Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Как да си направя страница в интернет?


Препоръчан отговор


Знаете ли някоя програма или начин за правене на страница в интернет който да е БЕЗПЛАТЕН?благодаря ви от сега :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Знаете ли някоя програма или начин за правене на страница в интернет който да е БЕЗПЛАТЕН?благодаря ви от сега :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Регистрирай се в http://narod.yandex.ru/ Влез в мастерская и си прави на воля страници на каквато тема искаш, има готови шаблони.Според мен това е най-лесния начин, дори и за незнаещи.

Ако имаш готова можеш да я качиш пак там и на HTML. Там страницата си ще я направиш например Dobrqka.narod.ru. След това може да се регистрираш например в http://www.gbg.bg/.

А накрая отиди в http://www.dot.tk/ (регистрирай се) и ще бъде http://www.Dobrqka.tk ще имаш домеин.

Успех!!! :bye:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 3 седмици по-късно...

Ама от webpage maker-a немога да публикувам :)


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За програма най-добре използвай Front Page,който го има в някой пакет на Microsoft Office,обаче пакета не е безплатен,но може лесно да си го намериш,разпространен е дори на български.След това качването на самия сайт става като влезеш в файловия мениджър на сървъра,където ще качваш(например hit.bg,dir.bg,аtspace.com или други).

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 2 седмици по-късно...

За да не отварям нова тема за моя въпрос, ще питам тук.

Има ли скрипт Java с който да ти се отброяват темите в сайта, по - точно колко пъти са прочетени ??

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За да не отварям нова тема за моя въпрос, ще питам тук.

Има ли скрипт Java с който да ти се отброяват темите в сайта, по - точно колко пъти са прочетени ??

<{POST_SNAPBACK}>

Не джава скрипт ти трябва а web counter. Регистрираш го в http://bgcounter.com, добавяш специален HTML код в страницата ти и той ти отброява колко посетители си имал в целия сайт. Това ли е нещото, което ти трябва?
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Не, не е това, значи примерно темата в сайта ми е: "България в Евро съюза" и до нея искам да пише: прочетена 40 пъти. Ама да е Java script, естествено ако има въобще такива скриптове ...
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На Javascript не става - изпълнява се на клиентския компютър, а за такъв брояч ти трябва скриптът да се изпълнява на сървъра (на твоя сървър или на сървъра на безплатен каунтър, който можеш да регистрираш и използваш) - т.е. трябва ти PHP и някакъв файл на сървъра ти или MySQL база данни, в която да се съхранява броят на прочитанията.

Ето какво можеш да направиш :

1. Намираш си безплатен PHP+MySQL хостинг. Например http://mybesthost.com.

2. Намираш си PHP counter от www.hotscripts.com.

Все пак, има безплатни каунтъри , които ти отчитат броя преглеждания и ти ги отпечатват като картинка. Ако хостът ти не поддържа PHP (като hit.bg, например), можеш да пригодиш по един каунтър за всяка една тема (малко грубо решение, но общо взето става ако нямаш 500 теми, разбира се, защото ще трява да регистрираш 500 брояча и могат да ти сложат бан Публикувано изображение

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако си прежалиш текущия вид на сайта и си поиграеш малко с Phpnuke, той тази опция я има вградена, както и още къп други. Да не говорим че ако до сега си ъпдейтвал директно през HTML-а, ще ти светнат очите, като видиш как става там. Разбира се, има и алтернативи, като Xoops, Postnuke и тн :sobbing:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 2 седмици по-късно...

здраейте,аз също имам проблем.Регистрирал съм си страницата в сайт,който не мога да променям с HTML,а само от определен линк.Искам да си сложа анкета и т.н.,но не мога.Ако някой знае как,нека ми пише.Благодаря предварително!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нещо не те разбрах... Къде по-точно си сложил страницата си? В hit.bg ли? Едва ли, защото там качваш HTML страници. Иначе има пак такива подобни безплатни анкети (където трябва да се регистрираш и да сложиш специален HTML код в страницата си).

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 5 седмици по-късно...

За програма най-добре използвай Front Page,който го има в някой пакет на  Microsoft Office,обаче пакета не е безплатен,но може лесно да си го намериш,разпространен е дори на български.След това качването на самия сайт става като влезеш в файловия мениджър на сървъра,където ще качваш(например hit.bg,dir.bg,аtspace.com или други).

<{POST_SNAPBACK}>

ааа на front page кода не става ли много тежък?

аз си пиша на notepad++ и после доизпипвам на Dreamwaver

Редактирано от Goth Thug (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
ааа на front page кода не става ли много тежък?

аз си пиша на notepad++ и после доизпипвам на Dreamwaver

<{POST_SNAPBACK}>

Според мен не е много тежък кода, генериран от Frontpage, но аз например имах доста главоболия със съвместимостта-т.е. кодът е оптимизиран само за Internet Expolrer и не се гарантира съвместимост с останалите браузъри. Затова и аз пиша кода сам-в Code View на Dreamweaver.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така и така съм стигнал до тук и аз да попитам без да отварям нова тема. От къде мога да си изтегля всички команди за HTML с обяснение кое за какво служи? 10х предварително :wors:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така и така съм стигнал до тук и аз да попитам без да отварям нова тема. От къде мога да си изтегля всички команди за HTML с обяснение кое за какво служи? 10х предварително  :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

O Reilly's HTML reference

или нещо такова

за Reilly's не съм сигурен дали се пише така.

О Райли си го знам на български. Ако имаш Dreamwaver MX и нагоре, там го има, някаде из панела "reference"

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Така и така съм стигнал до тук и аз да попитам без да отварям нова тема. От къде мога да си изтегля всички команди за HTML с обяснение кое за какво служи? 10х предварително  :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

http://tutorials.start.bg/

Гледай точно под "Вход" ;)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 1 година по-късно...

Много се извинявам за тъпия въпрос но ще питам направо искам да си направя саит в които да мога да обновявам информацията без да се налага да кавам цялата база данни.Исакам да има нещо като админ панел в които като влезна да мога да добавям информация в саита.От дата бг дават 2гб. форум и галерия със снимки и така вече си имам 2гб. форум и галерия но нямам саит искам да попитам дали знаете дали е възможно да се направи от човек които не е програмист :) такъв саит с админ панел и да се качи на дата.бг не че е задължително ако трябва ще го кача другаде но все пак ми се искаше да е в датата при форумчето или ако знаете друг алтернативен начин да се добавя информация щот засега си праих саитчета(ако могат така да се наречат :) ) с Microsoft Ofice Publisher запаметявам ги в индекс.хтмл и ги качвам с фаил мениджъра в дата.бг и като си отворя адреса ми излиза саита ама като реча да добавям информация трябва да обработа целия саит и да го кача наново много работа :down: Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На дата няма да може да се качи , тъй като там са готови работи и не ти дават база данни. Потърси в търсачката на калдата CMS , e107 , php-fusion , Jooma или Mambo . Това са готови системи както форумите. ето и някой линкове / Joomla Bg 1 / Joomla Bg 2 / Mambo BG / e107 BG / Php-Fusion BG .мисля че това е достатъчно

П.П. можеш да го хостнеш на : http://freehostia.com http://110mb.com http://awardspace.com

Редактирано от sharpshoot3r (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване