Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Климатик без външно тяло

Featured Replies

Някои може ли да каже на какъв принцип работи това чудо при охлаждане като няма тръба за отвеждане на горещия въздух. Да не е само вентилатор!?!

Климатик без външно тяло 2 в 1 – Отопление и охлаждане, 1800W, LED дисплей и дистанционно

Това с фреон ли е?

Аз си поръчах този две бройки по един за горния и долния етаж, в Петък ще дойдат пък че видим дали ги бива.

https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B0G6ZTPCJG?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

• Автор
преди 4 минути, Bubbles написа:

Аз си поръчах този две бройки по един за горния и долния етаж, в Петък ще дойдат пък че видим дали ги бива.

Пиши като пристигнат може да е същата система.

No image preview

Преносим въздушен охладител 2 в 1, 1800W, електронен терм...

Избери Преносим въздушен охладител 2 в 1, 1800W, електронен термостат, LED дисплей, таймер, функции за охлаждане и отопление, опора за сушене на дрехи, опора за окачване на стената, дистанционно управ

Първия коментар -

Не препоръчвам

Ревю на клиент на еМАG

Изобщо не охлажда и не затопля

Този климатик тип духалка ме съмнява да има фреон. А и щом няма външно тяло представям си как ще охлажда а за да има фреон трябва да има система от медни тръби а това чудо няма както и няма дренажна тръба.

като шега, за да охлажда-трябва да изпарява вода, за да топли трябва да кондензира вода........, а може и да прави ледени кубчета за уискито, което ще пийнеш седнал на фотйойла със шушони на краката и джентаълменско жакетче в хола на 18 градуса😁

Мойто работи с дървЕ.................при под минус 30 вънка, ако ползвам тва ши имам кубчета -бол😁

преди 1 час, AGD написа:

Някои може ли да каже на какъв принцип работи това чудо при охлаждане като няма тръба за отвеждане на горещия въздух. Да не е само вентилатор!?!

Климатик без външно тяло 2 в 1 – Отопление и охлаждане, 1800W, LED дисплей и дистанционно

Абсолютна глупост!

преди 1 час, Bubbles написа:

Това с фреон ли е?

https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B0G6ZTPCJG?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Отдолу има картинка, дори пише - бутилки с лед. Толкова и ще охлажда:

• Double control and 14 hour battery life: This air conditioner can control your device as you want: thanks to its intuitive touch screen and the included remote control. Its large 4L water tank, combined with the 4 ice packs provided, ensures up to 12 hours of continuous operation without having to constantly refill it. Ergonomic design for hassle-free use.

преди 11 минути, Raze написа:

преди 11 минути, Raze написа:

тоя лед доде го получиш ..фризера яи загрей апартамента............ не може да е само това, ако е така си е пълно прецакване!....... освен ако не си финландец и не събираш лед зимъска ои гъчиш в мазата иили голчмата хладилна стая. Имам един комшия в горЪтЪ-хладилната му стач е колко мойта спалня, нагъчел е повече от 2 тона снеголед!

смешно ми е😄..вие говорите за жеги и климатици....а аз тая вечер запалих камината и си пия топлия чай...............с маааалко коняче в него😁

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

французче 155 евро за духовка - и се мислиш за умен - че и 2 бройки си взел - май си слънчасъл

И най-евтиния климатик за малко над 200€ ще охлажда повече от тази духалка:

Климатици на изгодни цени - Технополис

преди 23 минути, Raze написа:

Е за тия пари ясно че не може да се очаква да е топ.

Ще пиша в петък дали става.🙂

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

французче 155 евро за духовка - и се мислиш за умен - че и 2 бройки си взел - май си слънчасъл

Ми нема пара за повече, макарон ги даде на зеля.

Ко можеш да ми вземеш един свестен давай.

преди 24 минути, Bubbles написа:

Е за тия пари ясно че не може да се очаква да е топ.

Ще пиша в петък дали става.🙂

Ми нема пара за повече, макарон ги даде на зеля.

Ко можеш да ми вземеш един свестен давай.

всеки климатик се справя с охлаждане - само за отопление се иска по висок клас

преди 15 минути, Без умствен капацитет написа:

всеки климатик се справя с охлаждане - само за отопление се иска по висок клас

Ми аз за охлаждане съм ги взел, вънка е 34 градуса цял ден, при тая влага идва като 40.

преди 11 часа, AGD написа:

Изглежда ,че няма хладилен агент ,което означава че ще работи както вентилатор ,а за отопление най вероятно е с керамичен нагревателен елемент.

преди 8 часа, Raze написа:

И най-евтиния климатик за малко над 200€ ще охлажда повече от тази духалка:

Климатици на изгодни цени - Технополис

И още 150€ за монтаж ,но поне ще му върши работа.

Аз съм с климатик ( дето ги водят мобилен), а той дефакто е комбиниран. Има си тръба за топлия въздух и тръба за конденз. В описанието си пише, че ползва фреон.

току-що, Bubbles написа:

Ся дай и некой лев да си купихме.

За охлаждане не ти е нужен такъв, подовите са по ефективни за отопление и не така за охлаждане от тези които са високо до тавана ( стенни) те пък са по ефективни за охлаждане и не така за отопление.

Мислех си, че този апотеоз на човешката простотия няма как да излъже дори човек с крайно скромни интелектуални възможности.Все пак ако няма външно тяло, то къде ще отиде топлината от стаята при охлаждане?

Този безкрайно логичен въпрос поставя всяко нещо на мястото му.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.