Ей, не знам къде ви бръкна Асен като увели пенсиите..., ама като се увеличиха заплатите на милиционерите, нищо. Само, че когато Асен увеличаваше пенсиите и пенсионерите с минимална пенсия бяха над прага на бедността, то съотношението дълг към БВП беше същото, даже малко надолу спрямо предходните години. Да обяснявам ли пак защо се гледа дълг/БВП, а не дълга като абсолютна стойност?
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
История на промените
Ей, не знам къде ви бръкна Асен като увели пенсиите..., ама като се увеличиха заплатите на милиционерите, нищо. Само, че когато Асен увеличаваше пенсиите и пенсионерите с минимална пенсия бяха над прага на бедността, то съотношението дълг към БВП беше същото, даже малко надолу. Да обяснявам ли пак защо се гледа дълг/БВП, а не дълга като абсолютна стойност?
Gaming_Solutions
Ей, не знам къде ви брълна Асен като увели пенсиите..., ама като се увеличиха заплатите на милиционерите, нищо. Само, че когато Асен увеличаваше пенсиите и пенсионерите с минимална пенсия бяха над прага на бедността, то съотношението дълг към БВП беше същото, даже малко надолу. Да обяснявам ли пак защо се гледа дълг/БВП, а не дълга като абсолютна стойност?
Разглеждащи това в момента 0
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Дарение
-
Подкрепи съществуването на форума - направи дарение25%Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR
-
- +17