Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

За тези,които не знаят кой е Фънки :

Димитър Ковачев- Фънки е собственик на ”София Мюзик Ентерпрайсис”. Заедно с Иван Несторов - Амебата през 1991 г. основават частна промоушън агенция, която до момента е организирала над 400 концерта. Сред големите събития в историята на ”София Мюзик Ентърпрайсис” са гостуванията на ”Назарет”, ”Джипси кингс”, Джон Маклафлин, Робърт Плант, Джими Пейдж, ”Дийп Пърпъл”, ”Металика”, Тото, ”Инкогнито”, ”Джудас Прийст”, Питър Гейбриъл, ”Блек Сабат”, ”Смоуки”, ”Симпли ред”, ”Депеш мод”.

Благодарение на този човек някои от най-големите имена в световната музика cа свирили в България,така че коментари от сорта на "Кой пък е тоя Фънки и какво разбира от музика" са леко неуместни...

Аз да допълня. Освен че е част от ”София Мюзик Ентерпрайсис”, Фънки е страхотен басист инструменталист. Това че сега не свири не може да се правят изводи от рода "какъв е този" и т.н.

Ако е груб, груб е но как да бъдеш ясно разбран от нахален индивид, който няма глас (тембър и сила), фалшив до безкрайност но същевременно индивида иска да разбере "Защо аджеба ме порязахте" biggrin.gif

Същото се отнася и до индивиди, които имат много добри заложби но си личи че са пълни мързели и гласовте им са необработени и нестабилни. Музиката е труд много труд само с дарба не става cool.gif

Редактирано от Хитреца Одисей (преглед на промените)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

НЕ му оспорвам музикантските качества на ФЪнки. Помня го от група "Ера", които навремето направиха супердобри парчета. Не му оспорвам и това, че докара най-великите рок-групи в БЪлгария и то на прилични цени на билетите (защото той може да докара и МАдона, ама кой ще й плати цената!).

Не му оспорвам и правото да бъде откровен и да реже като кисели краставици маниаците, дето си мислят че стават.

Но не ми харесва начина по който го прави - "гласът ти излиза като от кокоши гъз"

НЕ ми харесва, че изгони дебелото момче без да го е чул. ВЯрно пя кофти, но ако беше пял като Ковърдейл? ЗА сравнение през миналия сезон имаше една руса дебеланка в БУргас. Журито се държа мило с нея, а накрая Слави дискретно я отряза (пеенето й беше много зле!).

НЕ ми харесва каруцарския му език. КАто е тръгнал на такова място е по добре да остави мръсната си уста в къщи.

НЕ ми харесва това, че има претенции към това какъв стил музика да избират участниците. ТОй може да е рокаджия, но там се явяват хора със всякакви вкусове. РЕдно е да бъде толерантен.

Така, че това е моето мнение за него. ЗА това което е направил - поклон доземи, но за поведението му - не е гот!

Да бе-то на бисери да се наслушаш и на обиди

Нямам на идея кой го е избрал,но предполагам си е платил и добре

Както каза dindi опитват се по всякакъв начин да се правят на интересни (за журито става въпрос),но на мене лично тяхното държание ми е просташко.И не става въпрос,че Фънки е дебел....тва му е най-малкия проблем!

Трябва да ги режат наистина,трябва да се гледа не само пеенето,а и визията,ама всичко може да се каже по по-тактичен начин,стига да имаш малко усет и възпитание.Хората не са отишли там да ги обиждат и да им се подиграват и да им казват "Сега изчезвай!".

Есил Дюран се държи по-нормално,Вили имам чувството,че не говори изобщо,а другите двама непрекъснато се опитват да се правят на интересни,ама нещо не им се получава!За Люси имах доста добро мнение,но сега нещо не ме кефи...

След предаването от тази вечер (28.02.2008) има ли още някой, на когото му прави удоволствие да гледа и слуша бисерите на Фънки ?

Ама разбира се biggrin.gif

Сериозно ? И кои са тези нещастници ?

Остави ги-няма да им падаме до нивото и до това на тоя дебил

Сериозно ? И кои са тези нещастници ?

Ами аз примерно. Пък ако искате ми "падайте" до нивото biggrin.gif

Ти се шегуваш. Остава да кажеш, и че Есил Дюран е красавица.

Не бе.Споко сега...Много насериозно приемате нещата.Ами забавен ми е Фънки,какво да направя?Само като му видя хипопотамската муцуна,и ми става смешно. biggrin.gif

Това,че понякога се държи като пещерен човек,е факт,разбира се. Което не пречи да ми е забавен :)

Ти се шегуваш. Остава да кажеш, и че Есил Дюран е красавица.

ohmy.gif

Вярно ли е станала,къде това-при Гала в "Пълна промяна"

:)

Поне не ръси простотии,то няма и какво да каже де

За тези,които не знаят кой е Фънки :

Димитър Ковачев- Фънки е собственик на ”София Мюзик Ентерпрайсис”. Заедно с Иван Несторов - Амебата през 1991 г. основават частна промоушън агенция, която до момента е организирала над 400 концерта. Сред големите събития в историята на ”София Мюзик Ентърпрайсис” са гостуванията на ”Назарет”, ”Джипси кингс”, Джон Маклафлин, Робърт Плант, Джими Пейдж, ”Дийп Пърпъл”, ”Металика”, Тото, ”Инкогнито”, ”Джудас Прийст”, Питър Гейбриъл, ”Блек Сабат”, ”Смоуки”, ”Симпли ред”, ”Депеш мод”.

Благодарение на този човек някои от най-големите имена в световната музика cа свирили в България,така че коментари от сорта на "Кой пък е тоя Фънки и какво разбира от музика" са леко неуместни...

Кой е пък тоя Фънки??? Това, че е довел една камара старчета (между които има много на които и аз в младостта си съм се размазвал), не му дава право да съди за уменията на певци. Да си продуцент, не значи автоматично да си познавач. То и на борсата правят големи пари ама дали разбират от музика??? Също така и нюхът към цените на зарзавата и фуража не те правят автоматично музикален критик!!!

Кой е пък тоя Фънки??? Това, че е довел една камара старчета (между които има много на които и аз в младостта си съм се размазвал), не му дава право да съди за уменията на певци. Да си продуцент, не значи автоматично да си познавач. То и на борсата правят големи пари ама дали разбират от музика??? Също така и нюхът към цените на зарзавата и фуража не те правят автоматично музикален критик!!!

Това пък за зарзават и фураж отде ти дойде на ума. Човекът е МУЗИКАЛЕН продуцент. Вярно, кофти е че не продуцира български изпълнители, а само води певци и групи от чужбина, но това е най-леката писта. Всеки си прави каквото намери за добре. Освен това днес се държа прилично, да му се ненадяваш!

КОлкото до самия айдъл - този определено не ми харесва. Много фалш, много сценарий, всичко ми стои някак изкуствено. И журито е по зле като екип от миналогодишното, а тове сперед мен е важно.

Абе няма я тръпката и това си е!

Ами аз примерно. Пък ако искате ми "падайте" до нивото biggrin.gif

Данчо, какво да ти кажа и аз съм "паднала" на твойто ниво biggrin.gif

На мен още си ми е забавно и понеже обичам такива формати, където се пее и танцува, ще си ги гледам докрай :)

Данчо, какво да ти кажа и аз съм "паднала" на твойто ниво biggrin.gif

На мен още си ми е забавно и понеже обичам такива формати, където се пее и танцува, ще си ги гледам докрай :speak:

Ха така! :) Давай Фънкииииии!!! biggrin.gif

Това пък за зарзават и фураж отде ти дойде на ума. Човекът е МУЗИКАЛЕН продуцент. Вярно, кофти е че не продуцира български изпълнители, а само води певци и групи от чужбина, но това е най-леката писта. Всеки си прави каквото намери за добре. Освен това днес се държа прилично, да му се ненадяваш!

КОлкото до самия айдъл - този определено не ми харесва. Много фалш, много сценарий, всичко ми стои някак изкуствено. И журито е по зле като екип от миналогодишното, а тове сперед мен е важно.

Абе няма я тръпката и това си е!

Такаа, ще ти направя кратък разбор, дано ме разбереш.

1. "Човекът е МУЗИКАЛЕН продуцент." какво е продуцирал????? Западни състави които са били промоутнати още преди този човек да е излеззнал от квартала си. Да си продуцент разбирач е да откриваш таланти, цитирай ми някое негово отркитие моля те.

2. Зарзават и фураж. Това, че има нюх от къде ще падне печалбата и, че е навил няколко олд скул състави в трета възраст да дойдат, не го прави музикален критик. Тоест и на борсата за зеленчуци знаят как да продатат добри домати, но това не значи , че знаят как се произвеждат. Капиш????

3. Защо се е държал прилично. Незнам кое точно си гледала, но в краина сметка това аз което видях беше, че даже и другите от журито вече едвам издържаха на просташтината му, не на шеговитоста му, не ги бъркай двете. Както някой спомена той и Найден се оригваше и пърдеше в Големият брат което не беше смешно , а си беше ниска култура. Аз видях как скочиха накрая и тримата срещу него, е може и друго предаване да е било. ;)

Редактирано от kakarot (преглед на промените)

Абе малко от никъде ми дойде това "скачане" срещу него. Някак увисна във въздуха. РАзбирам да го бяха сгазили във Върна след като каза на мацката, че приличала на домакиня или в Бургас след като изгони дебелото момче заради килограмите му. А вчера дори когато оня правист му скочи, той съвсем кротко му каза "пееш фалшиво. НАпусни!". Това имах в предвид като казах "прилично". И то е в сравнение с предните дни.

А иначе, както казах продуцентството му се свежда да води световни знаменитости в България и феновете на тези групи нямат нищо против това. СЕга неговота компания организира концерта на КАйли Миноуг. Тя не е "пенсионерка", нали? Между другото не помня дали не писах, че той може да доведе и Мадона, но кой ще й плати масрафа. Жалко, че не продуцира български изпълнители, но това е положението.

Така че за мен ФЪнки продуцента и Фънки член на журито на музик айдъл са две различни неща. ПЪрвият го уважавам, вторият по-скоро ме ядосва с поведението си, но не мога да не му призная, че е откровен.

Предлагам да се смени заглавието на темата - примерно "Що е Фънки и има ли почва у нас"

или "Защо обичам (мразя) Фънки"

Може и анкета да пуснат модовете

biggrin.gif

Или преместете постовете в темата на Ангелчето "Борба с простотията"-понеже са точно за там

Предлагам да се смени заглавието на темата - примерно "Що е Фънки и има ли почва у нас"

biggrin.gif

Или преместете постовете в темата на Ангелчето "Борба с простотията"-понеже са точно за там

Кофти опит, но ако се сетя след една година ще те питам с какво си спомняш този мюзик аидъл и гарантирам, че ще е "абе не се сещам кой спечели, но Фънки си го спомням с неговата просташтина".

biggrin.gif

НЯма смисъл. ВЪв форума на айдъла 1000 теми от този тип има. ДАже и и петиция са направили laugh.gif Смешни дечица. МИслят, че от тях нещо зависи.

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Е дайте да говорим за музика де :P

Тази вечер най-ми хареса мулатката

А снощи онова момиченце на 12 години-разби ги

;)

Аз се изкефих на момчето, което пя I can`t dance на Phil Collins, и този, който всички от журито много харесаха, беше с малко странна за мен прическа, но те и това харесаха, иначе симпатяга е момчето и хубаво пееше :)

Аааа, щях да забравя и този, който миналата година Слави отряза, защото беше болен и не можа да пее добре, но сега го пуснаха :)

Тази вечер най-ми хареса мулатката

А снощи онова момиченце на 12 години-разби ги

:)

Тука съм на същото мнение

Леле,аз снощи не можах да го гледам,хванах само накрая момичето с пискливия глас...

Сега ще си го пусна във vbox-а.

миналият Music Idol беше по хубав(лично мнение) и журито беше готино ... защото знаеха как да избират ... то тея гледат външния им вид ... кой бил дебел ,кой слаб ... да се види фънки колко е слаб ... просто не ме кефи ... но ще си го догледам до края ... но шоуто по NTV където слави ще е там мисля че ще е много по добро !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.