Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Мда, определено сега не всички стоят добре на сцената. В Понеделник на мен ми хареса как Митко изпя песента си, но ми беше дървен с това пощракване с пръсти...Докато мацката с червената шапка, дето преди беше с зелени чорапогащи (още не мога да я запомня как се казва, май беше Русина) изглжда добре на сцената и явно се чувства така :) Гласът й не ми харесва кой знае колко, но пък ми е кеф да я гледам...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Мисля, че е време Пламен да си ходи. Той така или иначе не трябваше да стига до тук...

Готово - отиде си снощи, освен ако няма още някоя изненада в регламента. Мара сигурно е в скръб, защото загуби фена си, но май нямаше как - момъкът хич го няма.

Всъщност, коментарите на "застъпниците" и в двете вечери в голямата си бяха повече от комични, подозирам дори, че някои от тях дори не са гледали формата, т.е. не са и чували гласовете на подопечните си.

Допаднаха ми Нана (това открай време) и Ваня Щерева - може и криви да са били (оказа се, че не са), но поне се изказаха с жар, а не механично.

Готово - отиде си снощи, освен ако няма още някоя изненада в регламента. Мара сигурно е в скръб, защото загуби фена си, но май нямаше как - момъкът хич го няма.

Мда, доволна съм много :)

Само не можах да видя дали Марийка се е разциврила, ама нищо, аз си представям, че е laugh.gif

Той тоя си е много зле и му е много писклив гласът.

A

изпълнение колко ми хареса, не е истина :) Не знам как да си подредя фаворитите вече...

Не знам какво предстои до края на концерта тази вечер, но този оркестър, наречен "Те", или нещо подобно, успя да омаскари и трите изсвирени до първите реклами песни, като при "S.O.S." едва не си запуших ушите. И в предишните кръгове бяха жалки имитатори, но тази вечер май ще успеят да стигнат дъното.

Не знам какво предстои до края на концерта тази вечер, но този оркестър, наречен "Те", или нещо подобно, успя да омаскари и трите изсвирени до първите реклами песни, като при "S.O.S." едва не си запуших ушите. И в предишните кръгове бяха жалки имитатори, но тази вечер май ще успеят да стигнат дъното.

hlevoust, има и друго нещо. Тонрежисьорите в това и в миналото издание са под всякаква критика. Аз лично съм се чудил как може толкова омазан и небалансиран sound да се предава по телевизия с претенции за водеща TV-медия.

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

Те освиркаха Дарко, но на мен ми хареса много.

Похвалиха много Виктория и Соня, а аз не ги харесах, въпреки че Виктория принципно ми е сред фаворитките. Преслава пък беше много сладка с изпълнението на Майкъл Джаксън :blink:

А от бенда и аз съм разочарована, макар че ясен вече е част от него...

Само Преслава се представи добре тази вечер, и то въпреки "бенда".

Виктория просто не е на място във шоуто - не знам до кога ще се задържи.

Определено не очаквах, че точно това ще е най-слабият до момента кръг - песните са все шлагери, макар, че мнозина от участниците успешно ги пратиха в забравата. Одисей сигурно е прав в мнението си за озвучаването, гадно е, а и сивотата все повече взима превес.

Сега вероятно ще ме упрекнете в пристрастие, но отново ще посоча Ели като едноличен лидер (изказването на Мара по адрес на Ким Уайлд няма да коментирам, смятам се за възпитан човек). Приемливо представяне и на Преслава и току що приключилата Магдалена.

П.П. А бе на никой от участниците това не е любимия стил, какво слушат тия хора - мазна чалга ли?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Сега вероятно ще ме упрекнете в пристрастие, но отново ще посоча Ели като едноличен лидер (изказването на Мара по адрес на Ким Уайлд няма да коментирам, смятам се за възпитан човек). Приемливо представяне и на Преслава и току що приключилата Магдалена.

П.П. А бе на никой от участниците това не е любимия стил, какво слушат тия хора - мазна чалга ли?

За Ели сме на едно мнение :hush: и аз съм пристрастна. От Митко очаквах повече, той много вдигна летвата в началото и сега не може да я прескочи вече...

За стила и аз се учудих- какво не му харессват, то без диско не върви ни една дискотека, абре диското си е е вечено зелено

Браво на Симона,досега няма лошо изпълнение :blink:

На мен пък хич не ми хареса как изпълни Maniac

Но пък Боян завърпи концерта перфектно, той все повече ми харесва :)

hlevoust, виж, тя Мария по принцип си е сбъркан козунак :lol6:

Иначе, преди многоооо години когато все още имаше вестник "Ритъм" в него четох една готина статия за Kim Wilde. Та въпросната статия, ще се опитам по спомен да я перефразирам, започваше се със следния коментар. "..... едва ли има по-секси бримка на дамски чорапогащник от тази ,която видях на крака на Kim Wilde" : :P Мисля че автора на статията беше Мартин Захариев.

Аз също мисля че днес детето Симона не пя добре. Все още в гласа и прозира детския тембър, което си е реда на нещата, все пак е на 13-14 години. Боян пя зверски добре, макар аз лично да не харесвам този тип тенори. Но какво да се прави "на вкус и на цвет товарищей нет". Александра не става има данни но трябва много работа и всеотдаване ако иска да става певица. Нивото и спрямо другите е ниско. От момичетата фаворитка ми е Русина.

Скоро с мои приятели коментирахме Митко и мнението ни беше че Митака трябва да седне пианото и заедно с него да пее тогава е много добър. То това се каза днес и от журито. За сега толкова :ph34r:

PS. Днес се опитаха да повторят този кавър ... ЦЪК ... на S.O.S на ABBA

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

hlevoust, виж, тя Мария по принцип си е сбъркан козунак ;)...

Мария съвсем се изгуби в ролята си на член на жури, не че е блестяла в него досега. Положителното е, че все по-рядко се изказва, но това едва ли липсва на някого, защото цялото й участие до момента се свежда до 3-4 заучени простички фрази; важното е да не ги обърка при изказ.

Много ми хареса написаното от Мартин Захариев за Ким Уайлд, гледал съм на няколко пъти клипа с Keep Me Handin' On, там мацката си е суперсексапилна, за разлика от критичката си, а и пее чудесно, но както и да е.

Песните на АВВА са безкрайно популярни и е нормално кой ли не да се опитва да ги интерпретира по един или друг начин, но все нещо не се получава, особено пък снощният жалък опит.

---------

Такаа, с днешна дата:

Стратегията на сценаристите става все по-прозрачна – във вторник нарочват за изгонване ”петорица”, както казва ководещата Саня, като в групичката попадат трима от фаворитите, за да се амбицират гласуващите зрители, и двама по-реално застрашени, от които единият ще се наложи да отпадне, все пак такъв е регламентът. Един се спасява още същата вечер, а останалите се явяват на поправителен в сряда, за да узаконят вота.

Днес на пангара са Ели, Виктория, Дарко, Русина и Преслава (подредбата не моя, а е по реда на ”извикването” им):

- Ели очевидно не е само мой фаворит, тя е много вероятен финалист, но чрез ”заплахата” ще привлече бая гласове

- Виктория не би могла да отпадне толкова скоро, при нея гласовете очевидно са в друга (за съжаление) посока

- Дарко – аз лично бих дал нему отрицателния вот в конкретния случай, но няма как – гласовете на комшиите са (вероятно) много сериозно перо в приходната част на предаването

- остават Русина и Преслава, като едната от тях ще изтегли късата клечка, може би първата

Така мисля аз, а вие?

П.П. Ели е първата от петорицата, която е спасена и отива на следващия голям концерт в понеделник.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Виктория за съжаление продължава

Русина - също.....

баси -остава да изгонят Преслава и спирам да гледам MI :P

Дарко си отиде sad.gif

И Преслава да беше, щеше пак много да ме е яд...Всички мои фаворити, без Боян, вчера бяха по столовете...

Искам вече Симона да си ходи...

И аз така виках, ама... тц :blink:

Да бе - мигат те не знам, че си за друг ? biggrin.gif

Аз съм доволен.Преслава остава - даже за първи път пуснах и SMS.... Време да си ходят Виктория и Симона.Русина след това.

Да бе - мигат те не знам, че си за друг ? biggrin.gif

Аз съм доволен.Преслава остава - даже за първи път пуснах и SMS.... Време да си ходят Виктория и Симона.Русина след това.

Знаеш, знаеш... Колко да знаеш biggrin.gif:P Мен ме кефи Симона! Да си ходи Александра :blink:

Ами аз пък съм доволен, че Дарко си отиде - до този момент с нищо не ме убеди, че мястото му е в надпреварата, но де да бе само той...

Всъщност, цяло полека-лека отсяването на финалистите върви според очакванията.

Предвидима бе и реакцията на Красимир Минев след началото на ШЛ, не че тия "гости" ще открият топлата вода. Но поне мен ме дразни това ежедневно проточване на предаването и нарушаваноте на програмата. Поне да имаше за какво, а то за да покажат ония двамата олигофрени.

Сега ми е любопитно кой каква песен ще избере за понеделник, защото кръгът с песни от полуострова е пълен с подводни камъни.

Така...да споделя какво мисля аз по въпроса....

Двама айдъли не ми допадат и не одобрявам техния ход към "висините".Първия е Виктория,въпреки,че пее сравнително добре.Но...да сподели пред цялата аудитория как и защо е ослепяла-това момиче няма достойнсто според мен.Няма как да скриеш,че си сляп (а и не би трябвало),но да разказваш в подробности всяка вечер как е станало,най-малкото не е умесно...Но предполагам ,че това е някаква политика на БТВ и се успокоявам,че те са я изнудили...

Другия,който много исках да си тръгне е

Искам вече Симона да си ходи...

Това дете няма ли да тръгне в понеделник на училище?Или кариерата пред кака Мария е къде къде по-важна?

Сега ми е любопитно кой каква песен ще избере за понеделник, защото кръгът с песни от полуострова е пълен с подводни камъни.

И на мен ми е интересно какви песни ще подберат.

Но си ми е яд за Дарко, много ми е симпатичен и вчера много ми хареса как изпя Yоu are not alone на MJ, въпреки че в началото обърка припева, но това явно бе от вълнение.

Виктория я харесвам от самото начало как пее, но знам, че няма да продължи дълог, защото едва ли тя е представата на българина за музикален идол. Макар че, като се замисли човек, има доста известни и много добри певци, които са незрящи, но това е друга тема...

Симона има глас, ама ми писна да я слушам как взима високи тонове и как крещи, защото според мен тя само това прави..

Като си заминат споменатите две госпожици, ще се радвам на всички останали и няма да има чак такова значение кой ще стане идолът :)

А, и ми се иска Митко да пее както в началото

Като си заминат споменатите две госпожици, ще се радвам на всички останали и няма да има чак такова значение кой ще стане идолът :)

Вече бях започнала да съжалявам за горния пост,но сега се радвам на това мнение.И аз мисля така!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.