Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Тогава кои моми спасиха тази вечер,че не можах да изгледам концерта.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Тогава кои моми спасиха тази вечер,че не можах да изгледам концерта.

Аз им мятах по едно око... Ше гонят някоя като Александра, Соня или Виктория :bedtime2:

Снощи отново промениха регламента и направо за следващия кръг отидоха 2 от момите, а не една. Както се и очакваше, Ели и Магдалена вече дишат по-спокойно, а Виктория, Соня и Александра ще пеят довечера, само дето не знам какво, вероятно пак ще е волна програма.

Разбирам стремежа за популярност на формата, но присъствието му в 3 последователни вечери, при това в прайм тайма, като че ли идва малко в повечко от нужното. И най-сладкото обикновено нагарча в големи дози. При това сценарият се допълва в движение, а това не винаги е най-доброто решение, защото всяка вечер предавенето завършва по-късно от предвиденото време, та и Красимир Минев не без основание подмята едно-друго по повод на участниците.

Не че на някого биха липсвали анализите, т.е. безсмислените опити за остроумничене на гостите преди и по време на мачовете от ШЛ, но разписанието би следвало да се спазва.

И дали не е крайно време да бият шутовете на ония мургави участници с неустановен статут - снощи единият направи предложение за женитба на ководещата македонка Саня, след като преди това съвсем безцеремонно я поопипа пред всички.

След като Мара встъпително изпя новата си песен :help wanted: , смятам че ще е престъпление да изгонят коя да е от трите дами. които са на поправителен тази вечер.

Това ми хареса:

Прочетох го с интерес и съм абсолютно съгласна с авторката, въпреки че за мен тя никога не е блестяла с особен талант. Но едно може да и се признае винаги е била куражлийка.

Прочетох го с интерес и съм абсолютно съгласна с авторката, въпреки че за мен тя никога не е блестяла с особен талант. Но едно може да и се признае винаги е била куражлийка.

+1 и затова останах въодушевена :)

Що пък тая спасиха, омг :)

Онези двамата смешници няма ли да ги махнат :angry:

Ам... мислят си, че са забавни :)

Ам... мислят си, че са забавни :)

Няма да ти кажа какво ми става, като ги видя :angry: ,а като ги чуя...........Не разбраха ,че хората вече не се интересуват от такава идиотщина.

Няма да ти кажа какво ми става, като ги видя :huh: ,а като ги чуя...........Не разбраха ,че хората вече не се интересуват от такава идиотщина.

Не разбраха...

Съжалявам за Соня! Александра трябваше да си отиде :blink:

...Александра трябваше да си отиде :lol6:

Подкрепям това, но нали някой ще трябва да отпадне и през идущите седмици...

В понеделник ще слушаме филмова музика.

Подкрепям това, но нали някой ще трябва да отпадне и през идущите седмици...

В понеделник ще слушаме филмова музика.

Вярно, че и идните седмици ще трябва да отпадат и от другите участници, но все пак си има значение, кога си отпаднал. Дали е било още на първите концерти, по средата или малко преди финалите.

Неприятно е да видиш, че някой, който според теб пее добре, отпада още в началото при положение, че има други не справят толкова добре. С последното нямам никой конкретен участник предвид.

Аз се радвам, че ще пеят филмова музика :)

А за отпадането като че ли ми искаше да е Виктория, въпреки че я харесвам...някак май й дойде времето...

Не мога да повярвам,е Соня си тръгна! Трябваше Александра да изгонят! Толкова е странно всичко! Александра SUX

Не мога да повярвам,е Соня си тръгна! Трябваше Александра да изгонят! Толкова е странно всичко! Александра SUX

А,не-трябваше да си тръгне Многострадалната Геновева!

Е аз се радвам,че Соня си тръгна, нещо много превзета ми идваше. Остава да махнат Александра - ужасна е,няма какво друго да кажа; Виктория - беше ясно защо я оставиха,но е време да се спре цялата тази история; Симона - изобщо няма място там.

Да видим днес какво ще е : )

Аз очаквам с нетърпение концерта довечера. Дано участниците си изберат хубави песни и да се представят добре. залагам много на Боян, Александър, Димитър и Русина. Към момента те се очертават мои фаворити. Много харесвам начина на пеене на Русина, пее с много финес и женственост, без да е много претензиозно. Кефи ме мацето, макар и да не е най-силния глас сред кандидатите. В Димитър все още има нещо, което ми липсва при изпълненията му. Колкото и да очаквам представянето му и колкото и да е на ниво всеки път, все нещо не ми е достатъчно. Дано се промени това. От Александър все още също очаквам да ме завладее, т.к. пък има нещо в него, което ми допада. А боян досега ми е перфектен. И макар да не ми е много симпатичен, признавам, че той е най-добрият за момента.

Аз очаквам с нетърпение концерта довечера...

И аз, но кръгът с филмовата музика в предишните сезони бе от най-трудните, не вярвам тази година да е по-различно. Има още 2 часа, ще видим...

Минаха 2-та часа и концертът върви... към пълен провал - изпълненията на Виктория, Ели и Магдалена за мен бяха разочароващи. А гримът на Ели ми напомни някои епизоди от Star Wars.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Господа водещи,

Искам да ви съобщя, че днес, 20.04.2009г., бях във Военна болница-Варна по мои проблеми.

Минах покрай интензивно отделение, чиято врата беше отворена и с ужас забелязах кой лежи на едно от леглата.

Това беше Митко - бившия приятел на сляпата Виктория. Разбрах, че вчера(19.04.2009), вседствие на вашите нападки от екрана на БТВ, е направил опит за самоубийство. В момента е кома. Не се знае дали ще оживее.

Независимо дали изобщо има някаква вина за слепотата на Виктория, вие нямате никакво право да изземвате функциите на прокуратурата, само за да вдигате рейтинга на предаването си. Най малкото, което бихте могли да направите, е да се извините публично на Митко и семейството му за този опит за убийство, който вие чрез нелепите си изказвания извършихте.

От друг форум...

95111e6ae37e71d39293d34ef31939d5.gif

Мдам, кофти се възползваха от драмата на момичето. И според мен не трябваше да се тръби толкова това. В началото показаха, че са на нейна страна, ама трябваше да спрат дотам...

Относно концерта вчера- толкова хвалиха Маги, а на мен въобще не ми хареса (все пак това беше една от любимите ми песни и я гледах много под лупа). На края хич не завърши добре, така сдъвка няколко думи, че не е истина. И май само Фънки го чу това...Ели ми хареса, но не толкова, колкото ми се искаше...Димитър ми хареса, но както каза и Габи, все нещичко не му достига, за да е перфектен. Русина почти не я чух, Преслава също sad.gif

Но Боян, ех, този Боян- за мен е страхотен. Хареса ми как се вмъкна в песента на Джо Кокър, да, определено ми хареса, беше по-различен от оригинала (то няма как да е същият, но все пак), което ми допадна много ;)

Сега вече съсвем не знам кого ще пратят на поправителен довечера, то май всички са за там. Сред посредствеността на снощния концерт може би Преслава и Русина се справиха мааааааалко по-добре от останалите дами, а мъжете бяха/пяха под всякаква критика.

Боян се опитва да хитрува и с флиртове към жури-публика да прикрие кусурите си. Няма лошо, но мен лично ме дразни това, форматът не е приемен изпит в НАТФИЗ.

П.П. За Виктория и драмата й вече не знам какво да кажа, съгласен съм, че нещата винаги имат две страни, две гледни точки. Прекаленото афиширане на подкрепата на водещите към Виктория може да им изиграе лоша шега по отношение на бъдещата работа, не се знае кое и как. Все пак, те надали биха си позволили да говорят и упрекват така смело бившия й приятел, ако случаят не е проучен старателно от съответните хора. И все пак, в един популярен сериал се казваше, че "истината е някъде там..."

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Снощи единствените които пяха добре бяха фаворитката ми -Преслава, и донякъде Митко.

А колкото до хвалбите от журито - имам нелепото чувство, че хвалят този кандидат, който не пее добре и трябва да бъде изгонен.Не знам дали не ме гони параноята, но преставете си, че негативизмът, който журито си създава на кастингите е с определена цел - Фънки обиждаше наред и си спечели доста хора, които не го одобряват.Съответно сега, тези които го мразят ще правят точно обратното на това, което той казва - ако хвали някого, тези които го смят за изрод - ще гласуват срещу хваленият от него.

Малко оплетено го казах, но предполагам, че схванахте мисълта ми ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.