Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забива по време на игра син екран харда се товари

Featured Replies

Забива по време на игра син екран харда се товари до колкото виждам antimalware service но както и да се мъча го изкл/ча се вкл/чва с скрипт от интернет намерих задействах го но все излиза в таск менажер.Играта е farming simulator 22

Addition.txt FRST.txt

Не мисля, че проблема Ви се дължи на зловреден софтуер. antimalware service е услугата на Windows Defender. А товаренето на диска може да означава, че играта изисква (и е оптимизирана за SSD).

Мисля, че диска ви има проблеми.

Error: (06/08/2026 08:06:39 PM) (Source: EventLog) (EventID: 6008) (User: )
Description: The previous system shutdown at 16:04:20 on ‎7.‎6.‎2026 ‎г. was unexpected.

Error: (06/07/2026 04:03:33 PM) (Source: disk) (EventID: 15) (User: )
Description: The device, \Device\Harddisk0\DR0, is not ready for access yet.

Тези файлове също са свързани с проблеми с файловата система и проверка (found.000) и се появява след стартиране на CHKDSK инструмента за проверка за грешки. bootTel.dat също се създава след проверка за грешки с CHKDSK.

2026-06-02 21:10 - 2026-06-02 21:10 - 000000112 ___SH C:\bootTel.dat
2026-06-02 21:10 - 2026-06-02 21:10 - 000000000 __SHD C:\found.000

Може да качите DMP файловете за анализ за да се види евентуалната причина, но мисля, че във вашия случай работата е ясна.

2026-06-02 21:11 - 2026-06-02 21:15 - 001048524 _____ C:\Windows\Minidump\060226-21812-01.dmp
2026-06-02 20:36 - 2026-06-02 20:42 - 001036044 _____ C:\Windows\Minidump\060226-21859-01.dmp

ST3500418AS диска Ви е пътник. Явно сте се усетили, защото сте инсталирали HD Tune 2.55

Според мен си направете бекъп на данните на външен носител и се замислете за нов диск.

• Автор

И аз си помислих за хард диск и затова го тествах но показа че е добре.После мислех захранване но без товар са добре напреженията.

Desktop.rar

SMART-a не винаги познава. Не мисля, че харда е добре ама никак дори. И оттам причината да се товари повече при игра. Бекъп на данните и този диск само за временни файлове.

После ще гледам dump файлове.

Така или иначе този диск е модел на 10 години буквално (произведен е 2016-та). Аз лично не бих го ползвал за ценни файлове. Минал му е и End of Life цикъла. Знам, че сега цените на дисковете са солидни, но така или иначе дисковете са си консуматив.

Хард диск отдавна вече не се ползва за инсталиране на ОС и на игри. Може да се съхранява информация на него, но нищо повече. Слагаш едно SSD. Хубаво е да дадеш и другия хардуер на машината.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.
Бележка: Вашата публикация изисква одобрение от модератор, преди да стане видима за всички.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.