядайте!

Както вече писах някъде из другите теми на Миро ,че в пърформърсите сте топ - тип топ, вери бест топ и т .н. но само толкова lock

Русоробската медия "Гласове":

Украйна обръща хода на войната. Защо прекратяването на огъня вече е реална възможност

Форумът не ми дава дава да сложа работещ линк. Явно не харесва русоробски медии. 🤣

.

Долните руZZки варвари умишлено удрят жилищни блокове в Киев.

Няма да сломят Украйна, но си гарантират неистова омраза. Гадна варварска сган.

22.jpg

News.bg
No image preview

Песков за удара по Санкт Петербург: Затова продължаваме С...

Това заяви говорителят на Кремъл в отговор на въпрос как Русия ще реагира на ударите.
преди 1 час, Волен написа:

Русоробската медия "Гласове":

Украйна обръща хода на войната. Защо прекратяването на огъня вече е реална възможност

Форумът не ми дава дава да сложа работещ линк. Явно не харесва русоробски медии. 🤣

.

Долните руZZки варвари умишлено удрят жилищни блокове в Киев.

Няма да сломят Украйна, но си гарантират неистова омраза. Гадна варварска сган.

22.jpg

По темата с нацизъма една статия в която е описан процеса ,който за никой небеше тайна.

134240.jpg

препратка към лозунга на белите супремасисти „14 думи“, създаден от Дейвид Лейн, както и към кодирания поздрав „Хайл Хитлер“ („H“ е осмата буква в латинската азбука). На гърдите му е татуирано мотото на СС: „Моята чест е вярност“. Именно този лозунг той превръща в девиз на собственото си подразделение. Светкавиците на СС също стават част от официалната му емблема.
След завръщането си от руски плен подразделението на Кравцов беше включено в структурата на украинската армия – първо в 36-а бригада, а след това в 39-а бригада за брегова отбрана. Нищо обаче не се промени. Символите на СС и мотото останаха.
Много от командирите в Трета щурмова бригада също произлизат от „Азов“ и продължават да поддържат екстремистки възгледи. Не е изненадващо, че те открито възприемат съответната символика.
Подразделение от Трета щурмова бригада прие модифициран вариант на емблемата на бригадата СС „Дирлевангер“ – една от най-прославилите се с жестокостите си нацистки формации през Втората световна война. Променени бяха само детайли от символа – вместо две гранати бяха поставени три. През 2025 г. бригадата публично представи тази емблема на мемориална церемония в Киев. Скандал не последва.
„Азов“ също така нормализира използването на Черното слънце – 

No image preview

Авторитетно американско издание: Армията на Украйна има р...

Руски главорези от нацистката групировка Русич обявяват "конкурс": изпратете снимки на екзекутирани украински военнопленници и ще получите криптовалута:

русич2.jpg

Руски главорези от нацистката групировка Русич се готвят за наказателна акция в Украйна:

русич1.jpg

Руски фашаги от "Славянски съюз":

славянски-съюз1.jpg

славянски-съюз2.jpg

Руски националисти на шествие в Москва:

руски-нацисти.jpg

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Вижда се украинското знаме бре D

Руски националисти веят украинско знаме в Москва? Ами натам вървят нещата. 😂

преди 30 минути, AAUUXX написа:

... D

Не е забавно, ни умно изказването ти.
Вие, путиноидите, притежавате неизмерим дефицит. Не владеете руски, нито пък светите в руската история, защото вегитацията ви по форумите е да се мятате на амбразурата в защита на някакъв си червен строй, чрез неудържима носталгия в спомени по опашки за портокали и банани.

Този флаг е черен-жълт-бял. Това е знамето на Руската империя до нашето освобождение от османско. Бузлуджанските аналолизачи не го показваха в пропагандиските филми за Шипка по идеологически причини. Знамето на Украйна е синя и жълта ивица с жълто-син тризъбец в роля на хералдика.

На руското знаме хералдиката следва да е двуглав орел, но тя е заменена от мъртвешка глава с подобавщия ореол от слоган за нациската епоха. Самият Рогозин, който бе бос на Роскосмос и го окраде нагло с обещание към астралния дядо Кабаев, че ще му построи атомна централа на Марс и от там ще защитава Русия от врагове, чрез разни лъчи на смъртта е тръгнал от подобни формации като млад, за да насити адреналина, като смила по пътя си таджики, узбеки, негри, кавказки чурки и пиндоси.

Бензиностанцията с ръждясалите брежневски бомби няма бензин. Без бензин тази деградирала и ограбена от чекиската мафия държава остава без логистика за военната техника, ни за магазините за хранителни стоки, ни за банкрутиралите колхози.

Ха ха ха!
Кабаев е гол и е на ясно, че своите ще го обесят за краката на цървения мегдан. А за да се ускори тази агония - родната балистика на Украйна следва да бие в мавзолея на сатанинската мумия и на "Рубльовка", докато айфончика изтрезнее с апокалиптични драсканици в телеграма "Ботокса капут!".

преди 4 минути, Dr. Doctor написа:

Не е забавно, ни умно изказването ти.

Не съм забавен нито пък умен ,но това е лично мой проблем.

Също и съм малко недикел без очила и не съм видял бялото от знамето.

Та виждам си дубъл доктор и начетен та да ни кажеш тогава повече за Азов? Или този писал статията и онези преди него преди няколко лета са се обркали ,а снимката е продукт на ИИ или фотошоп щото ИИ през 2014г още беше на нечии разработчик на хард диска.

преди 25 минути, AAUUXX написа:

Тоест, като сложиш очила виждаш правилните цветове на знамето черен-жълт-бял , но без очила бъркаш цветовете. Черното го виждаш - синьо, а бялото въобще не го виждаш!?!? Ясно!

преди 11 минути, БаалБек написа:

Тоест, като сложиш очила виждаш правилните цветове на знамето черен-жълт-бял , но без очила бъркаш цветовете. Черното го виждаш - синьо, а бялото въобще не го виждаш!?!? Ясно!

Лоша калибровка на цветовете на телефона - китайците са виновни за това ,плюс недовиждам без очила - аз съм си виновен за това.

Даже и Зверо не го видя, не само аз ,но те и без това тези снимки са от организация която несъществува от много години.

преди 34 минути, AAUUXX написа:

Благодаря, че не го прие лично!
Ако посетиш площад "Свобода" в Будапеща ще попаднеш на противоречива композиция. Започва с бронзова статуя в цял ръст на Роналд Рейгън. Рейгъномиката му катури гнилото СССР-е. Той бърза да пресече паметника на СА (съветската армия) и по-точно на Втори украински фронт. По същата алея попадаш на паметник на партията на унгарските нацисти в готически стил. Паметникът не е голям в стил немска валкирия. Столичани не го възприемат и изглежда занемарен, като пред него има символична стена от снимки на избити унгарски евреи, а няколко метра по-надолу малък градски фонтан "Моисей". И тази композиция завършва с поверия за златната жаба, която изпълнява желания, ако я погалиш.

Вашата фрустрация идва от познат поздрав, но никой не дава точно обяснение за произхода. Мусолини го възкресява от римските времена, но не. На снимки с фюрера ръцете им по различен начин стоят в поза римски салют и възниква въпрос кой пръв го възкресява - Дучето или художника?

Дебили винаги ще се намерят и едно е сигурно, че ако възкръсне фюрера, те няма да го последват, защото няма да им предложи безплатно ай-люлю, бира и нигери в нощните часов, а окопи, фронт и тотална война. Дори в Израел се пръкват по спирки и надлези свастики и стъписани от появата им няма.

А Русич, Славянски съюз и прочие такива цъфнаха в далечната 1993г, защото съветската идеология се скапа и идеологическия вакуум бе зает от нещо по-просто и смилаемо, за да поддържа мнимото величие на русите. Руснаците са шовинисти и резултатът е налице 1/9 от сушата с поробените националности.

И подобна снимка на Азов даде повод на смижурясания скункс, да се разстеле като медуза в креслото и да обяви денацификация и прочие тъпня, защото нефта падна и с него измисления му рейтинг. И реши да повтори Крим наш и си разби зъбите. Едно трикратно ура не можа да изрече, като бабичка с изхвърчяло чене.

offtopic_s

50 + коментари в тази тема са написани от един и същ трол-идиот...

p.s.

Много позитивно и космополитно за развитието на форума...Направо перфектно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.