Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честито балона на еврото гръмна!

Featured Replies

преди 8 минути, LOSHIAT написа:

Хей големи плачковци тука бе.Оставихте темата за приемането на еврото и сега тука почнахте да плачете пак за скъпото ни левче.Добре че го приехме ,че така щяха да ни изклатят с това силно левче,че 1997 г щеше да ви се стори като нещо малко.Едните зад океана печатат долари,другите тук евро ,ама нямаше как ние да печатаме левчета.Анадъмнвно.По добре с еврото отколкото да се бях събудил някоя сутрин с затворени банки и курса на силният лъв да хвърчи на майка си в.......Хайде пийте си хапчетата и си лягайте.

Тоя много ги разбира нещата... 😆

• Отговори 199
  • Прегледи 2,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Еврото няма нищо общо с милиардните харчове по самолети и сделката на Гълъба/Радев с Боташ. Както и предизборните раздавания на пари наляво и надясно,.

• Ама то си беше кристално ясно още миналата година, че не само не покриваме критериите, ами ги и фалшифицираме!! 'Благодарности' към Задругата на престъпниците - ГЕРБ, СДС, ПП, ДБ, ДПС, БСП

• Как до вчера уж беше 3%, за да ни вкарат в това пробито Евро, сега стана 7.5% ? Пълни лъжи са ни дрънкали значи преди това или сега лъжат. ББ знаеше много добре какво ни чака и за това хвърли оставк

Публикувани изображения

преди 41 минути, LOSHIAT написа:

По добре с еврото отколкото да се бях събудил някоя сутрин с затворени банки и курса на силният лъв да хвърчи на майка си в.......Хайде пийте си хапчетата и си лягайте.

Е нали курсът беше вързан към еврото? Как така ще хвърчи?

преди 4 часа, communismatic написа:

Това не е ли "борене на олигархия"?

Те и министрите на Борисов и Орешарски, също бориха олигархията, като подхванаха случая КТБ, ала нещо някак си не успяха да я преборят. Та що ли си мисля, че и Шишков, който беше служебен на същото министерство, когато тези сгради не само са се строили, ами и са се продавали, който е принципалът на ДНСК, която е с най-голяма отговорност по отношение на незаконното строителство, ала някак е пропуснал да го забележи - и Радев, който тогава, като президент е получил доклада на ДАНС за Невзоров, също нещо някак си няма да успеят да преборят ..... олигархията.

преди 16 минути, azarak написа:

Те и министрите на Борисов и Орешарски, също бориха олигархията, като подхванаха случая КТБ, ала нещо някак си не успяха да я преборят. Та що ли си мисля, че и Шишков, който беше служебен на същото министерство, когато тези сгради не само са се строили, ами и са се продавали, който е принципалът на ДНСК, която е с най-голяма отговорност по отношение на незаконното строителство, ала някак е пропуснал да го забележи - и Радев, който тогава, като президент е получил доклада на ДАНС за Невзоров, също нещо някак си няма да успеят да преборят ..... олигархията.

Цитат от закона за ДАНС:

Чл. 131. Председателят на Държавна агенция "Национална сигурност" предоставя едновременно еднаква по обем и съдържание информация на президента на Република България, на председателя на Народното събрание и на министър-председателя.

преди 20 минути, azarak написа:

Те и министрите на Борисов и Орешарски, също бориха олигархията, като подхванаха случая КТБ, ала нещо някак си не успяха да я преборят.

Аз за първи път чувам, че Тиквата щял да бори олигархията, още повече и около случая КТБ, в който той беше пряко намесен.

преди 20 минути, azarak написа:

Та що ли си мисля, че и Шишков, който беше служебен на същото министерство, когато тези сгради не само са се строили, ами и са се продавали, който е принципалът на ДНСК, която е с най-голяма отговорност по отношение на незаконното строителство, ала някак е пропуснал да го забележи - и Радев, който тогава, като президент е получил доклада на ДАНС за Невзоров, също нещо някак си няма да успеят да преборят ..... олигархията.

Шишков е с най-голяма отговорност? А какво да кажем за Благо Коцев и Портних тогава? Ти много смело раздаваш присъди от позицията на безмозъчен умнокрасив... Оня направо им издава ПУП чрез архитекта си, ама министъра им бил виновен. Я легни се наспи, че нещо те боли главата.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Както беше вързан така за една нощ щяхме да се събудим с отвързване по заповед на който трябва,защото вече беше назряла работата с скъпото ни левче да се отвърже.И както писах вече нямаше да плачем че цените станали едно към едно лев евро,а по 5 най малко щяха да са .И тогава друга песен щяхте да пеете защитниците на големият "ЛЪВ".

преди 7 минути, LOSHIAT написа:

Както беше вързан така за една нощ щяхме да се събудим с отвързване по заповед на който трябва,защото вече беше назряла работата с скъпото ни левче да се отвърже.

Ъхъм. А един мармот си завиваше шоколада в сатниол.

преди 1 час, communismatic написа:

Шишков е с най-голяма отговорност? А какво да кажем за Благо Коцев и Портних тогава?

Ако не е Дирекцията за национален строителен контрол, държавната институция с най- голяма отговорност за строителния контрол в България, то не знам коя тогава. И това, че аз не знам е бял кахър, лошото е, че прокуратура и съд твърде често също не знаят. Та за Коцев и Портних, ще кажа същото, каквото и за Шишков, и всички замесени в тази история - няма да бъде осъден нито един. Мащабите на тази измама е твърде голяма за възможностите на българското правосъдие, участниците и съучастниците са прекалено много, и прекалено високо в йерархията на държавното управление.

Но нека видим, може би ти многомозъчния глупогрозник ще познаеш, как Шишков ще пребори олигархията в конкретния казус. Такива наивни въздухари, като тебе в моето обкръжение все им предлагам да ловим басове срещу пари, ала досега само един успях да закача на по 100 евро, как Радев щял да опандизи Борисов и Пеевски - другите що се дърпат не схващам, уж са много убедени в правотата си, пък нещо не им стиска да се обзаложат.

Ми в случаят не я ли бори? Какво още искаш, да направи Шишков? Нали изкара кирливите ризи на ГЕРБ и ПП-ДБ? Кажи какво конкретно не е направил като хората? С кое в конкретният казус НЕ бори олигархията?

преди 49 минути, LOSHIAT написа:

300294507_5734532463232863_8578753091035459092_n.jpg

Иска ти се да се разкарам, за да си пробутваш нефелните опорки на воля и да ти е прекрасен деня? Ми нема да те огрее т'ва слънце. Винаги, когато ви засека ще ви пращам в под на кучето опашката )

преди 8 часа, azarak написа:

Ти си го написал, че е все тая кого избираме

Би ли ми подсказал, къде съм я направил тая неволна грешка, да напиша, че е все тая кого избираме?

Моята гледна точка, мислех, че е доста ясна - при липса на избирателна система която е праивилна/демократична, ние, т.е. електоратът нищо не избираме.

Така казвам постоянно. Но може па некъде да не съм се изразил правилно или да съм сгафил. И не е изключено, ти като по-наблюдателен, да си ме засякъл. При което остава само неяснотата, как такъв наблюдателен човек (и умен), не може да разбере простата ми и ясна гледна точка. А тя е (пак ще се повторя) - при измамническа избирателна система, електоратът не избира държавна власт. Тя сама си се избира.

преди 2 часа, LOSHIAT написа:
  преди 5 часа, ivottoshev написа:

Както беше вързан така за една нощ щяхме да се събудим с отвързване по заповед на който трябва,защото вече беше назряла работата с скъпото ни левче да се отвърже.И както писах вече нямаше да плачем че цените станали едно към едно лев евро,а по 5 най малко щяха да са .И тогава друга песен щяхте да пеете защитниците на големият "ЛЪВ".

Как изглеждат нещата при сриващо се евро (т. нар. хиперинфлация) и звързан и отвързан Лъв (за еврото)?

Щото нещата с т.нар. "конвертируеми валути" и особено с валутата хегемон са изключително прости. Всяка фиатна парична единица в рамките на не повече от сто години, се срива до нулата, след което следва неизбежната парична реформа. Доларът от как е назначен с декрет за валута хегемон се е обезценил повече от сто пъти. С еврото нещата са чудесни - за дваесе и неколко години се е обезценило само десет пъти. Обаче, съвкупната парична маса на световния пазар би намаляла с изхвърлянето и на относително по-нискостояща в йерархията валута. Поради което в момента се води реална война между доалар и евро. А когато атовете се ритат, магаретата (т.е. айде и Лъвовете), трябва да стоят на страна. И да изчакат да видят, кво ще стане. А не да се навират между шамарите.

преди 6 часа, LOSHIAT написа:

Едните зад океана печатат долари,другите тук евро ,ама нямаше как ние да печатаме левчета.Анадъмнвно

И кво се случва, когато това се случва? Мош ли да се сетиш самичък? Има и една много проста формула. Другарят Маркс и той я знае от някъде.

преди 1 час, ох боже! написа:

А тя е (пак ще се повторя) - при измамническа избирателна система, електоратът не избира държавна власт.

A това, което ти отвръщам е, че без значение от избирателната система, електората пак щеше да си избере Радев, както и си избра Борисов при първия мандат на герб, както си избра и царя. Което, ако не го осъзнаваш или не живееш сред този електорат, или се заблуждаваш за актуалните му нагласи. Тези избори бяха достатъчно честни и гласувалите за ПБ достатъчно много, за да няма съмнения в избора на електората - ако хората са искали други да спечелят, абсолютно никой не им е виновен и никой не ги е спрял да гласуват за тези други.

преди 3 часа, communismatic написа:

С кое в конкретният казус НЕ бори олигархията?

Е, ако мислиш, че просто с изкарване на кирливите ризи, олигархията ще бъде преборена, тогава очаквай лоши новини. Към момента за този казус е изумително, как уж се знае кой, какво, кога и къде е подписвал, и не се случва абсолютно нищо по- различно от някое друго уволнение из администрациите.

Пробвай ти да си построиш къща по незаконен начин и да видим, дали няма да се озовеш в съда още преди да си стигнал до покрива, ако не и по- рано. Още повече в голям град, още повече във Варна, за където има ли все още хора в България, които да не знаят, че там това нещо не, че не може да се случи, а не може, дори да започне да случва без разрешението на ТИМ. И като казах ТИМ в контекста на олигархията - как така съвсем нищичко не се чува за тимаджиите в тази схема? Или ще се убеждаваме, че този път, те не пеят в градския хор и, като никога до сега (или по- точно, както винаги до сега) те нямат нищо общо и са напълно невинни.

Става все по-забавно. Значи, да обобщим. Благо Коцев, Иван Портних, изобщо цялата умнокрасива крадлива измет, разбирай "сглобката" са цоцали яко от схемата години наред и никой не ги е пипал изобщо, както е било тръгнало никой е нямало и да ги пипне, но въпреки всичко министър на Румен Радев е голям боклук, щото работи прекалено бавно. Толкова бавно, че за въпросният казус се знае от седмица-две и е трябвало вече абсолютно всички замесени да са натикани в затворите (интересно каква ще е тая правосъдна система, която да действа с подобен размах, то това направо бие на сталинските процеси от 30-те години на миналият век, ама карай). Освен това, ти като човек, който буквално няма никаква идея, какви глупости пише, та вече дори си и 100% наясно с цялата схема, понеже нямало начин и ТИМ-аджиите да не са намесени вътре. Даже не знам, защо разследващите органи не си сверяват часовниците с теб, губят един много ценен кадър в твое лице.
Само да вметна, че нямам никакви очаквания относно Румен Радев и правителството му. Просто е адски смешно, когато постоянно се търси под вола теле, както във въпросният случай, когато се оревава орталъка за него, за което предишните изобщо дори не са и си помисляли да изкарат наяве. Ако не беше правителството на "Чорапа" (както го наричат умнокрасивите), абсолютно никой нямаше и да знае за незаконното строителство в местността "Баба Алино". Та, затова когато се осмива, че щял да бори олигархията е хубаво и да бъдем малко обективни.

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Иска ти се да се разкарам, за да си пробутваш нефелните опорки на воля и да ти е прекрасен деня? Ми нема да те огрее т'ва слънце. Винаги, когато ви засека ще ви пращам в под на кучето опашката )

217155383_3036789819923470_8190458750628175732_n.jpg

преди 8 часа, azarak написа:
преди 10 часа, ох боже! написа:

А тя е (пак ще се повторя) - при измамническа избирателна система, електоратът не избира държавна власт.

A това, което ти отвръщам е, че без значение от избирателната система, електората пак щеше да си избере Радев, както и си избра Борисов при първия мандат на герб, както си избра и царя. Което, ако не го осъзнаваш или не живееш сред този електорат, или се заблуждаваш за актуалните му нагласи. Тези избори бяха достатъчно честни и гласувалите за ПБ достатъчно много, за да няма съмнения в избора на електората - ако хората са искали други да спечелят, абсолютно никой не им е виновен и никой не ги е спрял да гласуват за тези други.

На мене ми се стори, че последно си ми отговорил, че аз съм бил написал, че е все тая кого избираме. Съответно те помолих, да ми кажеш, къде съм го направил тоя лапсус, който е в разрез с това което постоянно пиша.

Относно това, че избирателната система е без значение, те питах, що падна комунизма? Дори и сам да си бил паднал (което не е верно, но няма да усложнявам спора и с доказателства за това), коя е причината, след като и тогава имаше избирателна система. Ти твърдиш, че не било имало значение, каква е избирателната система. Това означава, че и преди и сега си е все тая.

Относно това дето твърдиш, че и при друга избирателна система, електоратът пак щеше да си избере Радев или Борисов.

Ти не можеш да си представиш избирателна система, при която електоратът не избира от малко опции, които до една са му предложени от тия които са управлявали до сега. При друга избирателна система, при която електоратът е принуден да избира пак от същите муцуни, естествено, че ще избере пак нещо подобно.

И това даже без да вземеш предвид, че най-важните хора според чичко Сталин са тия които броят гласовете. Т.е. избирателните комисии, които се явяват властови центрове на изхода на избирателната система и които винаги могат да фалшифицират изборния резултат и да ти кажат накрая, че един от тия двамата е спечелил.

Но ако говорим не за каква и да е, т.е. поредна спусната ни от властовото статукво избирателна система, а за правилна/демократична!

Тогава!

Тръгваме най-отдолу на обществото. Т.е. това ти е 6 млн. електорат. Разпределяме го в достатъчно малки базови избирателни райони. Да речем от по 100 човека. И нека всеки един такъв избирателен район да си избере народен представител. Това са ти 6 000 000 : 100 = 60 000 Народни Представители от 1-во ниво (т.е. Общински Съветници).

Айде сега да видим, ако електоратът избира депутати от тия избрани от него, а не спуснати от досегашната власт кандидати за депутати, дали ще избере пак Радев и Бойко?

Имаш ли един процент от електората, годни не да бъдат депутати, а да бъдат кандидати за депутати?

И аз съм сигурен, че болшинството от тия са по-умни най-малкото от Бойко. Да не говорим, че и Радев, от как е принуден да си отваря устата, вече разсейва всички съмнения, че май си същия нищо не казващ бюрократ.

Така че тези избори, не са били достатъчно честни, и когато ти все пак се изказа за тях с твърдение, което не си направил и опит да докажеш, автоматически влизаш в спор за това каква е избирателната система и каква трябва да бъде. А аз съм направил анализ на избирателните системи и съм обяснил по принцип, защо не струват до една (т.е. не само българските). Което означава, че ако ти си представяш критерии, които се смятат за демократични от останалия псевдодемократичен свят, си доста ниска топка. Ю тоок ту ми!

Съответно, вслушай се в това което вече ти казах - това най-малкото. В предишните си коментари ти казах нещо много просто. Ако пресно избран народен представител, наруши предизборното си обещание поради което е бил избран, тоя вече не представлява електората си. Съответно, той трябва да може да бъде сменен. Не след 4 години. А след три дена.

Давам ти пример. Зеленски бе избран, поради предизборното си обещание да спре войната в Донбас. Той не я спря. Това означава, че след три месеца максимум от момента на встъпването си в длъжност вече със сигурност не е представлявал електората, който го е избрал. Той трябваше да бъде сменен. Но това не стана. Съответно, Украйна Русия и светът бяха вкарани в ескалираща война. Ето до това води, онова нещо, което вече ти го казах, но ти не го чу, а продължаваш да ми дрънкаш някакви празнословни клишета, които базират единствено на авторитарно мислене и не са подплатени с никакви логически доказателства.

преди 9 часа, azarak написа:

Е, ако мислиш, че просто с изкарване на кирливите ризи, олигархията ще бъде преборена, тогава очаквай лоши новини.

Правилно. Точно така. Ето че можеш да мислиш.

Но всъщност, да разсъдим, какво си казал и защо е така? Както вече казах, олигархията е системна. Т.е. системата на обществената организация е задала или олигархия, или демокрация, или монархия или охлокрация. Така е по Аристотел и сие.

Разликата между тия системи е в степента на концентрация на власт. Колкото повече власт е концентирана в по-малко ръце, толкова повече си ... НА ДЯСНО. (ни да не ти казвам защо).

Така, че ако степенуваме от дясно на ляво, ние имаме:

1. Монархия

2. Олигархия

3. Демокрация - управляват директно около 10% от населението (добре, че има изкствен интелект, да го питам, че не съм запомнил точно, а през гугъла става по-бавно и съответно, при предния си коментар по въпроса, сметнах че са 10 % само от мъжете).

4. Охлокрация - управлява диреткно целия народ. Което обаче и на Аристотел и на много други, до ден днешен балалайковци не им е ясно, че, защо и как е невъзможно, без правилна система на организация. Съответно, Охлокрацията е невъзможна, защото ако бъде организирана правилно, ще произведе де факто обратна йерархическа система, при която ще имаш демокрация. За която и Аристотел, определя, че е най-добрата система.

И обърни внимание. Аристотел казва, че дефектите на голямата концентрация на властта в малко ръце е в това, че мнозинството ще се възползва от това че е мнозинство и ще преразпредели властта в своя полза. За това, демокрацията трябва да бъде умерена. Само че автоматически възниква въпросът колко умерена. Защото ако е прекалена, това е лошо (според Аристотел), ако е недостатъчна, това също е лошо. И съответно, системата трябва да бъде такава, че да се саморегулира в реално време (това вече ти го казвам аз).

За да бъде обаче създадена такава система, която държи стабилна демокрация и не дава възможност за власт на малцинството, която води до власт на прекаленото мнозинство, ти е нужно разбиране за реално действащите фундаментални обществени процеси. На тебе ти е нужно да знаеш, кои са главните обществени отношения. Така - аз съм ги казал на други места.

И сега, имаш както ти е казал и Раде олигархия. Т.е. системата е задала олигархия. А па системата, това ти е Конституцията. Конституцията произтича от фундаменталните процеси и природни закони. Защото правният закон, както и конституцията не са изобретение. А са откритие на природен закон, който си съществува. Както ти е казал Монтескьо. Т.е. имаш възможност. Т.е. имаш съществуваща незаета ниша. И човекът се възползва.

В нашият случай, елитът на власт се е възползвал и е злоупотребил с положението си в обществото. А положението му е на елит на власт (аз правя разлика, между елит на власт и реален елит - първият е в дефицит на качества да бъде такъв).

Но на следващ етап, неизбежно, без значение кога ще дойде тоя момент, мнозинството се възползва от това че е по-многобройно (както ти е казал и Аристоттел). Съответно намира възможност, да се органзира по правилен начин. Природния закон си съществува. Незаетата ниша си съществува.

И сега Радев, твърди, че се бори с олигархията, нали така. Като кажеш А, казваш след това и Б. Иначе не си казал нищо.

Т.е. ако имаш олигархия, тя е системна. Чакаме визониерските разсъждения, как Радев ще смени системата, която произвежда олигархия. А аз ти обясних, че за да направи така, трябва да смени избирателната система. При това не с такава, която ще произведе отново олигархия. А с такава, която ще произведе демокрация.

преди 3 часа, communismatic написа:

Значи, да обобщим.

Ти вярваш, че ПБ ще борят олигархията, а аз не. Ти считаш, че вече борят олигархията, а аз, че само разиграват циркове. Кой е познал ще се разбере от крайния резултат - няма ли олигарси натикани в пандиза за това престъпление ще продължиш ли да вярваш, че ПБ борят олигархията. И да, има вече достатъчно улики - според собствените твърдения на ПБ - че на първо време да има арестувани хора и във всяка държава с нормално функциониращо правосъдие, това вече щеше да е факт. А в случая дотук, имаме само разтягане на локуми по медиите и няколко уволнени калинки. Ако, дори калинките не са арестувани за нарушаване на закона, как ще стане за олигарсите, не знам.

преди 25 минути, ох боже! написа:

Ти не можеш да си представиш избирателна система, при която електоратът не избира от малко опции, които до една са му предложени от тия които са управлявали до сега. При друга избирателна система, при която електоратът е принуден да избира пак от същите муцуни, естествено, че ще избере пак нещо подобно.

Електората нищо не е принуден, казах ти вече на електората, като не му изнасят съществуващите партии и политици, тогава да си издигнат други. Ти явно живееш в някаква представа, че сме шест милиона човека с общи възгледи и при някакви други условия всичките бихме избрали едни и същи хора да управляват държавата, но реалността е съвсем друга и разногласията в обществото са достатъчно много, за да са наивни такива представи.

преди 11 минути, ох боже! написа:

Защото правният закон, както и конституцията не са изобретение. А са откритие на природен закон, който си съществува.

И този природен закон е?

преди 38 минути, azarak написа:

Електората нищо не е принуден, казах ти вече на електората, като не му изнасят съществуващите партии и политици, тогава да си издигнат други.

И аз ти казах - ще си издигнат други, като му дойде времето. Преди това обаче, ще си издигнат друга избирателна система. А още по-преди, ще бойкотира нарастващо тая дето такива като тебе, му наливат в главата, че трябвало да й съучаства. Което не е принуждение - доброволно е. Едно такова гнусно говорене, на защитниците на псевдодемократичната избирателна система. Ама, некой май каза в тая тема или другата, че съществуват хора, които са като облаците - ако ги няма, времето се оправя.

преди 41 минути, azarak написа:
преди 44 минути, ох боже! написа:

Защото правният закон, както и конституцията не са изобретение. А са откритие на природен закон, който си съществува.

И този природен закон е?

https://blog13.blog.bg/politika/2022/01/12/protestadjiite-da-si-organizirat-paralelna-dyrjava-pred-parl.1798156

Мога да ти дам и още линкове, с анализите защо и как сегашните избирателни системи са пълно менте и защо именно това което съм предложил е правилно. Главното гяволийка за днешната лъжа е в прекалено големите избирателни райони и съответно - съотношения между единствените две йерархически нива, които са формирани от господстващите избирателни системи. В България това съотношение е 1 към 25 хиляди.

П.П. Не се притеснявай да питаш още за каквото се сетиш по въпроса. Всичко съм го доказал и ми е написано - само ще ти слагам линкове.

преди 2 часа, azarak написа:

Ти вярваш, че ПБ ще борят олигархията, а аз не. Ти считаш, че вече борят олигархията, а аз, че само разиграват циркове. Кой е познал ще се разбере от крайния резултат - няма ли олигарси натикани в пандиза за това престъпление ще продължиш ли да вярваш, че ПБ борят олигархията.

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Ти изобщо четеш ли, какво ти се пише или поначало пишеш, колкото да се намираш на приказка? Аз не вярвам в нищо, просто ти казвам, че е прекалено рано, да започнеш, да плюеш, при положение, че още няма такива наченки. Няма какво да вярвам, аз нито съм гласоподавател на Радев, нито на която и да било друга партия... Поначало вече не вярвам на никой, просто съм обективен.

преди 19 часа, LOSHIAT написа:

300294507_5734532463232863_8578753091035459092_n.jpg

Еми да, ама първо балонът трябва да се пукне, за да се разкарат, а той , балонът, натам върви: https://www.mediapool.bg/darzhavata-si-pribra-rezervite-ot-250-uchilishta-zaradi-problemite-s-byudzheta-obnovena-news384192.html Приготвихте ли си противогазите, дуругари прогресисти? 🙄

на 8.06.2026 г. в 12:32, ох боже! написа:

Не се притеснявай да питаш още за каквото се сетиш по въпроса. Всичко съм го доказал и ми е написано - само ще ти слагам линкове.

В линка не видях да пишеш нещо за природния закон, по който били създавани конституциите?

преди 22 часа, communismatic написа:

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Ти изобщо четеш ли, какво ти се пише или поначало пишеш, колкото да се намираш на приказка? Аз не вярвам в нищо, просто ти казвам, че е прекалено рано, да започнеш, да плюеш, при положение, че още няма такива наченки. Няма какво да вярвам, аз нито съм гласоподавател на Радев, нито на която и да било друга партия... Поначало вече не вярвам на никой, просто съм обективен.

Подир девет години мандатсване, ти е прекалено рано, но инак аз съм бавноразвиващ се. При тази активност, трудно е да се повярва, че не гласуваш за никого - сигурен ли си, че не послъгваш малко.

преди 15 часа, _nib_ написа:

Полша, Румъния, Унгария не са в "клуба на богатите", а ВЕЧЕ са в процедура по свръхдефицит - която процедура за България все още НЕ се отнася, защото се чака бюджета на новото правителство, който бюджет, ако бъде направен кадърно, такава процедура за България няма да има. Та вземете намалете малко папагалстването и се информирайте повечко.

преди 45 минути, azarak написа:

Подир девет години мандатсване, ти е прекалено рано, но инак аз съм бавноразвиващ се. При тази активност, трудно е да се повярва, че не гласуваш за никого - сигурен ли си, че не послъгваш малко.

Девет години мандатстване? На Румен Радев? Какви са му били правомощията като президент в парламентарна република? Питах и @kaldata1 , той очевадно не знае... та да питам и теб. Щото нали бил "руска подлога", та кое конкретно го прави такъв?

преди 6 часа, communismatic написа:

Девет години мандатстване? На Румен Радев? Какви са му били правомощията като президент в парламентарна република? Питах и @kaldata1 , той очевадно не знае... та да питам и теб. Щото нали бил "руска подлога", та кое конкретно го прави такъв?

Ако тролиш - не си намерил кого да занимаваш с троленето си. Ако пък си верно толкова невеж и глупав, то не мога да ти помогна и се съмнявам, че някой може.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.