Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lenovo Yoga в гаранция - загрява, къде да го изпратя?

Featured Replies

преди 4 минути, Teemo v. X написа:

Тя темата е за сервиз, в който да установят причината/е за поведението на лаптопа.

Думатъ Service означана обслужване - не просто сграда някаква.

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

И ти и Жоро ще установите...

Компа сам ще си каже - стига да го попиташ както трябва.

• Отговори 60
  • Прегледи 1,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Разбирам в помещението да е 30-40 градуса и да е напънал някоя игра или тест, но не е нормално да ходи над 100℃, при условие, че е лаптоп и трябва да тротва и да сваля честоти. Подложките са, като щра

• Обаждате се по телефона и ги питате. Вероятно е за почистване и смяна термопаста София 1712,бул."Ал. Малинов" №51,ет.1, M7B тел:0894 340348/ сервиз: 0894 477026 skype: www.pro-bg.com

• Казаха ти да си видиш гаранционната карта към кого е и кой я е издал! Ако не се ориентираш, да я беше снимал да я видим.

Публикувани изображения

току-що, Teemo v. X написа:

И ти и Жоро ще установите...

Ти не можеш да направиш анализ на една система по това каква честота имат ядрата, кое и колко ги натоварва? Тез инструменти за какво са създадени тогава?

Ти виждайки - marijka.exe - трябва ли ти изобщо AV за да кажеш на собственика, че системата му НЕ е добре и надали му е от термо пастата ...

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

Единия с core2duo, другия с i3 6100. Не трябва ли поне да сте виждали, по съвременен процесор

Как да ги видим, като са скрити вътре?

Пп. Моят е 13th Gen Intel® Core i7-13700H

преди 17 минути, Teemo v. X написа:

Единия с core2duo, другия с i3 6100. Не трябва ли поне да сте виждали, по съвременен процесор

Не знам къде гледаш, но в момента стоя пред i3-3220 ... прати на сервиз кристалната топка ...

И между другото имам два оправени лаптопа в Германия ... без дори да съм ги виждал, пипал, свързвал, гледал снимки и т.н. - само по преразказ от трето лице ... така, че може да се хванеш за където пожелаеш, но не можеш да ми обясниш, че няма начин да няма начин ... а този иначе толкова горещ процесор - при мен щеше да си работи във възможно най-ниската си възможна граница - особенно ако слушам музика или гледам филм - две неща за който не ти трябва почти нищо еле пък от модерен хардуер декодиращ всичко ново без да му мисли.

преди 2 часа, plamen_petrov_80 написа:

ако слушам музика или гледам филм - две неща за който не ти трябва почти нищо еле пък от модерен хардуер декодиращ всичко ново без да му мисли.

Тези неща ги правяи на трите ми лаптопа Леново, които са произнедени през 10 години(прибризително). Най-стария е американския вариант - преди да стане Леново.

• Автор

Много умувате и не приемате какво ви казвам. Игрите не са пускани от както са инсталирани. Това ми е лаптоп за почивки или когато ми се рисува. Определено знам как да си го инсталирам, няма нищо омазано. Аз като пусна някоя от тия игри, той ще пламне. Само за проба са инсталирани, но не става. Да приключим темата, идеята й беше друга. Вече съм решил да го давам към леново и да си поемат случая. Отварял съм всичките си лаптопи досега, но такива с 1 година гаранция ще си ги обслужват те.

преди 5 часа, qnkov написа:

Много умувате и не приемате какво ви казвам.

Явно ти не разбираш - къде се намираш! Това е форум, а не час по математика. Тук няма да получиш сбити и конкретни отговори, а всякакви разсъждения на и около темата!

преди 7 часа, qnkov написа:

но такива с 1 година гаранция

От доста време има изискване всяка техника продавана на частни лица да е с 2 години гаранция, не знам от къде си ги вземал тези с по 1 година.

Да съм споменал, че си играл игри? Кажи ми за колко време се инсталират игрите и как могат да се инсталират без да се забележи дали хардуера загрява?

Как знаеш, че няма нищо омазано? Те M$ не знаят дали ъпдейта им омазва компютрите на половината свят, а ти кой точно си? Ако бе казал, че си преинсталирал и ефекта е същия, ако бе казал, че си върнал имидж от предходно време в което системата се е държала по различен начин - тогава имам основание да ти повярвам, но просто така - дори аз не мога да го кажа, независимо, че съм инсталирал в пъти повече системи от теб - когато има проблем - диагностиката му е най-сложната част, смана на термо паста е просто сръчност и елементарни познания.

Целия свят разбра, че Windows 11, version 25H2 (2025 Update) създава много проблеми - само ти не!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.